Barefoot

Ok jag bara måste rekomendera om det godaste Rose vinet ever!! Godare har jag aldrig smakat, och går nog inte att hitta! Mun porr deluxe säger jag bara, alla ni som älskar rose KÖP DETTA! Och för er som inte gillar rose KÖP det ändå. KÖP KÖP KÖP! (haha och nej jag försöker inte sälja på folk alkohol
En sån här flaska får följa med mig till Norge. Jag hoppas på sol så jag kan sitta på en av världens vackraste platser och dricka världens godaste rose i solen! Är sågott som färdigpackad nu iallafall, och väntar på att åka.. men min bror envisas att vi ska åka så sent.. hmmmrp!!

Hands up, and touch the sky Can't stop, 'cause we're so high

Hallå, håller på att fixa massa nu.. Gick ju på semester igår och firade med att bjuda över syrran, madde och hennes syster på mat. Vi fixade hemmagjorda hamburgare och satt på ballkongen och åt! Super mysigt och jag hade en jätte trevlig kväll!! Ikväll åker jag till Norge så har lite att fixa under dagen.. har vart och handlat och så nu på förmiddagen.. ska bli så kul att komma iväg.. ÅHHH mitt Norge!! Tänkte bara skriva att ja lever! Här har ni min gårdag i lite bilder :) Pusss
 
 
skön pw på morgonen och våran super middag!! Cheesecken i glas funkar alltid ;)

Hemmagjorda knäckebrön

Mitt projekt denna morgon var att baka knäckebröd! Efter att ha sett det HÄR receptet så har jag länge tänkt bakat egna, men till det krävs tid och mycket ingridienser så när jag hittade det HÄR receptet så var jag bara tvungen att testa!! Och fysatan vad gott det var!! Och så enkelt att göra.. Jag bytte ut majsmjölet mot mandelmjöl då jag inte hade nått majsmjöl hemma.. men nästa gång jag gör dom ska jag testa med majsmjöl och se fall det blir nån skillnad! Åt såklart mina nybakade knäcken till frukost med ägg och cream cheese och skinka! SUPER GODA, gör dom!!!!!
 
 
Min frukost bestod av mina knäckebrön och vitt hallon te!
 
KNÄCKEBRÖD
 
2 dl mandelmjöl ( går med majsmjöl, dinkelmjöl, grahamsmjöl etc... )
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
0,5 dl linfrö
2 tsk chiafrön
0,5 tsk salt
0,5 dl rapsolja
Rör ihop alla ingredienserna i en bunke och häll över 2,5 dl kokande vatten. Rör om. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Skär rutor och häll över lite flingsalt. Grädda på 150 grader i drygt en timme!
 
Detta recept går ju att fixa och trixa med i en oändlighet.. ha i andra frön ( jag tillsatte chiafrön ) ha på olika örter, andra kryddor osv..
Jag kommer lätt att fortsätta göra dessa :)
 
 

i need dollar baby,
dollar is what i need

Har jag nångång talat om hur mycket jag faktiskt älskar mitt jobb? Att jobba som servitris kan vara bland det roligaste jobb man kan ha, och jag trivs som handen i handsken med det.. Och det som är så kul är när man som servitris får feedback av gästerna. Och idag har jag tex fått höra det av flera stycken.. hur bra det här yrket passar mig, och att jag är så glad och så trevlig! Och man blir så otroligt glad att få höra det, för jag menar dom här personerna skulle inte säga något, om dom inte tyckte så.. det tjänar dom ingenting på! Jag har fått höra väldigt många gånger att det syns att jag älskar mitt jobb, det märks på min utstrålning.. Nu ska ja inte bara sitta och skryta här om hur bra jag är.. men jag vill bara påpeka hur glad man blir att få höra det! Som idag hade jag ett par som sa till mig att jag är en stor del av varför dom kommer och äter på resturangen, visst maten är jätte god man att se hur glad jag är hela tiden är en av anledningarna.. HUR SÖTA!!!?? Sen är ju inte servitris något jobb jag tänkt livnära mig på hela livet.. men eftersom jag älskar det så mycket så tror jag faktiskt att det är något jag alltid kommer ja som extra hela livet, för så mycket folk man möter och så mycket man får i det här yrket.. aa jag vill inte gå miste om det.. 
Men sen är det ju inte bara bra saker med servitris yrket häller.. såklart, alla bra saker har en bakdel med.. så jag tänkte skriva lite plus och lite minus här om vad jag anser i servisebranshen!!
+
+ Alla underbara människor man får träffa under en dag på jobbet
+ Motion.. man springer arslet av sig dag ut och dag in!
+ Styrka! Tallrikar kan vara förbaskat tunga ibland, ofta kommer man på det när man redan lastat på sig och är påväg
+ Maten, man slipper matlåda, och får varje dag äta resturangmat
+ Feedbacken man får.. den slår allt!!
-
 -Slitsamt för kroppen, med allt spring alla tallrikar allt slit och släp
- Man kan ju faktiskt stöta på otrevliga gäster också..
- Maten! Regelbundet.. vad är det? Här äter man när man har tid.. OM man har tid!
- Lönen är ju inte så mycket att hurra för.. och ännu mindre ob! här var väll komunalblablabla eller vilka de nu är som bestämmer det lite för snåla va...
Skador, har ständigt småsår, brännblåsor och blåmärken
 
Men självklart så väger det positiva upp de negativa nått enormt!! Det var allt för mig, nu ska ja sova för en hel dag med jobb väntas imorgon med! Sen öppnar luncherna som vanligt igen på måndag, haha som sagt på min semester men jag har längtata efter luncherna så mycket så ja måste bara jobba då!! Sen får jag semester!! Godnatttt från en glad liten servitris :)
 
Haha japp.. såhär mycket älskar jag mitt jobb!!
 

i can do better

Ligger i sängen efter jobbet och är så jävla trött!! det här brukade vara min obliatoriska AW fredag förut men jo berta att jag hade orkat det nu! Nej, nu är sängen ett bättre alternativ..Var som sagt ute och sprang idag och klockade mig.. och fan vad jag inte var nöjd med tiden.. Nu blir det hårdträning deluxe så ja iallafall klarar 5an på 25 min.. det ska ju vara peace a cake liksom! bättre uppladdning nästa gång I say.. annars då?? somnar vilken sek som hällst PUSS och Godnattt från mig
 
 

i just can't get enough

Alltså smoothies.. jag kan inte få nogav dom!! Perfekt frukost.. perfekt mellanmål eller perfekt om man bara är sugen på något! Jag föredrar dom mest till frukost, perfekt ( nu blev det mycket perfekt här )att gå upp och blanda ordning om man har ont om tid, om man ska iväg och träna eller om man helt enkelt bara är morgontrött och har svårt att få i sig frukost.
Jag brukar testa massa olika smoothies, men en som alltid återkommer är denna varienten, så den fick starta min morgon och nu är jag strax redo för att ge mig ut i spåret och springa lite. ikväll är det jobb igen, och där springer jag massa massa mer!! undrar fan hur många km man gör på en kväll när man jobbar?? massor!! anyway..Ha en fin fredag gott folk
Det ska jag se till att ha! 
 
 
JORDGUBBS-SMOOTIE
Naturell yougurt
Kvarg
1/2 fryst banan
Massor av färska jorgubbar
 
Idag hade jag i ljusa psyllium frön
och toppabde med pumpakärnor
cashewnötter solrosfrön och en jordgubbe!
 
 
 

playa del stadsparken

Fan Grekland släng dig i väggen!! Jag har playa del Stadsparekn precis utanför min dörr.. jätte skön gräsplätt med sjön precis bredvid en affär om man vill köpa glass och gångavstånd till centrum! Vädret idag är ju kanon och klart som fanders att jag har njutit av det till max idag! Började dagen med en Pw, efter frukost gick ja ut och la mig i stadsparekn med en bok och bara njöt.. tills ja fick sånt spring i benen och kunde inte ligga still längre då knöt jag på mig löparskorna igen ch gav mig ut på en härlig löptur i den stekande solen.. super skönt men.... har nog aldrig vart så törstig nångång när jag springit.. var fan rena rama öken i käfften, sen hade nån av alla mina knäppskallar till grannar tagit bort min vattenflaska jag ställt nere i trappen för jag förstod hur törstig jag skulle vara när jag kom tillbaka!! Tack, jätttte snällt.. nu måste ja iväg till jobbbbet.. ha de bra i sommarsolen!!
 

Close my eyes and then it’s almost like you fly

Nu har ma och pa åkt till Grekland! Lyckostarna gick ju på semester i fredags, och slog på stort påengång och haft en kanon helg, nu åker dom till värmen i 2 veckor och det förtjänar dom verkligen..
Min mamma och pappa är dom bästa och jag älskar och kommer sakna dom! Även fast vi inte hinner ses så ofta så har man ändå möjligtheten, nu kommer jag inte ha det.. på 2 veckor.. Herrregud hur ska jag klara mig??
Jag vill önsla dom en trevlig resa iallafall! Hoppas ni får toppen ♡
 

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Hallå där, nu ligger jag i sängen efter en hel dag på Skansen! Har vart himla kul och trevligt faktiskt.. första gången jag var där, och det känns ju som nått man måste göra så.. men de va så sjukt mycket folk bara! Och folk överallt! Haha orkar inte skriva en hel recension för jag är döötrött men här får ni bild på hur jag såg ut idag iallafall.. och jag ville bara säga att jag haft en toppen dag, och vädret har vi också haft tur med :) och jag bara älskar stockholm.. Här är tursisten på plats!!!
 
 

Is it cause I'm smaller,
is it that I'm weak
Maybe I am a freak

Jag lever livet som fan nu under min mini semester kan man säga.. Haha 3 dagar ledigt fan! Och sen semester hela nästa vecka.. Men arbets narko som jag är tog jag på mig att jobba lunch nästa måndag ändå.. " jag åker inte först på tidag så jag kan jobba!! " a fast hur var det nu med att ha semester då? Idag så har jag iallafall vart och handat och så som vanligt på måndagar.. min kyl är nu proppfull för att mamma och pappa åker ju till Grekland nu på onsdag i 2 v så ja kommer inte kunna handla med mamma nästa vecka.. Har även vart på Tuna P med syrran!

På kvällen kom fina Pine över, jag bjöd på middag och jag tror fan jag stod i köket i över 2 timmar och lagade maten! Men det var det värt, och det är faktiskt kul att laga mat när man lagar åt nån.. eller med nån.. men själv åt själv är det värsta jag vet.. Dagens meny var iallafall hemmagjord Ceasarsallad från scratch. Jag gjorde egen dressing, egna krutonger, egen marinad till kycklingen a ni fattar grejen och hur gott blev det inte då? Jag måste ju faktiskt säga att jag är jävligt grym alltså! nästan bäst :)
 
Till efterrätt gjorde jag en slags cheesecake i glas! där jag gjorde "kaksmolurna" själv..Och även den blev supergod, och till den serverade jag också mina hemagjorde snickerskakor! Sanna "the housewife" Eriksson! Har hur som hällst haft en underbar måndag och kvällen kunde inte bli bättre. Suttit och myst och snackat massa skit med Pine och druckit lite gott vin och bara haft det gött.. ibland kan man inte klaga på livet, och idag har verkligen vart en sån dag.. nu ligger jag astrött och utmattad i sängen och somnar när som.. Heldag i sthlm väntas imorgon och allsång på skansen! Semestern fortsätter ;) 
 
 
 
 
 

kladdiga Chokladmuffins med chockladkräm

Jag testade mig på att göra ett par nya muffins, efter att jag hittat det här receptet och kunde helt enkelt inte motstå! Muffinsarna blev gudomligt goda och jag kan rekomendera ALLA att testa dem!
j
 
KLADDIGA CHOCKLADMUFFINS MED CHOCKLADKRÄM, GRÄDDE OCH HALLON
15 små muffins

100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl strösocker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt


CHOCKLADKRÄM
50 g smör
1 1/2 msk vetemjöl
1/2 dl strösocker
1 1/2 msk kakao
1 dl mjölk
1 dl grädde

lättvispad grädde
färska hallon


Börja med muffinsarna, sätt ugnen på 175 grader och smält smöret. Vispa ägg och socker poröst ( poröst vad är det? Vi säger tills de blir vitt och fluffigt ) Blande Mjöl, kakao vanlijsocker och salt i en annan bunke och häll sedan i det och smöret i smeten. Fördela i muffinsformarna och grädda dom i ca 13-15 min, ta ut dom och låt svalna! 

Börja sedan med chokladkrämen, smält smöret i en kastrull och rör ner resterande ingridienser och koka på medelhög värme tills smeten tjocknat.. Tryck en grop i de svala muffinsarna och häll i chokladkrämen. Nu kan du antingenvälja att frysa dom ( det gjorde jag var super gott ) eller garnera med grädde och hallon och servera som dom är! 


Som sagt VÄLDIGT GODA så dom är såå värda att testa!!:)

 

 
 
 

the perfect day

Förlåt för att jag inte skrivit nått på hela dagen..men jar har faktiskt tillbringat hela dagen av att NJUTA av att vara ledig..  för en gångs skull.. eller jag har haft fullt upp för det, men bara av roliga saker! Började dagen med en löprunda i det fina vädret ( går ju inte att gå miste om ) fortsatte sen med bakande och fix till eftermiddagen.. Bakde ett par ap goda muffins som recept kommer imorgon för intresserade! 
 
Sen var vi hos farmor och farfar och firade lilla skrutting ungen som fyllt.. det bjöds på grillar och massa annar gott och det har verkligen vart hur trevligt och mysigt som hällst..vädret var inte det bästa då det blåste like hell men vi klagade inte för det.. maten drickat och efterätterna var gudomliga och jag unnade mig även en och annan kaffe baileys! Har haft en perfekt dag helt enkelt som avslutades med lite bubbel hemma hos mamma och pappa.. Dom har ju trots allt semester och jag med på sätt och vis.. jobbar inte först onsdag! så denna dag jar jag tillbringat att vara LEDIG och njutit till max av det,, något jag måste göra oftare..njuta av min ledighet.. och faktiskt tillåta mig själv att vara, LEDIG!!
 
Jag vill iallafall tacka min underbara familj för idag, ni är bäst och jag älskar er som fan!!
 
 
 
 
Märks det att jag älskar mat???? IM IN HEAVEN!!!
 
 Pappsen och Neo hittade till taket..
 
Vi fick en liten oinjuden gäst på kalaset..
 
Recept på dessa kommer imorgon!!
 
Jag och min lilla skruttis
 
Jag och mamma skålade in semestern med bubbel ( 3dje dagen irad för henne, värsta ungdomsmorsan man har!! )

something tells me you know how to save me

Oh äntligen är den här dagen slut!! Har gått och längtat på det hela dagen nu för jag vill bara ha imorgon då vi ska fira Neo! Ska bli så mysigt att träffa släkten igen och grilla och bara mysa! Måste se till att somna bums nu då jag har massor av saker att göra imorgon! Har iallafall haft en jätte mysig dag på stan med Pine sen fick ja jobba längre än igår.. närmare bestämt 13,5 timmar! Så ska nog inte ha så svårt att somna iallafall.. 
 
Lunch i solen på kaka med bästa Pine! ( bild snodd av henne )
Haha de va så kul, jag tänkte be Pine ta en bild på mig så ja kunde lägga upp på insta, och av ren reflex så tröck jag mig in där och ba ojj nemen!?
det är ju jag!!
haha fattade inte att de va pine som lagt u en bild på mig..
och inte jag själv! 

don't dream your life

Godmorgon, trodde jag vaknade upp vid halv 20 över 8 och kunde verkligen inte somna om, så en PW såhär på morgonen passar ju skitbra då tänkte jag.. Går upp sätter telen på laddning lite och går och tar på mig när jag ska gå iväg inser jag att kl bara är 10 i 8!! haha bra att man kan kl liksom..
 
Var ute ca 45 - 60 min iallafall och har precis ätit en god frukost! Bra start på dagen helt enkelt.. kanske det jag behövde efter gårdagsen aggrressioner.. Nu ska ja fixa iordning mig och möta Pine på stan vid 11. Så dagen kan ju iallafall bara bli bättre!:) Sen börjar jag jobba kl 2 och jag lär ju ( FÖRHOPPNINGSVIS ) jobba mer än bara 4 timmar idag.. annars jävlar!! höhöh
 
Hoppas alla får en fin dag, vädret har vart toppen nu på morgonen iallafall och hoppas det håller i sig!
 
Kvarg med nötmusli och bär och the = bra start på dagen
 

i en värld av idioter

VARNING FÖR AGRO INLÄGG!!
Alla som känner mig vet att jag älskar kent, kent spelar hemma i våran stad ikväll men jag kunde inte gå för  att jag jobbade. Jag började kl 4 och blev hemskickad kl 8!! KL FUCKING 8!!!!
Jag kunde inte gå på kents konstert för att jobba 4 jävla timmar,
hur stört är inte det?
Värt?? verkligen inte!
Och här ligger jag i sängen innan 10 en fredag..
och inte vilken fredag som hällst 
UTAN DEN FEDAGEN KENT SPELAR PÅ SUNDBYHOLM!!
ne men jag är inte bitter....
 
( förlåt Neo inte meningen att va så sur på din dag!
Om det inte hade vart din dag hade jag,
dödsförklarat denna dag och låtit den döden dö!! )
 

GRATTIS NEO 5 ÅR!!

Den här sötnosen fyller hela 5 år idag!!
Åh tiden har gått så fort och min lilla kille har blivit så stor:D
Och jag som den dumma faster jag är har ju missat hans födelsedag 2 år irad.. men inte iår!! På söndag ska vi fira honom hela släkten hos farmor och farfar och det ska bli så kul!! 
GRATTIS VÄRDENS BÄSTA UNGE!!


living young and wild and free

Fick sluta jobbet tidigt idag, eller halv 9 är inte jätte tidigt kanske, men i mitt yrke är det det! Så de va bara gå hem och hitta på nått att göra, jag fastade faktiskt vid datorn och min egen blogg.. Jag är så jävla glad att jag haft den här bloggen i över 2 år och kan gå tillbaka och kolla vad vad jag gjorde, hur jag mådde och minns allt! Såklart så hamnade jag för exakt 1 år sen och Norge, men då gick jag tillbaka till för 2 år sen men och kolla runt och Oj vad jag saknar det!! Och det ska bli så kul att jag och Linus ska åka tillbaka dit väldigt snart och hälsa på.. för Geiranger är och kommer alltid vara ett paradis för mig ( Även fast ni läst mycket negativt om det också i min blogg )

Jag ångrar verkligen inte mina val av att ha vart i Norge och jobbat, jag är så glad att jag faktiskt vågade chansa och testa mina egna vingar, som folk sa till mig.. du kommer ångra dig om du inte åker! Och JA jag hade verkligen ångrat mig.. för jag hade gått miste om 2 somrar som förändrat mitt liv och om en riktig livserfarenhet.. Och jag är framför allt inte rädd att ge mig ut på resande fot igen, jag har varken svårt för att skaffa vänner eller anpassa mig! Det jag vill få sagt egentligen är väll bara att var inte rädda för att göra något nytt, speciellt inte för att resa nånstans, för det här hemma finns alltid kvar.. och a oftast så är det så jävla bra därborta.. jag tänker bara på alla vänner jag skaffat och hur jävla kul har jag inte haft liksom!!? Dööö kul, och jag tror att jag och Linus kommer få minst lika kul nu när vi kommer och hälsar på!:D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e
 
 
 
 
 
 
 

don't wake me up

Tjenixen! ska alldeles strax kila ner mot jobbet.. Har lite lätt träningsverk i benen faktiskt.. skönt då vet jag att mina träning de senaste dagarna tagit! Idag däremot nöjde jag mig med att bara gå ut och gå.. så van är inte min kropp att träna att jag ska pusha den varje dag! Men en promenad med syrran hanns med iallafall och herre vilka moln vi har här alltså! Liksom som igår man tror ju att hela världen ska gå under när man ser dom.. Vi hann iallafall in innan regnet men dessvärre så fick jag cykla hem i det! 
Det här vädret påminner väldigt mycket om vädret i Norge när jag bodde där, så oförutsägbart och skiftande! Påtal om Norge så kommer jag äntligen få se mitt paradis igen om 2 veckor!! Och för er som inte träffar mig så ofta så kan ni va lugna jag kommer inte åka dit och jobba igen. utan bara hälsa på över några dagar:) nej nu måste jag dra.. här blir inga barn gjorda!! ( Det blir det förhoppningsvis inga på jobbet häller..!?
 
värsta day after tommorw molnen!
 
Snappade åt mig 2 böcker idag när jag var och handlade.. Elsas verklighet har jag länge tänkt köpa men aldrig fått tummen ur.. 
 
 

I Just can't believe What they've done to me

Godmorgon, det är så skönt att vakna av sig själv, då man riktigt känner sig utvilad och det bara sprätter i benen för man vill upp och möta dagen! Ni känner igen känslan? Jag vaknade strax efter 8 och gick då upp och åt frukost.. sen har jag fixat och trixat lite här hemma, jag har länge vart på span efter ett par svarta tränings shorts men hittar inga nånstans.. så man tager vad man haver.. tog ett par gamla träningsbyxor och klippte av dom.. simple as that! Så är jag ett par shorts rikare! Nu träna!!:)
 
 
 
 

banan pannkaka

Det här receptet måste bara testas.. En as god och framför allt nyttigare variant av pannkaka! Kan inte minnas senast jag åt pannkaka, mest pga all mjöl den innehåller men såfort det här reeptet kom över mig har jag bara väntat på att testa det, och oj så gott det är.. och med keso och bär.. MUNORGASM DELUXE
 
 
BANAN PANNKAKA
( ska egentligen bli 1 men jag gjorde 2 små idag )
1 banan
1 ägg 
valfri krydda ( om man vill )
 
Mosa bananen och blanda i ett ägg och eventuell krydda, jag använde kanel, sen stekte jag i litet järn 2 små pannkakor, sist så hade jag problem att vända den stora, är nog för otolig och steker på för hög värme! Servera med vad du tycker är gott.. Keso, kvarg, bär, banan, jordnötssmör, nötter, frön..

but i’m a 90’s bitch

Check, Check och CHECK!! vad jag har fått bockat av saker på min lista idag! och jag har hunnit med mycket också, inte allt men faktiskt mer än vad jag väntat mig! Jag skippade att köpa något fint till mig på stan, och unnade mig en lång springtur i det fina vädret istället.. mer värt! Nu ska jag alldeles starx bädda min säng och lägga mig i en nybäddad säng i ett nyvädrat sovrum och läsa.. Koppla av och njut av att vara ledig var det va? ;)
 
Psst.. kolla in här om ett tag så ska ni få ett gott recept på en ny variant av pannkaka!!
 
Det bästa med att ha städdagar är att det är ok att bara slänge på sig nått.. ruffsigt hår slitna shorts och ny tröjja från lager 157!

To - do - list

Ledig idag var det ja, och en himla massa trista hemsaker stod på schemat.. men jag har faktiskt ett litet tips på hur man gör en sån här dag lite rolig! Att göra en "att göra lista" är både effektivt och bra. Känslan av att bocka av något när man är klar med det är ju förjävla skönt! ( och sen om man är lika rastlös och ofukuserad som jag, så kan man roa sig med att skriva i allt, egentligen oväsentligt bara för att.. för att få bocka av den liksom;) ) Kl ringde som sagt strax innan 7 så tvätten är jag redan klar med.. ett annat tips till er morgontrötta som ska upp tidigt att städa.. direkt när jag gick upp så rev jag bort alla sängkläder och tvättade dom.. så sängen var inte alls så lockande som den brukar vara på morgnarna! Nepp nu måste jag fortsätta med min städande här om ja ska bli klar med min lista innan dagens slut.. 
 
 
 

They tried to make me go to rehab, I said, "No, no, no"

Godkväll, hoppas alla haft en toppen helg! Vädret idag har ju inte vart så roligt kanske, men jag har jobbat hela dagen så det har inte spelar någon roll. Men vilken dag!! började hur lugn som hällst, alltid nått att göra men det var lugn.. men sen kom det mer.. och mer.. OCH MER!! och våran bar som var "jour" svarade inte när vi ringde.. så det blev att springa arslet av oss. Haha men de va kul! Imorgon är jag ledig.. vilket jag inte gillar att vara.. fattar inte varför.. folk kallar mig jobb-narkoman? Finns det nån hjälp man kan få mot det? Haha rehab typ? 
 
Hur som hällst så ska jag ta tag i massa saker som behöver göras imorogn.. tvätta, städa, handla bla.. sånt där tråkigt tjaffs som behövs göras.. för jämnan enligt mig! Nått som är ank balle är att mamma inte är ledig imorgon, hon brukar va ledig måndagar, och då gillar jag att va ledig om ja får va ledig med henne.. men inte nu när jag är ledig själv! Plus att jag är ju ledig dag resten av veckan också.. haha tror att jag kommer vara en rätt så rastlös tjej denna vecka med! men då har ja lots of time till att träna!:D ser så fram emot att verkligen köra slut på kroppen! Nej, nu får ja säga godnatt tvättningen börjar redan kl 7 imorgon! Godnatttt:)
 

Can you feel the love?

- Dagens diss går helt klart till min mage idag! Hela dan idag och igår kväll har jag haft ont och den har inte alls vart snäll med mig, idag innan jobbet gick jag och införskaffade mig massa bra för magen kom till jobbet med ett litet apotek med bra för magen saker, proviva activia, samarin, ipren banan keso. Blir att ringa läkaren på måndag!! Vädret får en riktig fet diss idag också
 
+ Dagens hiss går till min kära familj som kom till mitt jobb idag och åt, det var en riktig överaskning och jag blev glad som tusan att få se dom och dom gav mig extra energi så ja kunde jobba vidare kvällen utan problem! Bästa dom hade även vart hemma hos mig idag med min nymålade skohylla och mitt vinställ! Inte nog med det så lämnade dom även vinstället med 2 flaskor vin! bäst det är vad dom är ♡
 

Love the way you fill me up with life

O hej något gott att dricka var det ja... blev lite utav all in för mig kan man säga! Åkte först till cafe sylvia där jag tog ett glas rose i solen, sen mötte jag upp Angelica och jag har inte druckit med den bruden på ett bra tag och vi har aldrig riktigt lärt oss det här med att ta det lugnt! Men vad gör väll det börjar inte först 5 idag så de va lugna puckar! Börjar dock känna av tröttheten nu, tröttheten efter allt mitt jobb de här månaderna! Nu när jag är mer ledig så gör inte kroppen på den här över energin längre, vilket förvisso är bra.. men jobbigt att känns sig trött liksom! haha nu ska ska ja jobba iallafall trevlig helg på er alla!:)
 

summer paradise

Tjenis penis! fick sluta jobba tidigt ikväll.. tydligen inte många som vill äta denna fina kvällen, så efter 4 timmar var det bara att kliva av.. Då kom frågan mig, träna ? after worka ? sova ? Och efter att ex antal personer sa lev livet och drick!! ( i princip alla sa så ) så bestämde jag mig för att AFTER WORKA!! så ska strax kila iväg för att ta mig något gott att dricka.. har vart på lager 157 idag med syskonen, hittade lite saker iallafall bla tshan jag har på mig nu. Ha en fin kväll gott folk :)

so follow me nothing is impossible

Goddag, nu ska ja strax ta att cykla ner mot jobbet! Akropolis har ju stängt luncherna nu i 3 veckor framöver under de mesta semesterveckorna vilket betyder att jag har mycket mer lediga dagar.. känns som att jag inte jobbar nånting alls länge! haha en på dom här lediga dagarna ska ja passa på att göra massa av det jag annars inte hinner med.. Träna tex.. ja jävlar vad det ska tränas! Jag ska ligga ute och sola, om det är fint väder dtv.. fortsätta mitt never - ending fix i lägenheten, träffa massa kompisar och bara ta de allmänt lugnt.. folk säger att jag behöver det! Idag så kan jag iallafall checka av träningen! done and done!
 
Igår shoppade jag även loss på bikinisar inne på hm! plaggen kostade mellan 30-75 kr st.. det är ju som hittat!! nu måste jag bara försöka hitta ett par trosor till den oranga bikinin också..

I wanna dance, and love, and dance again

Mina Cookie dought bollar blev faktiskt förvånadsvärt goda! Man kan inte tro att det är kikärter, och att dom faktiskt är så nyttiga som dom faktiskt är när man äter dom! Hanna och Fia som var här på fika sa att dom va goda iallafall! Bra att ha i frysen och bara ta fram om man vill ha! Förövrigt så var det väldigt trevlgt att träffa Hanna och Fia, usch känner verkligen att jag inte haft tid för mina vänner den senaste tiden.. men det ska det bli ändring på!!
 
Efter deras besök gick jag ut på en pw, var tvungen att inviga mina nya hörlurar som jag länge suktat efter men aldrig fått tummen ur för att köpa! Tänkte först springa men de va lite kyligt ute och jag hatar att springa med tröjja så ja nöjde mig med promenad idag, och det var super skönt! avslutade med yoga när jag kom hem. Nu borde ja egentligen sova, men som vanligt när jag vart ledig en kväll kan jag inte somna.. det här med att vara ledig är inte riktigt min grejj!! Godnatt iallafall
 
Mina nya hörlurar från märket coloud colors!
 
 

Cookie Dough

Ben and jerrys älskar se hit!! Kan ju inte finnas en enda tjej som inte gillar ben and jerrys glass? Deras halv baked med kakbitar i är ju perfektion! Här har jag testat ett recept på sånna kakbollar, nyttiga sådanna! Japp ni hörde rätt, här kan man frossa cookie dought med gott samvete! Har dock inte provsamakat dom än så jag återkommer om hur dom smakade.. får fika besök alldeles strax så då får vi se vad som tycktes :)
 
 
COOKIE DOUGH BOLLAR
ca 20 st
 
1 pkt kikärtor
3-4 matskedar jordnötssmör
agave sirap 
( cacao nibs
pepparkakskrydda
pinjenötter
hasselnötter )
 
Skölj av kikärtorna noga, mixa med stavmixer, blanda i jordnötssmör och agaven och smaksätt med vad du vill! Jag delade min deg i 2 och smaksatte den ena med cacao nibs och kackade pinjenötter och den andra med pepparkakskrydda och hackade hasselnötter! Såg nu i efterhand att ett recept blandat i fiberhavregryn i smeten också.. man kan mixa och trixa hur man vill!:) Vill ni ha tips på en super bra blogg med massa goda recept kolla här!
Allt från frukostar, mellisar och linucher till desserter!

Together we vow that our colors will sparkle the faith

Bara jag som haft problem med blogg.se idag? Kunde inte uppdatera tidigare när jag ville! Det jag ville säga då iallafall var att jag hade en toppen bra start på dagen, vaknade strax innan nio, det var fint väder så ja tog på mig träningskläderna påengång och gav mig ut på en skön springtur! Det är sån skön start på dagen att springa, dunka musik i öronen och bara rensa tankarna! Efter det så kom mamma och hämta mig och vi och syrran åkte ut till jordgubbslandet igen och plockade jordgubbar! Mumms man kan verkigen inte få nog av dom! Sen åkte vi och handla, inte så jätte kul kanske men sen bjöd fina mammsen oss på Lunch! TACK! och BOCK Vi åt på tingsgården och satt i solen längst eskilstuan ån, super mysigt verkligen! Så jag hade inte bara en bra start på dagen uten den fortsatte bra hela dagen! 
 
Nu på kvällen så har jag jobbat, och det har vart sjukt varmt! svart klädda i stekande sol.. hmm bad combination??? Våran kock idag stod iallafall och klaga att de va så varmt " Mmm jotack jag vet " svarade jag då.. och han säger " Nej det vet du inte, testa stå här så får du känna på varmt "( han mena då i köket ) " A jo men du kan ju testa springa fram och tillbaka, fram och tillbaka fram och tilbaka till uteserveringen så får du känna på varmt " svarade jag då! tror det är svårt att förstå hur mycket vi egentligen springer en kväll på jobbet, ja sk fan köpa en stegräknare och se hur många steg man gör.. Nej nu är det dags att sova, hoppas inte jag vaknar till blixtar och dunder imorgon som vädret visar!! because i hate it... Nattti
 
 
Jag och syrran på Tingsgården!
 
 

Light hits your face and you look at me like I’m a stranger

Howly mowly vilket regnväder det vart idag, men man kan ju säga att det behövdes! Vi har haft så sjukt varmt på jobbet de här dagarna så man inte vet vart man ska ta vägen! Slutade iallafall tidigt idag och ligger nu i soffan och kollar på tv, har precis ätit och ligger nu proppmätt och kan typ inte röra mig! Så stannar nog här och kollar runt bland alla mina kanaler hela kvällen!:) Hoppas alla haft en fin helg!  ♥
 
 
I brist på annat, så slängde jag ihop lite av det jag hade hemma till middag, Pasta med kyckling soltorkade tomater och pesto! Kombinationen är så god och det är ett recept jag tagit fårn norge när jag jobbat där.. typ!
 
Det här är lite som sallad man kan ha i vad man själv tycker är gott. 
men jag använde iallafall:
Fullkorns pasta
Kyckling
Champinjoner
Soltorkade tomater
Körsbärstomater
Rödlök
Feta ost
Pesto 
olivolja
 
Kokade pastan enligt anvisning Stekte på kyckling, champinjonerna, lök och körsbärstomat blandade med pastan och hällde i soltorkade tomat feta pesto och olivolja! Voila maten är klar att servera, jag toppade allt med parmesanost och lite pinjenötter!:)

Minns, Dröm, Lev.

 
Min nya fina ljusstake som jag fick med mig hem från västerås i måndags! Den hänger i köket och pryder min vägg med både fint budskap och god doft.
Ljuset är från Yankee candle och luktar strawberry buttercream.
Ljusstaken är köpt på house of vesterås, en av mina absoluta favorit affärer!
 

I do care, but from now on I'm gonna act like i don't

Godmorgon! Idag har jag en riktigt lat-morgon,en sån som jag brukar ha väldigt svårt att unna mig själv.. Anledningen till det är att jag har fått mitt nya kort från com hem, mina kanaler har nämligen inte funkar på 2 månader så jag har haft 1an 2an 4an och 6an typ, men nu med det nya kortet så har jag även fått ALLA com hems reklamer på prov i en vecka!! OMG jag är i tv himlen, lite skillnad på de sketkanalerna jag hade innan!! sitter och zappar genom allt för jag kan inte välja vad jag ska kolla på! men det är fan svårt, slutade med att jag kollade på 4an ändå! haha 
 
Man kan nog säga att jag kommer vara tv nörd i en vecka nu.. Pappsen är här också och sätter upp mer hyllor och så! som sagt det tar aldrig slut.. Sen får vi se vad jag gör mer idag.. kanske tränar, kanske ner på stan.. kanske kollar på TV!:D 
Trevlig helg gott folk!:)
 

We’ve come a long way since that day

Inte lika fint väder idag men jag är glad för det.. för nu ska ja ner på stan och luncha med madde, träffar den bruden alldeles för sällan nu alltså.. så idag blir det kvalitets lunch på henne slunchrast som hon har 1 timme! sen ska ja väll strosa runt på stan och se fall jag hittar nått fint! Och varmt är det ute också, var ute på pw i förmiddags och det var very hot!  
 

Press play, fast forward Non stop we have the beaten path before us

man kan ju verkligen säga att jag njutit deluxe av min dag i solen! Blev dock ingen cykeltur hem till mamma och pappa för att hämta solkrämer, tidsoptimist javisst! Men gymmet hann jag iallafall med och det var super skönt att få svettas lite på gymmet igen! Sedan fortsatte jag med svettandet ute i stadsparken med bästa pine! Vi låg ute och sola kanske 4 timmar.. så underbart! Sol-energi är verkligen något jag saknat känner jag! Och som den stekte på bra där ett tag! Hoppas på fint väder nu dom kommande veckorna då ja är ledig dag nästan varje dag, så ja kan ligga ute i solen med en bok och islatte och bara njuta av sommaren. Nu har jag iallafall fixat iordning mig här hemma och det vankas jobb igen, solen har försvunnit och det känns ju faktiskt helt ok att gå till jobbet då! 
 
Mina nya skor som jag handlade på rean på bik bok förra veckan!

Some nights, I wish that my lips could build a castle

Åh vilket väder vi haft dom här dagarna, helt fantastiskt!! Kan meddela att det inte så var så skönt att jobba igår när solen stekte på som aldrig förr, och alla, då menar jag verkligen alla verkar vart ute och drack öl!! sånt man får ta här i livet, själv börjar jag inte först 19 idag så idag ska jag passa på att njuta solen till max! Men först.. cykla hem till mamma och pappa och hämta mina solkrämer och sen lyfta lite skrot på gymmet! Ha en fin dag!:)
 
Dagens gula frulle, äggmacka med annanas, mango, banan och passionsfrukt smoothie!
 
 
 

in my mind, in my head this is where we all came from

Mamsi och papsi har vart här och hjälpt mig få upp hyllor, vi hann inte med allt då det ständigt kommer förhinder av olika slag, det här med att fixa i lägenheten är ett never - ending projekt! Som tack bjöd jag på middag, och då jag åt påtok för mycket så har jag så mycket över energi nu så ja bara måste ut och springa i det fina vädret! Hey ho lets go!!
 

like a paradise

 
Idag så var jag och mammsen ut till ett jordgubbsland. Man får plocka jordgubbar själv och betala per liter.. men man får även äte hur mycket som hällst GRATIS!! jag var i jordgubbshimlen, men kan ju säga att jag inte hjälpte mamma  nått med at plocka i hinken utan alla ja plockade hamnade i min mage! MUMMMMA :D nu blir det ikea en sväng! och ikväll blir det sätta upp hyllor och så!! förjävla skönt att va ledig ibland :)
 
 
 
 
 
 

make my heart beat like a drum

Jag insåg efter att jag publicerar förra inlägget att det är JULI idag!! Fyfan vad fort allting går, vart tog juni vägen? rätt som det är så kommer det ju vara julafton! Nej nu ska ja inte säga så, vi vill ju ha sommar först eller hur?
 
På tal om nått annat så har jag fått en riktig crawing på långa enkla halsband! Tycker det är riktigt snyggt och funkar till allt.. här är några av mina sista köp.
 
 
Fjäder och peace halsbandet från bik bok och kors halsbandet från gina

I got this feeling on the summer day when you were gone.

Godmorgon! Var så trött igår när jag kom hem från jobbet så ja somnade bums när jag la mig i sängen. Så jag hann inte berätta om min dag, dagen började med att jag och syrran möttes på stan, skulle se fall jag kunde fynda nått på rean, måste även införskaffa mig en ny garderob då ja är så trött på alla mina kläder!! Vi åt en fantastisk lunch ute i solen iallafall och sen jobbade jag hela kvällen. Idag vankas jobb hela dagen igen men imorgon är jag ledig. Då behöver jag tvätta, BIG TIME!! och sen ska ja fortsätta fixa med lägenheten. Kanske hinna träna också? Beroende på min kropp, den vill inte riktigt samarbeta med mig alla gånger.. Ha en fin dag:)
Chilikyckling sallad med chili aioli på cafe kaka.. hur god??