nu kör jag en test mobilblogg här innan ja...

img_9371 (MMS)

nu kör jag en test mobilblogg här innan jag åker!! Får vi de hur det går.. Jag måste ju nämligen kunna mmsa bilder för att lägga in dom här och det kan man väll inte göra utomlands eller?? Jaja jag ska försöka iallafall vi ska strax lägga oss och försöka observera FÖRSÖKA sova, får vi se hur det går vi ska upp vid 4 inatt igen för att åka vidare mot Västerås flygplats till planet som tar oss mot sommaren!!! AWSOME:)


Kåt och korkad?



Nu har jag allt jag behöver till resan!! Haha ne mamma gav dom till oss, pappa hade tagit med hem och ville att vi skulle resa safe.. haha lilla pappsen, nu har är Emma här iallafall och vi har de mesta av packningen fixad iallafall, hatar att packa!! Och så jävla piss-sämst att man bara får ha med 20 kg på planet.. då tycker jag att dom kan ta att tillverka ett par väskor som väger lite mindre än vad alla resväskor gör.. bara dom tar ju upp typ halva vikten.. arrrrrrrrrrrg

We're the people
the happy with the broken hearts

Har precis kommit hem fårn en super mysig kväll med min bästa Angelica! Vi tog en Sanna och Angelica special med en middag på grappa sen vidare mot nått ställe och dricka vidare, vi tog det dock lugnt båda två idag vilket inte händer så ofta! Men hon hade skola och jag ska ändå upp skapligt imorogn och packa allting och fixa lite mer saker inför resan.. Växla pengar bla. vilket jag glömde idag! haha smart va? Ne men jag hade as trevligt och kommer sakna.. min lilla ankis, saknar när vi jobbade tillsammans och tog det som vanligt att vi gick ut och drack efter jobbet, livet har ändrats så mycket sen förra våren och jag kan ärligt inte säga fall det är till det bättre eller sämre, man saknar mycket som det var då, eller hur det kunde ha varrt nu om jag inte åkt iväg som jag gjort. Men man får samtidigt inte glömma vilka underbara männsikor jag träffat under dom här resorna, och vilka meriter jag skaffat mig! Nu ska jag iallafall försöka sova för jag har fan mycket att göra imorgon.. Godnatt på er kära vänner och sov gott!


Idag fick det bli en deluxe pizza på grappa, brukar vanligtvis inte ta den, men idag skulle vi va spontana och ta nått utöver de vanliga:)

Sometimes the same is different, but mostly its the same



( nej jag är inte efter med instagram på iphone
och nej jag är inte kär i det
nu drar jag ner på stan iallafall )

All I want to do, is to be here with you

Resfebern börjar tränga sig på, känns inte som att jag ska till turkiet på fredag redan! har aldrig bokat en resa så här tätt inpå förut! Så mycket jag måste fixa innan, men känner jag mig rätt så kommer jag skjuta upp allt till på torsdag och ha panik då! Men jag ska göra allt för att inte få det så.. hade faktiskt tänkt att börja packa lite nu ikväll, men nu blev jag så trött så jag väntar nog med det tills imorgon..

Idag  har jag skjutsat Emma till tåget iallafall, hon måst ehem till gävle och packa sen kommer hon tillbaka hit på torsdag igen, så skjutsar mami oss till västerås flygplats på fredag morgon. Jag har även varit hos Hanna och tagit en fika i hennes ( för mig ) nya lägenhet. Jätte mysig verkligen! Sen har jag även tagit mig ut på en springtur för att försöka springa bort alla helgens onyttigheter, fick nog inte bort alla men en hel del iallafall haha!!




Viva la fiesta viva la noche

Nu tänkte ja lägga upp lite bilder fårn helgen.. är dock inte överdrivet många, jag vet inte men jag är inte så flink på kameran numera.. måste skärpa till mig på den fronten alltså! här har ni lite bilder iallafall på min awsome helg:)


snyggve på stan


Emmas lilla bebbe


Vi gjorde världens godaste smörgåstårta ( eller ok mamma gjorde den, men vi dekorera den.. fin va? )


Vin på ballkongen efter en hel dag på stan


Mys på Håpes




Påt igen dagen efter




Sen var festen i full gång och jag tog inga fler bilder..

turkiet på fredag

NU ÄR DE FIXAT!! PÅ FREDAG DRAR JAG OCH EMMA TILL ALANYA I FUCKING 2 VECKOR!
kommer bli så jävla nice, och skönt framför allt!!
har ju redan vart där 2 gånger nu, emma med, så meningen var väll inte riktigt att vi skulle dit, men det var verkligen så jävla dåligt med reser nu så vafan, sol som sol alanya är nice:)


Bild från Alanya 2009

Hear my thoughts in every note

Fyfan vilken helg alltså.. as bra helg med min lilla emsi. Jag har inte haft tid ( läs ork ) att uppdatera så mycket, men den har vart grym alltså.. Fredag gick vi på stan, ok det ända som inte var så bra.. finns ju typ inget på stan att shoppa nu? ursäkta men vad är det med alla kläder? Ja men lite granna hittade vi iallafall och tydligen tillräckligt mycket för att helt glömma bort att gå till resia och leta resa! haha på kvällen kom fia och johan hit och vi åt smörgåstårta och drack lite vin, sen åkte jag och emma ner till håpes och dela på en vinare där och fortsatte  sen men brasseriet, faktiskt en väldigt bra kväll på många sätt! Lördag var det bara upp igen för att åka ner till stan och göra ett nytt försök att gå till resia, men först gick vi ner till bowlinghallen för att ge linus sin present, och så solade vi också så  när vi kom till resia så hade det stängt!!! stänger tydligen 2 på lördagar vafan!? på kvällen var det iallafall 30 års fest fr linus på siam, thai buffe tårta alkohol och dans.. kvällen fortsatte på brasseriet igen! så yttligare en toppen kväll.. Igår var jag coih emma så jävla döda och låg i sängen i princip hela dagen, välbehövligt.. Nu är vi påväg igen ner på stan för att göra ett nytt försök att få tag på en resa! Vädrety idag suger balle!!!

Bilder från i helgen kommer, jag hinner inte lägga in dom nu..


SHE'S HERE!!!!



nu är emsi pemsi här så vi ska snart sova så att det kan bli imorogn för då ska vi ha massa kul!! Kommer bli en awsome helg.... PUSSSS

horisonten är nån annans konstruktion

wohoo nu ska ja ner på stan och hämta upp min lilla Emma!! Hon ska komma här och bo i några dagar, och vi ska leta sista minuten resa och dra först abästa vi hittar.. så nästa vecka vid den här tiden kanske jag är utomlands nu, sitter på balkongen och tar en öl.. suck on that!! Ska bli kul, har inte träffat henne på 2-3 veckor och det är ganska länge när man ändå blivit nära och bott ihop som vi gjort.. Sen får vi väll se efter solsemestern kanske vi går varandra på nerverna hähähäää! Annars idag har jag städat mitt rum, mamma och papap fik panik på det.. och såklart det måste vara städat och fint här när emma kommer!!:)


På mig har jag min nya tröjja fårn bik bok! så snyggt med öppna ryggar i think..

I'm out of my mind
Let it rain over me





Här kan vi snacka mörka moln..
. kändes som världens undergång som kom emot en när man åkte där.. Nu väntas nog ingen rolig kväll / natt skulle jag tro... huuuh bara det inte börjar åska!! nu blir det fika med mammsen och pappsen sen lägga mig tidigt ikväll, har vart så jäklans trött hela dagen, vet inte vad det kan vara? och min träningsverk gör inte sakne bättre.. hej invalido

You turned out to be the best thing I never had

ajj, nu har träningsverken verkligen börjat leta sig hit, kunde inte nån vänlig själ varit så snäll och påmint mig om hur ont det gör att träna. Har ont i princip hela kroppen, och i muskler jag knappt visste att jag hade!! Vädret idag är ok, solen skiner just nu men det blåser som attan fortfarane, vilket gör det jävligt svårt att veta vad man ska sätta på sig för något.. hur man än gör kommer man frysa eller svettas. Jag hade ialalfall tänkt att cykla ner till stan och möta upp brorsan för lite lunch och planering av hans fest som kommer äga rum i helgen. Sen får jag se blir väl stan en runda =)


Jag tror du söker efter mer än du ser Men jag ser att du ler

Idag har jag träffat min världens bästaste anka!!! bra dag med andra ord, vi tog en sallad på waynes ( mumms!! ) och sen bara satt och pratade. innan de va ja nere på stan en sväng och fixade bryn fransar och solade.. haha emma kommer till mig snart och hon har varit i turkiet i en vecka så kan inte vara en liten blekfis då! Sen nu på kvällen tog jag även en springtur i stormen!! Yes hösten har verkligen hittat sig hit och jag gillar det inte! Trodde nästan jag skulle blåsa bort idag.. fet diss på det kan jag säga, hoppas på finare väder resten av veckan!!


godnatt puss från miss svetlana

I never know whats comin’ Forever fascinated



Måndag idag då, konstigt det känns jag har vart hemma i 3 dagar men ändå känns det som jag vart hemma längre, som att jag aldrig varit borta i sommras, alltid denna skumma känsla när man åker eller åker hem nånstans. Det är det jobbiga med att åka runt såhär som jag nu har gjort, kanske kommer fortsätta att göra.. omställningen från de olika ställerna. Det är många känslor och tankar som bara snurrar runt i ens huvud. Tänk att för en vecka sen var jag kvar i norge och det kändes som det var lång tid kvar att åka hem. Jag saknar sommaren väldigt mycket, alla underbara människotr som man träffat, som man inte har nån aning om fall man kommer träffa dom igen eller inte! Man säger alltid jo men klart vi kommer ses, men sen blir det ändå inte av ändå. En sak är säker ialalfall och det är att jag kommer träffa lilla emma pemma igen för hon kommer till mig nu i stlutet på veckan.

Nogpratat om det jag har bara vart hemma i 3 dagar men har redan vart på min första innebandy träning, som jag har saknat innebandyn kan jag lova och fy i hellvete vad kul det var! Men faan vad jag var otränad!! Inte spelat innebandy på över 9 månader så ni kan ju tänka er hur det såg ut! hahahaha jag dör. 

Imorgon ska ja komma igång med vanliga träningen också, något måste jag ju underhålla mig med nu när jag är hemma igen och träning är en bra sak att underhålla sig med, så imorgon börjar jag mitt nya liv igen.. (hur många gånger har jag inte sagt det) Men nu jävlar en mer motionerande sanna är påväg och jag ska börja dricka mycket vatten så jag, ähh jag vet inte vad det är bra för men det är bra:) Nu ska ja gå och lägga mig och hoppas på att jag fortfarande kan gå imorogn efter dagens träning, för imorogn är ingen vanlig dag, då ska ja träffffa min bästa anka igen!!! vad jag saknat den tjejen alltså!! PUSS OCH GODNATTT=)

9/11



10 år har redan gått sen terrorattacken i USA. Och jag kan fortfarande inte fatta att något sånt här har hänt, att en människa verkligen har planerat en sån här hemsk sak! alla tankar går till familj och anhöriga..

rest in peace


i'm back

Heej nu kan jag glatt meddela att jag är tillbaka här på bloggen, och tillbaka hemma för den delen också!! och dom två har ett samband.. min dator gick sönder i norge så efter att emma åkte så var jag datorlös om man säger så, och kunde endast vara ute på internet med mobilen. Vilket också sög rätt hårt för jag fick knappt in nätverket på mobilen hemma så kunde bara sitta på cafe ole me den.. jaja nu är jag hemma iallafall med min mammas dator, ska ge mig ut nästa vecka och försöka införskaffa mig en ny. Har tänkt köpa en mac faktikst..

Så att jag är hemma igen efter 3 månader.. skönt skönt SKÖNT!! Jätte tråkigt på alla sätt att lämna norge, men jag var bland dom sista kvar, och staden var verkligen helt död nu. Men de sista veckorna gicj bra, mycket jobb vilket var bra eftersom jag nu varken hade dator eller internet hemma!

Så i fredags kväll packade vi bilen och körde hem, kom hem vid 11 - 11.30 igår och började påengång med att åka ner på stan, blev tyvär inga kläder inhandlade för vi var där i ett annnat syfte, fia skulle nämligen på maskerad så de blev mitt projekt resten av dagen. hann sova ca 1.5 timma också sen iväg att fixa henne. Hann även se hennes nya lägenhet.. svinmysig! sen skulle jag såklart också festa! Kan inte annat än sluta bra med ingen sömn natten innan, haha nemen jag var rätt lugnt faktikst oich jag hann med efterfest ovh hela paketet! kul som fan var det och verkligen underbart att träffa alla igen!! Men idag kan mansäga attjag har vart dead!! Sov igen min förlorade sömn vilket resulterade i att jag legat i sängen hela dagen.. är skönt till en viss del men nu börjar jag tröttna så what to do??


Jag och några brudar från igår.. har saknat er!! ♥


haha när ska dom här toalettbilderna ta slut??

RSS 2.0