Aint like you to hold back or hide from the light



Fick den här fina bilden från Alanya skickat av ett par som vi träffade där, dom var från turkiet och vi festade med dom en kväll, sen blev dom jätte på och ville typ ses hela tiden.. och nu har dom mejlat emma och skickat bilder på oss. Fasiken vilket bra intryck vi måste ha gett dom, dom bjuder över oss hem till dom bla..

Nu iväntar jag "den som dräper" med spänning sen blir dte sängen för min del. Ska försöka att inte drölmma mardörmmar om programmet nu också!! Lätt hänt alltså!

för du är bara rädd om du gör det som är rätt

Godenmorgon.. Nu ska ja strax cykla iväg på enn spinning / core pass! ska bli kul, har aldrig kört core men har hört av dom som gjort det att man får världens träningsverk.. så jag vet vad som väntar mig!! Sen bli de lunch på stan!!




Ny sporttopp och träningsjacka inhandlad från stadium., Rosa är balllt

Nail stickers



Jag hakade på trenden med nail stickers, det är som det låter klisterlappar typ som man klistrar på nageln. Resultatet för mig blev inte så mycket att hurra för, eftersom ja satte på dom under lite halv stress, med en alldeles för dålig sax, men med mer tid, kanske nån annans hjälp och en liten smidig sax kan de nog bli riktigt snyggt.. jag gillar den riktiga silverfärgen nahlarna får som inte ett vanligt nagellack kan ge!

Nu har jag äntligen gått och lagt mig och kommer nog somna skönt här i sängen.. Jag vill tacka min kära syster så mycket för helgen och för att jag fått crasha hennes place.. Johan får gärna åka bort fer helger så ja kan titta in.. Vill även tacka Linus för middagen igår!! PUSS OCH GODNATT!

I've been a loner ever since I can remember

Nu har snart denna söndag gått och den har inte vart lika tråkig och händelselös som alla andra, vet inte fall det beror på att jag vart med syrran ch hon passa på att göra massa saker när jag var med, eller fall det beror på att jag inte festade igår. Vi gick ju som sagt upp i tid, så vi var klara kl 10 då hennes tvättid började sen gick vi ut och gick, sen åkte och storhandlade på maxi, hem och åt lunch, gick till stan med Neo, fick lite inhandlat ( mest jag då, höhö ), fikade, hem och åt mat och så har vi fikat på det! Jävligt skön söndag med andra ord, så nu ska ja bara ta det lugnt och sopmna tidigt hade jag tänkt. Tänkte lägga in lite bilder fårn igår också, även lite från idag..

Hoppas ni haft en fin helg allihoppa, min lugna nästan vita helg har vart toppen iallafall! :)


Börjar dricka thailänsk öl, och längtar till Thailand


Linus väntar på mat..


Likaså vi..


Fikadaxxxx


Neo åt hela 3/4 chokladboll, glass och äppeljuice


godmorgon världen

Godmorgon!! Idag kom man upp riktigt i tid pga av tidsomställningen. Vaknade kl 9, enligt min mobil, (skönt tänkte jag) men så kolla ja på kyrkklockan och den var 8!! vi givk upp en halvtimma senare och har redan bakat och smällt i oss scones! Nu ska vi ner för fia har tvättid sen ska vi ut och gå en liten promenad hade vi tänkt, Längesen jag inte var bakis och skakis en söndag! SKÖÖÖÖÖNT!:)




goodnight we say

Nu säger vi godnatt här ifrån soffan, eller ja vi förflyttar oss såklart till sängen först.. Sov gott allesammans, och ni som är ute och festar sup lite för mig med!! GLÖM INTE ATT STÄLLA TILLBAKA KLOCKAN INATT!! wohoo vi tjänar en timme!! hur sweeet är inte det? Imorgon väntar söndagsmys, kanske nån promenad sen ska vi försöka kidnappa neo lite..


Mys i soffan med glass, godis och täcken..

Men det blir bättre om vi e' tillsammans

Nu ligger vi i syrrans soffa och har myskväll till max!! Vi var ute och åt tidigare med brorsan, himla trevligt faktiskt.. man umgås inte ofta såhär alla syskon tillsammans, så kul när man väl gör det. Maten var super god och en och annan thailensk öl fick man också i sig, mycket gott och trevlig.. Nu ska ja och syrran kolla på twilight iallafall sen sova tidigt.. skönt med en lugn helg! Tack mina kära syskon för den här kvällen iallafall! ni betyder mycket


bild från när linus hade sin 30 års fest på siam

Mi gwan straight to the top

Börjar denna Lördagsmorgon med en skön låt som spelades flitigt i Alanya
Nu Står spinning på schemet, någon som har en blöjja att låna ut?
Sadlarna där är för jävla hårda!!


xoxo

Min kväll har varit as skön, började ju med olearys.. satan i gatan vad god mat det är där alltså! Jag var dock nykter eftersom jag stod för kvällen så kunde jag ju även stå för körandet.. Men de va as trevligt, åkte sedan hem till syrran för idolmys.. Rätt person åkte ut tyckte jag, även fast jag inte är så insatt.. Nu är min plan att sova, andra nyktra fredagen irad, inte illa pinkat av mig!! Imorgon ska ja gå på stan med syrran sen ut och äta med bror och syster.. Kan nog faktisklt ta att lyckad med en lugn helg för en gång skull!! YOU GO SANNA!!!:D

Ne men Puss och godnatt på er, vi hörs imorgon!!


if you still talk about it
you still care about it

Usch idag har jag känt mig riktigt hängig. Vaknade upp imorse och var fortfarande döötrött och huvudet kändes som det vägde ett ton och så kände jag mig snurrig, så jag gick upp och åt frukost men sen gick jag faktiskt och la mig igen. Hade planerat att jag skulle vara på gymmet vid 11 men jag var så trött så ja åkte inte dit först efter 12 och fick då korta ner mitt pass eftersom ja inte hade hela värden på mig, väl där så kom jag väll igång, kändes bra förutom att benen kändes som degklumpar men det gör dom ju ibland. Sen nu har jag vart på ett personalmöte och nu är ja hemma är och lika slut igen.. Måste ha nånting som ligger i kroppen och jäklas med mig annar vet jag inte vad det kan vara? Dricker för lite kanske?

Sitter här med en kopp kaffe nu iallafall och ska försöka bli piggare sen ska ja försöka ta ett bad innan pappa kommer hem också (annars blir han sur att jag har badkaret) sen ikväll ska ja bjuda ut mamma, pappa och fia på mat. Det är som ett tack för hjälpen för all hjälp när jag fyllde.. Dom fixade ju verkligen alltinf, och jag ingenting.. Först hade jag tänkt bjuda dom på tre rätter hemma, men eftersom ja ska börja jobba nästa vecka så vill ja hinna äta på resturangen innan jag börjar så ja ser lite hur dom jobbar.. så ja passade på att ta 2 flugor i en smäll!:)


.



Tjoho, nu är jag hemma och färdigduschad och färdigfixad för sängen! Skitmysigt att träffa mina kära vänner idag! Först blev det en ceasarsallad på waynes, MUMMS!! sen en kaffe på smak. Sen begav jag mig till forever för ett boxningspass. Det var inte riktigt lika kul idag, lite mer hjärngympa skulle jag säga, men jobbigt var det allt! Imorgon är det fredag och det är så jävla bra, veckorna går så otroligt snabbt så jag vet inte vad jag ska göra av tiden.. Thailand snart, som jag längtar!:D snart blir det sängen och sen ladda för en ny dag imorgon.
GODNATT=)

död tilld mörkret faller

Idag på förmiddagen har jag baar tagit det lugnt, Sov ut, tog ett bad efter frukosten och har bara tagit det lugnt.. Kännt  mig astrött faktiskt, men det är inte konstigt.  mina drömmar håller på att störa mig som fan, och om det inte är drömmarna kan jag inte sova alls..

Nu ska ja kila ner på stan och möta upp Johanna, sen ska jag träffa Angelica.. det var på tiden för det var längesen! sen ska ja på de underbara boxpasset på foerver ikväll! Har längtat hela veckan! Matchen igår gick väll ok.. vi förlorade såklart men det var as kul att spela!!


Har börjar läst min nya bok, helt ok änsålänge faktiskt!!

Whats the name of the game?

Ikväll tänkte jag faktiskt ta att damma av innebandyklubban och ta mig ner till träningen.. Vi möter nämligen gubbarna ikväll ( Ska jag veta vilka det är? ) och jätte många från gamla laget ska va med, så klart man kan lira lite.. Ska bli kul fan. Nackdelen är att ja verkligen behöver att par nya innedojjor för ja får så jävla ont av dom jag har. Men en kväll ska man väll klara?

Annars idag har jag varit på en liten barutbildning, så nu är jag expert på drinkar.. eller nej, det är jag nog inte men jag kan bli!! Puss och hej leverpastej!


Im sexy and i know it

Jag personligen brukar alltid ha diskreta strumpor, det vill säga vita eller svarta ankelstrumpor.. Men idag hade jag lite brottom och hittade verkligen inga, så man tager vad man haver, och det fick bli dessa snygga, icke-diskreta, färgstarka goingarna.. Tacka vettjag skor!!



Jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

hoho, nu sticker jag ner på stan.. men vad jag ska göra säger jag inte.. senare ska ja träffa hanna och fia och sen träna!! Thats my day.. woooh jag är nervös.. WISH ME LUCK:)


take me back..

usch och fy vilken ruggig dag det har varit idag.. snooor kallt! Får en ju inte att längta tillbaka till Turkiet litee. Gå och löka sönder i shorts och linne.. ligga på stranden och knna hur solen bränns, gå ut och käka på kvällen och man måste ha fläkt vid bordet för att inte svettas ihäl, måste lägga sig på golvet när man kommer till hotellet för att det är så varmt och golvet är kallt.. jag kan fortsätta i evigheter!! Men nu får ni inte tro att jag gillas att svettas att det är det jag längtar till, för det gör jag noog på gymmet, men... VÄRMEN!! GAAAHHH ge mig!! Och så måste ja ju tillägga att jag saknar min lilla emma plutt massor också!! Har inte setts sen hon åkte härifrån ( NO SHIT? ) och det var evigheter sen! Så därför bjuder jag på lite härliga bilder från vår fina vistelse i turkland!!:)





Japp Till och med dom svettiga Turkarna, Emmas fötter och killar i mankini saknar jag!!

you can hate me but never break me

Drömde en lite jobbig dröm inatt, och det beror säkert på ett samtalsämne från igår kväll. Det är sjukt vad drömmar kan påverka, att man kan känna sig nere av någon/något som inte betyder något för en längre.. Men drömmen får ändå en att känna, och komma ihåg!

Jaja Idag sov jag faktiskt rätt länge, så fick stå över träningspasset jag tänkte gå på idag på dan.. men jag har ialalfall varit på stan med mamma. Fixat med lite småsaker, och införskaffade mig även nya böcker.. Jag är inne i en bokperiod just nu.. eller har vart det ett tag, men det svåra är att hitta böcker som man gillar. jag är väldigt tjejig bokmässigt, så alla kärleks/tjej böcker är ett säkert kort för mig.. Nu köpte jag några böcker som är förlagan till vampyr serien true blood. Har aldrig fastnat vid serien men nu får vi se fall böclerna får mig att ändra mig.. Plus en bok av Sophie Kinsella, en författare jag läst många böcker av..


True blood böckerna fanns änsålänge 5..


Resten av min boksamling.. kan i stort sett rekomendera alla dom här!

Du är nog den Som jag borde vara hos!



Jag känner inte igen mig,
det här är inte jag

men jag behöver dig,
kom hit och rör om

Söndagen har varit bra, herrarna förlorade dock men skönt att ha nått att göra ändå. hatar söndagar då man bara ligger hemma! Fast nu ligger jag hemma här igen och känner på engång ångest på nått sätt, över allt och över inget! Vad jag ska göra i höst tex.. jag vill ju verkligen stanna här hemma nu men jag måste få ett jävla jobb för det. För jag vill inte hålla på att åka runt mer.. Jag läste igonom min blogg som jag skrev för ca ett år sen, och jag är precis påväg tillbaka dit.. då tog jag beslutet att åka till sälen och jobba, det var ett av mina jobbigaste besluten jag nåonsin fattat.. och jag kan fortfarade inte säga fall det var rätt beslut eller inte.. Mitt liv har ändrats ganska mycket efter det, och jag vet inte fall det är till det bättre eller sämre.. Jag vet att jag inte var världens gladaste person då, jag mådde dåligt över mycket.. men ändå längtar jag tillbaka till då, för de är ändå dom små sakerna som gör en lycklig som räknas. Sånt skulle jag behöva nu med.. men den här gången inte åka härifrån... ahh fan jag vet inte!

All I wanna say is that, They don't really care about us

Ok för dom dom känner mig behöver jag inte ens berätta vad jag gjorde igår!! Blev en liten utgång iallafall, haha fan!! ja som verkligen skulle ha en vit helg! Men kul som fan hade vi igår iallafall och jag var faktikst lugn.. ( ja jag kan faktiskt det ) Och odag mår jag bra, förutom min huvudvärk jag haft i ca 2 veckor nu.. Vi var Hemma hos Hanna massa tjejer och hade trevligt, sen gick vi till håpes och mös!! Bra kväll helt enkelt:)

Nu blir det iallafall Promenad
i det fina höstvädret som betsämt sig för att komma tillbaka, med Linni sen senare blir det glo på innebandy.. bra söndag!! Bye bye sängen!!


I'm ready to do whatever
if you take me away

Åh herre jävlar vilken värmebölja vi fått här då, lökar ju nästan sönder!! cykla hem i skinjacka (dock bara linne under för ja visste att de va varmt) och fet halsduk i nästan 13 grader är inget att rekomendera, att cykla hem från stan efter att man kört ett sprinningpass på förmiddagen är inte häller något jag rekomenderar, AJJ!! Dom där jävla spinningsadlarna dödar ju ens rumpa, jag som tycker att min damtrallasadel är oskön, det var inget mot vad den här var kan jag säga!!

Annars har jag gått på stan med syster idag, hittade lite saker men inte överdrivet mycket.. återigen är det en besvikelse att gå på stan när dom inte har nått som jag vill ha.. sthlm nästa??

Ikvällen idag är oklar.. jag hade planerat en nykter helg, gårdagen gick bra.. men idag.. VADFAN SKA MAN GÖRA?? och jag som nu ville ha en festfri helg, vad gör man för kul på helger när man inte festar?? Så ja lite vin skulle ju faktiskt sitta fint, man kan ju ta de lugnt fast man festar.. haha tror jag!! brukar inte köra på den sådär jätte ofta.. För mig är det fullt ös medvetslös, all in, allt eller inget!!


Bild från förra helgen..

We found love in a hopeless place

Träning avklarad!! Nu ska ja ner på stan och möta upp johanna för lunch på stan! Har inte träffat den bruden på as länge ska bli kul tycker jag.. Idag ska jag även försöka ta med mitt bankomatkort till stan, blev billiga fika igår när jag wooopsupptävkte att jag glömt baknomatkortet hemma!! Haha underbart väöder idag med men när ja cykla till gymmet var det is i vattenpölarna.. Shiiiit nu går vi mot kallare tider alltså! Ha en fin fredag allihoppa.. det ska jag ha:)


And take me away, make it okay

FYYFAAAAAN vilket roligt pass box var!!! Och jobbigt, både roligt som fan och jobbigt det är ett bra pass det! Jag är så glad och peppad nu.. och svettig!!! Omg svettades som fan redan efter uppvärmningen,, aahmen tjenare svetlana!! Så dagen idag har vart bra som fan, det kom lite regn där och försökte förstöra min dag, men fan lite regn har väll ingen dött av! Nu ska ja hoppa in i duschen och imorgon hoppas ja på en lika bra dag! Då äre först träning på schemt sen på stan och träffa en gammal vän sen tjejkväll hos syrran med tacomys! AWSOME!! Godnatttt!

PS, OM NI HAR KORT PÅ FOREVER.... GÅ PÅ BOXEN!! DS


Glada och svettiga jag..

october love

















Dagar som denna kan man inte annat än att älska hösten!:) Idag känner jag mig verkligen glad, det var länge sen jag kände såhär.. Jag har feta träningsverken, men det skiter jag i! för idag är en bra dag då jag bara ska vara glad! För idag ska ja träffa Pine som jag inte träffat på evigheter, har öven en liten present till henne för hon fyllde igår.. hihi Sen ska ja till forever och köra ett box pass med Linnea!! Wohoo är så taggat!! Har kört ki box på friskis förut och det var superkul så hoppas det här är nått liknande.. Först och främst tänkte jag börja med ett bad faktiskt för jag är allt lite kall efter promenaden!! Ha en fin dag kära ni!!

i hela mitt liv har jag väntat

Usch och fy vilken ruskig och kall dag det är idag, En riktigt jävla höstdag alltså! Eller en riktig jävla höstdag som håller på att övergå i vinter rättare sagt. Blåser som fan regnet hänger i luften det är riktigt kallt och hela världen är typ grå! ifs så är ju inte löven grå men.. allt känns grått och tråkigt!!

Kvällen igår på ming var iallafall supertrevlig!! ikväll får jag se vad jag gör.. kanske åker till syrran för en promenad, ett träningspass till på forever eller ska man slå på stort och köra innebandy ikväll kanske?? Det återstår att se nu fryser jag som fan så ja måste värma upp mig på något sättt en stor kopp te kanske hjälper!! PUSS PUSS


En bild från en lite finare höstdag än denna.. tagen för cirkus 4 år sedan


smaksatt kaffe från kahls

Ni har väll sätt att det finns olika smaksatta kaffen? Kahls har några bra som jag tycker. Annars har jag alltid varit ett big fan av smaksatta latten på caffer, så jag tycker väldigt mycket om dom här, den här fick jag när jag fyllde år och smakade helt ok, men en av favoriterna är ändå hasselnöt eller irish, samma som på latte!

Träningen gick iallafall bra och nu är ja påmin väg ner mot stan för att möta upp Fia och Hanna, vi tänkte dra och käka på min.. sååå jag har längtat efter chineeees!! ha en trevlig kväll!!


let me se your body go

Min mamma räddade min morgon!! Jag vaknade upp hörde spöregnet mot rutorna och tänkte, gud i helvette mamma har bilen idag!! Jag ska nämligen iväg på bodypump nu kl 12 och undrade hur fan jag skulle ta mig dit i detta skyfall, när jag sen ringer mamma så visar det sig att hon INTE HAR BILDEN IDAG.. och min dag är räddad!! Hon skulle dock ja den imoron och på fredag så jag håller tummarna att vi slipper detta väder då!! Nu träning!!!!!


.



all i need is you and i

Nu har jag precis avnjutit en god middag bestående av en lasange tillagad av mig!! duktig sanna.. Annar idag så har jag vart hos min syster nästan hela dagen och bakat bla. Värsta hemmafrun känner jag mig som.. ne ok där kanske jag överdrev men lite iallafall, sen så har jag såklart tvättat bilen som var helt ner skiten.. haha det var tillochmed pinsamt att åka i den när den såg ut så! Ikväll ska jag träna sen hem och kolla på "den som dräper" nån dansk kriminalare som jag kollade på förra veckan och lackade över att de inte va som csi att man i slutet av varje avsnitt fick se vem mödan var!


En bild från när jag och fia var i uppsala, åhh vad jag skulle kunna tänka mig att göra nått sånt igen..

back in the days..


Låter den här vackra bilden inleda måndagsmorgonen. Fick lite nostalgi igår när jag träffat ida så kollade igenom gamla bilder från när vi var i Turkiet 2008. Saknar er tjejer!!

fågel jävlar

Alltså jag måste berätta sjukaste grejjen!! Jag blev typ attakerad av fågelbajs idag! haha ja FÅGELBAJS.. Dom siktade på mig, och ja var helt störda. Nu tar jag berättelsen från början, jag har legat i säöngen mest hela dagen blabla bla tills min syster ringde ch jag åkte till henne och vi tog en kvällspromenad. Himla skönt faktisk, sånt borde man göra oftare.. Sen fick ja sms av en min gamla klasskomis Ida som var på stan och väntade på bussen för att åka tillbvaka till Stockholm så ja åkte ner och träffade henne lite. Vi gick till MC doo och drack kaffe. Sen följde jag henne till tåget och ringde min kära och saknade Emma när ja va påväg till bilen, Och nu tilll Bajskalaset!! När ja går till bilen hör jag hur det börjar nästan smattra på bilen och marken, så ja kollar på bilen och ser att de är massa fågelskit där, jag får panik och springer därifrån!! Sen står jag en bit bredvid och bara ser hur dom bajsar ner bilen! På nått sätt var jag ju ändå tvungen att ta mig in i bilen utan att få bajs på mig så när jag lagt på telefonen låser jag upp bilen och springer och slänger mig in i bilen och när ja väl är inne hör jaa hela bilen smattra och alla fåglar sket som fan! Men jag klarade mig, bilen däremot ser inte så fin ut nu!! JÄVLA FÅGLAR!!!

Hur som hällst så var det jätte kul att träffa Ida igen, blir inte alltför ofta. Nu hade jag tänkt att sova och tagga för en ny vecka.. En sak har jag lärt mig det är att inte ställa sig under ett träd fåglar gillar att sitta i! Godnatttt


Ok riktigt såhär illa var det inte.. men mycket bajs var det!!


let me love you, let me be around

Åh herregud vad jag är mätt!! och sagtan i gatan vad det är kallt ute nu, vinterjacka nästa? Jag har iallafall haft en myskväll hos min kära syster, därav mättheten. Hon ska alltid feeda mig med massa god mat! Idags bjöds det på hemmagjord hamburgare och potatis i ugn, vilken gourmet måltid!! Sen som grädden på moset hade jag köpt med naturgodis!! kan inte dom torkade jordgubbarna med yougurt vara bland det godaste som finns? Sen kollade vi på vi hade iallafall tur med vädret igen! uppföljaren av den gamla klassikern som jag tyvärr inte minns så mycket av, typ bara en morfar som satt med en blomma och en familj som var helt kaos! 2an var rolig iallafall, kanske ska ta att se på ettan nångång snart också då? tack tack tack för ikväll!!

Imorgon blir det innebandydag för mig.. wohoo som jag längtat efter att gå och kolla på massa matcher! Hoppas ni haft en bra fredag antingen hemma i soffan eller ute i dimmmman!! själv ska ja gå och fixa nått att drivka för jag har ett p piller sitter i halsen.. sen sova!  Peace


Mummmmmmsssss :)


You cant live your life for other people. Youve got to do whats right for you, even if it hurts some people you love


Jag var dum, du var smart, jag var fängslad

åhh härligt vattnet här i eskilstuna är tydligen förorenat och jag har druckit vatten hela dagen! Visserligen var det bara i torshälla, sundbyholm och skiftinge men det är väll lätt hänt att det är i vårt vatten med.. Annars så har jag vart och tränat idag och nu ska ja snart ner på stan för att möta upp Angelica. Vad vi hittar på där får vi se, lär ju bli en och annan fika iallafall.. På mig har jag min nya mysiga tröjja från Monki!


I cannot text you with a drink in my hand, eh?

Jag har ju glömt visa er vilken otroligt het telefon jag har för tillfället. Men som killen på waynes sa om den inte redan är så lär den ju vara värd en förmögenhet snart, för den finns inte att få tag på längre.. Om jag sparar den några år till kan jag nog sälja den på blocket dyrt!!! elllller?? man kan ju drömma iallafall, men det betyder att jag måste hålla den i ett bra skick vilket jag inte är så bra på! Idag har jag iallafall gått på stan med syrran handlat lite men dt finns ju inte överdrivet mycket saker på stan alltsåå, sen nu ikväll ska jag bara mysa sen sova tidigt, för jag var uppe tidigt like hell imorse..


sometimes it lasts in love,
but sometimes it hurts instead

Sämst morgon först blir väckt av mamma 10 i 7!!!!!! bara för att jag skulle gå upp i tid för att jag skulle behöva skrapa bilen, pallrar mig upp möts av en bil som behöver skrapas sätter mig i en iskall bil och åker mot tandläkaren, väl där är ja typ took förtidigt och tänker att jag kan gå in på hemköp sålänge men ne det öppnar inte först 8 så ja får gå in ocg vänta, när jag väl kommer in så är jag där i ca 7 min han säger att tändera ser bra ut och jag får gå.. så till vilken nytta var jag där? Fick veta attt tänderna mådde bra, det skulle jag kunna säga sjäv så slapp ja gå upp så jävla tidigt... Nu ska ja iallafall försöka träna bort min träningsverk.. hadeeee




trött tjej

home, let me come home

SÅÅÅÅ JÄVLA BRA SVERIGE!! stor eloge till er.. Nu är det dags för mig att slänga in handduken för jag ska upp tidigt imorgon för att gå till tandläkaren, redan kl 8.. huuh hur ska de gå?? är inte ett big fan av att gå upp tidigt direkt, och jag är väll inte sånt jävla stort fan av tandläkare häller.. sen vet jag inte e shur man ställer min klockjävel.. ajja går väll på nått sätt!


Bild från i helgen.. lovely girls

KOM IGEN SVERIGE

Ligger och kollar på fotboll och fyfan, vad hände?? Från att Holland verkligen hade allt till målBOOOOOM här!! OMG i den här matchen händer det grejjer alltså!!! Kim Källströms magiska frispark Sebastian Larsson ( host från eskilstuna) iskalla straff.. ja you name it...
HEJJA SVERIGE GUL OCH BLÅÅÅÅÅ!



Looking up theres always sky

Nu har ännu en dag gått här hemma, jag fruktar verkligen veckorna här för då vet jag att jag verkligen inte har något att göra.. eller orkar göra något för den delen. Idag vaknade jag upp ont i hela kroppen efter matchen och ja orkade verkligen inte ta tag i dagen så ja gick och la mig igen och bara låg vid datorn, tills kära Angelica smsa och räddade min dag och fråga fall vi kunde ta en fika.. så nått fick jag gjort iallafall, har egentligen mycket att göra.. packa upp min väska från alanya tillexampel, eller matchväskan! Hatar att komma hem när man har haft fullt upp ett tag, och jag vet att jagf borde försöka söka jobb, men jag åker ju ändå snart till Thai så de är ingen mening att jag börjar innan det? Vafan livet är inte lätt ibland.. men egentligen så är mitt problem bara en fis i rymden av vad de finns för problem i världen så ja ska inte klaga.. Mitt liv är great!




Man skulle ju kunna säga att jag inte skulle ha nått emot att åka tillbaka till Turkiet och värmen och solen och badet och framförallt utelivet!!
SAKNAR

Gameday

Hola mi amigos!! Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag... SPELAT MATCH!!! hur kommer det sig kanske ni tänker, jo för dom hade dåligt med folk så jag tänkte äh men jag kan väll ställa upp!! Men a nja lite förhastade beslut där kanske, med tanke på att jag inte rört en innabndy boll sen min sista match i början av december förutom träningen jag var på för 2 veckor sen då vi körde småmål och min kondition är inte häller riktigt på topp så gick det allt annat förutom bra! jag rent utsagt sög.. så nu pratar vi inte mer om det.. annars då? jo jag skjutsade emma till tåget idag på förmiddagen sen har jag inte gjort så mycket annat, nu är jag bajstrött och har redan lagt mig, så godnatt på er och hoppas ni haft en toppen helg=)


dont let me bring you back to the start

Huuh helgen har varit toppen!! om man bortser från kylan!! så jävla svinkallt alltså.. Men i fredags var min dag fullspäckad, kom hem var tvungen att leta upp en gammal telefon jag kunde använta ( just nu har jag en gammal samsung för typ 299 kr!! ) sen ner på stan och fixa och dona inför kvällen! Var hos frisören och färgade bort min oändliga utväxt bla. Sen var det bara hem och börja fixa inför kvällen partay!!! Jag vill passa på att tacka min familj jätte jätte mycket som hjälpt mig med alltig fixat mat och allt, även Emma som hjälpte till!!♥ utan er skulle de inte gått.. Släken var här på mat först sen kom girlsen och festen var i full gång!! sen blev det utgång! Även här vill jag tack för en toppen kväll!:)

Dagen igår var vi rätt sega, dels efter resan hem och dels efter partynatten så vi gjorde inte ett skit om man säger så. På kvällen åkte vi hem till syrran och hafe spelkväll, himla mysigt faktiskt och framför allt skönt med en lignt kväll! Vi spleade alias och fyfan vad kul det var!  "staffan var en .....! STALLEDRÄNG ett av orden STALLE!!!!!! " " när man boxas och slåss och så slår man den ena så den får en KNOCK DOWN, nej annat ord KNOCKIS!! " ja jag vet inte allt konstigt som sas!!  sen åkte vi hem och sov tidigt och nu ska ja snart ta att skjutsa emma till tåget...









Hemma igen!!!!



Nu är jag hemma igen efter 2 grymma veckor i Turkiet..
Resltat, solbränna fylla och en borttappad telefon!!
Så har inte så mycket att uppdatera med nu men denna låten för ni nöjja er med sålänge!!:)

good to bee home, ikväll kör vi eskilstuna!!


RSS 2.0