Seg dag

hello..
Idag har jag varit riktig seg, blev väckt vid 10.10 av mamma som sa att dom börjar med frukosten nu, somnade sedan om igen och blev väckt 5 min senare och sa att jag skulle komma upp, somnade om igen och blev väckt yttligare 5 min senare och sa att frokosten var klar.. vilket tjat tänkte jag! efter frukosten gick jag och la mig igen och väntade på att mamma skulle se robinson reprisen för vi skulle ta en sväng till tuna park och stan.

Mycket annat har jag inte hunnit med idag, den mesta tiden har spenderats i min säng, och nu hade jag tänkt att lägga mig och läsa lite.

Puss och godnatt


Tröja från h&m 249:-
Linne från Vero moda 200:-

number 23

Uppdatering: det blev en m3 offkväll för min del. Jag spranf iväg till ica och handlade det ena och det andra. Så nu såtter jag och äter chirre och dirre dricker cola och äter choklad framför number 23. En film med jim carrey som huvudperson och han har även en seriös roll i denna film.. vilket känns konstigt tyckar jag!

Fast just nu är dte faktiskt reklam med nyheter emellan, jag som brukar tycka att reklam i sig är så himla irriterande, och nu trycker dom även in nyheter, inte OK!

Nu hoppas jag att mamma och pappa snart ska komma hem också för jag kom på att den här filmen är läskig (dtv läskig för mig) Jag kollade på den här filmen för ganska precis 2 år sen nu, och som säkert alla andra? blev jag helt psykad av den och började räkna alla möjliga siffror! och faktiskt så var det så att det man kom fram till hade oftast något med nummret 23 att göra... sjukt eller bara inbillning?
Jag minns iallfall en av mina utrräkningar dvs mitt telefonnr vilket blev nr 23.. bara jag inte blir sådär psykopat efter den här gången också.. vilket jag lär bli, say hello to psyk-sanna! :)




Torsk

Nu har jag haft fullt upp hela dagen, det blev en hel del att göra på jobbet så var i full fart hela tiden, sen direkt iväg på match.

Matchen gick sämst!!! Eller vi var ifs inte spelmässigt det klart dåliga laget, men vi kan så mycket bättre... Nej idag känndes det som att vi för det första stod på hälarna i mitten där dom var mycket hungrigare och kunde lätt ta bollen. Sen känndes det som att vi inte litade ett dugg på varandra då 3 spelare kollar boll SAMTIDIGT!? Då är det inte lätt att vinna en match. Och vi har så mycket målchanser som går precis utanför eller ovanför, vi har sån himla otur. Matchen slutade iallafall 6-4 till strängnäs, och jag sköt en tjej i ansiktet, det var inte med flit men hon fick nog ont, synd!

Och har fortfarande inte bestämt mig angående kvällen, just nu lutar det år en moffkväll men jag upptäckte att vi inte har så mycket gott hemma att moffa så isåfall måste jag gå en säng till ica, vilket är jobbigt! Mamma och pappa har åkt iväg för att käka ute och jag är här hemma utan mat.. stackars mig

ni får ha en trevlig kväll iallafall!
PUUUUSSSSSS

Fredags mys

tjohoo..
Idag var jag då på stan med Hanna, blev dock bara en snabbis så hann inte shoppa så mycket.. men lunch och lite shopping hanns med iallafall:)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag, mamma och pappa hjälptes åt med maten, som blev god förutom att mamma gick lös med kanelen!!!
Sen har vi setat och kollat på let's dance med en kopp te och fruktsallad. mumms. Vi kollar dock inte på vem som vann, dels för att det kommer stå i tidningen imorgon och dels för att jag inte bryr mig.
Men det blev alltså en lugn kväll för mig idag eftersom jag ska upp och jobba imorogn 8-16, sen har jag samling 16.15 för match i ellfolk. Vi möter Strängnäs, och vi har riktig revansh att ta ut mot dom!

Så om ni inte har något för er imorgon kväll
kom och kolla Torshälla-Strängnäs 17.45
i ellfolk arena :)

Efter matchen har jag faktiskt inga planer, har funderat på en hemmamoffarkväll i soffan men när jag fick veta att mamma och pappa kanske ska ut och äta så är det ju inte så kul att vara kvar hemma. Så jag får helt enkelt se vad jag känner för :)

nej nu ska jag ta och föröka sova, så skriver jag imorgon efter matchen hur den gick, för er som bryr er
Puss och godnatt

paradise hotel

Nu har jag legat vaken ett bra tag, vaknade vid 3 halv 4 för att vara mer exakt och har inte lyckats somna om. Så jag satte på vecknas paradise hotel avsnitt och låg och kollade på dom. Folk åker verkligen ut hejvilt, men nu till saken!

Det är nu 4 par kvar i tävlingen vilket innebär final. Av alla dom 8 personer finns det enligt mig bara 3 värdiga vinnare. Folk kan tycka att jag tänker fel i det här sammanhanget men jag tycker att det är det rätta. Man kan inte hoppa in i tävlingen mitt i och sne vara en värdig vinnare, eller inte häller bli utröstad en gång, bli riktigt utspelad, och sen komma tillbaka och vara en värdig vinnare!? Det låter ju bara helt sjukt, ialalfall för mig :)


Nej nu måste jag verkligen föröka somna om. Godnatt då....



snö upp till knänen..

Halloj, fikan idag med pine var mysig. Hade verkligen inte träffat henne på alldeles för länge så det var på tiden! Vi satt på Waynes i nästan 3 timmar och bara pratade, haha tiden rullar iväg när man har roligt!
Efter det så var jag på träning, och det gick väll sisådär vi var 5 utespelare och en målvakt. Men några från H4an stannade så vi körde match UTAN nån vila! Jobbigt

Efter träningen iallafall så blev jag avsläppt vid busshållsplatsen och jag orkade inte gå till övergångsstället så jag gick över vägen och genade över parkeringen, grejen är den att det är en gräsplätt mellan parkeringen och vägen (som självklar inte är plogad) men den lär väll finnas fotspår i den tänkte jag. Och det fanns det ju såklart men problemet var att det var upp till en halvmeter snö så jag gick med snö upp till låren och bilarna som åkte förbi måste trott att jag var trög som kämpade mig fram i snön, Men sån är jag :)

Imorgon iallafall ska jag på stan med Hanna vi ska luncha och shoppa ordentligt, ME LIKE :)
Nu ska jag snart lägga mig och läsa
PUSS OCH KRAM

Här är en gammal bild på mig och pine, typ 2 år gammal?


Ooops.

Haha jag måste bara berätta om roligaste saken som hände mig igår!! men jag vet inte riktigt hur jag ska förklara den utan att folk kommer tycka att jag är äcklig eller något sånt, men det är smällar man får ta!
När jag kom hem från jobbet igår så kollade jag runt på datorn som vanligt, när jag var inne på Robin , förre idol-robins blogg kollade jag på en nyligen tillgad video då dom spelar in en film i studion. Filmen var rätt lång och jag jag som inte har nått att göra sitter och kollar, sen så råkar jag fisa(JA tjejer kan prutta, inklusive jag även fast det inte händer så ofta) JAJA, nu till grejjen när jag lagt en liten smygis så säger dom på filmen DIRKET efter "Vem fan är det som har fisit?"

Haha jag tyckte iallafall det var kul, men ja jag har skämmt ut mig och nångång lär jag väll få ångra att jag publiserat det här inlägget men jag repiterar: TJEJER KAN PRUTTA!


Ha en bra dag ialalfall! Jag ska ner på stan snart och ta en fika med pine :) PUSSS


snöstorm

Hej hopp!
Dagen började väll inte så bra. Meningen var att jag skulle till stan och shoppa som en galning, men blev istället hemma. Men det var väll lika bra eftersom det nu verkar som att jag förflyttats till nordpolen under natten! Jag vill bara att snön ska försvinna så att våren och värmen kan komma!
Men vad har jag gjort idag då? Inte så mycket skulle jag väll säga, tog ett bad och läste vidare i min bok, om jag kunde drömma, som jag förövrigt rekomenderar väldigt starkt att läsa :) Det är den andra boken av twilight serien och ja, fast jag inte trodde det kunde vara sant så är böckerna bättre än filmerna!!!

Nu ska jag snart kila iväg till jobbet iallafall, så ut i snön måste jag!

Ni kan ju ta en titt på nya icareklamen som jag diggar rätt hårt just nu! PUSS på er




ÄNTLIGEN!!

Ok! nu har jag äntligen fattat mig på hur man designar sin blogg. Så efter att startat den i typ september!? och efter många raseriutbrott för att jag inte fattat nånting alls, så kan jag äntligen börja blogga!

Inte för att jag kommer blogga om något speciellt, det är bara en kul grej eftersom jag ändå tillbringar mycket tid vid datorn så kan jag lika gärna blogga om det. Så om jag om nått, eller några år vill läsa om vad jag hade för mig just den här tiden enkelt kan klicka in mig på min blogg och läsa :)

A det här fick helt enkelt bli mitt första inlägg då för nu måste jag föröka sova...

PUSS OCH KRAM Sanna

RSS 2.0