hur ska de gå?

hoho nu ska ja snart kial iväg på jobb, 12 arbetsdagar kvar nu, och 13 tills jag kommer hem, vilket betyder att jag  jobbar 14 dagar i streck men det går fint.. så skönt att vara tillbaka på jobbet igen, igår jobbade jag 5- 03.30 för jag fick jobba bransje på kvällen.. Nu har vi bara öppet en vecka till och det märks på menyn, kokmör, laks , guccamole, solo, annanasbrus, spekeskinka inklusive snå pizzabottnar är slut!! Idag lämnar min Emma mig, för att först åka till hem till Sverige och sen till turkland för att bli lite brun innan hon kommer till mig när jag kommer hem.. 3 andra åker också idag, 1 på tisdag och 2 på onsdag.. sen är vi bra 2 kvar här.. Kan bli lonely??


Här är muppen som lämnar mig idag... Hur ska de gå?

dont stop me now

wehoo idag får jag börja jobba igen.. och vet ni hur bra det känns?? SÅÅÅÅÅ BRRRRA!!!! Nu har jag legat hemma alldeles förlänge och det bara rycker i benen på mig för att få springa ner till jobbet! I'm back on track.. Och vet ni en annan sak? Idag har jag 2 veckor kvar i detta land.. sen kommer jag tillbaka hem igen, fyfan vad tiden går fort alltså.. siiiicko.. Nu ska ja ner mot jobbet iallafall det regnar idag så de sög ju litegrann.. men det gör inget för jag ska JOBBBBBA IDAG!:D


Coffee love





Idag blev dom mina! Har suktat efter dom här hela sommaren nu, och när jag gick in i affären idag så fanns det bara dess 4 kvar.. då var jag tvungen att köpa dom! och jag kommmer nog inte ångra mig, love them!!!:)


tacomys med emsi

Min åttonde jag hemma.. Mitt rum är skinande rent, och nygjort, Toaletten är skinande ren, jag har städat i köket och lagat mat!! Ska bli så skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon! A som sagt så har jag ju städat massa idag, sen åt jag och emma en av våra legendariska taco luncher.. ok vi har ätit en tidigare! höhö.. Gott som fan, sen tog ja mig ner till staden och vandrade omkring där, vill göra allting förutom att vara hemma, men när jag gjort stan ett bra tag så var jag tvungen att bege mig hemmåt, nu sitter jag här Emma jobbar dom andra ska festa och jag? Jag ska bara vara hemma.. hurrrra =) älskar penicelin.. just nu är nog släkten hemma hos oss där hemma och har jätte mysigt.. missss you all!




♥gratttis bästa mamma♥


Ha den ärean bästa du! Skulle jätte gärna velat vara hemma och fira din dag med dig idag, och äta tacos med alla ikväll, eller smörgåstårta som vi då förmodligen skulle ätit ( jag hörde om din ide att att smörgåstårta innan jag kom hem fia.. inte ok! )
Hoppas du får en super fin dag!! Pappsen fick åka på här på ett hörn också men det är bara för att ni är så söta! saknar er

LOVE YOU MOMIE



bröst droppar



Har ni hört talas om detta? Det hade inte jag iallafall, men min chef kom med det till mig när jag var dålig. Och jag tror fan att det kan vara en bra sak att ha.. mot halsfluss.. nej, ingenting lindrar smörtan i halsen när man har halsfluss men om man har en vanlig förkylning så tror jag den här kan göra susen, den smakade som citronhalstablett ungefär.. SÅ om ni ser denna köp den.. men vet tyvärr ite alsl vart de finns att köra förutom cafe ole här i geiranger


Another day in paradise

Idag när jag vaknade upp hade jag fortfarande ruskigt ont i halsen, ni förstår inte hur ont det kan göra alltså!! Men med lite vatten och paracet försvann det så jag började tvätta som fan, mina sängkläder fårn ex antal dagasr svettning ( inte fräscht men ändå ) Massa kläder som var nersvettade ( inte frächt men sant ) och sånt sen hoppade jag in i duschen och kunde duscha bort ja ni fattar ju resten.. Så idag har jag helt enklet kännt mig bra, ialalfall bättre nästan bra! Så ja tänkte deala till Men jag pallrade mig ner mot läkarn orlolig över att jag inte skulelfå nå sjukintyg så ja skulel få betalt för de sista dagarna jag vart hemma, här i norge får man bara betalt dom 3 första sen måste man ha sjukintyg. För jag tänkte jag är frisk nu inget bevisar väll att jag vart sjuk. Väl där tar dom lite prover och skit.. och sen BANG jag fick penicelin utskrivet och frå inte börja jobba först på lördag! Och jag sa penicelin nu? jag är ju typ frisk nu men icke sa nicke, hade tydligen rätt hög infektion i kroppen eller nått och hon sa att jag måste haft jätte hög då ja väl var sjuk.. hur som hällst så sög ju de där lite grann, visst bra att jag fick penicelin och så men jag får inte jobba först på lördag.. hallå? jag ska alltså gå hemma 2 dagar till.. livet är inte rättvist ibland..


Frisk och glad tjej...


Ingen förstår


fuck halsfluss

ok dags att börja skriva här igen kanske.. jag kan ju bara medela er att jag nog haft den värsta halsflussen jag någonsin haft.. jag har vart sängliggande hela fredagen, lördagen söndagen måndagen, och a halva idag.. idag försöker jag vara uppe lite mer och försöka bli människa! Det är inte lätt att vara på ett ställe där man bara har läkare 1 dag i veckan och har rätt så långt till nästa läkare.. Så jag har fått klarat mig utan penicelin.. inget jag kommer göra om kan jag säga!! jag har bokat tid hos läkaren imorgon ialalfall här i geiranger och se vad dom säger, dessutom behöver jag läkarintyg om jag vartt sjuk fprn jobb mer än tre dagar.. Fan det här var inte det jag ville, åka till norge och ligga hemma och vara sjuk i en vecka!!! kul grejj.. kan halsfluss bara gå och ta sig i röven och lämna mig ifred? ja tack!!


beeing sick sucks!

Nu har hela dagen gott och jag mår fortfarande inte bra. Jag hoppas att jag får en mirakelsömn inatt som gör att jag blir frisk. Att vara sjuk och att ligga i sängen hela dagen gör en verkligen inte bra.. allt jag vill nu är att åka hem! Vill ha min mamma som pysslar om mig.. ingen gör det bättre än mamma! Nu sitter jag och föröker få i mig lite mat, soltorkad tomat och basilika-soppa om jag pressat i massa vitlök i.. För vitlök ska vara bra mot förkylningar right? Och så dricker jag citronvatten.. när jag inte har mamma hör som passar på mig får jag se till att göra det själv, för om det ä rnått osm hon alltid säger är det att jag måste äta och dricka mycket när jag är sjuk, då blir man frisk fortare, so i have to give that a try.. Även fast jag bara vill ligga i sängen och svettas och frysa.. frysa och svettas.. nej fy för det här, jag ska verkligen börja leva sundare så ja slipper bli sjuk mer!!


jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

åhh döda mig!! ligger med världens halsont feber och mår inte alls bra.. vart kom det här ifrån? På min lediga dag? Aldrig tur! Jag bara hoppas att jag ska vara frisk imorgon så jag kan jobba igen.. för vi har inte tillräckligt med folk här för att kunna vara sjuk! BAJS!!! Under dagen igår så kännde jag av att jag var välldigt öm i nacken, men jag trodde att det var för att jag fått nån knut eller nått igen, men idag när jag vaknade ville min hals döda mig. och jag har så himla ont i nacken, det är fan det värsta nör jag får feber.. jaja ja får väll ligga hör och försöka kurera mig..

I onsdags var det ialalfall fest, och jag skulle ta det lugnt,, Läs skulle! inte riktigt så det blev.. men ajg börjad 11 igår och jobba till halv 6 sen var det bara hem igen och fixa om sig för då stod tre rätters middag på schemat.. och sen fest.. Nån här i geiranger fyllde så hon hade fixat lokalfest! När jag kom dit kände jag oh herregud vad gör jag här.. Kan inte stanna här om jag inte blir fullare.. och det blev jag! och nu ligger jag här.. jävla kropp som inte orkar med 2 dagars längre!










sista vaktlistan

Igår fick jag min sista vaktlista!! hur sjukt är inte det? Jag har bara lite mer än 3 veckor kvar!! ok det kanske inte låter så snart men det är så sjukt snart! Och lyssna på det här då.. jag ska vara kock sista veckan på naust.. eller a näst sista efter som sista veckan är det stängt ch jag ska städa hela resturangen.. Men kock liksom Ohhh lord.. kom inte och är på naustkroa då alltså! hehe ne nu ska ja ner mot jobbet, rätt många båtar inne idag! sen ikväll blir det nog ost och kex mys med Ems och Fanny! Hadeeeee


Dont stop believin'

Åhh inatt drömde jag tillbaka till sälen.. eller egentligen att alal vi som jobbade där kom tillbaka igen! och då insåg jag hur mycket jag saknar dom! känns så sjukt att ha levt ihop tillsammans med dom i 5 månader och nu inte ha träffat dom 3!! Ivilket fall som hällst så var jag så glad när jag vaknade.. ( host och trött ) men för det kändes verkligen som att jag hade träffat alla igen! och längtade tillbaka faktikst! Nu är det inte det att jag funderar på att åka tillbaka eller så, men ja de va bara kul.. Förövrigt i drömmen drömde jag också att något hände med min mobil så att det stod det att alla bilder har tagis bot och din mobil kommer att beslastas.. så kom de nån kärringjäcel och tog min mobil flr att jag tagit bort alla bilder? haha stört!

Nu sitter jag iallafall här i soffan och ska st rax börja jobba, igår jobbade jag själv på olebuda.. en andra resturangen vi har här, gick faktiskt ganska bra men jag vill inte vara där! jag hade 7 st matgäster och 4 till som bara var där och drack nånting så de va coool..









You learn how to fly
even if you dont try

väldigt dålig uppdatering här måste jag själv medge.. vet inte fall jag haft nått sånt långt uppehåll sen jag började med bloggen? Så beklagar för er ca 30 personer som ändå klickat sig in på bloggen men inte funnit något nytt inlägg där.. här harn i ett och det här är långt!! Jag börjar komma nånvart med min dator ialalfall tror jag.. håller nu på att föra över filmer och bilder på hårdisken för att fixa mer plats på daton och om den skulle krasha helt.. En ny dator ska införskaffas när jag kommer hem iallafall!! vädret här har varit så jävla underbart i 3 dagar i rad.. men nu har det övergått till väldens höst! inte ofta det blåser här i g-town men nu är det fan storm! I fredgas så var vi på union och käkade hotellfrukost!! alltid lika underbart, en av sommarens höjdpunkter helt klart! men vi var där kl 7 men så visade det sig att dom inte öppnade föst halv 8.. fail! Efter att ha ätit lite välmycket var det dags för jobb, och kvällen blev faktikst ganka händelserik, vilket kändes som skönt för veckan hade vart lite oroligt lugn för att vara i mitten på augusti. jag skulle ha slutat 9 men jobbade över till 11 sen var det ju såklart dags för årets SISTA fredagsdisco.. Jag kan inte säga att jag var taggad, mest trött men klart som fan man gick det.. och kul var det!! Igår så öppnade jag vädrety var liak undervart.. när jag slutade kl 5 så var jag trött som tusan och satte mig ute i solen för att försöka piggna till, gick inte så ja gick in och la mig på soffan på cafet och sov medans jag vöntade på att fanny skulle sluta. För att sedan gå coh handla till brakmiddag! men först var vi så hurtiga att vi gick på en liten promenad innan.. Maten blev iallafall svin god.. Kyckling sallad med couscous och allt du kan tänka dig i den.. med vitlösbröd.. Hur gottt??? Tanken var att jag skulle ut men vissa, låt oss kalla det omständigheter gjorde att jag stannade hemma istället.. Och nu sitter jag här och börjar inte först 5 idag.. sen ikäll så blir det bransjekvled med emmsi!! thats that!! Jag och Emma har föresten massa planer till hösten, inget bestämt än så inget jag kommer gå in mer på nu, men om de blir som jag får bestämma stannar jag inte i tuna iallafall.. men hoppas allt är toppen med er hemmma!!!


glada tjejer på frukosten






Kaffe på terassen ca 9 på morgonen



Kaffe i solen efter jobb


Typ världens godaste sallad


magnum double


Bild från Alanya när hag upptäckt att dom fortfarande hade magnum double

Jag har fått nys om att magnum double rä tillbaka!! åhh prisa gudarna! Det kan vara en av mina favoritglassar genom tiderna.. men GB tog bort den likaså dom gjorde med mina andra favvisar också! Men struntsamma nu är den tillbaka och jag ska äta massor av den när jag kommer hem! Äta sönder mig på den för det är bara en tidsfråga innan den försvinner igen! JAG VILL HEM NUUUUUU!!!

miss you sis



Världens sötaste syster som jag saknar nått enormt..
 känns tomt här utan dig:(


the people who want to stay in your life will always find a way

Usch dessa drömmar alltså.. vad är det för fel på drömmar och varför kan alltid drömmar få en att må dåligt över saker man inte mår dåligt av längre? och att man börjar älta saker om igen, fast det redan är glömt over and out!! Idag har jag bara gått och tänkt på hur annorlunda mitt liv kanske skulle vart om jag skulle gjort andra beslut.. hur skulle jag då ha det nu? Om jag inte bestämt mig för att åka till Norge förra sommaren skulle jag nog fortfarande bo hemma iallafall och jobba med vad vet jag.. vara kvar i bowlinghallen iallafall.. När jag bestämde mig för att åka till sälen var jag rädd för att allt skulle ändrats vilket det gjorde så jag bestämde mig för att åka hit igen.. snart kommer jag få ta ett till sånt beslut. men vad ska jag göra nu? jag vet inte varför jag åker runt häller, är det för att jag flyr från allt där hemma eller är det för att jag gillar att åka runt och göra nya saker.. hur som hällst så suger vädret idag och jag vet inte alls vad jag ska göra.. fan


no, this is not the time or the place for a broken hearted





SAKNAR ER

I lördags kom mamma och pappa hit.. och gud vad skönt det var att träffa dom igen.. har saknat dom så mycket och saknar dom redan! Dom var ju inte här under nån lång visit utan mest bara för att hämta fia, men i lördags slutade jag kl 5 så jag hade hela kvällen med dom.. Vi gick ut på min resturang och åt pizza sen åkte vi till deras lilla, notera verkligen LILLA! hytt och satt där och bara umgicks, sen åkte jag och fia tillbaka så dom fick sova, då bev det även en liten utgåbng men sen upp igen skapligt för att äta frukost med dom innan dom åkte.. Var väldigt tungt att säga hejdå faktikst, och hela dagen igår var väll lite utav en uppförsbacke om man säger så, men ibalnd måste man ha sånna dagar också, nu är det bara ta nya tag och jobba på dom sista 5 veckorna jag har kvar här.. kan nog gå fort för jag är inte ledig först nästa fredag..

Nu ska jag börja ta att pallra mig ner till jobbet där Emma väntar på mig, vi hade en mysig frukost nu på morgonen, jag emma och fanny ick upp och gjorde frukost tillsammans, vet inte dom kansket tycker synd om mig nu när fia har åkt att jag inte har nån att äta frukost med, eller så var dom ute efter all min goda frukost jag fått från sverige.. hehe skinka ost kaviar yougurt mm masssa mat!!


i think i know whats on your mind

wohoo vet ni? idag är det fredag och det betyder att mamma och pappa kommer imogron!!! så vid den här tiden imorgon sitter vi förmodligtebn på jobbet och spisar pizza. Men det betyder också att fia åker på söndag.. så vid den här tiden om 2 dagar är jag själv här. Idag har jag och fia båda vart lediga hela dagen, vi gick en liten promenad, våran sista promenad här tillsmamans.. sen har jag inte haft såmycket tid med henne för hon har vart upptagen med annat! så jag har vart ute coh sprungit, ack och lov det var på tiden.. men fall de gixck bra vet jag inte fall jag kan säga.. men jag kan ju inte bara gå och vänta på att få träna.. det kan ju inte bli sämre iallafall.. och om det nu blir sämre så kan det ju bara bli bättre sen! nu måste jag kial ner till jobbet.. jpbbar till halv 4 inatt och börjar 11 imorgon och när jag slutar då ska jag MYYYSA MED MIN FAMILJ!!!




vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

alltså shit vad vädret är konstigt här ibalnd alltså!! typ som nu.. ogår var fan värst!! Fint väder i princip hela dagen, mot kvällen började det regna lite, sen när jag slutade vid halv 12 så var det uppehehåll tills vi började gå då började det regna lite.. och sen mer och mer och MER!!! Alltså det öste ner typ världens största droppar, och där gick jag och tobbe knappt halvvägs hem.. Fyyfaan vad vi blev blöta! det bar rann om oss när vi kom hem.. Det var så jävla stört så att det nästan blav roligt.. Idag har jag jobbat 13-22 Det var mitt andra pass av alla 18 arbetsdagar i rad jag har. yes jag är inte ledig först näst nästa fredag!! kommer gå fin fint!! om jag nu nån gång bölir frisk.. jag vet inte vad det är min kropp men jag känner mig jätte dålig, träna kommer inte ens på frågan och jag vill bara bli frisk så jag kan börja träna igen.. Men i helgen kommer mamma och pappa hit.. det ska bli så mysig att träffa dom igen..min lilla mammsi och pappsi

Förövrigt börjar jag få jätte panik för min höst.. är snart bara 1 månad kvar tills jag kommer hem, och jag har ingen aning på vad jag ska göra.. ska jag vara hemma eller inte? nått annat lan eller vi sverige, stanna i europa eller lämna världsdelen.. hjälp mig??


snart ska jag lämna denna vackra plats..

you can count on me



Har vart och hälsat på emma idag! Kändes skönt att träffa henne men jobbigat att lämnna kvar henne där själv bland alla gamla skadade sjuklingar! Hoppas hon får komma hem snart för jag gillar inte alls att hon ska vara där själv! BLI BRA NU!!

RSS 2.0