Norge - in my mind

Förtsa natten jag sov riktigt kasst här. Vet inte hur många gånger jag vaknade upp i panik. Har flera dagar nu drömt massa konstiga drömmar, drömmar om jobbet och att jag på ett eller annat sätt inte har kontroll. Och det är just det jag vill ha hela tiden, framförallt på jobbet. Men mina drömmar har vart om att jag mister den kontrollen på olika sätt  ( som i nattens dröm blev jag drogad ). Vad kan detta betyda? Förmodligen bara att jag börjat på nytt jobb och känner mig förmodligen inte säker på det än.. Inatt drömde jag också att ja fortfarande jobbade på cafet och hade inte lyckas stänga än, så när jag vaknade upp inatt hade jag ingen aning om vart jag var! Fall jag var hemma eller på cafet eller nånannanstans.. sjukt det där med drömmar!!
 
Nåväl, vaknade upp aniningen förstörd efter nattens bravader, men efter mina sköna morgonpromenad så var jag som vanligt igen. Solen sken som aldrig förr. Har även ätit en frukost ute i solen nu. Nu måste ja hoppa in i duschen så ja hinner ner till jobbet till 11. Det här kommer bli en bra dag!:)
 

Norge - Will you still love me

Vilken dag det har vart idag då! Idag har man fått smaka på hur det kommer vara senare i sommar, full rulians hela dagen på cafet. Jag kom inte därfrån först 8 på kvällen, och vi stänger vanligtvis kl 5!! Så det blev en liten längre dag idag. Annars har allt gått bra. Nu är jag hemma och ska snart sova, jobbar på naustkroa imorgon! Resturangen jag har jobbat på de andra åren, är lite nervös för jag öppnar själv och har inte jobbar där på 2 år. Men det ska nog inte vara några problem. Vädret fortsätter vara bra, förutom idag när jag gick hem från jobbet, då började det regna! Men nu har det slutat igen. haha det är ju typsikt!
 
Idag påväg hem från jobbet

Norge - lose myself

 woke up with the sun,
Thought of all of the people, places and things I’ve loved.
 
Godmorgon! Jag tror jag har börjat min morgon på bästa tänkbara sätt. En morgon promenad i det underbart fina vädret, jag har fortfarande svårt att acceptera att vädret är s bra här så jag tar på mig allt för mycket kläder varje morgon! Svettigt värre kom jag tillbaka hem, strech och frukost ute i solen! Låter underbart va? Nu är jag redo för allt vad dagen har att erbjuda! Hoppas alla får en fin dag :) ♥
 

Norge -Take my hand and reload

Halloj, vilken dag jag haft idag! Den har till mestadelen bestått av att gå, gå och gå.. Men det finns ju bara så mycket att se här så man vill ju bara gå överallt på en och samma gång!:D Började dagen med min vanliga morgonpromenad hem åt frukost ute i solen, hann strecha hela kroppen innan min jobbarkompis Linda kom över, Tur upp til vesteråsfjället stod på tur. En väldigt lätt och inte allför hård tur som är bra att börja med såhär i början av säsongen. Sen passade vi på att gå till en annan fin utkiksplats. Sen gick jag ner till byn och handlade lite sen upp igen åt lunch tog det lite lugnt hemma sen var jag på en lite kvällspromenad i den fina kvällssolen. Jag undrar hur min kropp kommer måimorgon efter all tupp och ner i alla backar. Men Ledig för mig innebär inte vila och ta det lugnt, tvärtemot det finns så mycket jag vill göra och se när jag är ledig! Imorogn är jag ledig igen då får vi se vad jag hittar på.. tyvärr så har jag lite tvätt och sånt att ta itu med, sånt känns inte lika kul! Vädret här fortsätter förövrigt att vara bra och jag är helt mållös, tror inte jag har vart med om såhär fint väder såhär länge här in G-Town.. kan ju bli en bra sommar trots allt :)
 
Bor jag inte fint så säg:)?

Norge - butkiller

Godkväll mina kära vänner. Vädret fortsätter att vara underbart vackert här, och jag är ritkig förvånad! Lite regn kom det idag, men då jobbade jag så det gjorde inte mig så mycket.. Ikväll hade vi en liten girle night här med vi tjejer som jobbar tillsammans, vi satt ute i solen och kosade oss och åt taco! Nu har jag ledigt 2 dagar i rad och jag ska nog föröska gå på nån liten tur, så då åker nog kameran med så kan jag ta lite fina bilder här! Annars händer det inte så mycket.. igår jobbade jag 13-01.. och det var inte så mycket mer livat än i söndags.. kan inte säsongen bara dra igång typ.. NU!!! Men här mina vänner, här ska ni få se våran butkiller backe, den kommer ungefär halvvägs uppför, och sen så fortsätter det uppför efter den här, så ja jag kommer ha en läcker häck efter den här sommaren:D
 
såhär glad blir man när man är uppe!!
 

BÄSTA UNDERBARA MAMMA

Och såklart så har jag inte glömt att det är morsdag idag!
Jag önskar att jag vore hemma så jag kunde gett mamma massa pussar och kramar!
 
Jag vill passa på att tacka dig för allt du gjör för mig
Jag älskar dig så mycket, och är så stolt av att ha dig som min mamma
 
Du är en stor förebild och en av de starkaste personer jag känner!
Hoppas du får en toppen dag fina mamma
Saknar dig ♥
Jag och mami kvällen innan jag åkte till Norge
 

Norge - sunday

Halloj, börjar jobba kl 1 idag också så har hunnit med att fixa och dona lite här på morgonen. Gårdagen bjöd iallafall på himla fint väder, men inte en ända kotte i hela staden.. typ! Dödare än dödast skulle jag nog kalla det. På hela dagen igår så hade jag 4 sällsap, varav 2 av dom bara drack och ett av dom var min chef med familj, så summan av kardemumman så hade jag ett bord som åt.. och dom åt bara förrätt för dom skulle vidare och äta middag sen! Idag är det söndag, och jag hoppas på lite mer folk idag. Söndagar brukar vara lite av normännes failjedag så förhoppningsvis så har jag lite mer att göra. Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin helg!
 
Här stod jag stora delen av dagen och hälsade på de få folk som gick förbi!

Norge - cloudy

Godmorgon, här sitter jag och har precis ätit frukost. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja fixa mig för jobb. Idag är det Olebuda som gäller! WHOOOOP:D Jag ville bara visa er hur det kan se ut här i geiranger, eller förlåt hur det väldigt ofta ser ut här! Men det gör mig ingenting, bara det inte regnar så är jag nöjd. Man kan ju inte annat än bara vilja gå ut på morgon promenader när man bor i ett sånt här vackert ställe!
 

Norge - fri dag

Goddag! Idag har jag haft min första lediga dag sen jag kom, är egentligen inte ett big fan av lediga dagar då jag hällre gör nått vettigare.. som att jobba tex! Men jag har fått lite gjort idag iallafall. Började dagen med morgon promenad i solen, bra start helt enkelt! Efter det så har jag fått lite fröknäcken bakade ( och ätna ) hade nästan glömt bort hur goda dom var! Jag har fått lite mat lagad, så ja kan ha till matlådor, jag har vart en svängg och hanldat och hunnit med en till promenad. Nu har jag ännu mer knäckebrön i ugnen och ska strax laga yttligare lite mer mat! Lika bra att passa på när man är ledig. Imorgon jobbar jag på cafet igen, men ihelgen sen kommer jag jobba på min resturang som vanligt! Annars finns det inte så mycket mer att förtälla här från mig. Hoppas allt är bra med er därhemma!:)
 
Bilder från imorse, bor jag inte vackert så säg:)?

Norge

Hallå mina vänner! Dags att gå in och skriva här igen kanske.. Jag är nu framme i Norge, eller jag kom fram i fredags men har nu landat ordentligt och gjort mig hemmastadd, Vädret bjöd på strålande sol hela helgen, och jag tror aldirg jag upplevt så många fina dagar i rad här i Geirnager.. men nu är skitvädret tillbaka och det har renat hela dagen. Tro det eller ej så snöar det faktiskt nu. Bergstopparna är helt klädda i snö. Poor me! Här har iallafall inte säsongen dragit igång ritkigt ordentligt än, så det är väldigt tyst och stilla här änsålänge. Jag jobbade på min resturang i helgen och det gick bra! Men den har inte öppet nu i veckodagarna så då har jag lärts upp i cafet. Imorgon har jag min första lediga dag och då får jag se vad jag gör.. hade tänkt att gå på tur, men bli rnog inte så med tanke på all snö. 
 
Annars då? Jo allt rullar på, ni kommer nu kunna läsa lite mer om mig här, då jag känner mig stabil nog att börja mer och mer leva mitt gamla liv igen. Mitt liv innan jag blev sjuk såklart. Jag har nu börjar lite smått med träning igen, just nu ifortm av PW's på morgonen, jag har haft träningsförbud nu detta år, men nu känner jag mig redo att börja ta tag i det igen, så då kommer jag försöka att motivera och insperera folk här på bloggen igen. Och såklart skriva om hur jag har det i vårat kära grannland. Min status just nu är iallafal helt ok, har precis blivit av med det mesta av träningsverken jag fått av mina första dagar här. Ni förstår att det är ganska mycket backar här, och dom dödar ens rumpa kan jag lova. Så detta kommer bli en riktigt BUT-KILLER sommar! Så nu mina vänner, nu ska jag börja jobba på en stark, vältränad och frisk kropp!! Hoppas ni är med mig:)
 

one day..

Hej, vad kul att se att ni fortfarande är några stycken som kollar in här varje dag trots att jag inte skriver så mycket! Här har ni iallafall ett inlägg att läsa. Som jag skrivit tidigare så är mitt liv verkligen som en berg och dalbana just nu, och tyvärr så har jag väll mest befunnit mig nere i dalarna då. Inget jag vill gå in nått djupare i förutom att jag kämpar på som jag ska. Imorgon så tar jag mitt pick och pack och drar till Norge, personligen så har jag kännt väldigt delade meningar om det, men just nu känns allt jätte bra och det ska bli jätte kul att åka iväg, för andra del så är de också rätt delade meningar om jag ska åka eller inte. Men jag ser iallafall bara det possetiva i det, jag vet att det kommer vara hårt och tufft med, men vafan om man inte provar så vet man ju inte, inte sant? Det är ju inte hela världen om jag får åka hem igen om jag inte är redo. Vilket jag tror att jag är! Jag ser fram emot att börja jobba igen, och kommer nog där redan börja må lite bättre. Jag menar jag känner mig inte som mig själv när jag inte jobbar, för jobb är en sån himla stor del av mitt liv, jag har aldrig klarat att vara utan jobb speciellt länge, och jag har alltid klättrat på väggarna när jag vart ledig. Men där är nått jag måste jobba med i sommar, inte jobba lika mycket, och vila när man är ledig. Nu ligger jag i sängen och mår lite som man brukar göra dan innna en sån här dag, jag har nog inte fattat själv att jag åker redan imorgon, jag menar.. jag kom ju hem nyligen. Vi kommer åka piss tidigt iallafall, och en hel dag i bilen väntas! Haha och min packning? Ni kan nog aldrig gissa hur mycket jag har med mig.. haha dom kommer nog tro att jag är knäpp när jag kommer dit.. Kaffemaskin, stavmixer, koppar, frukostskålar, mat till en hel arme, tavlor, burkar... you name it. Men man måste ju trivas eller hur ;)? I Norge så kommer jag börja skriva lite mer här igen.. så då kommer det hända mer saker här igen, och jag kommer skriva om annat än bara hur dåligt jag mår också! haha för det kan tom jag säga att jag inte skulle tycka vara kul att läsa om..
 

I WILL

Dagarna bara flyger iväg! Kan inte fatta att ännu en helg ha gått.. Nu är det fasiken mig inte så långt kvar tills jag åker till Norge. Min helg har iallafall vart bra, jätte mysig på alla sätt och vis. Grillar hemma hos farmor och farfar, gått loss på stan en helg dag med Angelica, ätit ute med min syster och vart ännu mer på stan, har även vart ute och gått i det fina vädret, och inte mist setat ute och ätit 3 av 4 måltider!! Men tyvärr så har jag ju hunnit med att inte mått så bra också. Mitt liv känns lite som en berg och dalbana nu, vilker många tycker är normalt. Alla har sina upp och nergångar, men det värsta är med mig är att allt blir så markant, mår jag dåligt mår jag verkligen dåligt, men mår jag bra så mår jag väldigt bra. Eller väldigt bra kanske är att överdriva för om jag ska vara helt ärlig så vet jag knappt vad bra är längre. Nu ska jag inte bara skriva här hhur dålugt jag mår, för jag mår också, har bara haft en dålig dag.. det är allt. Jag hoppas på att jag snart kommer börja må så bra igen så jag kan in här och försöka sprida vidare min glädje och insperera andra till saker jag tycker om att göra! Nu ska jag iallafall sova, vilket är något som jag gör väldigt ofta nuförtiden. Och det är inget som jag vill insperara andra att göra.. om man säger så..
 

maj

Hejsan, jag kan inte fatta att det redan är maj alltså! det betyder att det inte är långt kvar innan jag tar mitt pick och pack och drar till Norge. Men det ska bli kul att åka dit, och framför allt med arbetsavtalet jag fått. Jag kommer numera inte bara vara en vanlig servitris utan lite mer ansvar ska jag ha! Spännande!
 
Hur är det annars med mig då? Jo jag försöker kämpa vidare så gott jag kan, och försöker umgås så mycket som möjligt med mina nära och kära så jag får lite extra energi av dom. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, tack för att ni är så många som ställer upp för mig! och stöttar och peppar mig på ert sätt. Jag är oerhört tacksam!
 
Valborg firades tillsammans med en av mina bästa vänner. Och vi hade en super mysig kväll och lagade 3 rätters och drack gott vin, jag hann ut en sväng också men jag blev inte så långvarig för jag var så trött efter dagen. Trött är något jag är förjämnan nu, men det är tydligen inte så konstigt! Trött var det ja, jag ska faktiskt ta att sova nu, och hoppas på en solig dag imorgon, sol ger också mycket energi, och det är energi jag behöver!:)
 
1. jag dricker rose i solen
2. Förätten var en avokado fjäril, med stenbitsrom
3. Varmrätten var färsl lax med sparris potatis och sallad
4. varma frukter med lite riven choklad
5. Jag och bästa Pine!

RSS 2.0