bye bye thailand
hello sweden

Nu sitter jag på planet påväg hem!!
Hejdå vackra paradis,
jag lovar att komma tillbaka!!:)

30 / 11 i thailand

sista dagen här i Thai har bestått av, en heldag på stranden idag var stekte solen som aldrig förr, varverkligen kanon hett idag! Men skönt!! Har försökt pressat som fan sista dagen men efter min lilla tabbe igår med min röda ansikte tog jag det jävligt lugnt i solen.. på vissa ställen!! Sen åkte vi hemoch duschade och packade och nu har vi vart iväg och käkat redan! Taxin kommer om ca 20 min och vi ska strax iväg! åhhh jag vill int elämna denna plats!! men nu måste ja skynda mig och packa det sista! hörs sen när jag är i kina!
Hejdå kusinerna och mormor
hejdå gå på stranden i bikini
hejdå neo leka i vattnet
hejdå glassmannen med glassbilen
hejdå vackra strand
hejdå billig mat och öl
hejdå thai

29 / 11 i thailand

Alltså shiit helt sjukt att jag åker hem imorgon!! Jag kan verkligen inte fatta att det här var näst sista dagen, att det är sista natten, sista frukosten och sista dagen i thailand här imorgon. På ett sätt ska de bli skönt att komma hem, träffa vänerna och familj igen, men jag vill ju inte lämna det här paradiset! Vore så myclet enklare om mitt hem kom hit istället, då skulle allt va mycket bättre!
Dagen idag har vi tagit tillvara på till fullo iallafall, heldag på stranden men as mycket stek a la hard core.. Jag kan ju säga att det var inte det smartaste jag kunde göra iallafall, jag har kört rätt mycket utan solkräm nu på sistone min idag ser jag ut som en tomato i ansiktet.. Haha hoppas det lägger sig till imorgon! Sen så var vi ute och käkade och gick på marknaden. asså imorgon vid den här tiden så är ja påväg till flygplatsen, eller redan är där! Sen väntar min långa ensamma resa hem! Imorgon ska vi till stranden en sista dag iallafall sen hem och packa, vi har redan börjat packa här så de ska nog inte ta sån lång tid! Nu är det sova som gälle, får njuta rejält av min sista natt här i hotellsängen med en sparkandes neo bredvid mig.. Puss och godnatt =)
Jag fick sitta på hedersplatsen i tuk tuken idag, har alltid fått setat bakofram på det minimala sätet, nu blev det åt rätt håll i det stora sätet:)




min klassiska lunch / middag.. nudlar med biff eller kyckling


Neo med dagens sandslott, och majsmannen som grillar våra majs därbak




Linus med en av alla hans öl..






Johan verkar tycka det är extremt kul att åka tuk tuk


Neo på ballkongen


Neo och hans "lilla" portion


Vid maten nu ikväll

28 / 11 i thailand

Hallå hallå, vet ni vad jag har gjort idag? ridit på en livs levande elefant!! Och fysatan vad jag inte kommer sätta mig på en elefant rygg igen ( note to self ) Det var så jävla läskigt alltså, att veta om att den där elefanten kune springa iväg om den nu ville, vilket int evar fallet med våran för han ville stanna hela tiden.. eller typ stegra eller vad som. Då skulle jag varit pannkaka!! Men då kan man stryka det från listen iallafall!

Vi kollade även på en elefant show, och oj vad facinerad man blir av dom! Dom kunde ju spela fotbol spela basket bowla.. you name it!! Trodde jag inte om dom där stora klumpiga djuren! Kurt fick åäven lite massage av en och så kunde dom gå pa bakbenen, och frambenen! på avstånd är dom rätt roliga djur, men lite närmare mest läskiga!!

Vi var i elefantparken på förmiddagen idag, Linus och Neo åkte inte med då neo har kommit in i en period han vägrar äta! det var inte så långtbort så vi var tillbaka till dom andras hotell till lunch ialalfall, så har vi legat vid deras pool och latta oss idag.. där blev det dock inga bilder för minneskortet var fullt! haha otur! Nu ska vi strax ut och käka, och kanske gå en sväng på marknaden idag igen.. haha för typ 5 dagen irad!!
Kurre fick massage
Målvakt!
Vi red genom vatten.. läskigt!
Moa valde att styra den själv..

27 / 11 i thailand

Glad första advent på er allihoppa!:) har inte riktigt kännts som advent här idag faktiskt, men som jag förstått så har det inte gjort det hemma häller.. regn och blåst eller nått sånt? Hoppas ni mår bra denna söndag iallafall och att ni inte är allt för bacon för att gör anågut utav denna dag!:)
Vi har iallafall gjort massor idag, eller det gamla vanliga med andra ord, stranden och allt det hör till, sen idag så var vi i tid ut och åt och gick till en annan marknad men man hittar fan inte mytket här alltså!!jag som trodde jag skulel shoppa järnet här i thai.. men icke sa nicke! mysigt har vi haft iallafall och imorgon väntar en elefant dag! lookingforward to it! Puss och godnatt här ifrån oss..
Neo åt majskolv på stranden
Dagens byggverk!
"STOPP sluta spela"
vadå mat till mig???
typ värdens största manet! den lär minst vart 40-50 cm i diameter
2 överlyckliga tjejer på marknaden

26 / 11 i thailand

OK NU VILL JAG HEM!!! jag vill inte vara kvar här längre, vi har haft tur med olika djur hi och dit och inte sett så mycket äckligsa saker, ok mycket ödler kanske men inga insekter.. men idag, IDAG har vi inte bara en kackerlacka utan 2!! och ett av världens äckligahste djur jag någonsin sett! det satt typ utanför våran dörr vid hotellet och vetenskapoen att sånna djur finns här i thailand kanske i mitt rum, i sängen i min garderob dom kan finnas överallt och det var det äckligaste, vidrigaste, läskigaste djur jag någonsin sett! slåt kackerlackor med elefantlängder!! jag är liksom rätt rädd för småkryp bara men det här var det störta jag sett.. typ lika stor som en hand.. ialalfall nästan!

Annars idag så har dagen vart bra, neo mådde bättre så vi åkte till stranden idag, men han badade inte så mycket pga av förkylningen. så dagen har vart som vanligt legat på stranden och stekt som fan ( inte många dagar kvar nu ) sen hem fixa sig och sen ut och käka, vi var på en marknad igår hela kvällen, och vi gick även til den idag med. väldigt mysigt faktiskt. vi ska nog på marknad imorogn igen, fast en annan och se fall vi kan hitta lite najsiga things! love this land! billigt biligt!!
vi har vart fruktansvärt dåliga med kameran dom sista dagarna och imorgon lovar jag verkligen att skärpa till mig!!!
idag vid middagen


påväg hem från marknaden


det värsta jag någonsin sett!!!! hette typ hästsko blablabla och smakade som lök.. .HJÄLP!!

25 / 11 i thailand

goddag på er där hemma! Skönt med fredag va? Här är det däremot som fredag varje dag så för mig kvittar det. Tänka sig att vi redan har vart här i mer än en vekca, och vi har mindre än en vecka kvar! Även mindre än en månad kvar till julafton och ojj vad mysigt det ska bli :D
Idag så har Neo och linus stannat inne på rummet, neo är lite krasslig och ´vi tyckte det skulle va bäst att han skulle va hemma en eller två dagar för att bli frisk. Jag däremot gick först upp till poolen efter frukost, sne kom johan hit så gick vi till stranden tillsammans, dom andra ville inte häller till stranden idag så då gick jag och Johan själva. Det blåste lite mer idag, och ojj vilka jävla vågor detvar idag alltså! haha helt sinnes.. men nog gick det lika bra tat ligga och sola iallafall! och bada lite såklart! Och läst min bok, jag är ju helt jävla besatt av dom där böckerna! Jag hade med mig två och en halv bok hit ( eller jag hade såklart medmig 3 böcker men jag hade läst halva ena ) Och nu är ja redan inne i mitten på sista och det vådar inte gottmed tanke på tiden vi har kvar här och min långa resa hem! Nu ska vi möta upp dom andra sbart för att gå ut och äta sen ett nyt försök att gå till marknaden! Imorgon hoppas vi på att Neo är frisk nog att gå till stranden..

24 / 11 i thailand

Åh herre buddah, nog kunde Thailand leverara allt. Och man har mått som man förtjänat idag. Men idag har det vart lite halvmulet här så jag har nöjt mig med att ligga vid poolen idag, rätt skönt faktiskt! Men gårdagen då.. Vi började med att gå ut och äta på resturangen siam som vi åt på andra kvällen här. Jag beställde in kyckling med röd curry och kokmosmjöl, och den var det drag i kan jag säga.. satan vad det bränndes i munnen, sen gick jag, Linus och Johan vidare till en bar och satt där och drack lite, där träffade vi 3 svenskar som vi sen var med resten av kvällen. tråkigt nog skulle dom åka hem idag så vi kan inte träffa dom nått mer, Sen träffade vi även andra folk frånden baren så vi gick alla tillsammasn till en annan bar. Efter det hamnade vi på nått hemlig / gömd ställe med massa barar och så. haha jag kan säga att jag inte hittade ut därifrån och gick vilse typ! Det blev väldigt sent, efter halv 6 tror jag att vi kom hem, så ja det var som sagt sköt med en lugn dag vid poolen. Nu ska vi ut och käka sen sova tidigt så vi orkar med stranden imorgon!:)
vi beställdein en varsin chand och fick 3 olika glas




Johan är enormt fotogenisk!:)


2 av dom svenska som vi träffade





23 / 11 i thailand

hejhej, idag har vi legat på stranden som vanligt! vädret har varit kanon som vanligt och vi ha det bra som vanligt! haha känns som jag nästan skriver samma sak varje dag! Vi var allihoppa på ap stranden idag igen, och badade massa solade och spleade strand tennis, och läste min bok såklart.. True blood böxkerna är ju bara SÅÅÅ BRA!! läs dom! Idag passade jag och Moa även på att ta massage, 1 timme för 300 bath! får man unna sig ibaldn tycker jag! men jag tycker att det kändes som dom skrubbade bort all färg, eftersm vi var på stranen kom det ju sand när man massera vilket kändes som dom drog bort all hud! haha
Nu ska vi vila lite här hemma, kl är snart 6 här och jag måste definetivt vila idag för jag har inte sovit alls bra inatt.. dels pga av Neo som har rört sig som fan och legat och sparkat mig typ, och dels för ja har börjar fått ont lite i halsen. Så nu är det sova lite som gäller och sen fixa sig för kvällen, ikväll planerar vi att gå ut, vilket etyder att Neo ska sova hos mormor, om det är ok med deras hotell det vill säga... Sen imorgon är det stranden igen!:)
Dom går omksring och säljer grillade majskolvar på stranden






matdags!




medans vi fick massage fick neo också massage


vi hittade en till apa idag på väg från stranden


boysen påväg hem

monkey mountain

Idag besökte vi ap berget här i hua hin, och det var verkligen en upplevelse, ändå gpngen jag sett apor tidigare har vart instängda på zoo, men här gick man mitt iblanf dom. Dom var faktiskt lite läskiga, en tog fart och försökte hoppa upp och klamra sig fast i Linus väska bla. Förutom apor så fanns det massor med hundar, hönor och munkar där! Och ett stort tempel, jag och moa var tvugna att ta på oss en sjal runt höfterna ich täcka benen för att få gå in i buddahs tempel. Men det roligaste på berget var ju såklart aporna. Men dom bråkade väldigt mycket, var väll mest för att alla hanor försökte sätta på varenda tjej apa den kom åt.. då blev det protester!
haha störta djur alltså!!
SWEETEST THING YOU EVER SEEN... HUUUH??

22 / 11 i thailand

Hejsan, hör och höpna nu på kvällen så regnade det här i thailand! Kan ju inte säga att de va kallt för det det, men iallafall!
Vi kan ju börja med kvällen igår, vi hittade en mysig restaurang att äta på, dom hade en meny på svenska så vi fick oss ett gott skratt av alla översättningar! God mat hade dom iallafall och eftersom det var Kurres födelsedag så firade vi med champange och desserter! Sen möttes vi av ett indiskt bröllop eller nånting för de var världens ståhej på gatan! kul som fan såg det ut, såntn bröllop vill jag med ha!

Dagen idag började som vanligt, upp äta fruksot, Neo tar 100 år på sig för att få i sog nånting, upp till poolen i väntan på dom andra och sen iväg till monkey beash idag igen! Stranden där är lite skönare än den som ligger här! Kanon dag idag också, stekande sol och vindstilla som fan! Höga vågor däremot, jag fick ett par rejäla vågor helt oväntat  över mig ett par gånger! Sedan så tog vi oss även upp till ap berget idag! Och ÅHH vad söta alla apor var. SÖTASTE.APORNA.EVER!!
( kolla in här senare så får ni se ett inlägg om det )

Det blev rätt sent efter vi kollat på aprorna så de va in i duschen påengång när vi kom hem för att fixa sig för kvällen. Kvällens planer som var att äta snabbt på nått ställle och sen gå till marknaden sprack redan vid ätandet! Vi hamnade på världens typ sämsta restaurang, japp ni hörde rätt, första klagan från mitt håll här i Thailand.. men ursäkta det där var verkligen bedrövligt! För det första så hade dom inte menyer till var och en, det var ok tyckte man ( men man inser i efterhand att det är då man kanske skulel vänt och gått ) sen när vi beställde kunde dom som jobbade inte ens Engelska alls, dom bytte servitris mitt i bestöllningen ( ok nu skulle man definetivt gått ) sen fick vi alla in drycken men första maten dök inte upp först 45-55 min senare!! och då kan jag meddela att restaurangen inte var full utan det var typ vi och 2 sällskap till där! Sen fortsatte allt bara neråt.. Moa besällde en cheeseburgare, fick den utan ost.. Vi fick in 2 rätter åt gången vilket restulterade i att det var ca 30 minuter från den första till den sista fick maten OCH en blev utan mat! dom hade glömt johans matbestälnning och då fick vi nog och betalade och gick därifrån. vi går inte dit igen kan jag ju säga:)

Vid kvarti 9 kom vi däqrifrån och skulle till marknaden.. den var stängd! då skulle vi gå till det stora köpcentret som finns en bit bort.. det var stängt! Och i råga på allt så regnade det! Haha man skrattar bara åt hurmisslyckad kvällen vart! Sånna smälla får man ta här med! Jag är nöjd med dagen iallafall, aporna gjorde min dag!:D
öl i solen igår efter stranden


hela gänget på restaurangen igår.. willys station hette den


haha här vet jag inte vad som hände med ljuset1




Det indiska bröloppet, först kom orkestern


Och dansöser..


Och sist kom elefanten!!


Bada i det dröna vattnet i poolen






Neo gillar att leka i snaden




Här får ni ett litet smakprov på aporna!

Men som sagt, kolla in senare så får ni se fler bilder därifrån!



21 / 11 i thailand

Hallå hallå på er i kylan! Här är det fortfarande super fint väder.. Idag åkte vi till en strand lite längre bort, monkey beach. Det ligger vid ap berget ( monkey montain ) men det blev ingen tur upp för att kolla på aporna idag. Det var det alldeles för fint väder för! när jag vaknade och gick ut och kollade på blakongen var jag väldigt skeptisk till vädret. Såg grått och disit ut, men det har vi inte märkt något av idag alls. Mysig strand, där man inte låg allt alltför nära vattnet, pga tidvattnet eller nått så brukar man i princip ligga i vattnet! Men idag har vi haft plats att spela strandspel spleat fotboll och massa.. Kan även skryta med att jag åkt jetski idag!! Kanske inte sålänge, var ändå rätt läskigt speciellt när man galna kusin kör, men det kan jag nu stryka från listan!:) Linus och Johan åkte på som riktiga fartdårar iallafall, tur att jag höll mig på land då! hehe
Nu har vi tagit det lite lugnt här hemma, setat på balkongen och avnjutit en singa, då menar jag verkligen bokstavligt talat AVNJUTIT för en iskall sån i solen är så jävla underbar! Nu har jag precis dushat och ska snart fixa iordning mig för kvällen då vi ska ut och fia Kurre, idag är dte hans tur att fylla år, och inte vilklen födelsedag som hellst utan50 år fyller han! Grattis grattis på han!
Vi åkte tuk tuk för första gången


Födelsedagsgubben i egen hög person, min morbror!


Neo badar massor som vanligt






Försökte lära neo spela


Neo dricker vattenmelon juice


Jag och johan åker jetski


Johan och linus drar på som faaan


I did it!!

20 / 11 i thailand

jag vill börja med att gratta min älskade mormor som fyller år idag och som även befinner sig i Thailand här med mig!:) Dagen började vi på stranden, eller för min del började den uppe vid poolen i väntan på dom andra.. Men annars var vi på stranden hela dagen idag igen, det blåste rätt mycket idag vilket resulterade i AASS stora vågor!! Så jag badade inte sådär överdrivet mycket idag, men dom andra badade en hel del. Jag passade även på att ta en skön strandpromenad idag efter maten, såå skönt att röra på sig lite! På kvällen så var vi ute och käkade på en fransk restaurang, meningen var att mormor skulle välja restaurang för att det var hennes dag, men vi tog nån mysig resturang som vi hittade, maten var iallafall super god, och hör och häpna mormor BJÖD!! på sin födelsedag.. haha störd snäll mormor! Det dracks champange och hela faderittan..
roligast idag var när dom kom ut med champangen fick min kusin johan, 20 år inget champangeglas men min kusin Moa, 12 år fick det!!
Och sötast idag var helt klart hundvalparna vi hittade på stranden!! VÄRLDENS SÖTASTE jag loooooovar!!! GEMIG:)
Det börjades itid med öl för födelsedagstanten!!






VÄRLDENS SÖTASTE!!!!
















Man kan ju undra vad det här hotellet är till för!?

with love from thailand

Nu ligger vi alla i sängen och ska sova. Vi har en heldag på stranden framför oss imorgon och måste vara pigga och glada. Jag sov ingenting idag på dagen så jag kände vad trött jag redan började bli vid 9 - halv 10. Så jag somnar nog som ett litet barn snart.. Ikväll var vi ute och åt på den restaurangen som vi åt på första kvällen här, och jag åt en av mina favoriter som jag tyckte då ( den ni ser på bild, MUMMS ) Jag älskar verkligen maten här :)
Sen tog vi även en runda på marknaden men det var så mycket folk så vi ska dit en vardag istället.. Helger åker tydligen massa bankok-bor hit och därför det är mycket folk!! Nej så tack och godnatt för oss, sen vill jag gärna gratta min morfar på födelsedagen! Och hoppas ni får trevligt ikväll när ni går ut och äter!! PUSSSSS FRÅN OSS

19/ 11 i thailnad

zGodkväll!! Eller i erat fall goddag! Nu ska vi alldeles strax möta upp de andra igen för att hitta nånstans att käka! Vi har varit med dom på stranden hela dagen idag och det har varit sååå skönt! Jag verkligen njuter av det här vädret och jag älskar solen. Dagarna går allt för fort här! Idag har vi ialalfall badat massa och byggt sandslott, Jag har även fårr manikyr och pedikyr för endast 400 thailänska! Behövdes!! Efter stradn så gick jag upp och la mig och läste vid poolen i lugn och ro medans neo och linus vilade här på hotell rummet. Just nu kollar neo på film och linus ligger och sover! haha inte konstigt han är redan inne på sin 5e eller 6e öl! Bra jobbat!!
Nu tänkte jag lägga in bilder både lite från igår käll och idag, blir lite blanding men ni fattar nog vilka som är från vilka, Jag har dessurom massa bilder på datorn jag egentligen vill lägga ut, men internetet här är segare än segast så det tar sån tid!!
kära mormor och mee




Linus och kurt beställde in ett rör med öl


och kvällen blev lite suddigare ( skämt!! jag drack bara 3 öl!)


Kusin vitamin och jag!








HAHA UPPTÄCKTE NU ATT JAG LEGAT EN DAG EFTER I PÅ MINA DATUM JAG SKRIVIT! RÄKNADE NOG BORT DEN DAGEN VI BARA VAR PÅ FLYGPLATSEN I KINA EN HEL DAG!! NU ÄR DET IALLAFALL ÄNDRAT SÅ DET STÅR RÄTT!:)



beautiful day

Nu ligger vi i sängen här efter en trevlig kväll med resten av släkten! mysigt att träffa dom igen, dom träfar man inte allt för ofta, blev en och annan öl på en resturang som hette SIAM! ( samma namn som resturangen linus hade fest på hemma ) Jätte gott! Nu måsye vi sova så vi kommer upp till stranden imorgon så vi kan möta upp dom andra :)
Puss och godnatt frpn oss här i Thai!:)
'
Linus verkar fortfarande gilla att bygga sandslott..
Nehe hur "kul" i vattnet..



Bilderna från kvällen har jag inte lagt in på datorn än, nu är det natti natti!!



18 / 11 i thailand

Idag har vi haft en heldag på stranden! Riktigt härligt kan jag säga, så jävla skönt med riktigt utomlandssand, jag har ju bara vart i alanaya de senaste gångerna jag vart utomlands oh där har din lite mer stenig sandstrand, så jag hade nästan glömt bort hur underbart det är att gå och få sanden mellan tårna! Vädret har vart bra idag också och det är ca 32-34 grader ute. haha frukosten imorse tåls att diskutera, men som tur är har vi med oss kaviar, skinkost och makrill, haha turistvarning!?
Nu sitter jag och Linus på Ballkongen och tar en öl, medans neo sitter inne och spelar spel på Linus telefon. Vi ska alldeles strax möta upp de andra i släkten som har kommit! Dom kom tidigare i förmiddags men bor en bit ifrån oss så vi har inte mött upp dom än, men nu ska vi ut och äta med do, och förmodligen umgås med dom imorgon också! Ni därhemma som har sett nya twilight filmen... VAR DEN BRA?? jag bara längtar efter att få seeeee deeeeeen :D

17 / 11 i thailand

Hej på er allesammans!! Vi hade wi-fi på hotellet så nu kan jag blogga och uppdatera som jag tänkt här.. bra va;)? Nu har vi haft våran första dag här i Thailand. Och den började med att vi försov oss imorse så vi missade frukostbuffen.. haha bra start! Men vi kom fram vid 4 inatt så vi var rätt trötta, fruksot fick vi i oss iallafall och sen eftersom det blev så sent så låg vi vid poolen hela dagen istället. Inte det största poolutrymmet, men vi ska ju ändå inte hänga där.. 8e våningen låg den på däremit så de va fin utsikt! Det visade sig att Neo var en litten mes när det gäller vatten, rädd och vågade inte simma själv med badring även om man stod bredvid, men det fick vi han att ändra på så ni kan han simma omkring själv med den (under uppsikt såklart!)Efter det gick vi en liten sväng häromkring och kollade läget innan vi gick hem och duschade för att gå ut och äta! Vi hittade en mysig liten resturang med himla god mat! Vi köpte in klite olika smårätter och delade på.. Linus skulle ha strakt som vanligt! Just det det, jag glömde säga igår att Linus försökte få mig att äta groda!!? Han sa att de va kyckling, men jag valde att inte äta av den kycklingen för den såg rå ut! Ska passa mig för nr linus går och köper mat själv alltså, nästa gång kanske jag får kanin eller nått!!
Nu ligger jag i soffan och ska alldeles strax gå och lägga mig, kl är halv 12 här nu, (kl är nu halv 1, har tagit en timme att lägga upp alla bilder! så jag ligger i sängen och ska sova)och vi måste ju somna tidigt å vi kan komma upp till frukost buffen. Sen väntas en hel dag på stranden, vädret här är jätte varmt och skönt! Imorgon kommer mormor morbror och kusinerna också! Kul:)

I kina

Godmorgon på er där hemma, nu sitter vi här på flygplatsen i peking och har ca 3,5 timmar kvar till vi ska på planet. Vi landade här vi halv 10 imorse, kinesisk tid ( halv 3 svensk ). Så vi har varit här ett tag nu och känner oss rätt trötta på den här flygplatsen. Jag har iallafall hittat starbucks nu så jag är glad! kl är nu halv 5 här..

Citat från Neo på flygplatsen när vi landat " Varför ser alla tjejer likadana ut "?


Flygresan gick bra, jag hade turen att ha sätet bredvid mig ledigt så ja kunde ligg/sitta hela vägen, men det betyder inte att jag kunde sova för det. När man väl börjat somna ordentligt kommer dom och väcker en och frågar fall man vill ha frukost ca 1- halv 2 svensk tid.. Haha what the fuck vrt tog natten vägen liksom? Jaja vi kommer fram till bankok sent ikväll ialalfall och det är bara att gå och lägga sig när vi kommer fram! Det var allt för oss nu, och jag HOPPAS på internet på hotellet så ja kan uppdatera inom kort igen!
Haha btw så dungerar inte facebook här i kina, så man kan inte sitta och hänga där, vad fan ska jag göra min 7 timmar SJÄLV här på hemresan??
Neo hittade typ världen minsta lekplats!
Billig sprit, 1 liter för 124 kr! Hittade även en limpa marbrlo för 104!!


Vi hittade typ fantastiskt sköna platser, här lär ju typ jag hänga under på hemresan med starbucks i handen!





TJING FRÅN OSS SÅLÄNGE!
längtar tills vi är framme så man får byta kläder / borsta tänderna



here i come


ready to go

wohoo nu har jag snart packat klart allting, bara det sista kvar.. Sitter och väntar på att Linus och Neo ska komma så ska vi äta lunch här hemma innan mamma och pappa kör iväg oss.. Omg nu är det inte långt lvar alltså, kommer bli awsome! Är dock inte framme först natten till torsdag/ torsdagmorgon så det är en lång resa. Men det är det nog värt i think!! Jag reser ialalfall i min sköna plyshoverall ( skiter i stavningen, ni fattar vad jag menar ) snart är jag i Thailand:D

i heard that your dreams came true

Nu har jag gått och lagt mig och hoppas på att somna inom kort.. Har inte mått helt 100 idag vilket är väldigt jobbigt med tanke på att jag åker imorgon! Så jag ber om en mirakelsömn så jag mår bra imorgon. Är inte klar med packningen än, men vi åker inte först efter lunch så ja ska hinna med det sista imorgon. Ikväll har jag träffat söta Johanna på stan, sen vart hemma och kollat på tv med mammsen och pappsen! jag kan inte fatta att jag ska åka imorgon, har aldrig i hela mitt liv flygit så länge, vad gör man på ett plan i 10 timmar liksom? Raslös tjej! jaja godnatt på er, hinner nog uppdatera imorgon innan jag åker.. Ligger här förövrigt och bloggar med min nya mac book air!! Åhh love it, min nya lilla älskling!!
Min packning änsålänge..

I ♥ apple







( OCH HAWAIIAN TROPIC )

Nu har jag vart och införskaffat mig lite saker inför resan, eller a dator och mobil är väll int eenbart för resan men något jag ville ha med! Tänkte ju ta med dator och hoppas på att hitta nått wi-fi där så ja kan blogga lite från Thailand. Jag har dock ett lite, pytteproblem just nu och det är att jag klippt till simkortet till micro sim stoppat i det i telefonen, och sen OPPPPPS glömt pinkoden!! Fick ju nytt simkort när jag kom hem från turkiet och hittar inte lappen med det simkortet. Går nog att lösa på nått sätt annars får ja vända upp och ner på hela huset, det brukar ju jag kunna va bra på! Återkommer om hur det går med det..

Köpte även lite solkrämer/aftersuner till resan. Svårt att hitta sånt nu när det inte är säsong men inne på cubus hade dom massor inne på lagret. ( TIPS till dig som ska åka utomlands! ) Hawiian and tropic är lite utav mina favoriter i den kategorin, bra krämer och luktar fantastiskt!

Var även och växlade pengar köpte böcker och lite annats smått och gott till resan.. Shiit imorgon drar jag. PANIIIIIIK. nepp nu måste jag ta tag i packningen PUSSPÅER

toothbrush

Min mamma har köpt en ny tandborste till mig som typ gör svinont!! verkligen as ont har några förlängda strån typ som a jag vet inte symbolisera tandtråd eller nått och dom tränger verkligen in till tandköttet.. Inget skönt att borsta tänderna nu!! haha

Nu ska ja gemig iväg på massa ärenden köpa massa saker till Thai.. tjing!!


ajjj ajj AJ!!

sHe wanted someone thats perfect



I brist på annat att göra och i väntan på att mina kära syskon ska komma.. Här har det bakats och det har gått oh handlats och chillat till max. Nu ska vi frossa i mat och kladdkaka och glass!!! Ha en fin söndagskväll:)

i been drinking to mush for sure

GRATTIS PAPPA PÅ FARSDAG!

haha helt stört vad medveten man kan vara ändå fast man sover. Jag låg och slumprade (läs SOV) här hemma när innan syrran ringde och väckte mig.. men då drömmde jag iallafall att det var exakt den här dagen vid den här tiden, fia och linus kommer över på mat sen för att fira pappsen på farsdag lite, och det drömmde jag, sen var det lite andra personer i drömmen ifs och vårt hem såg annorlunda ut, men jag åt melon iallafall och så har vi n melon i hallen. haha jaja skitsamma kvällen igår var as bra. skönt att komma ut och skaka rumpan lite! Och idag mår jag faktiskt bra också, rätt slöö bara! ska nog ta mig upp och ta tag i söndagen snart! sen ikväll efter maten blir det filmmys hos fia. 3e twilight filmen väntar, sen är vi redo för att kolla på den nya, jag åker ju olyckligtvis till thailand då den har premiär så får inte se den först i december!! Oh my fucking god hur ska jag klara mig?


helt fantastiskt galet god bål


· · för 21 minuter sedan ·

Never said it was good, never said it was near, Shadow rises and you are here

Usch idag mår man kan kan jag säga, inte sovit bra alls inatt. Haft ont i magen ( vet inte varför ) och sen drömt massa konstiga drömmar, inga roliga drömmar, dessutom har jag inte haft nån mottagning på min mobil på hela natten? Inte för att det gjorde nånting utan det var bara konstigt! Nu är jag lika seg som en gamlings förhud och sitter och pimplar kaffe, kaffe får vara min räddning idag. Ska ialalfall ner på stan för att fixa lite ärenden, köpa necessery stuffs till Thai! Snart snart snart åker jag, ska bli sååå skönt.. För inte mår man ju bättre när man sitter här och är typ död och ser att det bara ska vara 4 grader idag.. rena rama vintern ju? BUUUURRRRRRRR


You showed your ass and I,
I saw the real you!

Nu börjar det bli dags för mig att tänka på refrängen. på boxen idag så var det ett knä som hoppade ur led på en tjej så vi fick bryta passet tidigare, vilket resulterade i att jag tränade lite på motionsbandet. Man har så man kan ta det i uppförsbacke typ och gick så i 20 min så de lär ju kännas i röven imorgon om man säger så.. Nu har jag precis tagit ett bad och sitter här i min pyjamas. hej Sanna 10 år, med hjärtan på sina pyjamasboxor!!:)




Define-a-lash

Sen blev jag faktiskt ännu gladare när jag städade mitt rum och hittade en mascara! Den här har gått ut ur sortimentet, och det är verkligen min favoritmascara, så ja köpte på mig massor när ja hört att don slutta tillverka dom och la undan. Jag trodde att jag var inne på min sista nu och fick lite panik över vilken mascara ja skulle köpa härnest.. men så fann jag denn.. Hur glad kan man vara på en dag egentligen??


Bästa mascaran ever!!

there's nothing wrong with loving who you are

Tja tja bloggen, Idag har jag fixat och trixat massa här hemma. Gjorde klart min musli, städa mitt rum, bädda rent och började packa! Wooo gooo Sanna! Nu väntas en tur till Bik bok ryktet säger att dom har 50 % på hela butiken, SKYNDA FYNDA!! Sen ska jag och ta en liten promenad med min kära syster, och sen favoritboxen med linni, och efter det väntas en sköndusch med ångbastu. Min dag är greait helt enkelt.. och vädret med för den delen! Dessutom fick jag ledigt på lördag då min syster har inflyttningsfest så ja är super glad:D









Fler bilder från i tisdags, haha dont ask me about kärleksbilden, alltd kul att 2 randoms kan se kära ut!


the right thing to guide us,
is right here inside us

Hej mina vänner, jag är jätte trött och ska snart sova.. men tänkte bara skriva lite här hur min spontana resa till sthlm blev. Vi hade verkligen super trevligt! satt och mösdrack hängde med sköna människor. Att det kunde va så mycket folk på en liten bar i stockholm en tisdag var fan oväntat! idag lite mindre kul, vaknade upp.. inte bakis med med JORDENS huvudvärk, typ hej migrän? Fyfan va ont det gjorde allrtså och det blev inte bättre av varken sömn, vatten och tabletter. Mitt i allt blev jag inringd att joba ikväll och jag som var säker på att det skulel gå över snart tackade ja. Men där låg jag till typ 3 innan ja kunde resa mig upp och då var jag helt snurrig och skakig. Började m¨å bättre iallafall och det gick bra tat jobba, slutade nu 20 i 12 och då kom kära mami och hämtade mig eftersom jag gik till jobbet dirr från tåget och hade ingen bil! hon tyckte förövrigt att jag luktade popcorn haha fan:( Nu ska ja kolla lite på bron sen SOOOVA, skööööööööönt


Bild på mig ifrån igår, orkade inte lägga in fler

And we gonna make you lose your mind



Här ser ni min påbörjade musli. Kom såhär långt och då inser jag att vi inte har nån kanel hemma och hellvetet bröt lös och jag avsultade min musligörning. Fortsätter imorgon då jag har kanel igen!


SÅÅ då blev det bestätm sista minuten att jag åker upp ( ner?) till stockholm ikväll med Lill cattis och ska festa där!! woop woop! längesen nu fan. Och jag börjar bli riktigt taggad. Jag slängde mig in i duschen och börja poack aoch fixa här hemma och är snart klar.. på bara en timme!! REKORD?? nja har fortfarande lite kvar att göra sen kör snälla farmor och farfar ner mig till tåget för jag skulle inte hinna cykla! ha n fin kväll allihoppa
NU KÖR VI STHLM!!!

if you ever find youself lost in the dark and you can't se
i'll be the light to guide you

Godmorgon! steg upp för ca 45 min sen och har setat och ätit frukost. Verkar kallt ute idag.. 5 grader står termometern på.. usccccchh tur att man åker till Thailand om 1 vecka.. EN JÄVLA VECKA!! Hur awsome är inte det? kommer bli såå skönt. Men sen har jag ett probem när jag kommer hem och det är att hitta en ny vinterjacka, min är jag så trött på nu.

Dagen planer är att åka iväg och träna, tror jag kör body pump idag, ta tag i mitt förfärliga rum, ta tag i att börja packa lite smått och göra hemmagjord musli. För ca 2 år sen höll jag på med att göra egen musli, den blir så mycket godare då men sen orkade jag väll hgelt enklet inte hålla på med det mer.. Men nu jävlar!! Ha en fin dag allesammans!:)



cause you were born this way, baby

Ikväll blir det myskväll hos syrran!! Ska kolla på andra twiligt filmen, kollade ju på första förra lördagen så nu passar vi på att kolla på andra, annars idag så har jag varit hos syrran, gått ut och gått och tränat. Hoppas ni haft en bra dag!

Btw var det någon som kollade på MTV EMA igår? gjorde jag det var himla bra! Men så folk såg ut.. katy perry med rosa hår? Hon som alltid är så söt, och Lady Gaga med sina speciella outfits, någon som vet hur många gånger hon bytte om? haha skön är hon iallafall, en.klass.för.SIG!!


I could've been a princess, you'd be a king

Jag har haft en riiiktig mys-söndag idag! så skönt när man faktikst gör något på söndagar, jag klarar verkligen inte av att bara ligga hemma. Idag kom mamma och väckte mig vid 10, då kom neo in och började busa i min säng så de va ändå en bra start på dagen, men ja va fortfarande seg efter gårdagens jobb så ja gick och la mig i sängen igen efter och bara segade, tills jag och Linnie gick ut på en skön höstpromenad. Så skönt att komma ut, men jag är inte ett big fan avv att gå ut och gå själv nu eftersom ja fortfarand einte har min iphone vilket betyder ingen musik!!

När vi var klara och jag var påväg hem tänkt jag svbänga förbi farmor och farfar och säga hej, familjen var vid graven och åt miggdag hos farmor och farfar igår, vi brukar göra det vid allahelgonna dagen, men jag missade det eftersom jag jobbade. Och där bjöds på fika! tacktack:)

Där drog ja ut på tiden så mycket så jag fick skynda mig hem för att åka till mormor där hon bjöd på middag, och fika! Ingen dålig dag det här inte!! massa gottis överallt och fått träffa farmor, farfar och mormor! Jag missar ju ofta sånan här tillställningar när jag vart borta så  mycket, mår dåligt över hur många födelsedagar jag missat!! Och nu längtar jag som en tok tioll julafton då vi alla är samlade!:D

Nej nu tackar
jag för den här veckan, som har varit himla bra, har börjat jobba igen har träffat massa folk och framför allt inte vart bakis! haha ska aj kanske börja leva ett nytt alkoholfritt liv? NJEEEEAAA tror inte de va.. nu sitter jag iallafall i sängen och kollar på MTV EMA!


elsas värld

Inatt när när jag kom hem så tänkte jag passa på att kolla på elsas värld på tv3 play. För er som missat det så har Sofie Fahrmans böcker blivit tv serie! Jag Älskar böckerna, Elsas mode och Elsas värld ( längtar som en tok efter elsas hemlighet ) Och har verkligen hoppats på att dom ska göra en film av böckerna, och blev verkligen skit glad när jag såg att dom skulle göra en tv serie om dom! Bättre det än inget liksom, men fyfan vilken besvikelse det var att kolla på det! Skådespelana?? och framför allt har dom ju GJORT OM DEN, lagt in folk som inte finns i boken osv.. Nej det är ju det här man ska passa sig för när man älskar böckerna, Filmen / serier blir man oftast besviken på då! Jag ska iallafall ge "Elsas värld" en till chans och kommer inte sluta kolla på det, men änsålänge får den TUMMEN NER av mig!!


Böckerna som är AP BRA!!!
För er som inte läst, hett tips!!


Tv serisen
killen till vänster liksom, vem är han? och killen till höger beskrivs typ som världens hetaste i boken!!

in the night, the stormy night she'll close her eyes

Gud i helvettet vad jag är trött! Trött, tröttare TRÖTTAST! Ligger äntligen isängen efter jobbet, 13 timmars jobb och satte mig första gången ner när jag slutade efter 3 för att kissa!! Känner att en helkropps massage skulle inte vara helt fel nu alltså, eller gå till en naprapat.. eller varför inte bara skaffa en helt ny kropp? Haha ok nej så ialla är det inte, komer vara bättre när jag vaknar imorgon! Men jag måste erkänna att jag ä lite sliten efter att ha stäng på jobbet ända sen i tisdags, och satan i gatan vad de va mycket folk i dag. Meeeen såklart så var det kul med, så ska inte klaga det minsta.

Nu har jag haft 2 vita helger, och jag hoppas som innebomben att jag får vara ledig närsta lördag för lite partay!! Min kära syster yster har näligen inflyttningsfest då! Nej nuu SOVVVVVVVAAAA, eller typ gå i ide! whatever bara jag får sömn.. Godnatt kära ni och hoppas ni haft en toppen helg!! tack och hej, leverpastej!!


ser det ut som om jag sörjer dig
mer som om jag höjer dig



Trött tjej..
ska upp om 5 timmar,
skön låt,
het kille!!
GODNATT

jag gråter bara i regnet

Tjaaao! Nu ska ja sticka ner mot dtaden för att möta upp Johanna, hon har fått jobb idag så vi ska fira de lite med gott käk! Men sen blir det inte ,mer fira än det för ja ska jobba ikväll igen. Förövrigt så känner jag mig rätt seg i kroppen, det kändes verkligen idag på body pumpen att jag inte var helt kry och eter va ja så trött så ja höll på att somna i sängen dirket när ja kom hem.. mamma sa köpa lite vitaminer till mig också så kanske de kan hjäpa till så man blir piggare.. Nu måste ja kila iväg, alltid tidsoptimist faaan!!



baby baby baby oh!

Haha har ni hört? Nån jävla brud i Kalifornien påstår att Justien Bieber är far till hennes 3 månaders unge! Att ungen blve till på en toalett på en av biebers konserter och att de va hans första gång! Varför skulle han ha sex med nån på en jävla toa första gången? De där är så typiskt usa folk med lite pengar kommer på sjuka saker för att få in mer.. A men vad vet jag, han kan ju lika gärna vara pappan.. eller?

Det var jobb idag med iallafall, nu sova sen träna, träffa johanna och sen jobb imorogn kväll igen.. Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu!


Daddy, or not?


update!


1. plugga menyn så ja kan den halft CHECK
2. försöka bli av med min kära gäst på hakan
3. fräscha till mig lite, ser ut som helvette CHECK
4. om det finns ork, fräscha till mitt rum lite, ser ut som helvette!!

Resten sket sig totalt! Jag låg i sängen och latade som mest när chefen ringer, och jag ska jobba ikväll igen, och eftersom jag redan latat mig så mycket innan ( och fortsatte lata mig efter ) så hann jag inte riktigt med vad jag tänkt! Inte alls faktikst, rummer ser nu ännu värre ut efter lite panikkletande efter ett linne och jaa.. kan nog var adet värsta jag sett.. alla kategorier!

Jobbet idag gick ialalfall också bra, börjare lära mig mer och mer, och idag hade vi massa att göra också.. Säger det igen, SÅÅ KUL ATT JOBBA!! jag är verkligen inte den som kan sitta hemma och må bra av det, working is my life! ska även jobba imorgon, fredag och lördag med! Lugn helg den här vecka igen! inte illllla:) Nu ska ja lägga mig och kolla på bron innan jag somnar, Fan missade ännu en onsdagsmys kväll hemma i soffan med massi och passi framför tv som visar Bron ( enligt pappa Bron i broen)

Tänkte visa er en bild på mitt fina golv / klädmatta / bombnedslag iallafall.. Känsliga tittare varnas!!!





Haha uups!! så kan de gå..
Den som vill städa säger TUPPEN JA!:)

monkey see and monkey do

Åh fytusan va länge sen de va man jobbade känns de som, speciellt att va ny på ett jobb, men det gick bra.. ok iallafall, och det trots att jag var så hängig igår plus att hela jävla finska lanslaget satt sig på min haka.. I princip iallafall världens största fetaste äckligaste finne.. USCH! Idag tog jag en sen frukost låg och drog mig i sängen ett bra tag, idag mår jag bättre men inte helt bra. Mina projekt idag är att

1. plugga menyn så ja kan den
2. försöka bli av med min kära gäst på hakan
3. fräscha till mig lite, ser ut som helvette
4. om det finns ork, fräscha till mitt rum lite, ser ut som helvette!!



För er som inte vet det så är det olearys jag jobbade på igår

November first

Åh herre jävlar, redan november!! Men ändå en varm första november. 13 grader visar termometern och det tackar vi för, snön kan gärna få hålla sig borta lite längre, är inte alls sugen på snö och kyla riktigt än!

Jag då? Jag har gott och blivit sjuk, sov så himla dåligt inatt för jag vaknade upp hela tiden med halsont eller att jag svettades eller frös.. Faan vad har jag gjort för att förtjäna det här? Suger balle gör det iallafall och jag som ska jobba mitt första pass idag också! så. jävla LYCKAT! Hur som hällst ska ja bara ligga hemma nu hela dagen och samla krafter till ikväll. Har jobbat sjuk förut, men dock inte då första dagen. Jaja vi får se hur det går iallafall jag tänkte kasnek försöka sova lite så kanske ja piggnar till, eller kanske nätschoppa lite, gör en alltid på bra humör!


RSS 2.0