Norge - i didn't know i was lost

Alla dagar kan inte vara bra dagar, så är det bara! Kvällen igår sög, strömavbrott åska och bara allmänt jobbiga folk får beskriva kvällen. Och dagen har inte blivit bättre idag, stängt in mig på mitt vanliga ställe i hallen med pyjamasbyxorna på med en kopp te. SÅhär skulle jag vilja stanna hela dagen, men istället måste jag gå och jobba nu. Ibland känner man bara för att inte göra nånting, idag är en sån dag. 
 
 

Norge - work hard, play hard

Åh vilket underbar morgon jag har haft! Började dagen med lång promenad i solen. Om man inte har tid att gå på fina turer får man helt enkelt ta sig tid. Alla morgnar borde börja såhär, man får sån energi av att gå ute i solen i detta underbara ställe. Jag är glad också för egentligen skulle vädret bli dåligt idag, men solen skiner fortfarande! Dock så säger väderrapporten att det ska bli åska både idag och imorgon, jag hoppas verkligen inte på det för då kommer jag skita på mig!
 
Annars så jobbar jag som fan, i en vecka nu har jag jobbat 10-12 varje dag. Och vi har väldigt mycket att göra på jobbet också, så att sitta nångång under dessa timmar är ju bara att glömma! Kul att vi har så mycket folk faktiskt, men som i onsdags var det bara galet!! Inte ofta jag känner att jag håller på att tappa fattningen men då visste jag inte fall jag skulle skratta eller gråta. Mitt i allt kaos gick våran fat öl sönder, så vi fick springa ner till cafet och hämta öl när nån beställde det, ja ni kan ju tänka er hur det var.. och hur jävla mycket jag sprungit på jobbet. Nu i hegen väntas ännu mera jobb, taggar för ett 13 timmars pass idag bla. men sen på tisdag ska jag tydligen va ledig, första dagen sen min familj var här! har någon nånsin påstått att jag är work-a-holic??
 
skulle inte alla vilja börja sin dag såhär, så säg?
 

Norge - can't hold back

Gormorgon, hoppas att allt är bra med er därhemma! Här är allt bra och solen fortsätter att skina över oss här i G- town. Dagen igår på jobbet var helt sinnes!! Så mycket att göra, men det gick skitbra, och var skitkul! Men med min start på dagen så kunde det ju inte gå annat än bra! Men kan ju inte bli annat än glad när gäster kommer tillbaka till ens resturang 3 gånger på 2 dagar och säger att det är pga av en själv.
 
Tyvärr så gorde jag nått som jag inte skulle gjort igår.. Innan jag gick ut och sprang så tränade jag även på att stå i brygga på olika sätt, bla från handstående ner i brygga, och när jag landade md ena benet en gång så hände nått med mitt lår. Trodde inte de va nån fara så ja smeta in benen i tigerbalsam och gick ut och sprang, när jag gick ner mot jobbet kännde jag, ajjdå det här var kanske inte så bra. Så när jag kom hem så smörjde jag in mig med tigerbalsma igen i hopp om att det skulle va borta idag, men icke.. kändes inte alltför bra på min promenad imorse! Det är ok att gå uppför och vanligt men jag haltar nerför. Fan jag vet inte vad det kan vara, streckning? Överansträngning? eller bara en liten smäll? Och vad ska jag göra åt det? Strecha? träna bort det? köpa nån supersalva? säg inte vila, för det kommer inte på frågan! Jag vet att om jag skulle sluta träna så kommer nog saker och ting bli hårdare här. Och jag som hade planerat topptur i veckan.. den känns som jag kanske får glömma! helvettes jävla skit! Och förlåt för tråkiga iphone bilder nu bara, men nu när jag jobbar så mycket hinner jag inte gå på tur, och ta andra fina bilder. så snart så, när högsäsongen är över är jag tillbaka med fina bilder från olika ställen igen:) Jaja, ni får ha en bra dag, jag ska smeta in yttligare en till lager av tigerbalsam och försöka gå bort mitt onda, ont ska med ont fördrivas, right?
 
 
 

Norge - I see sexy glow

Åh halleluja vad jag är hög på endorfiner nu! Har haft en toppen morgon med både pw, lång och härlig strech och ett riktigt träningspass. Så skönt att bara få ta ut sig som bara den. Visst jag tränar och rör på mig mycket, men små fjuttiga promenader är inget jämfört med det här. Ut och springa i strålande sol, gå snabbt i en brant uppförsbacke och backintervaller på det. Jag brukar köra backintervaller varje dag ifs, men nu blev det inte ynka 3-5 st utan hela åtta på raken. Avslutade med plankan, och nu som sagt så är ja så pigg och fräsh som jagf bara kan vara! Blev inringd tidigare till jobbet också så måste springa ner nu.. Hoppas det är bra med er hemma, här är allt bra solen är här, och allt är awsome!!!
 
 

Norge - change is power

Godmorgon! Ny vecka nya tag. Förra veckan var bra på endel sätt, dålig på många andra. Så den här veckan kan bara bli bättre. Solen är här, och jag känner på mig att det kommer bli en bra vecka. Den har börjar på bästa sätt ialalfall med pw i solskenet och en glad frukost ute i solen, nu ska ja iväg och handla lite sen jobba. Fint väder så vi hoppas på mycket glada människor som vill äta. Jag känner mig glad, förväntansfull och taggad till tusen för den här veckan. I can do this....
 
 

GRATTIS SKRUTT

Åh nu känner jag mig som världens sämsta faster!! Jag glömde helt bort att gratta min lilla skatt på hans 6 års dag. Så jag skrver grattis här istället! Jag saknar han så mycket, och längtar efter att få komma hem och pussa och krama han!!! Min lilla lilla kille har blivit så stor! Och jag blir så facinerad av att se honom växa så mycket!¨
 
 

Norge - wake me up

Godmorgon, jobbar helg innebär inte så mycket bloggande! Varje ledig tid jag har försöker jag lägga på lite små turer, för det är det ända jag hinner med. jobb, jobb och jobb.. men det är kul det med såklart! Kul att ständigt ha saker att göra på jobbet, och kul att träffa så otroligt mycket härligt folk som är lite varstansifrån. Vädret har lovat sol nu i en vecka också, vilket innebär ännu mer jobb. Men vi behöver lite sol här i Geiranger nu. Så den är mer än välkommen. Annars så rullar allt på som det ska, jag saknar min lägenhet där hemma, och min familj och mina vänner. Men samtidigt så längtar jag inte alls efter att åka härifrån, konstig känsla det där. 
 
bild från min lilla tur igår!
 

Norge - I can't tell where the journey will end But I know where it starts

Godmorgon, förlåt för dålig update, har jobbat ganska mycket nu de senaste dagarna, och helt enkelt haft tankarna på annat. Vädret har inte häller vart så kul, och jag har inte haft tid att gå på turer eller så. Jag kan inte fatta att det var en vecka sen min familj kom. Åh vad jag saknar dom. I Onsdags var det exakt 2 månader sen jag kom hit också. tiden går fort, men ändå så långsamt ibland. Jag vet inte vad jag vill, eller vad jag ska känna. Jag trivs som jag har det här och nu, men samtidigt så vet jag att jag inte kan fortsätta leva såhär. nåväl, personalmöte snart sen en till promenad innan jobbet idag. Som sagt, att promenera är som min terapi!
 
 

Norge - Baby won’t you take me with you

åh, min helg med min familj var alldeles alldeles underbar! Jag hade så mysigt med dom, och var så glad att dom var här så jag glömde helt bort att ta bilder! åh min kära familj! Jag saknar dom redan jätte mycket. På fredagen när dom kom så hade vi väldigt bra väder så vi åt picknick ute i solen och bara umgicks. Sedan mysite vi i stugan hela kvällen, kommande dagarna var dessvärre inte lika fina. Då det var väldigt kallt och regnigt så gjorde vi det bästa av dagen och åkte runt och kolla lite utkiksplatser och så, huvudsaken var att vi var tillsammans. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket dom betyder för mig, och hur mycket jag älskar dom. Så därför hade jag nog min sämsta dag någonsin här igår när dom åkte. Den blev dåligt på många sätt, och samtidigt så mår jag även dåligt för att jag känner att jag känner att jag aldrig ger tillbaka den kärleken dom ger till mig. Jag vill hur som hällst bara säga att min familj betyder allt för mig, och utan dom så vet jag helt ärligt inte vem jag hade vart! Hur läksigt det än är att komma hem, så önksar en del av mig att jag hade suttit i bilen med dom igår och åkt hem.
 
 

Norge - Under the sun where we belong

Godmorgon, godmorgon god underbara morgon! Idag vaknade jag upp med ett strålande humör och skuttade upp ur sängen. Ut på min morgon promenad, det var väldigt molnigt, och molnen låg lågt, men ett tag in i promenaden så sprack allt upp och solen kom fram, så himla underbar känsla. Och en annan underbar känlsa, eller kanske inte underbar men kul är att typ alla busschafförer som åker upp och ner med turister här känner igen mig vid det här laget, alla vinkar så glatt när dom åker förbi! Så kul att börja sin dag med inte bara en härlig promenad utan många glada hälsningar också. Nu har jag lite saker att fixa med innan min kära familj kommer, ska fixa picknick bla, så vi kan äta lunch när dom kommer! Åh idag känner jag att verkligen inget kan förstaöa min dag, eller min helg! har fått sån toppen start på dagen och jag bara längtar efter att få krama om min mamma, pappa och syster!! Jag vet inte fall jag komme ruppdatera så mycket i helgen då jag inte vet vad jag kommer ha för tillgång till internet. Men det gör väll inte så mycket, för det är väll mest mamma och syrran som läser mestadels av bloggen, och dom kommer ju vara här, med mig!! WOHOOOO
 
 
 

Norge - dream big

Godkväll, nu känner jag mig som ett barn dan före julafton. För jag vet att imorgon, imorgon vid den här tiden så sitter jag och myser med mig familj! Åh så mys! Dagen idag har vart skapligt mycket att göra, jag vet inte hur många km jag sprungit fram och tillbaka fram och tillbaka upp och ner ner och upp.. men det är kul!
 
Påtal om nått helt annat så är jag en person som gillar att sätta upp olika "mål" i min vardag. Vissa små meningslösa, och andra mer värdefulla. Jag tycker att det är viktigt att ha små mål, och framför allt bra så man blir väldigt lycklig så man väl lyckas med dom. Jag skulle nog kalla dom utmaningar också, jag är expert på att utmana mig själv, och gör allt i min makt för att klara mina utmaningar! Här i Norge har jag haft lite olika utmaninhar, sånna som bara ploppat upp från tomma intet som jag gett jävlar annamma på att jag ska klara! En av dom är att kunna gå ner i spagat igen, det är svårare än jag trodde men jag är på god väg. Tror ni jag kommer bli glad när jag klarar det eller? Andra mål jag haft är att få magrutor, varför vet jag inte.. bara kul att ha! Är väll inte helt färdig med det än, men nog börjar man skymta lite rutor iallafall.. en annan utmaning jag nyligen klara var att gå ner i brygga från stående possetion, tog nog knappa veckan att klara den. Men som sagt, känlsan när man klarar det är slagande! Vad kan min nästa utmaning bli tro? ta mig upp för nån speciell backe här på en viss tid kanske? well well, nu ska ja snart hoppa i sängen och somna så de snart kan bli imorogn :D
 
Brygga check, och kan man inte börja skymta lite rutor så säg?
 

Norge - I need your love

Gormorgon! Herrejävlar vilken kväll vi hade på jobbet igår! Nu kan man verkligen känna av att högsäsongen är här!  Men det är så kul! Och ni kan ju gissa om kvällen går fort när man har mycket att göra hela tiden. Fint väder har vi haft också, igår så gav jag mig ut på en promenad innan jobbet, till örnesvingen, en av turist-utkiksplatserna här. Väldigt fint faktiskt, men alltför många turister! Jag gillar att gå på mina små turer där jag är själv, och kan hoppa omkring och ta kort som jag vill, det vill säga med självutlösare! haha
 
Idag jobbar jag hela dagen, sen är jag ledig i 2 dagar då min kära, efterlängtade och bästa familj kommer!! Hur glad är inte jag på en skala?? Men först en till promenad innan jobbet :)
 
 

Norge - Woke up on the right side of the bed

Goddag, åh vad jag är glad! Min älskade mamma och pappa är hemma från deras 2 veckors semester i Grekland och jag har nu fått skypa med dom! Inte nog med det, dom kommer hit om 2 dagar, 2 dagar det är ingenting, och då kommer även min kära syster också! Hela dagen igår var jag lika glad också, för jag visste att dom skulle komma hem. Jag gick och längtade efter att få sluta så jag kunde gå hem och skypa med dom, men när jag väl kom hem så funkade inte intermet här hemma :( Lite besviken gick jag och la mig men sparade det bästa till idag då istället. Så nu är jag glad igen! Idag börjar jag inte först 5 så ska väll ut på nån promenad nu igen innan jobbet. Men åh jag är så glad :D
 
Min glada promenad igår i regnet!
 

Norge - my heart is taken over

Gormorgon måndag!! Ny vecka, och vet ni vad det betyder? Det vet ni nog vid det här laget då det är det ända jag tjatat om på sista tiden känns det som. MIN FAMILJ KOMMER!!! Jag är så glad! Strålande sol bjuder denna måndag på också. Ibland kan man verkligen inte klaga. Och mitt jobb! Jag älskar det.. igår hade jag såjävla mycket att göra, man kan snacka om att jag satt i skiten, men det var så kul ändå, och alla var så glada! Och jag älskar att min kropp och jag sammarbetar väldigt bra just nu, den klagar aldrig. Om jag jobbar 14 timmar som igår, springer arslet av mig och sitter inte ner en ända gång, så är den lika pigg och allert idag som vilken dag som hällst.. Efter att jag gått på topptur, så har den energi som aldrig förr dagen efter. Den behöver inte alls vila, vilket passar mig ganska bra då jag inte häller gillar att vila. Jag och min kropp verkar vilja samma sak helt enkelt. Idag har det bara blivit en morgon promenad iallafall, ska ner och handla nu innan jobbet också. Gla måndag idag, vilket innebär 5% rabatt på allt man handlar.. Wow ingenting kanske man tycker, men av nån anledning så känns det bra att handka på måndagar. Ha en fin start på veckan allesemmans, och hoppas ni är lika glada som jag :D
 
 
 

Norge - things are quite unreal to me now

Alltså jag kan inte fatta att det här är mitt liv. Jag bor här på det här underbara stället, jag har vilka möjligheter jag vill att gå ut och bara se den vackra naturen som omringar mig. Ni skulle förstå mig om ni var här, jag lovar jag är inte galen som bara går och går och går hela dagarna, det skulle ni med göra om ni var här! Och man blir så pigg och glad av det. Imorse vaknade jag upp piggare än någonsin, märkte inte alls av att jag gått ca 2,5 mil igår, gått 1379 meter upp över havet. Så ut på morgon promenaden i vanlig ordning, med sprutlande energi. Väl hemma bestämmde jag mig för att gå en liten skogsvandring här.. tänkte det är välll lika bra att ta den idag man kan bocka av att man vart där, men OJ! Sån himla underbar tur, jag gick och gapade i princip hela vägen för jag var så förvånad, facinerad och glad.. det var så vackert! Det kändes som jag gick i en saga. Jag bara älskar livet just nu. Och jag älskar känslan av att känna mig starkare, och energifullare än någonsin!!
 
 
 
 
 

Norge - what a feeling

Alltså OMG, jag bara älskar livet! Jag älskar att vara här och jag älskar den här naturen, den här platsen! Jag dör vilken känsla det är att gå upp till toppen å ett berg, och se sin lilla stad neranför en, rättare bestämt 1379 meter under en, och vetenskapen att man har gått med sina bara ben ända upp dit! Idag hade vi dock inte vädergudarna på vår sida. Det regnade som fan och blåste som fan, och det var så kallt. men det spelade ingen roll för det var så underbart ändå! Vi fick ändå lite solsken, och fick se regnbåge.. Jag gick nog med ett leende på läpparna hela turen. Nu är jag hemma, och ganska så mör i kroppen, kommer definetift sova gott inatt! Och somna med ett leende på läpparna, det kommer jag göra. Inte nog med min rush från toppturen. min kära familj kommer om enbart en vecka!! en vecka det är ju ingenting, som en fis i rymden.. eller som lilla jag uppe på bergstoppar!!:)
 
 
 
 
 
 
 

Norge - Topptur nästa

Gaah så nervös så jag döör!! Min andra toppstur stå på schemat och jag är taggad, blanadad med nervös, blandad med glad, blandad med förväntansfull, blandad med exalterad.. ja ni fattar grejjer! Kul som innibomben ska de bli iallafall: Men jag vet inte riktigt vad jag ska packa med mig, sist höll jag ju på att frysa ihäl på toppen, men svettades ihäl påväg upp! haha jaja, idag är det ialafall bara 1379 meters berg som ska bestigast! WIsh me luck!!:)  Vi hörs ikväll!:)
 
Berget här bakom ska bestigas!!:)
 

Norge - I'm Back

Juste det har jag ju glömt berättat, jag haräntligen börjat springa igen!! Förra veckan var jag ute på min första spring runda sen mit träningsförbud och det var så himlahärligt! Jobbigt men härligt. Idag begav jag mig ut på min andra runda och jag bara älskar det. Annars idag så har jag jobbat, nu ska jag sova.. ville bara in och säga det :D
 
lycklig tjej efter ett träningspass:D
 

Norge - people help people

Godkväll! Hur är allt med er alla? Med mig är det ok, eller ja det är väll bra men jag måste faktiskt säga att jag är så himla trött på det här. När man är van att bo själv, och man hel tplötsligt bor med 7 andra är väldigt påfrestande. Speciellt när folk inte plockar undan efter sig. Lika mycket som jag älskar att vara här, lessnar jag på att ständigt ha det stökigt här hemma. Jag försöker att igonerara det så mycket jag kan, men det går inte! Och jag vet inte vad jag ska göra, är det mig det är fel på? Ska det här vara ett så stort problem som det är för mig eller är det jag som är konstig? För mig är det självklart att man plockar undan efter sig iallafall...
 
Nej nogklagat från min sida.. Idag är det första juli, shit vad hände med tiden liksom? det betyder att mamma, pappa och fia snart är här! Åh vad jag längtar! Ska bli så kul att kosa med dom!!! annars händer det inte så mycket här. Påtal om min syster så vet hon verkligen hur man muntrar upp mig, förra veckan fick jag ett paket skickat till mig från henne, och gud vad glad jag blev!! Och gud vad jag saknar henne, min fina syster!!!
 
Ett paket kommer skickat, med vadå?
Med massa fina saker från världens bästa syster!!♥
 

RSS 2.0