fiint väder

nemen tjenna, var ett tag sen jag skrev här va? Och förlåt för det, jag vet att det har vart ganska mycket, förlåt för dåligt uppdaterande här på sistone, men inte så här länge väll? Men jag har en anledning.. Som jagfs krev sist har jag vart sjuk, och det har jag.. eller är jag! men mår 1000 gånger bättre nu. Men sen har det vart så himlans fint väder dårå.. så jag har velat gjort saker hela tiden. Och det tar på krafterna. Inte nog med det (mamma du ska nog inte läsa dethär) men det har blivit en och annan fest med. Har liksom vart ledig måndag, tisdag senbörjade jg 4 idag. Och dte har vart så br aväder mabn jan tänka sig, och det är så jävla skönt! Sen har jag faktiskt tagit de lugnt när jag vart ute, och jag har ju faktiskt inte blivit sämre.. I måndags åkte jag ner till apoteket iallafall och införskaffade mig hostmedicin, allergitabletter, nässpray och halstabletter och efer dte började jag känna mig bättre. Mina dagar dårå... på måndagen så var jag ju fört nere i sälenbyn och handlade halva aopteket, senvar jag typ ute resten av dagen, sen på kvällen åkte vi till tandis och festa, i tisdags åkte vi ut i backen men jag var som sagt sjuk och orkade inte åka så ja åkte ner och satte mig i solen istället tills de andra kom och hämtade mig och sa att de va afterski på g, men vi kände att solen lockade mer så vi satte oss i solen och drack lite istället, sen på kvällen blev det harrys. Och idag när jag vaknade var det så underbart väder så ja och mange gick ner till cafet och satte oss ute i solen och åt fruksot sen satt jag där resten av dagen tills jag började jobba kl 4. Och sen har jag jobbat nu ända till 11. och jag är lite redface just nu för solen tog rätt bra idag tror jag. eller under alla dom här dagarna!! imorogn jobbar jag 10-16 och hoppas på sol när jag slutar... JAG♥SOLEN!!!













Lite pics från mina soliga dagar, hoppas ni haft det bra ni med!! Puss och godnatttt

sjukis

hej allihoppa, jag tycker faktiskt att ni ska tycka synd om mig för jag mår inge bra.. Min hals typ dödar mig jag hostar sönder och nyser som en idiot! Inge kul att alltid behöva bli sjuk. Igår jobbade jag hela dagen 10-23 men den lyckas ändå mina kompisar tjata ut mig, var inte taggad och mådde inge bra. Jag drack typ bara en cider men var på så jäla dåligt humör. En trött jag är inte att leka med ibalnd alltså.. Men så arg och irriterad jag var igårkväll/natt var fan riktigt länge sen jag var alltså! Gaaah ibaldn blir man bara så trött på allt! Idag har jag jobbat och efter jobbet vid 6 la jag mig för att vila bölev väckt av min telefon 20 över 9 ikväll. De förökte tjata ut mig igen men idag stod jag på mig. Siktar åp att gå ut imorgon istället och ber till gudarna att jag ska vara frisk! Nån som har nån slags mirakelmedicin till mig?? Nu ska jag sova igen för jag är dööötrötttt tack och hej leverpastej!!

baaaajs

jag har så ont i halsen!! vet inte vad jag ska ta mig till, för hela jävla halsjäveln gör så jävla fucking ont! Annars mår jag bra, lite små ont i kroppen bara men alltså jag känner mig inte sjuk annars!sen när jag kom hem får n jobbet idag hade jag konstiga utslag på på foten som kliade som fan också! WHAT!!? i say!! Jaja blev ialalfall utgång igår, en spontan sådan, hade håret från dan å jag hade vart i trysil och åkt skidor, jeans och tshirt och hör och häpna. UGGGS! på krogen.. vad gör sälen med mig egentligen? men de va kul, mustash spleade på harrys och det är väll kanske inte direkt mitt favoritband men de funkade ändå, dessuoms pelade dom du inte hela kvällen.. usch imorgon böjar jag jobba vid 1 och jag måste bertkligen duscha innan, och jag vet inte ens hur jag kommer må imorgon.. Time will tell som man brukar sägfa för nu ska sannisen sova!


I love rock n roll

a fast kanske inte.. men igår var det iallafall rockfest och då hade man kunnat trott att vi älskade rock n roll!! Kul hade vi iallafall, och det var inte så hemskt att vara lite rockig, hehe! Ne men vi körde massa drickspel och jag blev full som vanligt. Men jag hade en himla kul kväll iallafall, sp idag har jag vart glad, trots att kroppen inte riktigt velat sammarbeta.. Imorogn är jag ledig, och då åker jag förmodligen till trysil och åker skidor. Hoppas bara jag inte är sjuk för jag har inte känns mig så kry idag.. Puss och godnattt:)


jag, mange och emma igår på harrys!!

Love and other drugs

hejhej, eftersom jag inte mådde så bra igår satte jag på en film, jag såg love and other drugs och den var grym!! Så sjukt snygg kille som man bara vill ha och a bra film helt enkelt, ett tips.. SE DEN! Idag har jag jobbat och det har vart sjukt dött, sen skulle jag träna men blev inte så, men jag har däremot handlat och hittat mitt favorit ica  här i sälen. Ica toppen, om har verkligen allt! Eftersom filmen var så bra igår ska jag kolla på den idag igen med emmsi..  Puss och godnattt på er!!


inte helt 100

Godkväll på er.. Nu skulle jag egentligen vart på fest någonstans och sedan gått vidare mot harrys där arvingarna spelar!! Men jag skippade det, för jag känner mig inte helt fit for fight om man säger så.. Känner mig konstig i kroppen och sen så kännde jag inte för det så mycket idag häller om man säger så, ibland så är man inte speciellt sugen på att göra nånting än att bara ligga i sin säng för sig själv. bara du själv och dina tankar. Jag kan ju inte säga att jag känner så speciellt ofta, men idag är en sån dag då jag egentligen inte orkar med andra utan känner bara för att ha mig själv att tänka på.. om ni förstår vad jag menar. Man kan inte vara helt 100 procentig jämt, och all min kraft och energi ser jag till att ta ut på jobbet så jag inte ska vara seg eller dålig där. Så nu ska me, myself and I ligga här för oss själva och kanske slå på nån film och hoppas på att jag mår bättre imorogn både fysiskt och psykist.




Excusez moi

ursäkta min franska!! (daniel a-r för er som inte fatta) usch vad jag är tröttis nu. Har inte typ orkat blogga något. Men nu jävlar ligger jag i sängen och typ håller på att somna men vad gör jag inte för er mina undnerbara vänner som undrar hur jag har det.. De senaste 3 dagarna har jag jobbat rätt mycket, var ute i Torsdags på harry där daniel adams ray spelade, min lilla söta annis har kommit och hälsat på, men lämnar mig igen imorgon och ikväll har jag haft youtube kväll nere med magnus. Vi började med erik saades popular men slutade på kvarteret skatan, fråga mig inte hur vi kom dit... Imorgon är det jobb igen och jag tror inte att jag är ledig först typ torsdag nästa vecka.. hoppas på fint väder då!! Nu ska jag sova och förövrigt så mår jag rätt dåligt för att jag inte tränt på typ 150 år!!!!


Jag tycker jag var väldigt kreaktiv idag på jobbet med en fiskbensfläta i en fiskresturang!! hehe


Daniel adams-ray

Grym kille, grym kväll!!

 

Nu ska jag jobba så vi hörs.. pusssshej

 

 


vårteckan

Syns inte sådär jätte mycket men om ni tittar noga ser ni att mina fräknar börjar komma fram. det är verkligen ett vårteckan, för det har ju inte alls nått att göra med att jag var ute hela dagen.. Men jag ogillar mina fräknar för dom gör så jag inte blir brun i ansiktet.. eller det är väll inte dom som gör det men jag blir oftast bara fräkning och inte brun!! dumma fräknar!!


Från hel firre till mat på bordet

Hallå, jag har kommit på mig själv med att vara en jävla sucker för att inte festa! Igår var jag helt bestämd nej jag ska inte festa ikväll jag ska vara hemma och ta de lugnt så jag kan träna imorgon, Men så svårövertalad var jag nog inte för det slutade på harran iallafall! Och det var en riktigt kul kväll faktiskt!! Så jag ångrar inte att jag gick ut, men som sagt då missade jag ju tätrningen idag. men jag är inte så ledsen för det för det vhar vart helt underbart väder och jag har vart ute hela dagen!! Åkt lite skidor setat på ski lodge och druckit kaffe ätit ceasarsalla på majkens!! Bra dag helt enkelt! Såhär vill jag att alla mina lediga dagar ska vara! Ikväll får jag se vad som händer något skojj vill jag hitta på iallafall, för en sån här dag måste ha ett bra avslut!!


Denna stora firren fick vi med oss hem fårn jobbet igår som vi skulle äta, 2 kilos piggvar...

Från hel firre till mat på bordet

Hallå, jag har kommit på mig själv med att vara en jävla sucker för att inte festa! Igår var jag helt bestämd nej jag ska inte festa ikväll jag ska vara hemma och ta de lugnt så jag kan träna imorgon, Men så svårövertalad var jag nog inte för det slutade på harran iallafall! Och det var en riktigt kul kväll faktiskt!! Så jag ångrar inte att jag gick ut, men som sagt då missade jag ju tätrningen idag. men jag är inte så ledsen för det för det vhar vart helt underbart väder och jag har vart ute hela dagen!! Åkt lite skidor setat på ski lodge och druckit kaffe ätit ceasarsalla på majkens!! Bra dag helt enkelt! Såhär vill jag att alla mina lediga dagar ska vara! Ikväll får jag se vad som händer något skojj vill jag hitta på iallafall, för en sån här dag måste ha ett bra avslut!!


Denna stora firren fick vi med oss hem fårn jobbet igår som vi skulle äta, 2 kilos piggvar...

sushikväll

hallå.. i söndags var jag ute och det var kul, hann i princip bara hem och fixa mig efter jobbet sen drog vi till harrys. Igår så var jag ledig ch det var as fint väder satt ute i solen nästan hela dagen och jobbade på brännan ( säsongsbränna) tills mitt huvud höll på att sprängas, vet inte vad som hände men jag fick kanon ont i huvudet. Det gick över mot kvällen och då var det suchi kväll här, och chefarna kom över.. Det var mys, trots att jag inte äter suchi, men jag och jullan fick oxfile stroganoff istället så vi klagade inte. Men däremot så smakade jag på sushi och jag står fast vid att jag inte gillar de så mycket, rå fisk är nog inte riktigt min grej, och inte soja häller och inte wasabi! Men nu har jag iallafall smakat. Nu ska jag kila iväg till jobbet och jobba sig lite. ha en fin dag!:)


Ensam igen

Nu har min kära familj packat ihop och dragit!! det är tråkigt att dom åkte så fort, känns osm dom knappt varit här något. Tiden har bara runnit iväg men det är bara för att vi haft massor med kul! Jag saknar dom redan och längtar tills jag kommer hem och får krama om dem igen. Så helgen har varit så himla bra men nu återgår jag till det vanliga igen, vilket är jobb, fest, snabbmåltider, och stökigt hem. Ska föröka dra igång med tärningen nu igen också.. Jobb, fest, träning, snabbmåltider och stökigt hem! Men det kommer gå fårt, redan mars och jag åker hem i slutet å april/början på maj. Och fatta att det kommr vara vår hemma när jag kommer hem! hur underbart är inte det? Kunna gå utan min feta dunis och sitta ute och mysa! Jag och min syster ska ju även iväg en weekend till nån stad och bo på hotell och festa och shoppa.. Jag har bara saker att se fram emot nu och även fast jag tycker det ska bli tråkigt att lämna det här, ser jag så mycket fram emot att komma hem! Träffa alla kommer vara guld! Nu ska ja kila ner mot affären innnan jag börjar jobbet, har int ehandlat på typ 108 år!! Hoppas ni allla haft en lika bra helg som jag har haft i det fina vädret!!!

TORSDAG

Man får våldgästa sig på neo ibalnd..

FREDAG



tattarläger i bilen.. 1 fällt säte 3 i baksätet 1 i bakluckan


Muppen i bakluckan











LÖRDAG









Mina nya super skidor!!






Årets första grillning

SÖNDAG



Nu åker dom..

bästa svängen hökarängen

Halloj, nu ligger jag här i sängen igen efter en underbar dag! Dagen började likvärdigt som igår att vi ställde klockan skapligt, det vill säga haöv 8 så vi kunde vara i backen itid. Vädret var lika fint idag, om inte finare.. blåste mer men ändå var det varmare på något sätt.. Och de försöka åken åkte jag med syrrans hyrskidor flr jag ville terra ett par amdra för jag har tyckt att jag inte kan åka i mina, och när min syster som inte åkt skidor på as länge klarade öda backar bättre än mig, så tänkte vi att jag kunde testa hennes skidor och hon mina. Och fyfan vilken skillnad dte var, det var så mycket enklare och roligare att åka, men fia tyckte inte det eftersom hon hade min askidor på sig.. dom är livsfarliga utröck hon sig.. Så då bestämde vi oss för att jags kulle tillbaka där jag köpt dom och be om ett par nya, för att man ska inte behöva åka och vara rädd, dessutom vr dom påtok förlånga, och det var nemas problemas, jag fick ett par nya skidor och vet ni hur kul det vart hela dagen eller? Åkte i backen jag fick flipp och körde störtlopp i igår, och den var inte ens svår! Nu förstår jag varför dom andra dumförklarade mig igår när jag vägrade åka den för jag tyckte den var brant!! Hur som hällst var dagen as bra och vi åkte både i hundfjället och tandådalen. Sen nu på kvällen har vi lagat 3 rätters middag, vi grillade ute sen kolla på melodifestivalen! kunde inte ha det mysigare va? Nu åker min kära familj imorogn och jag bler själv igen, men inget att hänga läpp över för om ca 6 veckor är jag hemma igen.. Och under dom 6 veckorna kan jag åka skidor också, utan att vara rädd!!:)

Haha jag måste bara berätta att min bror har ramlat x antal gånger under denna resa, idag ramlade han tex i trollskogen bland guppen!! Men bösta vurpan idag var ändå jag och Jenny när vi skulle ta liften upp till parkeringen, det kanju ibland vara tråkigt att åka i en lift själv, speciellt knappliftar som går typ i 5 km i timmen, så vi skulle försöka åka tillsammans.. mm och det gick ju bra!! Första gången vet jag inte vad som hönde, det blev sån jävla fart påängång så vi typ fög och jenny som stod framför m ig åkte ett tag på en skida tills vi fög in i snövallen bredvid!! Och där låg vi och as garvade och ett litet barn åkte förbi så lugn och fin och undrade vad vi höll på med.. Andra försöket gcik böttre så nu kan jag det här med att åka två!!Godnatttt


Nöjd tjej efter den här helgen.. Bilder föröker jag lägga upp imorogn.. Pusss

Wonderful time

Hallå hallå, nu ligger jag i sängen utmattad och slut i hela kroppen. Vi var i backen hela dagen och vädret var ju verkligen på vår sida... till en början! As fint väder solen sken och det var vindstilla, men sen började blåsten komma mer och mer så tillslut så var det helt storm på toppen. Så det var inte så kul, men vi hade ju fått bra åk på förmiddagen iallafall, dessutom var jag så himla slut i benen så ja va rätt lat på slutet.. och blåst = lössnön åkte bort = isiga backar = Sanna är sämst. Jag ramlade inte nån gång men jag var SÅÅÅÅ nära en gång när jag fick för mig att åka störtlopp i en röd backe i värsta hoppet dessutom.. Alla undrade vad jag höll på men och det ända jag fick fram var AAAAHHHHH!! måste sett kul ut och pappa sa till nästa åk " du kan ju försöka ta det lite lugnare ner den här gången!" no shit? jaja jaghade tänkt att vi skulle va after ski efter allt sen schlager fredag på harrys, men det var för trött här hemma, så det sket sig. Mysigt var det här i stugan också, sen kom lilla Cola Annsi förbi också och det var mysigt. För hon kanske åker hem imorogn och det är inte sådär jätte ok! Nu ska ja sova och peppa för en helt dag i beckan imorogn igen, vi hoppas på fint väder och kanske lite mindre vind denna dag!! Take care..


EN bild från backen idag tagen av linus.. hittade inte min sladd från mobilen, så bilder kommer upp senare


halle guttan

Alltså shit vad det hänt saker idag! Egentligen inte jobbade 10-23 men ändå, känns som jag har så mycket att berätta!! Först och främst kan jag ju säga att det var mycket att göra, bokningarna bara rullade in under dagen så helt plötsligt hade vi över 100 bokningar igen, räkfrossan är eftertrakad alltså, men det kan man ju förstå 195 kr för typ värdens bästa och färskaste räkor (ok lite överdriv) och dess tillbehör! Så hela kvällen hade vi fullt upp och vi var ändå så himla många färre än va vi var förra veckan då vi bara hade ca 15 pers mer. Vi var minus en kock, kallis och praktikant. Men det gick, och nu till det roliga.. När jag skulle plocka undan frossan så gick jag med en aioli skål och en rhode island skål i varsin hand. Sen halkade jag typ till och tappade rhode island skålen i marken, den fick inte sönder men den fick nått ryck så typ all rodde flög upp och landade på MIG.. Jag var dränkt i Rhode island sås, och jag hatar rhode island sås!! Jag hade det i munnen, jag hade det i örat, jag hade dte i håret jag hade det ÖVERALLLT. Fast lite kul var det ju för de andra flickorna såg typ allting och as garva och jag as garva. Och ja det var kul fast det var det värsta i mittliv typ också.. jag menar kul att gå och lukta rodde?? Men jag överlevde hindret och jobbade klart.. Sen när jag kom hem skulle jag tvätta.. och då slängde ja i en tvättt och sen a gick upp typ, sen började jag leta feter min mobil men hittade den verkligen ingenstans.. Sen efter ett tag kommer jag på att jag la den i min tjocktröjja när jag kom in, och den tog jag av mig när jag tog av mig mitt linne som jag var tvungen a tt tvätta eftersom det var jävla sås på det.. Och då börjar jag leta efter den överallt, men hittar den inte!! Omg tänkte jag säg inte att jag lagt tröjjan i tvättmaskinen!! Letar lite till eftertröjjan utan framgång, och får lite halft oanik ich ska stänga av tvätten och kolla, men maskinjäveln vill inte öppna sig så jag springer upp till Julllan och br henne ringa min tele, hon hade inga pengar så hon kunde bara smsa så vi går ner och smsar och ser fall vi hör den, samtidigt får jag upp tvättmaskinen och letar där, den var inte där!! Men jullan kommer in, var den där? Nej säger jag, men hon ba men jag hörde ju nått!! Den låg vid byrån uppe i vardagsrummet men fan vad rädd jag var att den låg i maksinen!

Föresten så blev det utgång igår trots allt, inte den roligaste utgången eftersom jag inte var så taggad men det funkade.. nu vill jag lägga mig och sova så det blir imorogn då min familj kommmer :D my lovely family

Jag och några från min tillfälliga familj, bild från mig och såsen kanske kommer senare, om de andra lyckades få nå bra bild på mig...


One piece

Jag tycker att one piece dräkter är fruktansvärt fula, och jag har tänkt att nepp en sån där ska jag inte köpa!! Vem fan betalalar 1500 för en sån ful sak, när ska man använda den liksom? Men vet ni en sak.. Jag är en sån som betalar 1500 för en sån ful dräkt! Jag kunde inte hålla mig längre, jag måste bara ha en sån. Så idag klickade jag hem en, så inom 1-2 veckor kommer den slinka in här i sälen och ojj vad skön den kommer vara, hoppas jag!! annars är det som att slänga pengarna i sjön.. Änsålänge är jag nöjd iallafall, och jag har inte ens fått den!


Barista

Halloj, idag jobbade jag bara till 3 vilket var rätt skönt, men var kvar på jobber yttligare 2,5 timmar.. varför kan man jo då undra? Jo för att det kom en barista och skulle lära oss lite om kaffe, så jag var gärna kvar och lärde mig lite.. nu är jag ju nästan bäst i världen.. Igår kväll hade jag pyjamas party hos anna i cola huset, det var trevligt kolla på film sen låg jag och anna och snacka till rätt sent, så det var inte sådär jätte lätt att gå upp imorse.. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. jag kan inte bestämma mig fall jag ska ut eller inte, tänkte städa lite nu sen se vad jag känner efter det.. Time will tell som man brukar säga :)

Vem vill inte köpa kaffe av mig nu liksom??

I'm here darling to enjoy the party



Nu kör viii, party på g och jobb imorgon som vanligt... det är så vi gör det här i sälen.. ha en trevlig kvälll mysisar!!

you're alright but I'm here darling to enjoy the party

Fight for love?



Nja, inte direkt.. såhär kan man se ut om man jobbar som servitris i sälen.. Småsår över hela händerna, och tro mig det är inte så skönt att varken tvätta eller sprita händerna.. vilker jag gör ofta.. Nu ska jag till jobbet och VI HAR INTE KVÄLLSÖPPET.. sweeeet slutar väll runt 6-7.. ohh happy day:)

sorrrryyy

Jag är ledsen men det är så mycket jobb just nu så jag har helt enklet inte hunnit blogga.. Eller a det är ju inte så att jag är på jobbet dygnet runt men 10-13 timmar varje dag.. plus att igår gick jag ut också. och började 10 imorgon, men jag går på överenergi så jag har inga problem med det här, de som inte var ute igår verkade lite mer döda än mig idag på jobbet.. borde sova nu men svårt att koppla av. börjar 10 imorogn igen sen såklart är det fest!! Söndag vilket betyder att stockholmsveckan här är slut och vi har klarat av jobba fett veckan!! Sen på Tisdag är det fest igen för då måste vi fira att vår jobbar kompis klarat vasaloppet imorogn/ sörgdricka över att hon inte klarade det! och som ni vid det här laget måste veta på TORSDAG KOMMER MIN FAMILJ OCH DET ÄR UNDERBART:D


F.U.R.B

Godmorgon på er, hoppas ni sovit bättre än mig, för jag har inte fått mycket till sömn inatt.. Har legat och tokhostat hela natten! Och när jag väl sovit har jag drömt massa konstiga drömmar. Jag drömmer väldigt mycket, eller kommer iallafall ihåg mina drömmar väldigt bra, därför känns dom så verkliga. Och det kan vara väldigt jobbigt ibland, för när jag drömmer om saker som jag envisas om att glömma, blir jag påmind om dem.. Ska iväg till jobbet nu iallafall där jag kan komma på andra tankar, ibland är det så skönt att ha jobbet, så man slipper med att tänka för mycket.. Ja så känner jag just nu, jag är glad att det är stockholmsvecka här i sälen och att det är så sjukt mycket att göra.. Ikväll har vi runt 110 gäster bokade, vi hat vanligtvis platser för 74.. kommer bli fett!! yeye ha de bra alesammans nu ska jag jobbba..

 

(UPPDATERING: detta inlägg skulle lagts upp imorse men blogg.se verkar ha krånglat och det funkade inte.. dagen idag med alla 124 gäster gick iallafall as bra och nu är jag trött och ska sova.. godnatt )



1 mars

Tänka sig vad tiden bara flyger iväg.. Om en vecka har jag vart här i 3 månader.. hur sjukt känns inte det? Vi har bara 2 månader kvar här i sälen land, och att det ska hinna blir vår på det känns lite ofattbart. Men tiden kommer gå snabbt.. Den här veckan kommer vi ha så sjukt mycket att göra så jag kommer inte ens hinna koppla av.. nästa vecka kommer min familj och det kommer också gå snabbt, sen kommer det nog vara lite mer utav en dötid här tills påsken kommer. och efter påsk nångång åker vi hem.. så ser det ut..

Haf jag föresten glömt att nämna en sak? Jag måste väll ha sagt att jag åker tillbaka till Norge i sommar och jobbar.. runt den 10 juni åker jag och stannar där i ca 3 månader. Men det jag inte sagt är att min syster, OCH min bror också ska med :D Jappp, min syster hoppade av jobbet på posten i sommar och följer med mig till Geiranger. Och Linus som har jobbar där förut åker med en månad! Syskon ligan då eller? Tror vi gillar lite med det här att jobba tillsammans, alla vi kommer jobba på naustkroa också så de andra kommer inte ha så mycket att säga till om!! hehe




RSS 2.0