PACKA


Japp jag har packat och är inte på humör för att blogga, så denna bild får säga allt.. hade bra och godnatttttt

sista harrys

Igår var sista kvällen på harrys.. Det firade vi med jävligt mycket fest kan jag säga.. lyckad kväll. För dte första så jobbade jag på dagen, så stressade jag hem och duscha och allt för vi skulle va på jobbet skaoligt igen så vi kunde grilla och så. De bjöds på gravad oxfile till förrätt och sen grillat lamm till varmrätt, och dessert! Vi har sjukt mycket desseret kvar och vi ska stänga resturangenn imorgon (förhoppningsvis) så vi bjuder boet desserter tiull va rända lunchgäst!! Sen var vi bjudna på en liten förkväll på harrys innan allt öppnade och de va mellan 22-23 och do, bjöd på snittar och massa massa massa massa öl. Så sen var festen ifull gång! drack ett och annat kan jag säga, och magnus dansade så byxerna sprack. sjuk kväll på många sett.. Idag har jag jobbat och det har vart ganska lugnt! vi städdar som fan.. vet ni  vad? om 3 dagar åker jag hem!!!! hur sjukt?












I have



have you ever done somthing you can't change
something you can never rearange..

have you ever try to smile and hide your pain,
even though you're really not okey
..




sista veckan

Tjing tjong! Nu har jag gått in på min sista vecka här i sälen-land. Vet dock inte vilken dag jag får åka hem, men de blir nog nångång i helgen.. Ska bli så skönt att komma hem! Men vet dock inte riktigt hur jag ska ta mig hem än.. Men hem kommer man ju alltid. Och då är de hejdå sälen, hejdå fisklukt, hejdå ett numera trångt harrys med bara ett dansgolv, hejdå vidriga huset! ahh hejdå allt och hellllo my old life! Ja och som ni förstår så var jag på harrys igår och dom har stängt ner ett dansgolv, förmodlign för att det snbart är slut på säsongen, så då är det väldigt mycket folk på en väldigt liten yta. Kul var det ändå. När ja vaknade imosre sken solen in genom förnstret och jag tänkte hä rkan jag inte ligga, så ganska skapligt ändå för att vara min ediga dag och för att ha festat dan innan tog jag mig en promenad till ica för att införskffa mig solkräm( har typ bränt sönder bröstet) och en bok! Sen satte jag mig på mitrt vanliga cafe och a där satt jag typ hela dagen. när jag kom hem skulel ja lägga mig iute och vila var det tänkt men det var kallt för träden typ skuggade vår altan så ja la mig i sängen och sov! Vakndade typ nyss och tror de andra ska grilla så ja kanske slänger på nått på grilen jag med!! Jag säger det igen.. förmodligen min SISTA måndag här i sälen!! wiiiiiieeeee


Jag och en av galenskaperna i lördags...

från säng-mode till party-mode

halli hallå, idag haf jag jobbat.. sen var jag så trött när jag slutade och gick hem och sov. jag fick sällskap av min kära vän noch vi låg nog och sov i ca 2 timmar. Men sen tog jag mig i kragen och bytte om, det är ju sista personaltisdagen på harrys och den får man bara inte missa!! så är det bara...

Kvällen igår var väldigt trevlig. dagen var sjuk, men kvällen var bra. Vi var och åt middag på jobbet, där fanns även galenskaparna ni vet? farbror frejj gubben som jag talade om. dom va där och dom var riktiga party höjjare kan jag säga! fatta att ha dom med på fest varje gång, då skulle alla ha kul, jämt!! Jag har lite filmer från när dom sjunger men de kan ja läga upp senare, för  ni ska ja iväg och festa loss på min sista personalsöndag i sälen!! PUSSS





På samma plats men olika tidpunkter...

GLAD PÅSK



Glad påsk alla mina älskade vänner!! Solen skiner som aldrig förr(eller som de sneaste daganrna) och jag ska ut och gå en svöng innan jag ska till jobbet och sätta mig och sola innan jag börjar kl 11! Jag ställde kl på 8 och tänkte ge mig ut tidigt men datorn krånglade och jag ville så gärna önska er en glad på sk så de blev en liten fördröjning! Vad gör jag inte för bloggen liksom!

Hoppas ni får en fin dag allihoppa, jag kommer slita på jiobbet fram till sex sen är de påskfirande, utan påskmat tror jag..
PUSSSS


tjabba tjena hallå

Nu är jag så jävla nyduschad och hur skönt är inte det? jag ska nog inte tala om för er hur sällan jag tvättar håret här för då kommer ni inte vilja vara kompis med mig längre.. Fast egentligen så är det ju bra att man inte tvättar håret för ofta.. men nu ska man ju inte överdriva med inte för ofta!! Nu är det iallafall rent och fint till påskafton imorgon. då har vi bara restaurangen öppen till 6 sen har vi påskmiddag på jobbet på kvällen. Mysigt sen lär det väll bli harrys antar jag.. finns inte mycket annat att göra här..vädret är ju bara så jävla lovely just nu och det är så härligt att se alla gå omkring utan jackor.. även fast man själv är instängd på jobbet. Jag jobbar förmodligen inte lika mycket nästa vecka så då kan jag bara vara ledig och njuta av sista tiden här..


Ute när vi hade lunch.. varmt ute i solen, och mojje som spelade nere på scenen!!


Mange luktade lite äckligt så ingen ville sitta bredvid honom:)

åh hej med farbror frej

Igår hade jag ingen lust, ork eller motivation att skriva något.. hela dagen var bajs i princip! jobbade sen var jhag och bowlade med anna och anni från cola. Det var mysigt och jag vann! Jag har en tendens att vara rätt bra på bowling, brukar faktiskt vinna för det mesta.. haha eller? Ne men idag började jag inte först 11 så gick ner till jobbet och njöt av solen ett tag innan jag började, och då ringde min kära angelica mig! Och hon blev jätte glad när jag sa att jag kommer hem nästa helg.. förmodligen! Åhh vad jag har saknat henne, och våra fikor på waynes, och kvällar på grappa! Vad jag saknar alla där hemma! Laget, alla vänner min familj! jag hoppas jag hinner träffa så mpnga som möjligt nu när jag är hemma en sväng.. Idag, och hela helgen är det iallafall massa festligheter på torget, tivoli och kamelridning, Idag var mojje där och sjöng på scenen och massa skojj, vädret har vart underbart. synd bara att man jobbar hela hekgen, för vi har sickooo mycket att göra! Men däremot har jag träffat självaste farbror frejj idag! Inte varje dag man gör det, ska du köpa en video med honom nu också mamma?? (när jag skrev förut att jag träffat ban-arne så fick jag deras dvd med typ alla avsnigtten!! haha) nej nu är det sova för mig, börjar 10 imorogn och ska nog ut och gå en sväng innan jobbet om jag orkar!!


städ och grill

Nu jävlar har jag storstädat huset.. Äckelhuset nu vet! så nu känns det bättre, men fortfarande inte helt rent... men jag fick med mig bea och vi har städat över och undervåningen. vi har tom diskat kylen i princip. Sen nu på kvällen så gjorde vi hemmagjorda hamburgare och grillade dom, och åt tillsammans med hemmagjorde klyftpotatis med morötter! Himla gott.. sen satt vi ute i solen och åt det.. Nu har vi flyttat in oss och snart är det fix och trix för kvällen. Harrys står på schemat (as always) Näst sita harrys tisdagen!! sjukt det känns att säga det.. Nästa sista harrs tisdagen! jaja ha en bra kväll, den något bittra sannan från tidigare idag har blivit gladare nu!:)



 

Beas kommentar värt att nämna
"ojj vi kanske måste släcka elden där ute!"

Vi hade en engångsgrill...




arbetsskada

hallå hallå, vädret är inte alls lika bra idag. och jag vet inte vad jag ska göra.. Vill åka till Mora men Bea som också är ledig idag måste vara beredd på fall hon blir inringd.. jaha så vi jobbar jour här nu också? Man får inte göra något på sina lediga dagar för man måste vara beredd att få gå in och jobba! Just nu vill jag bara hem, jag orkar faktiskt inte bo såhär så mycket längre. Plocka undan efter sig vad är det? Nu har det stått en kastrull med nudlar framme på bordet sen i helgen.. skönt att det bara är en sådär 2 veckor kvar, inte ens det! Om man skulle ta att storstäda huset i en dag skulle det ändå inte bli rent.. så skitigt är det! Ja idag är jag bitter och jag tänker fortsätta vara det!!  Ha en bra dag alla...


jag säger bara varma tallrikar...


Bloggare

Jag har aldrig berättat vilka bloggar jag brukar följa, helt ärligt så är det inte så många. Men några jag brukar kolla in är Kenzas och Angelica Blicks! Tycker båda 2 har jävlig snygg stil och verkar som två goa tjejer! här är en bild de de kör på samma outfit i princip, men Kenza var faktikst först med denna, såvitt jag vet! snyggt är de iallafall..


Kenza Angelica

todays

Livet här i sälen är ändå rätt chill nu, ledig rätt mycket och sånna dagar som denna klagar man inte! Sol hela dagen och jag har setat på cafet hela dagen och läst typ! det är det som är skönt när jag är borta, i typ såhär sälen eller Norge eller så.. Jag kan ta min bok gå ner till ett cafee och sitta och läsa eller bara kolla på folk, det skulle aldrig falla mig in att gå till enn cafe hemma i tuna själv och läsa!! its a big no no. Jag höll iallafall på att svettas ihäl ute idag, tog på mig skjorta för jag tänkte att det blåste lite ute så t shirt blir för kallt. Men när man satte sig i lä brände de på ganska bra! Efter det gick jag iallafall hem, köpte med mig hemlagad lasange från handlarn snodde lite sallad från jobbet sen var middagen fixad. det var fortfarnde sol ute så ja satte mig ute och åt. Sen var jag ute och gick en sväng och avslutade hos Volvo emma där vi hademåndagsmys precis som förra måndagen. det känns så bra att våren är här! Jag såg årets första humla idag med! för när våren är här åker jag hem snart, och som vilken hemlängtan jag har! men på ett sätt är jag lite rädd för att åka hem.. rädd för vad som finns där, och rädd över vad som kommer hända. man får väll ta det som det kommer liksom.. Jag är ledig imorgon med och hoppas på strålande sol!:)


Solar-mode och promenad-mode


Mat-mode



sol sol sol

hej hopp, jag är ledig och det är fint väder!! vilket betyder att jag snart ska ut och sola lite och njuta hela dagen! Men först ville jag uppdatera lite här så ni vet vad jag gör här.. Igår jobbade jag, och det var VÄRSTA dagen ever tro mig! Så många gäster med 1 kock och 2 servitriser, varav den ena (Bea) fick hoppa in i kallis och göra massa toast skagen och räkmackor och grejjer.. Vilket betyder att jag var ensam servitris på typ 111 bord! nej nu ska vci inte överdrica men jag hade typ 10 bord och hälften hade inte beställt, och det tog aldrig slut! Vi hade äver 100 lunchgäster! Vi överlevde iallafall, men fan vilken dag! Efter jobbet var det bara hem byta om och sen iväg till ett ställe som heter fågelboet där vi hade fonduekvälll. Mycket mysigt ställde faktiskt, inte många bord alls, påminde lite om våran gamla sommarstuga faktiskt.. efter det blev det harrys såklart! var nog näst sista söndagen på harrys här i sälen! Det var iallafall en himla intressant promenad hem kan jag säga! Först typ badade bea i bäcken.. sen fick vi för oss att vi skulle ta en genväg hem nu när snön smält så pass mycket. Sagt och gjort, vi kom hem dyngsura!! det var mycket snö i skogen, och vattendrag! Dessutom råkade vi svänga in i skogen lite för tidigt så när vi såg ett hus märkte vi att vi var helt fel men hade ingen aning om vat vi var.. så vi fick chansa lite och gick in i skogen igen! Vi hittade hem tillslut och blev överlyckliga!! Nu ska jag ut i solen iallafalll! Pusss hej med er..








Bea Ramlade i bäcken




Påväg ut i skogen


lång dag x 2

Dagens jobbpass blev inte mycket kortare det.. 11-00.30. Veteranskidåkarna satt kvar längre än vad jag väntat.. Men annars på jobbet har de gått bra, lagom med folk.. lunch ute i solen och faktikst en ganska seg kväll.. De kom färre an vad vi väntat och dom åt buffe och det är rätt så lättskött! efter att all förätt/buffe/efterrrätt serveras stod vi typ bara och väntatde! Imorgon är det jobb igen sen ska vi ut och äta med jobbet på kvällen, trevligt! ska man kanske ge sig ut på harrys sen också? återstår att se! Vädret här är fortfarande fint och jag hoppas det håller i sig till jag åker hem igen! Hoppas ni harr dte fint därhemma!! idag böjade vi föresten på våran sista månad i tidsrapporten! och månaden är bara halv.. det börjar dra ihop sig :D PUSSSS


Lunch i solen


kan vara en av världens bästa desserter.. och då är den god med tanke på att jag är en riktigt chokladlover!!




Vi fick lite tråkigt så vi mmsa över lite bilder till Emma, som är i Stockholm över helgen

långt jobbb

hallelåjaaah!! nu ligger jag i sänegn efter en såkallad mördardag! Började 10, hade ändå mycket lunch för att vara på den här tiden av året, och för att vara 2 i servisen.. full uteservering och en 5-7 bord inne. Stress stress stresss. Sen nu på kvällen hade vi en abonering, Anja Persson var hos oss och åt, och massa andra skidåkare som jag inte vet vilka de är men tydligen os medaljörer eller vm, eller em a skitsamma bra skidåkare iallafall. Så jag jobbade ända till halv 1 nu på natten. Så ett 14,5 pass är inte dåligt med min förjävliga träningsverk som jag har!! Fick ju förmig att träna igår, körde utfallssteg och grejjer och det ångrar jag idag kan jag lova. Har vart så jävla jobbigt hela dagen. För träningsverken har liksom inte blivit bättre ju mer jag rör på mig utan jag har ont ständigt och går som om jag var gravid enligt en tjej på jobbet. Jaja det jag ville få sagt iallafall var att jag träffat anja persson, plus några andra skidåkare, som jag tror var bra! Imorgon kommer förmodligen Ingmar Stenmark och äter, plus några andra veteraner. jag är inte så hajj på skidsport alltså..jag kan typ anja, gunde och hon som var så duktigt på skidskytte för några år sen.. Nu ska jag försöka sova för börjar jobba kl 11 imorgon igen.. ha en bra helg allesammmans.. peace out..







Yttligare bilder från igår..
bilder från Emma

vår or what??

Idag har det vart värsta vårvädret här i sälen!! kanske i hela sverige också? Men här har dte iallafall vart det.. Började dagen med att gå ut och gå i ca en timme vid halv 10.. Fortsatte sen med lite styrka (på tiden.. rätt så jävla otränad nu) åt lite frukost i solen på jobbet, inkulusieve fruksallad som kändes så jävla somrigt! Såg dessutom tussilagos när jag var ute och gick.. sen tog jag mitt pick och pack och drog till volvo emma och satt och solade i princip hela dagen. Jag satt i bikini överdel och trekvartsbyxor och det var varmt!! Och så såg jag fjärilar vilket jag blev helt lyrisk över.. ännu ett vårtecken liksom! Ne men sen på kvällen så grillade vi.. men när solen gick ner vid haöv 7-7 så blev dte himla kallt och vi gick in, och blev även väldigt döda efter en hel dag i solen.. och jag har även fått bikiniränder.. creds på det.. plus massor av fräknar, mindre creds på det! Imorogn är det jobb igen, liksaså hela helgen vilket känns tråkigt för det ska tydligen bli fint väder hela helgen!! det finns väll fler fian dagar antar jag.. men en sån här dag är ju rätt så underbar i allt det tråkiga just nu...

Föressten så kom det in en jävla gubbe/man till oss inatt, ingen av oss här i huset hade vart ute. men så stiger det in nån, eftersom vi sällan låser dörren och skriker efter nån jävla lasse som beställt en pizza kl 3 inatt.. När julia skrikit tillbaka och sagt att det inte finns nån jävla lasse här går han.. tror vi ska börja låsa dörren lite oftare kanske??

Min dator krånglar lite nu btw.. jag kom inte in på den alls igår och jag blev så jävla sur.. jag behövde även ladda min telefon men hittade ingen laddare, dessutom så är våran lampa trasig på vårat rum, och allt bara sög igår..


2 bilder på min dag.. fler kommer senare förmodligen..

längtan alltid denna längtan

hejhej, haft en bra dag? det har inte jag.. jag ska inte ljuga men jag har vart på så sjukt dåligt humör hela dagen, är så irriterad på allt och alla liksom. jag orkar inte det här mer, men jag vet inte vad det är jag inte orkar. så jag vet inte vad jag kan göra åt saken. tanken var att jag skulle ut ikväll men känner att det inte är nån ide för om jag pratar med nån så känner jag att chansen finns att jag kommer säga saker som jag kommer ångra.. och det känns ju himla onödigt!! Så just nu och från ja kom hem från jobbet är jag instängt på mitt rum. Det är något som är jobigt med att bo så här.. ok men har sitt rum men man kan inte stänga av sig från dom andra om man så skulle vilja, på samma sätt som hemma.. Om det inte hde spöregnat hade jag gått ut på en rejäl promenad och bara rensa huvudet, men nu äre ju så att det spöregnar och har spöregnat hela jävla dagen.. visserligen har det inte gjort nått eftersom jag jobbat men ändå.. jaja ja ska inte sitta här och klaga längre.. hoppas ni får en fin kvälll!!:)


paain

hejhej, vet ni vad? Idag när jag vaknade hade jag världens huvudvärk!! Alltså då menar jag verkligen världens! jag trodde typ jag skulle dö. Mitt huvud höll på att sprängas och jag mådde skit. Jag tog en tablett mend e gick inte över, och det gjorde så ont att jag knappt kunde kolla, prata eller ens sova. Hemst var det. jag lyckades somna och när jag vaknade vid 12 var huvudvärken borta som tur var. Nu ska jag strax ut och gå i det icke soliga vädret. Typiskt att just dom dagarna jag är ledig är de inte sol. Igår hade iv planerat att vi skulle sätt aoss ute i solen på lodgen och dricka lite. Det var ingen sol men lite moln, så vi tänkte vi går dit ändå.. Men då börjar det spöregna. Och vi blev sura! så vi åkte dit iallafall men satt inne oc drack.. Sen igår blev det utgång septer,ber spelade på harrys men jag kollade inte så mycket på henne, de va så sjukt mycket folk där och det var jobbigt! Min kära anna är tillbaka till mig och vi ska leka massor nu när hon är här!! Nu ska ja kila iväg och göra något utav dagen, Emma och de andra här sitter och dricker.. jag avstår!! det går bra nu...


600 inlägg

När jag loggade in på blogg.se idag såg jag att jag har skrivit exakt 600 blogginlägg.. 601 med det här då, och jag har haft bloggen i lite mer än 1 år.. så alltså har jag legat i väldigt bra måste jag säga.. Creds till den som läst alla dom 600 inläggen!! Det lär ju inte vara nån annan än min systser som har det! haha. Idag så började jag inte först 12 så jag tänkte antingen ge mig ut och gå eller sitta och sola tills jag började.. problemet var att det typ blåste storm ute så de blev knappt nått av de. Men jag lyckades gå ner till gallerian, höll på att blåsa bort men jag klarade det, sen lyckades jag hitta en plats i solen (när den väl var framme) som låg nodorlunda i lä.. Så där satt jag ett tag iallafall, tills det blev kallt då gick jag in! Men sen har jag jobbat iallafall och naj de va lugtn som fan ett tag men sen kom den där störda familjen som jag berättade om igår in idag igen, OBOKADE!! men idag var dom bara 14 pers.. Men vi hade lite annat bokat också så vihade lite att göra.. Slutade runt 23, och då efter jobbet åt jag en halv toast skagen, inte så intressant information kanske en del av er tänker, men jag har typ aldirg ätit skaldjur för jag är rädd att vara allergisk mot det. (min pappa är det, och jag är i princip allergisk mot allt annat han är dte mot) Men idag testade jag så jag får se hur jag klarar mig i natt. Annar är de fritt fram för mig och havets godheter! jaja nog om det, nu ska jag försöka sova. Imorgon är jag ledig och hoppas på så jävla fint väder! behöver soooool!!!:)


Nobody said it was easy

Idag har inte vart den bästa dagen kan jag säga.. denhar kännts  rätt så tung om jag ska vara ärlig.. Men som tur är har jag vart på jobbet 10-22.30 så har haft annat att tänka på. Vi har faktiskt haft mycket att göra i princip hela dagen idag också. så de slapp vara så himla segt. Men ursäkta mig jag måste bara få uttrycka mig om en sak.. idag kom det in ett gäng på 17 pers.. som inte hade bokat!! Hur tröga är man inte då då? alltså helt seriöst går man på resturang och är många så vet man väll med sig att man borde boka bord, endel resturanger har ju så att dom måste ha in en matbeställnong innan på stora sällskap, och om dom är stor över10 att dom bara har ett visst antal rätter att välja mellan. men eftersom vi är så jävla bra fixade vi det ändå.. men vi hade ju liksom redan bokat för runt 20 andra gäster.. men som sagt vi är så grymma så de va nemas problemas!!!


kärleksbrev

titta vad jag har fått!!

 

Ok, det var typ 10 år sen jag fick det kanske.. men ändå blir jag så glad! haha en gång i tiden hade jag pojkvän och en gång i tiden var det nån som ville ha mig! ne ok så illa är det inte! Men jag tycker iallafall det var gulligt när man skickade små brev till varandra när man var liten. Speciellt kärleksbrev, jag tror jag har några stycken hemma någonstans, när jag kommer hem måste jag föröska leta upp dom och längta efter mina pojkvänner (från lågstadiet)


Godnattt

Hejsan, igår efter jobbet var jag ute och åt (på jobbet, hehe) Volvo Emma ville ha räkfrossa för de är typ den sista, så jag följde med henne och en annan från volvo.. Sen åkte vi vidare mot Gustavs och spelade biljard! Jag var fan bättre än hag trott för jag har inte spleat biljard sen typ fritidsgårn på slagsta och vad kan det vara, 7 år? Jag och Emma kom iallafall delad 2.. host av 3 möjliga men ändå! Sen idag har jag jobbat hela dagen, har vart skapligt väder ändå men blåst mycket. Imrogn ska jag jobba hela dagen igen, och lördag. Men söndag måndag tisdag är jag ledig, och då måste det bara vara bra väder!! Jag älskar bra väder, oich jag älskar solen. Det var allt för mig för ikväll.. Pussss och sovgottt !!

Ps.. jag vet att det ser ut som jag klippt mig på bildeerna i förra inlägget, men så är inte fallet. men det skulle dock inte se så farligt ut.. eller?? här ser ni iallafall en bild då mitt hår syns nogorlunda bättre!:)


personalmiddag

Hejhej, vart ledig idag, och det har inte vart bra väder. Det har typ spöregnat! Så jag var nere på systemet, handlade dör 1110!! haha vad hände där? nemen emma skulle ha lite också.. Nu ska vi till högis och käka middag med jobbet ialalfall.. sen blir det harrys. ha en bra kväll!!




vår





Vi gick ut och käkade lunch idag i det fina vädret, hur mycket vår är inte det? Våra kära praktikanter tyckte dock atyt det var lite kallt och satt med filtar, but still. Vi käkar lunch ute i solen!! hoppas verkligen på fint väder imorogn när jag är ledig!!!:)

Övertid

hejhej, allt bra med er? Med mig är det iallafall bra, kom hem från jobbet för ett tag sen. På måndagar stänger vi jju vanligtvis kl 6, men idag hade vi nån bokning på 10 pers kl 7 så vi hade öppet för dom. jag var själv i servieringen plus att det kom en 4, 5 och 2a till. Jag fick även fixa med desserterna och alla jävlar skulle ju ha dessert just ikväll! och värsta kina bongarna också! Men kl 23 kunde jag gå därifrån iallafall, och allt hade gott bra. Kändes inte som det när jag kom imorse och dom berättade att vi skulle ha kvällsöppet. När man är inställd på nått annat så känns allt bara bajs ett tag! Som sen helt plötsligt ringde dom och sa att jag sak vara ledig imorgon, fast enligt schemat skulle jag komma 10, också en omstälning som man inte hoppar högt i taket av glädje av. Men så är det iallafall! Imorgon kväll ska vi ut och käka med jobbet. Sen blire väll utgång. Vi ska typ hejdå-ava våra praktikanter som vi haft hos oss o typ 3 månader! Kvällen igår föresten var kul! Jag var som sagt så jävla opepp till en början men när vi kom iväg på förfest (hos bara liftvakter, som var fucking bruna i ansiktet allihoppa) och jag kände typ ingen så fick vi för oss att typ shotta i oss nån jävla drink/shot. Man skulle ta en shot varje minut. funkade bra feter det  var allt tipp topp!!


för dig ska jag

halloj, som jag sa igår så blir det fest idag, har inte riktigt kommit igång än men det kommer väll.. var rätt tröttt efter jobbet så jag sov lite och så.. det var sjukt segt idag på jobbet, och vädret har vart sugit!! imorogn jobbar jag igen men hoppas på bättre väder, så jag förhoppningsvis blir på bättre humör. är lite halvdant på den fronten just nu om jag ska vara ärlig. Men det är en månad kvar sen är jag hemma igen. och det ser jag fram emot big time.. Nej nu är det slutskrivet så jag drar på ett party mode här.. ha en fin kvälll!:) Pusssss


regn!!??

Vet ni vad? det regnar.. JAA det regnar verkligen, i sälen! nuu. Hur stört låter inte det? hur går det med backarna liksom? jaja det visar sig väll.. Det roliga var ju ialalfall att jag Mange och Mat, satt i soffan och så hör vi nått ljud som lät as skumt, vi satt oich blev rätt rädda för de lät som de blåste typ as mycket men de blev inte bättre liksom.. så a de var haövkonstigt.. men sen visade det sig att dte var regnet som lät på taket, vi har ju aldrig hört det regna här.. och de låter förjävligt, kommer aldrig kunna somna med det här oväsentet!!

Igår så var de fest iallafall, jags lutade jobbet kl 23 dock så de va baraatt snabba sig hem ch fixa sig lite snabbt och sen bege sig till harrys där Linda bengtsing var, men henne såg jag inte för ja kom försent, men satan i gatan vilken kul kväll det var!! efter harrys blev det efterfest här och jag satt nog och bastade til en sådär halv 7 imorse! Sen tokdäcka jag i soffan med bikini och allt! Idag skule jag vart ledig men blev inringd på kvällen, så jobbade till 11 idag med. Imorgon ska jag jobba, sen förmodligen fest... de är ju typ 4e sista gången jag kanske är på p-söndag på harrys!!






inte fint väder

hur kan ens humör gå från topp till a jag vet inte otopp bara för att vädret blir sämre? Dagen började bra, fint väder tog en liten promenad iannan jobbet, tänkte att när jag slutar kl 4 kan jag sätta mig ute i solen och bara njuta, men vad händer? jo molnen kommer, och snön kommer och det dåliga vädret kommer, likaså det dåliga humöret. Fast jag kan ändå inte säga att jag är på dåligt humör, utan mer lite mer nere, längtar hem, och längtar lite överallt, bara inte här liksom.. saknar saker som de var förr och längtar eftefr saker som dom kan vara, och undrat över saker hur som skulle vart om jag inte åkt hit.. a som sgat ingen jätte pigg dag för mig, och har inge roligt att skriva häller så jag avrundar nog här.. jag är inte på humör och jag hoppas på en bättre dag imorogn.. hejs

Saknar min familj, mitt hem och det fina vädret som var på bilden!!


RSS 2.0