frammme

Hej nu är jag framme på pertvägen igen efter 6 timmars resa.. Sen kom jag tillbaka till jobbet och hade vinprovning nu ikväll! men resan gick fint, mycket segare in hemresan. men de va väll bara för att då hade jag något att se fram emot, och nu skulle jag bara tillbaka liksom.. missförstå mig inte, det är inte så att jag inte trivs här.. men a det var bara rätt jobbigt att åka.. Men nu är jag tillbaka till vardagen igen och jag drar igång att jobba imorgon så de här veckorna kommer gå fort. Jag känner att jag kan ha tagit vissa beslut lite för tidigt.. och a jag är trög ibland bara.. riktigt trög!


innebandyfesten 2011

hallå hallå, jag tänkte skriva lite om innebandyfesten i lördgas. den var väldigt trevlig och jag ångrar inte alls att jag åkte hem till den. Nu sitter jag på bussen påväg tillbaka och helt ärligt har lite ångest.. men det är en annan femma. Jag och syrran var ju och kollade match innan så det blev lite stressigt att åka hem och fixa sig och så, men vi han dricka lite ialalfall men jag var inte alls så full jag brukar vara när man kom till innebandyfesten, inte ens i närheten men det var inget man inte kunde göra något åt där! så ja i slutändan blev det lika mycket som det brukar bli! hehe dte bjöds på taco minglades runt rejält sen blev det dans resten av kvällen och ett fullproppat harrys! Som sagt så hade jag jätte jätte treligt och det var kul att träffa alla där hemma igen.. nu är det bara 12 veckor kvar tills jag kommer hem igen!:)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sen har jag inga fler bilder från ressten av kvällen för min kamera förvsann hem med min syster!!:)


hmm

vet inte vad jag kan säga, åker tillbaka imorgon igen. lämnar det här och fortsätter mitt andra liv uppe i sälen. Känns tråkigt att redan åka tillbaka faktiskt, så mycket mer jag velar göra, och så många mer man velat träffa. jag har haft det helt underbart här hemma iallafall och kunde inte fått en bättre helg! På ett sätt ska de bli skönt att åka tillbaka också, lämna det här och gå vidare, göra det jag är bäst på och dra.. så äre men jag vill tacka alla för den här helgen... kvällen igår var toppen och jag har vberkligen saknat er alla här hemma!! jag  kan skriva mer imorgon för nu orkar jag inte mer.. men godnatt och tack igen!!!:)

REVLON

Nu är jag hemma från matcherna, kul att kolla på innebandy igen men man blev skapligt sugen att ta en klubba och lira igen! herrarna förlorade men damerna vann! wohoo mina flickor är så duktiga! Nu är det tagga för ikväll som gäller ska väll börja smutta på vinet nu då..

Igår köpte jag den här bollen, jag hade sån när jag hade blondare hår med lite silver schampo effekt, men nu när jag har lite mörkare hår och känner att det börjar bli trist när man inte kan färga det lika ofta så testade jag köpa den bollen med lite färg, så de  skulle bli lite frächare och jag tycker dte blev skillnad redan efter första gången... Love it kan jag säga.. revlon är ett underverk alla borde ha en sån!! punkt slut

nu ska vi börja dricka är hemma.. vi hörs och ha en trevlig lördag allesammans!!det ska jag ha :)


time of my life

hej hej, jag har det så himla kul och mysigt här hemma, så otroligt mycket att göra bara men så kuuuuul! Igår så var jag på stan med mamma ett tag, sen mötte jag upp hanna och fia för en fika, satt och snacka skit och så.. sen hem för at fixa sig för grappa på kvällen, god mat och trevligt som vanligt sen möta upp pine och satt och snacka skit med henne resten av kvällen igår! mycket bra dag.. och jag kom i säng lagom till 3 sen imorse upp och fixa sig kl 9 för att sen åka ner på stan igen med mamma och fia ett tag, fixade massa saker till jobbet och så sen nu har jag vart hemma ett tag och fixat mig för nu ska ja strax iväg och kolla innebandy, herrarna och mina underbara tjejer splear se ikväll är det innebandy fest på harrys!! som sagt fullspäckat! och som ner ser på bilden har jag fått upp ett litet tält på mitt rum.. vet inte fall mamma och pappa tycker att jag kunde sova i den också om jag ville.. hehe


GRATTTTTTIS

Gratttis min kära blogg på 1 års dagen!! idag har jag haft min blogg i ett år och jag tycker ändå att jags kött den rätt bra, jag har haft mina svackor här och där men come on.. vem har inte det? stort tack till alla er som följt den och hoppas ni haft roligt, tråkigt och skrattat och gråtit med mig.. hehe nedå! men ni är välkomna att tycka fritt om vad ni tycker.. kommentarer är alltid roligt att få;)

Nu är jag iallafall hemma efter en dags resande! och ja återigen har jag klarat att ta mig från punkt a till punkt b utan problem.. eller a problemfritt kan jag ju inte säga att det var då pucko jag råkar skriva ut biljetten till hemresan imorse, och kommer på det när jag sitter på bussen! SMART SANNA. Men det gick iallafall jag kunde visa biljetten på telefonen och så.. men gud vad nervös ändå, en e biljett uten biljett liksom? Well well jag mötte upp mamma i västerås där hon hoppas på tåget då kunde jag även gå och kissa första gången på 6 timmar!! Sen har vi haft mys här hemma, fia, erik linus och neo var också här. jag är helt slut nu ikväll så nu ska jag lägga mig och tagga för en dag imorgon som är fullspäckad med allt möjligt.. klona mig någon? Hur som hällst är jag jätte glad över att vara hemma och dom här dagarna kommer bli super sköna.. det känner jag på mig!:)







Här är då dom olika headersena jag haft genom året.. har ni någon favorit kanske?

min familj

Nu har jag jobbat klart för idag, och vet ni? IMORGON ÅKER JAG HEM!!! jag åker hem till min bästaste mysigaste underbaraste familj, och jag kommer får krama dom hur mycket jag vill.. ska bli så himla kul att få träffa dom och alla vänner igen! kolla på innebandy gå på innebandyfesten mitt gamla liv kommer tillbaka över några dagar! wiiiiiieeee ska bli så kul! åh min lilla syster yster, har inte träffat henne på 11 veckor, det är ungefär lika länge som jag var borta i somras! Och lilla mammsen och pappsen! linus och skitungen får man ju inte glömma hälller. I'm sååå happpy och jag kommer vara ännu mer happy imorgon, så det så =) Pusss och godnattt


new in..

åhh gud, nu har jag intagit soffläga efter en helt ok måltid! jag har nämligen en tendens att äta alldeles för mycket, jag känner inte av att jag är mätt först jag är typ as mätt! kan va rätt jobbigt ibland.. Men nu har man fått mat i magen iallafall och nu är det handboll för hela slanten. Jag var ledig idag med, min chef tyckte att jag inte skulle börja jobba för tidigt och bli sjuk igen. sött tänkt men efter att vart hemma många dagar nu så är jag rätt rastlös som ni kanske förstår.. men jag och mange åkte ner till sälenbyn och gick till stadium outlet och kika. Där införskaffade jag mig ett par nya sköna mjukisbyxor. Sen skulla han till apoteket och ojj där råka jag visst hitta en hudkräm som jag bara var tvungen att köpa.. jag kan va en riktigt sucker för hudkrämer, men det är ju faktikst nått nödvändigt som alla borde ha! Sen att jag redan hr 2 stycken här hemma är ju skitsamma!!
Sen gick vi på afterskin, dock nykter och utan skidkläder men det var kul för det:) det var vll i princip min dag och imorgon ska jag tillbaka till jobber igen! SKÖÖÖNT! sen på torsdag kommer jag hem, suck on that!!!


telefon med mami

tja tja blogggen! idag är jag glad för idag mår jag så gott som bra! så bra jag kan må efter halsfluss iallafall.. halsondet kommer ju vara kvar ett tag men sånt man får leva med! Idag har jag duschat, ohh lord vad det var skönt! ni vill inte veta hur äcklig jag måste vart efter all jävla feber.. jag har bäddat rent och fortsatt tvättat, så ja jag känner mig piggare och frächare iallafall!:) Kära mami ringde mig och vi satt och pratade om allt möjligt. Planerad emin helg som jag kommer tillbringa i mitt kära hem. åhh lilla mammsen och jag har pratat i telefon minst 100 ggr sen jag blev sjuk, hon tyckte synd om mig och ville se hur jag mådde hela tiden.. hur söt??? snart tänkte jag iallafall ta att gå ner till jobbet en sväng och se fall de händer nått kul där, jag orkar inte sitta en sekund till i denna soffa och inte göra något! så hoppas det är bra med er..


hundögon



Snälla kära vänner kan ni komma hem till en sjuk och uttråkad sanna snart! Jag vill inte vara här i huset ensam längre så kan ni ta och komma hem från jobbet ... mina desperate housewives avsnitt är slut och jag är så ensam och har så tråkigt.. KOOOOM HEEEEEM NUUUU!!!!! snällllllla..

fågel fenix född som ny

som jag skrev i torsdags så kände jag mig dålig, och nog blev jag dålig allt.. hela fredagen låg jag i sängen och kallsvettades fick byta kläder ex antal gånger hela lördagen åkte jag till vårdcentralen och fick vet aatt jag hade halsfluss.. bajs på det!! känner mig dock bättre idag men är inte tillbaka på jobbet först på tidag och de är inge kul att va hemma själv hela dagarna.. :( usch på att vara sjuk! jag och mitt imunförsvar verkar inte alls vilja samarbeta i detta nu? måste fixa en hel del vitaminer och skit som jag kan äta så min kropp blir bra igen, nu har jag minsann inte tid att vara sjuk nått mer! Men vet ni en sak? På tordag åker jag hem:D det ska bli så oerhört kul att få komma hem över en helg och herre vad jag saknar alla!! Åhh jag vet inte på hur länge jag inte träffat min syster på och åh mi familia och mina vänner! kommer bli underbart det känner jag på mig..

nu tänkte jag passa på att lägga in lite bilder från fesligheterna i tisdags.. har inte riktigt haft tillgång till det tidigare.. men jag tänkte bara skriva tat jag lever iallafall, men usch vad dåligt jag har mått! halsflusss är ine vidare alltså!!




tro inte att jag är ett skelt mongo som inte vet vart kameran är.. utan vi tog kort med 2 kameror samtidigt






sicko

jag har gått och blivit sjuk.. jag tycker så synd om mig.. as ont i halsen och hela kroppen:(. Men ändå stod jag ut hela dagen på jobbet för jag vill inte förlora timmar. 10-halv 9. imorgon jobbar jag bara till 16 så då får jag vila ut. Kroppen gö rnog ont också efter gårdagens skidåkning.. visst jag åkte bara 5 åk, men jag är rätt så jätte otränad! usch nej det här bölir en lugn helg så jag är frisk till nästa helg då jag är hemma! Åh my home liksom! Om en vecka så är jag hemma och kan sitta och krama om min kära mami och papi! lääängtar..

 

 

Bilder från igår


mange flätar

Nu sitter mange här och har lärt sig fläta hår! hans nuvarande speciallitet måste jag säga :) Idag har varit sån himla fin dag! och det var jobbigt för jag mådde inte så fint. rätt så jätte trött efter nattens bravader men vädret går typ inte att få bättre så man var ju tvungen att ge sig ut i backen. och det gjorde jag rätt i för det var jätte fint och skönt att åka en sväng.. vissrligen så får jag rätt så onti fötterna förstfarande och visserligen så är jag rätt så rädd när jag åker men det kommer väll med tiden antar jag ..

Kvällen igår då? Kul som fan måste jag säga.. Det börja med att jag blev så jävla fucked i fuck the dealer sen så fick jag ride the bus så ja, jag var väll lagom salongsberusad när jag kom till harrys om man säger så.. ne men kvällen var svin kul faktiskt på många sätt och vis.. nu ska jag snart sova är så jävla trött.. Puss och kram


världens bästa familj♥



Tack så  mycket mamma och pappa!! Jag blev jätte glad när jag helt plötsligt helt utan förvarning fick paket! Ni är bäst och jag saknar er otroligt mycket! Jag kan inte beskriva hur mycket jag tycker om er och hur glad jag är över att ha er. Jag saknar er mest, och jag ser så fram emot att få träffa er om en och en halv vecka!

älskling tillbaka

Halloj, nu har jag äntligen fått min lilla älskling tillbaka! desinfekterad och klar! Och ojj vad jag saknat min lilla babe! Men nu har jag den framför mig igen så nu kan jag blogga som vanligt igen!:) ja vad har då hänt den senast? I måndags hade vi taco kväll då, riktigt mysigt. Igår var jag ledig och passade på att gå ut och åka lite då.. fast det typ var världens storm! Jag lovar blåste som fan. men 2 åk åkte jag innan jag gav upp, det har ju vart plusgrader här uppe så de va typ is i backen.. inte ok! Sen idag har jag jobbar men jobbade bara 4 timmar för det är så sjukt lite folk här uppe nu.. iallafalll som vill äta hos oss. så då bagav mig mig iväg på ett littet mission impossible. Leta efter sminkborttagnings pads, sånna jag haft i typ evigheter. Efter många om och men hittade jag några liknande så jag hoppas dom funkar. Vad är jag i för håla liksom? ofta ett ställe i hela sälen typ har pads? Imorgon är jag ledig igen så då hade jag tänkt åka en sväng då med.. om vädret tillåter det vill säga. och ikväll är det ju p- tisdag på harrys. Var 2 veckor sen jag festade nu så nu gäller det alltså! livet är en fest eller vad säger ni?




pestsmittad

Förlåt men min dator är typ pestsmittad så jag har inte vågat använda den, emma som är magsjuk har använt min dator och då vågar jag inte röra den! Men jag lever och jag mår bra:) Snart ska vi till chefens hus och laga tacos emma är ju sjuk här å vi tar det säkra före det osäkra och lagar mat där istället eftrsom dom inte är hemma.. Myyspys! Imorgon är jag ledig och på tisdag har jag inte festat på 2 veckor.. låter det som jag? Njeeee vette fan vad som hänt, min mamma tycker jag växt upp så ja.. jag kanske är vuxen nu då :) Nu lånar jag manges dator i väntan på att segot ska byta om så vi klan gå och börja med maten.. ska försöka desinfektera min dator imorogn så jag kan använda den igen.. hade så bra och förlåt igen!!


ansvarig alkoholservering

Jarååå utbildningen är klar, och jag fick godkänt! Men fick ett jävla fel på provet och det stör mig, jag mebar ett fel? då kan man lika gärna ha 0 fel eller hur? jaja nu kan jag faktiskt servera alkohol på ett ansvarigt sätt, så att min kund mår bra.. win win, så att säga och inte win lose, som kan ske om han blir för full har jag fått lära mig.. dagen har varit rolig faktikst.. jätte intressant föreläsare som var både rolig och intressant att lyssna på, vio gjorde olika övningar och teatrar typ.. så dagen gick fort.. och så jävla skönt att inte behöva gå upp så tidigt nå mer! halv 8 är inte mäsnkligt fan! ikväll blir det bowling.. kanske nån öl? får se beror på vad jag känner.. imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och det ska bli kul, har dock inte så mycket att göra på jobbet, rätt dötid på jobbet, inte många folk i sälen just nu så.. ikvälll blir det nog bowling iallafalll.. men jag är rätt sef u huvudet efter all konflikthantering idag.. det var det föreläsningen var om idag.. så sjukt hur endel saker bara är liksom.. som visste ni att om jag säger nånting uppfattar andra det av 70% av kroppsspråket 20% av tonfallet och endast 10% av vad jag faktikst säger.. inte undra på att det kan ske missuppfattningar? och av alla konflikter så är 70% baserat på just missuppfattningar.. det ni.. nej nu ska jag och mitt överbelastade huvud vila.. hejdå


ledig

hallå där kött och blåbär!! idag är jag ledig första dagen sen jag vet inte när.. förutom igår då då jag var på utbildning hela dagen och fyfan vad jobbigt det är? Hur har jag orkat gått i skolan så många år? först upp tidgt som fan sen sitta en hel dagg och lära sig saker.. mitt huvud var skapligt slut efter måste jag säga! Men idag var jag ledig och det var så skönt att få ligga kvar i sängen sålänge jag ville, dock vaknade jag 9 och kunde inte somna om.. men jag hade ju iallafall möjligheten att vara kvar. Idag hade jag tänkt att åka skidor men det snöar här så jag är inte så sugen på det faktikst.. jag är rätt kinkig med mitt skidåkande men det är för att jag hatar att frysa och dessutom har jag hela säsongen på mig att åka. Imorgon är det utbildning igen med prov som start. Så det blir en lugn kväll, igår kollade vi tjejer på twilight och satt och gregla så kanske blir det idag igen :) Jag måste bara säga att jag är så jävla stolt över mina flickor där hemma som vann bortamatchen i söndags med hela 17-3 med endast 8 utespelare!! BRA KÄMPAT TJEJER!! Nej nu ska ja damsuga lite här hemma och så.. ser ut som en svinstia eller värre!


När jag låg och morna mig imorse


GRATTTIS MIN BÄSTA!!



Grattis underbara du på 23-års dagen!

Jag saknar dig oerhört mycket och är ledsen att jag inte är hemma och kan fira den med dig!!

Jag ville bara säga att du är bäst i hela världen

jag älskar dig
♥ ♥ ♥

krångel

hejhej, vill bara säga att jag har problem med mitt internet har vart trasigt sen igår och så satt jag och skulle laga det idag, men de gick inte så ja lacka järnet... sen när jag slängde ifrån mig datorn så helt plötsligt hoppade det igång.. då ligger bredbandet mot soffan så alltså så är de nå glapp så den sitter typ löst kanske?? Mekanikern har talat..

Hur som hällst så igår tog jag det bara lugnt, åt pizza drack nptt glas vin och åt choklad.. sen sov, jobbade ju idag men vet ni??  jag fick sluta tidigt. redan kl 5 så då när ja kom hem städade jag och bädda om och sånna grejer jag inte hunnit med innan.. så skönt! älskar att lägga mig i en nybäddad säng:D imorgon ska jag upp jätte tidigt för att gå på sån alkohol utbildnin, jag ska vara där redan 8.15.. poor me!! undra fall jag ens kommer upp.. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sedan lägga mig! Idag kom min syster hem frpn gotland btw.. welcome home sis!!


smile like you mean it


Den här känslan som Jag har är inte min
Den blev kvar, är den din?


Hemma från jobbet nu, gick ok var inte sådär jätte mycket att göra så de va skönt.. imorgon börjar jag 10 sen ska ja vara kvar till stängning också för en av tjejerna har sin familj här så hon vill vara ledig så mycket som möjligt. och det förstår jag för det kommer ja också vilja vara när men underbara familj kommer! Endel har gått ut idag, men ärligt så skulle jag aldrig palla det. Ni kan numera kalla mig jobbaholic.. Snart är det sängen som gäller för mig, jag har bestämt mig för att jag inte ska gå ut nåntng alls först tidigast nästa helg.. om ens då! Den ni!! så mycker mer har inte jag att säga härifrån stugan.. ha en trevlig fredag gott folk och sov så gott!!



jävla drömmar

alltså jag är så less på mina drömmar!! helt ärligt ge er. jag vill inte tänka på de nu, så kan ni snälla sluta drömma om det!!? (ja skitso tjej som pratar med sina drömmar) Idag har jag noll motivation! Jag börjarj obba alldelses strax men jag känner inte alls för det. Jag vill bara ligga hemma och begrava mig under täcket eller något. idag orkar jag helt enkelt inte med något.. faan vad sämst det här kännns. Men jag får väll ta att pallra mig ner till jobbet och dra på mig ett leende. Idag är det fredag och med det menas att jag inte träffat min syster på 8 veckor!! saknar dig min kära syster yster



Jätte gammal bild på mig och min syster när v jobbade tillsammans!!


yoyoyo

vet ni? jag har så ont i mina fötter!! dom skriker dom vill vila.. men iche.. upp och hoppa i dom i skor som måste vara 100 år gamla.. jag lider! Jag är trött, och utmattad.. jag behöver sömn! mycket sömn.. fullt idga på jobbet över lunch med minus 3 servitriser. Men ja det är kul att jobba, men det är så låna dagar och mina fötter eller jag hinner inte vila.. vill nån ge mig ett par nya fötter? eller typ skor.. man blir rätt trött av att jobba runt 12 timmar om dagen. imoron börjar jag inte först 12 så då jävlar ska jag tvätta håret.. ni vill inte ens veta när jag tvättade håret sist.. ÄCKLIGT säger jag bara!! Nu ska äckliga jag ner till emmas säng och kolla film.. Myspys vaaa??  hoppas ni har de fint där hemmmmma! Pussss och kram då

what a day

and what a night!!! jag och Emma skulle egentligen vara lediga idag, tillsmmans. så vi had eplanerat värsta dagen, vi gick även ut igr för de skulle va så jävla soft att gå ut och inte behöva jobba dan efter! Så vi dro till harrys och hade så jävla kul, vi drog på efterfest och hade så jävla kul, men imorse vid 10 ringer dom och säger att jag måste jobba.... så jävla kul?? Nej vi fick lifta hem imorse, fixa sig snabbt som fan sen springa till jobbet.. och där får jag skit för att jag är 10 min sen typ.. ajja dan gick bra iallafall och vi hade så himlamycket nu på kvällen. Men fysatan vad kul det var.. jag gillar verkligen att jobba med sånt här, man träffar så himla sött folk hela tiden.. Som idag tillexempel några som vart innne och käkat lunch många gånger som är as trevliga.. hade gift sig igår!! och åh jag blev så glad:D Så nu ikväll hade vi fullsatt, och då måste jag tillägga att en tjej är i thailand och en var sjuk (henne jag fick hoppa in för) och jag är så jävla slut.. mina fötter dödar mig och jag är så trötttt! och jag börjar kl 10 imorgon ovh får inte sova ut.. och jag behöver duscha håret för det har jag inte gjort på 1000 år men hinner jag det då? jag är fan så jävla äcklig! haha


såhär var en fisk i dag som vi fick in.. den blev fiskad mitt i maten :(


Januari 2010

Här kommer min lilla summering av januari förra året.. Hade inte så jätte mycket bilder därifrån, men bland annat åkte jag och syrran till sthlm och kollade på musikal och sen gick ut. det fick jag i julklapp av henne förra året, och det var as kul! Sen vet jag att jag hängde rätt mycket på bistro just under den tiden.. a det var min januari i princip.. jag startade även min blog i januari, så snart fyller den 1 år:) yippppiii-- här kommer lite bilder iallafalll


good times and bad times

alltså FÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅT! förlåt för sån dålig uppdatering och förlåt för att min blogg måste vara jätte tråkigt just nu.. Men iband har jag verkligen inte tid att skriva.. eller som i lördags ork.. Men jag ska försöka bättra mig, det lovar jag! På sistone har det som sagt blivit rätt mycket jobb och när vi jobbar jobbar vi 10-13 timmar och som igår hade jag 10 min på mig tt fixa mig efter jobbet sen skulle vi iväg och käka med jobbet, sen skulle vi ut på harrys sen hem och sova sen upp och jobba igen, förstår ni? känns som jag har hur mycket som hällst att skriva om nu, och om jag skulle skriva om allt jag hade på hjärtat skulle det bli ett tusen meter långt inlägg som inget skulle fattat ett skit om! Jag kan väll börja med att berätta lite hur jag mår.. Som rubriken säger, i livet har man good times ooch bad times, ibland mitt imellan dom 2.. Jag skulle mer kalla att jag är inne i bad times nu alltså.. varför vet jag inte, men känner mig allmänt tråkig och så.. irriterad på grejer! ibland skulle jag bara vilja åka hem och skita i allting, men ändå vill jag inte göra det ör vad skulle vara bättre där hemma? jag är bara så trött på så mycket just nu, bland annat mig själv, men andra saker med.. så på så sätt känns allt lite jobbigt.. inte jobbigt att vara här, men jobbigt!

ska jag kanske berätta lite om mitt nyår då! Jag jobbade på dagen, vi hade så sjuuuukt mycket att göra, över 80 lunchgäster på 2 timmar, och då är det fina sällskap vi snackar om, von sydow familjen hade jag! vi kunde stänga igen vid sex-sju och då var det åka hem och skynda sig som fan att fixa sig, sen åkte vi och käka på rådhuset, 4 rätter middag och den var helt ok tycker jag. Och jag smakade allting! löjrom rått oxfilekött bland annat!! bra va? Sen efter mpnga glas champange en halv flaska vin och några cider gick vi till harrys för att sen dricka ännu mer! så mitt nyår var rätt bra.. slutet behöver vi inte nämna här...

NYÅR 2010
















trögaste av dom tröga

hej, orkar inte skriva så mycket idag.. jag måste bara säga att jag är så jävla totalt dum i huvudet! ap störd och jag är så arg på mig själv!! jag är fan den trögaste personen jag känner just nu och nu ska jag fortsätta vila! Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög, Jag är trög och förlåt...

kvällen igår var kul btw

RSS 2.0