Tonight Im gonna have myself a real good time

idag har vädret varit super fint här i geiranger.. och det gör det här stället så fint.. det är det som gör att man inte vill åka härifrån och när man väl gjort det komma tilbaka!! men det är det här vädret som är så sällsynt här! Så idag mår jag bra.. efter jobbet idag så gick jag ut på bryggan och åt glass i solen med fia och Fanny.. Fia gick sen iväg til jobbet och jag och fanny låg kvar där, och somnade!! jag vaknade av rakegterna som smälls för att säga hejdå till båtarna. Nu har jag ätit och ska snart fixa mig för kvällen, branchkväll på olebuda väntas och hör och häpna, idag ska jag faktiskt ut!! WIIIIEEPII. men ska ta det lugnt med tanka på morgondagens resa till Ålesund.. see ya laters aligators..



all things happen for a reason

Igår så var det fredagsdisco på cafe ole, och jag var ledig.. men jag var INTE ute!! surprised? jag kände inte alls för det faktikst, så jag stannade hemma och hade en choklad och oc kväll! Vilket resulterade i att min världens godaste choklad tog slut!! men de va de värt! mumms.. så imorse vaknade jag skapligt så jag gickut och gick såhär på morgonkvisten.. sen har jag jobbat hela dagen.. och inte blir det utgång idag häller.. men imorgon tänkte jag nog försöka ta mig ut.. sen på måndag kanske det blir en tripp till ålesund!! ska försöka iallafall..

Jag har föresten färgar håret som jag inte visat än.. syns inte så bra på bilden men blondare är det allt.. skönt!!


the best things in life are not things

Nu hade jag tänkt att visa lite utav mina nyinförskaffade grejjer.. dom hade typ tillbud i hela butiken så man kan ju säga att jag kände mig som i klädhimlen!!


Jeansshorts 99 kr


Linne 29 kr


bikinidelar 29 kr st


T-shirts 49 kr st


Linne 149 kr


Tröjja 99 kr


Långklänning 49 kr


Klänning 59 kr

Nagellack 50 och 35 kr

People are lonely because they build walls instead of bridges

Igår var jag ju fri, och jag hade en himla trevlig dag! Jag och Tom åkte iväg till stryn och skulle kolla lite där.. där har dom ju faktiskt affärer så ni kan ju gissa om jag gick lös där!! Jag var ändå lite snäll mot Tom och sa att vi kunde åka til stryn istället för Ålesund för i ålesund har dom fler butiker än i stryn och jag ville spare him från min lilla shopping! jag tror han tyckte jag var jobbig nog som jag var! haha (A) vi åt kebabpizza och gick omkring i den lilla byn och kollade.. vädret var jätte fint faktiskt, men jag ångrara intre att jag inte stannade hemma och solade iställlet.. På hemvägen åkte vi förbi dalsnibba och kollade.. Det är en bergstopp på 1500 meter somman faktikst kan köra bil upp till! Jätte fint man har utsikt över hela geiranger ocg fjorden.. När jag kom hem så satte jag mig i solen med Tobbe och Roger och chillade lite.. och på kvälleb blev det Vinkväll på Villa.. blev v'äldiogt lugnt fö rmibn del för jag känner mig inte så bra i kroppen.. det var min dag i ord, nu får ni se den i bilder också :)


















Every Teardrop Is A Waterfall

Idag har det regnat i princip hela dagen.. regnade igår med.. ibalnd orkar man bara inte med allt regn, allt känns så grått och trist då faktiskt.. plus att jag känner mig halvdålig i kroppen, eller jag har känt miogh dålig i flera veckor nu så jag har inte tränat nånting för det skulle jag helt enkelt inte klara av! Vet inte vad det är.. Som igår när jag vaknade upp mådde jag skitdåligt, sov för det första till halv 12, vilket jag aldrig brukar göra och jag var helt orkeslös och hade ont lite överalt.. men jag känner mig inte sjuk på nått annat sätt? det är så jag har mått hela tiden, jag har inte ont i halsen inte så förkyld eller nått sånt.. men jag känner mig bara dålig i kroppen. Well well imorgon är jag ledig då kanske jag kan få lite ny energi.. eller nästa hela då min kära mammsi och pappsi kommer för att ta fia ifrån mig!! jajamän då blir jag själv här. Men dom kan iallafall komma med lite energi till mig! Ett skepp kommer lastat, med vadå? LITE ENERGI TILL SANNA:)


i en värld som blivit så hård

Alltså det här som hänt i norge är ju bara helt sinnes!! att nått sånt kan hända så nära.. det är sånt som typ bara händer i amerika.. eller på film!! hur kan en människa vara så jävla dum i huvudet? helt tappad!! jag fattar inte hur mycket hat det kan finnas i en människa så att den kan göra någonting sånt här? alltså jag kan inte ens döda en myra utan att få skuldkänslor.. och skjuta ner 85 helt oskyldiga människor helt utan anledning.. han förtjänar ett öde värre än döden! Jag hoppas att alla, eller såmånga som möjligt tar sig tiden har har en tyst minut för norge imorgon. Jag vet att det inte gör nån skillnad eller egentligen inte spelar någon roll, men man kan göra vad man kan för att visa att man bryr sig! mina tankar går till dom som var med och anhöriga!!

annars då? jod livet rullar på här i g-town.. vi fick in en föaddermus i resturnagen igår som var helt gaalen! så vi fick jaga fladdermus till halv 1 inatt.. eller a min uppgift var att stå ute och skrika men det klarade jag av jävligt bra!! usch vilka jävla djur dom är, och jag hoppas verkligen inte jag behöver vara med om det igen!


ser det här ut att vara i oslo eller??


i'm a motherlover

Nu ska jag börja vandra ner mot jobbet.. Jag har haft en mysig dag här hemma med Emma.. I 3 fredagar ired har vi ätit middag tillsammans, men nu ska jag ju jobba ikväll så då gick inte det.. så vi beslutade oss för att ta en tacolunch istället! mycket trevligt och GOTTT!!! här regnar det som fan och det känns inte kulatt behöva gå ut för att komma till jobbet.. hejs svejs!!




behöver nån som behöver mig



Världens bästa mamma och pappa hade skickat med paket till mig med världens godaste choklad! TACKTACKTACK!! Inte nog med det så fick jag också andra saker hemmifrån lite kläder och lite skor och massa massa mat! najs i say! i onsdags så jobbade jag ju på olebuda, gick helt ok.. men jag gillar min resturang bättre. sen var det vinkväll på villa, sen jobb igår nästan hela dagen.. idag börjar jag 5 sen jobbar jag ända till halv 4 inatt, fredagsdisco idag ju.. Jag och fia är bartenders och hennes kille dj! Eskilstuna power!! Nu ska ja nog ta att kolla på lite oc.. ha en bra dag:)

neo 4 år

jag kan inte fatta att Neo redan är 4 år gammal!! 4 ÅR!! och än en gång missar jag hanns födelsedag.. förra året när han fyllde minns jag jag att jag skrev att jag kommer missa min mammas födelsedag med sen förhoppningsvis inte missa nå fler födelsedagar.. speciellt inte nån mer av neos dagar.. men här är jag yttligare en gång i ett annat land när sötungen blir ett år äldre.. jag borde skämmas! Nästa år neo då jävlar är jag hemma!! i hope...

GRATTTIS TILL VÄRLDENS SÖTASTE UNGE IALLAFALLL!


ingen kan älska som vi

Natten inatt gick faktiskt bra trots att syrran inte sov med mig, men dock så kändes det faktikst väldigt tomt.. när man är van att ha nån där i sängen bredvid.. Somnade dock ganska sent bara för att jag somnade igår istället för att gå på promenad.. fucking regnet kom ju! ne mend e gick bra men tomt att gå upp och äte frukost själv.. hur ska de gå när hon åker hem och jag är kvar?

Sen iallafall chillade jag lite hemma.. sen fixade ja och emma iordning oss och gick ner till stan för att äta lite lunch och fika lite.. Så jävla mycket folk överallt så vi satte oss på olebuda och åt as god mat!! Emma tog en entricot och jag kyllingpasta med pesto och soltorkade tomater! fast jag ätit den förut på jobbet och så så var den så himla myckety godare idag med vanliga kläder och ingen stress! Sen satte vi oss på i solen och drack kaffe.. min första latte sen jag kom hit faktikst! höhö nu ikväll tänkte jag laga lite mat så vi har lite matlådor sen kanske försöka ta min efterlängtade promenad..




This is how they made me

alltså min dator har typ pajjat eller nånsting!! varje gång jag glr nånting så blir det sidan svarar inte typ.. kan de va nå virus eller nått?? NBu sirter jag iallafall på syrrans dator, hon får besök nu de närmsta dagarna och lämnar mig själv. hur ska jag klara mig? slutrade jobba halv 6 idag iallafall och nu sitter jag ute i solen och funderar på vad jag ska göra ikväll.. kanske gå på nån promenad eller något.. eller sova! haha I fredags vankades det ju födelsedags fest för emsii som fyllde år. himla trevlig kväll må jag säga.. lördagsen så jobbade jag och tog det sen lugnt på kvällen.. Sen igår så var det branchkväll igen men jag tog det lugnt eftersom jag öppnade idag. Imorgon är jag ledig och jag får se vad som hittas på.. nu ska jag försöka göra något iallafall. hade bra:)




vi hade fixat middag tills emma slutade i fredags


och tårta såklart!!

gratulere med dagen



Idag fyller min kära rumsgranne hela 19 år!!! massa grattis på henne.. det ska vi skåla för och slå klackarna i taket riktigt rejält, jag börjar 5 dagen efter så jag har hela dagen på mig att vila! hehe idag har det först vart dåligt väder sen fint nu lite halvbra.. men dte har inte gjort så mycket för jag har vart helt DÖD!! jag håller tummarna för att jag ska va piggare ikväll men det brukar alltid alkoholen lösa!:) PUSS OCH HEJ nu har jag massa att fixa för ikvälll

We dont sleep when the sun goes down

hallo på er mina kära och förhoppningsvis efter min dåliga update trogna läsare.. Vädret här i geiranger är lovely.. vafrt fint väder i massor av dagar nu.. i like.. jag ör ledig imorogn och det skulla bli svin fint väder men nu vet jag inte för de hade ändrats eller nått.. det visar sig, men om de regnar blir jag fan arg! Igår så blev jag lite spontant sugen på vin så jag beslutade mig ganska sent för att gå på vinkvällen... och det var vekligen ingen dålig ide!! fyfan vilken kväll i say!! mycket folk på villa och gott vin, vid stängning så var vi påväg hemmot.. men!! det kom några killar och sa att det var efterfest på bryggan.. efter ett tag beslutade vi oss för att gå dit och kolla läget.. det slutade med att vi kollade på snyggingar när dom badade i fjorden, och att vi åkte på en liten båt tur.. jag fick till och med köra! När vi lessnade på det var vi påväg hem än en gång, men när vi går förbi geiranger hotells å skriker npn på oss från fönstret.. så vart det våra mingel från villa.. så vi hängde lite på deras hotell rumt ill en sådär 6 halv 7. Haha tredjegången gilt kom vi hem iallafall och kunde sova.. började jobba 11 imorse men det gick fint, vädret gör en så glad så efterjobbet åkte vi till västerås och satt i solen och drack kaffe oct glass.. livet säger jag bara!! Sen har jag skypat med Mamma idag också







bilder från våran båttur inatt..

kan vi inte vara nära bara en minut

Nattblogg, hejhej! sorry för dålig uppdatering jag har bara kännt att jag inte vetat vad jag ska skriva och därflr inte skrivit någonting alls.. nu ligger jag ändå här i sängen och har inget bättre för mig.. syrran håller på att hosa ut lungorna, nån som har nån bra kur mot hosta? Norrmän verkar inte vara speciellt bra med hostmediciner! annars då? Jag var ute och festade i går (söndags) på branchkvällen.. kul kul! Linus drog hem i söndags.. tänk att jag redan vart hör en månad!! bara 2 kvar. och sen, vad händer sen? börjar få lite panik för att jag inte vet vad jag vill göra i höst.. och att jag snart måste ta tag i det..

ceasarsallad



Kan ha vart en av världens godaste ceasarsallader!! eller så var det att jag var jävligt sugen på det.. men god var den! källen går gick fin fint! Ganska mycket folk faktiskt men de gick bra hela kvällen. Förmiddagen har vart lugn, fia och jag har gjort lite ceasarsallad och ska nu ner och ta lite fika innan jobbet. JObbar stängning idag och öppnar imorgon så de bir en lugn kväll för mig! Men imorgon så sk ajag nog ut.. fira att Linus drar.. höhö ;)

you can run but you want come far

Dagen idag har vart lovely!!! först gick jag på tur till västeråsfjället med Emelie.. Jätte fint att jag inte vart dör tidigare alltså!! Väl där märker vi att det blir kanon väder så vi i princip sprang hem bytte om till solkläder och gick ner på bryggan och solade.. As skönt! sen gick jag och mötte upp emma och hon lagade jätte god mat till mig nu på kvällen.. Bakoninlindad lycklingfile med fetaost ris och bea med majskolv!! MMMM i say! Nu äre dags för jobb och märkte nyss att det började regna här.. BAJS!!






Vi har tydligen lamor går fritt här!!






Vi blev nästan anfallna av alla får påväg tillbaka!

Till The World Ends

Hoho, idag är jag ledig hela dagen till kl 10 ikväll. tänkte bege mig ut på en tur nu med en tjej som heter Emelie. Vi får se vart vi känner för att gå, jag har inte sån bra erfarenhet av turer.. förra året när jag gick med Johanna så gick det ju skit bra.. eller? börja spöregna efter halva turen så vi fick lifta hem! haha hoppas på bättre tur idag!! wish me luck:)




bilder från min lyckade tur förra året


ribbåt

hoho, idag efter jobbet så har jag åkt ribbåt! en sån där snabb ni vet? As kul! dom skulle åka och tanka så då fick vi sitta på.. så de va en kul eftermiddagssyssla! dessvärre så var det rätt kallt och jag saknade glasögon.. mina ögon rann som bara den! Annars idag har jag inte gjort så mycket, imorgon är ja ledig hela dagen och jobbar disco på kvällen! nu ska ja strax lägga mig i en nybäddad säng efter att mina kära syster tvättat våra lakan idag på hennes lediga dag! tacktacktack:)


liknande sån här båt åkte jag idag


vi har skuggorna bakom oss trots allt

idag vaknade jag vädret sög, mådde fortfarande inte helt bra.. så jag gick upp och åt frukost sen gick och la mig igen och kolade på oc. Efter ca 2 avsnitt tänkter jag att jag skulle ta en efterlängtat dusch (mitt hår känns as äckligt just nu) men inser att det är klarblå himmel ute.. Solkåt som jag är sprang jag ut och la mig mina reserande 4-5 timar i solen innan jobbet och sket i duschen. på jobbet var det lugnt och när jag slutade kl 12 vankades det fika och möte hemma i stugan.. Nu äre filmdags sen sova! Puss från en trött och någorlunda bränd sanna!!


today i dont feel like doing anything

exakt så har jag kännt idag! och igår.. det blev en hemmakväll för min del. Jag varken orkade eller kände för att gå ut. Så med andra ord sov jag ändå rätt mycket inatt men när jag gick upp idag vid 10 så var jag helt orkeslös. Gick upp åt frukost men la mig efter det igen.. och där låg jag hela dagen,, orkade inte göra något, orkade inte umgås. Vid 5 var det dags för paintball så jag tog på mig och gjorde ett försök att gå dit.. men jag mådde piss av att baa gå dit och huvudet snurrade med mera så jag nöjde mig faktiskt med att bara kolla när de andra krigade.. ok nu tycker nog folk att jag inte var med för att jag var för rädd eller så och ja jag var väldigt rädd, men om jag inte skulle mått dåligt så skulle jag lätt vara med! såg faktiskt sjukt kul ut! efter det gick jag och sov igen, nu har jag vart nere hos linus och ätit lite och tänkte lägga mig nu.. och hoppas på att jag mår bättre imorgon.. jag börjar iallafall inte först 5 så jag hinner sova ut iallafall:)


Linus och Sofia var iallafall med


letar efter något att säga som kan ändra allt

Hoho, kvällen igår blev en utgång iallafall! vi började med pizza och öl på laizas. och vädret var ju bara så underbart! Sen efter det gick vi vidare mot villa de sving och drack lite baylies kaffe och mera öl! Sen när vi kom hem så var förfesten i fullgång här hemma så de va bara kila med ut! efterfest bjöds det också på! den kan diskuteras.. kul till en början men a.. lykcad kväll iallafall och så gott med laizas pizza!! MMMMM:)

Idag har jag jobbat, kom precis hem och vädret suger balle.. Molnen hänger sålågt så det är knappt att det regnar utan man går mest igenom ett moln som gör att man blir blöt! haha Folk ska ut men jag har faktiskt inte bestämt mig än.. skulle kunna tänka mig att bara ligga hemma idag faktikst! så änsålänge är kvällen oklar, jag är ledig imorgon och vet inte vad jag ska göra.. förutom paintball med jobbet på efter middagen.. HJÄLP? i'm scaerd..






God öl för än gång skull.. och inte äckel DAHLS....


Mummmmms!!

everyday i shuffling

Igår jobbade jag till 5 sen gick jag en liten runda sen bar det fest. Himla trevlig kväll faktikst. As bra musik, fet dans!! idag så har jag vart iväg till valldal med Tom och spelat bowling.. Jag vann såklart!! bowlingproffset själv liksom! bowlinghallen var väldigt.. liten! haha den hade 4 banor!!! men de var en trevlig tur.. Ikväll får vi se vad som händer.. ska ialalfall ner och käka på laisas snart iallafall. Sen får vi se vart kvällen slutar! måste fixa iordning mig nu.. peace








bad dreams bad dreams go away, good dream good dream here to stay

Hej allihoppa, nu ska jag lägga mig och sova ordentligt för en gångs skull. Natten idag var rätt så sömnlös den med.. Så nu ska ja lägga mig och kolla film med syrran och länga till imorogn.. jobbar dagpassat sen hem och fixa sen är det mitt första riktiga fredagsdisco på cafe ole. min förstra fredag räknas inte för då var jag så trött och nykter! då är det inget riktigt fredagsdisco! ;) Så jag och min lilla gävle bo ska ut och slira lite!!
Efter en efterfest jag och Emma vart på efterfest.. här är kl tyo 6 på morgonen..ö


RSS 2.0