When nothing goes right..

Jag har kommit en bra bit på vägen, och det går åt rätt håll.. Men fortfarande har jag en lång väg kvar att gå. Och vägen den kommer att vara krokig och jag kommer att möta nya hinder på vägen. Men bara jag går åt rätt håll och tar varje hinder som kommer så klarar jag det här! Tänk positivt, tänk "when nothing goes right, go left"!


yeah my friends they are so beautiful

Något som näms för dåligt här i min blogg är mina vänner! Jag har sån otroligt tur över att ha så fina vänner som jag har.. Jag vet att ni finns där för mig och stöttar mig igenom svårigheter! Det dyker upp vissa stunder i livet då ens vänskap sätts på prövning, och vid sånna tillfällen ser man tydligt vilka som är ens riktiga vänner och inte. Att ha riktiga vänner är himla viktigt som ger dig lite extra energi när det behövs. En riktig vän ska inte behöva fråga hur du mår, utan se på dig att nått är fel. Hursomhällst så älskar jag mina vänner, tack för att ni finns där ♥
SURROUND YOURSELF ONLY WITH PEOPLE
WHO ARE GOING TO LIFT YOU HIGHER

Cause you make feel like, I've been locked out of heaven

 
En liten bildbomb från igår, Tack återigen för en super fest!
Hoppas alla haft en super helg, och spenderat den med er nära och kära!
Det har jag gjort och dom är dom bästa som finns.
Massa kärlek till dom♥
 

Allt för min syster

Jag vill bara tacka min underbara och bästa syster för en super fest igår! Du är bäst sis❤ här en bild på en trött och utsliten tjej från igårkväll! Idag har jag myst hos mamma och pappa hela dagen, fortfarande med pyjamas på! Ibland får man skämma bort sig lite extra😊


you have to beat the best..


strong like a family


 
Jag måste bara säga att min familj är den bästa.
Jag kan inte tacka dom nog för allt dom gör för mig!
Jag älskar er nått så enormt, som inga ord på jorden kan beskriva.
Tack för allt ni gör!
NI ÄR BÄST

 
 

And although this wave is stringing us along Just know you’re not alone

Idag har min bästaste, fantastiska och alldeles underbara syster tagit examen! Efter 3,5 års slit är dina studier äntligen klara och du är redo att anta utmaningen som en socionom, och jag vet att du kommer att klara det galant, för du så jävla bra ♡
 
Puss på dig och på min familj för idag!

..

 
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
oh, take me back to the start..

i'm getting stronger every day

Ville bara in här och säga att om exakt 1 månad sitter jag på planet som tar mig till USA. Mitt livs resa. mitt mål. För det är det det är, mitt mål för tillfället. Så målbilden är helt klar, den vet jag om.. min uppgift nu är att se vägen till målet. Och sätta ut olika delmål på vägen, svårare än så är det inte. Men det är också lättare sagt än gjort.. det är lätt att se rosknoppen men inte taggarna på vägen. Filosofi hit och filosofi dit, mitt huvud är fullproppat med saker. Så innan ni blir helt förvirrade här så slutar jag här.. men om en vecka vänner, då är jag vid mitt mål! eller det i sig är kanske också ett av alla delmål av något större mål?
Ja.. ni ser ju vart det här är påväg!
 

pink love

Får jag presentera mitt nya lilla tillskott som jag kommer ha stor
användning av framöver.. En Nikon 1 J2 10-30 VR!
För er som inte vet så är det en systemkamera som är liten och smidig,
jätte rosa och alldelles, alldeles underbar..
Så ni kan ju gissa fall ni kommer få grymma bilder från hawaii!!

don't give up

 
Bloggen ekar lite av min frånvaro nu, och det är däför att det inte händer så mycket i mitt liv just nu.. eller a egentligen så händer det väll en hel del, men inget som jag känner att jag vill dela med mig av här!
Så just nu så kommer det nog inte hända så mycket här.. Jag vill bara tacka alla som finns där, ni vet vilka ni är
och ni är helt fantastiska ❤

♡ GRATTIS BIG SIS ♡

 
Idag för ett år sen föddes en av världens mest underbara och absolut bästa personer. Jag kan inte med ord utrycka mig om hur mycket du betyder för mig och min kärlek till dig är obeskrivbar.
Jag är så otroligt stolt att ha dig som till min syster och finns här för dig i alla lägen. Jag vet att jag inte alltid visar det, och vi har haft våra upp och nergångar, men det kallas syskonkärlek och det om nått har knytit våra band hårdare. Du är en sån fantastisk person på många sätt och jag älskar dig av hela mitt hjärta! 
Grattis på födelsedagen kära du ♡

I wanna scream and shout and let it al out


Do not give up

I brist på annat att skriva så lägger jag upp lite pepp / inspo bilder! Jag funderar på att göra en liten pepp-bok att ha som man bara kan bläddra igenom när man känner att man behöver det! Har ni haft någon sådan? Och är det nån som har några bra peppbilder att dela med sig av??


Jan. 05, 2013

Haft en superbra kväll i underbara vänners sällskap! Vi var ute och åt på grappa och började med att beställs in en tapas tallrik till förätt, HUR GOTT!? Sen blev det min vanliga delikata sallad och en himla massa rödvin! Så nu ligger jag här mätt och belåten och undrar hur jag ska kunna bli hungrig tills imorgon.. Faaaaast, det är morgondagens problem det, just nu är jag bara jävligt belåten! Och glad för att jag har så underbara vänner ❤


Morgon pepp

 
Vad ser ni när ni ser den här bilden?
Jag ser en stark, glad och förväntansfull tjej, ( dessutom jävligt brun ) som är super taggad på vad livet har att erbjuda. Jag ser energin i ögonen och ser förväntningarna på att kommande år kommer ja massa nytt att erbjuda!
Bilden är tagen strax efter att jag kom hem från Thai och jag går inte tillbaka och försöker leva i det förflutna, men den här bilden får mig att blicka frammåt och jag känner av energin jag hade på bilden..
det där ska bli jag igen! Så är det bara..
Ha en trevlig dag!:)

These will be the years

Då är första dagen på det nya året snart slut, och vad har jag då gjort? Enda jag egentligen fått uträttat var att baka lite fröknäcken, annars har jag bara funderat, spekulerat och analyserat med mig själv. Nytt år nya möjligheter.. Jag ser fram emot detta år, då jag redan nu ser en vändning. Året kommer innebära stora förändringar, inte minst min resa till Hawaii som nu helt plötsligt står och knackar på dörren.. Den resan kommer om man bortser från ge mig sån stor erfarenhet också innebära annat. Annat som i en slags utväg, och jag vet att det inte alltid kommer vara lätt. Att åka hemifrån är en stor utmaning och även fast jag vet att jag kommer trivas där och "have the time of my life" så att säga så kommer jag även få kämpa, och stå ut med motgångar. Men det är inte resan i sig som jag är rädd för, utan mer resan dit.. Nej nu ska jag försöka sova, det märks att jag vart ledig idag va? alltid den grubblande Sanna kommer fram då.. Nåväl, jag ville bara in och önska alla en god fortsättning, och hoppas ni får ett toppen år, och att ni är lika taggade som jag på förändringar! Nu kör vi 2013!!
 

mitt 2012

Hej och godmorgon på er, många som ligger bakis i dag kan jag tänka mig!? Själv jobbade jag igår! Skrev ut mig kl 12 vi had middag på jobbet efter, nöjde mig med 2 glas vin då jag inte kände för eller orkade må dåligt idag! Jag tänkte försöka ge mig på en liten årsresume på mitt år som gått, ett år som inneburit många förändringar, både bra och dåliga. Nu har ett nytt år börjat, och det kommer att innebära ännu mer förändringar, förhoppningsvis bara till det bättre.. det kommer vara hårt, men mitt nyårslöfte är att om ett år ska jag ligga här i min säng och känna att jag har klarat det!!  here we go..
 
JANUARI FEBRUARI MARS APRIL

 
Jag började det nya året i sälen, så jag hade åkt upp dit med vänner för att fira nyår! När jag kom hem var det bara att börja leva ett nytt liv, då jag kickstartade året med både nytt jobb och föväntningar. Jag började redna här jobba rätt mycket, både på olearys och akropolis men hade ändå tid att åka till Trosa stadshotell och spa med min syster, en av årets höjdpunkter om jag får säga det själv! Då jag jobbade rätt mycket så hann jag inte med så mycket annat under hela februari, gjorde mycket musli själv och började förälska mig i smoothies. I mars var det dags för lite ledigt igen och en sälen-resa med familjen stod på schemat, alltid lika mysigt och kommer kännas tråkigt att inte åka iår! April var förändringarnas månad då jag blev "vuxen" och flyttade hemifrån. Hann även med en och annan aw efter mina jobb pass!
 
MAJ JUNI JULI AUGUSTI
 
 
Och så kom våren, och alla uteserveringar öppnade! Spenderade många timmar, med både fika och lunch i solen med underbara vänner! Här örjade jag även jobba ännu mer än vad jag redan gjort, och tro det eller ej men en månad så jobbade jag över 310 timmar! Hade ändå ledigt en helg då det var dags att fira min lilla papi som fyllde 50 år! Årets mest lyckade kväll kanske man kan kalla det och jag blir fortfarande glad i hjärtat över att se hur lycklig pappa var ♡. Sommaren bara flög förbi, kändes det som men jag började här att förälska mig i träning mer och mer, tog vara på varenda lediga tid och gick ut i det fina ( läs rätt så kassa ) sommarvädret. Jobbade på som aldrig förr, men jag älskade det! Dessvärre kan jag inte säga att min mage gjorde det och här började den krångla pga av stress. I Augusti var det även min tur med lite semester, 6 dagar ledigt hade jag och då passade jag på att åka till Norge och hälsa på. Mycket festligheter blev det där, och ja, man kan nog säga att jag festade för alla månader jag inte festat på här hemma. När jag kom hem var det dags för jobb för hela slanten igen, men började här bli lite sjuk från och till.. jag skyller på ledigheten!
 
SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER
 
 
September månad innebar förutom allt mitt jobb, också väldigt mycket träning! faktiskt så om man läser min blogg denna månad så består den till 90 % utav tränings inlägg. Men det hans även med personalfest, men annars inte så mycket mer! Sen kom oktober och min födelsedag. Det innebar fest så det stod härliga till, och jag kan nog faktiskt säga att jag inte vart ute sen då! Åkte ju strax därefter på kryssning med la familia, en himla rolig kryssning måste jag säga! och när jag kom hem så hade jag helt plötsligt en inneboende. Fortsatte mina morgnar med härliga morgon promenader, med mer och mer kläder. Och sen i december kan nog nog faktiskt säga att det har dykt upp lite bakslag. Men himla trevlig och mysig månad på många sätt då jag spenderat mycket tid med min familj, som jag älskar över allt annat ♡ Många beslut har fattats och jag är inställd på en förändring!

RSS 2.0