Why so serious?

Åh vad jag bara älskar det här vädret, kylan och snön.. och att man inte orkar ta sig ut och bara ligger hemma.. Är ju så himla kul hemma, finns massor av saker att göra.. böand det roligaste att sitta i camen och leka lite.. ojj vad kul det är! skrattar ihäl mig här hemma..

Snart ska jag iallafall ner på stan och möta johanna, sen tänkte jag träna lite. Man måste ju faktiskt ta och orka sig ut nångång, annars ruttnar man väll sönder här inne, jag kommer åka buss idag första gången på svinlänge känns det som.. får se hur dte går.. om jag inte minns helt fel hatade jag bussar!

Påtal om ingenting är min fot knas, vrickade till den igår, vilket inte är så ovanligt för mina fötter är typ dom sämsta fötterna som finns, så de gjorde inte så mycket fortsatte spela som vanligt.. Men nu har jag haft ont i den hela natten och är svullen och lite blå.. vilket jag inte brukar bli.. Dumma fot! bara den är bra till imorgon.. eller i värsta fall Fredag!


Känner mig som 10 år igen när man tyckte att webcam var det roligaste som fanns..

omg

HONOM SKULLE MAN INTE TACKA NEJ TILL

( Som personlig tränare alltså....;) )


Sälen i Vinter

Nu är det alltså bestämt, som några av er redan vet, andra inte? så åker jag till sälen i vnter och jobbar där. Åker någon gång nästa vecka, beror på när jag fixat skjuts.. och är borta till slutet av april. Jag kan inte säga att det var ett lätt beslut, och jag fick en helg på mig att bestämma mig. Men nu så blir det så och jag kommer nog få kul, eller jag kommer få kul det är jag säker på.. Men fortfarande så finns det ju nackdelar med allt..För det första får jag inte komma hem över jul tex. Och jag är en som är stenhård på traditioner, jag mådde skitsåligt förra julen och tänkte bojkotta den när min släkt bestämde att vi skulle ha julklappsbyte istället för att köpa julklappar till varandra. A bojkotten kommer väll nu iställlet! Kommer bli en dyster jul känner jag...
För det andra så känner jag verkligen att jag sviker laget, jag vet att dom inte har råd att mista en spelare som det ser ut i nuläget, och hoppas verkligen att det löser sig för dom! och jag är verkligen ledsen att jag lämnar er...
För det tredje är det en lång period, längre än jag var i norge, och jag vet ju hur saker och ting förändradets av det och sånt är ju alltid trist För det sista och bland det största är min familj, min syster som inte hinner komma hem innan jag åker!! och som jag saknar henne! min bästa lilla, stora syster

Men ja som sagt, det blri nog kul. jag kommer lära känna massa nya människor.. åka skidor och förhoppningsvis bli bra på det! jag har ett jobb. jag har något att göra på dagarna! Så ja det ska bli väldigt kul att åka med såklart.. Sen ska jaag ju jobba med min kära Emma! nog om det..

Vi hade match idag mot p95 då.. och det var väll ändå lite väntat att vi skulle förlora. men vi stod emot bra och dom vann bara med 6-1, och då måste jag tillägga att vi hade väldigt mycket målchanser vi med, dessuom var våran målvakt köpt, han var från deras lag!! (haha skojja han var faktiskt väldigt grym!) Men creds till mitt lag som verkligen kämpade och spleade riktigt bra! Och tack för en bra match pojkaar!!

Nu blev det här ett super inlägg och a jag är facinerad om nån orkade läsa allt.. Jag ska ialalfall försöka sova nu.. men sov så gott allihoppa :)


Såklart kommer jag sakna busungen med.. som fan
Bild från Tuna idag



1a advent

Idag har det vart första advent, och det har vi firat med första adventmys med släkten, förutom min kära syster  då som saknades! Det bjöds på smörgås med julskinka, pepparkakor, mjuk pepparkaka, saffranslängd tårta och glögg, julmust och kaffe. Inte illa pinkat va, synd bara att jag kommer rulla fram hela veckan, hehe.

Mamma har sin jobbarkompis med son övernattandes här idag också, och lilla neo sover över så det har vart hålligång hela kvällen. Dom 2 kidsen har sprungit mkring och lekt hela kvällen, hur orkar dom? Devon sa även att han älskar med, så himla söt unge!

Nu ska jag nog snart ta och lägga mig, börjar bli riktigt trött efter all lek med ungarna idag, och det ska bli skönt att sova. Imorgon möter vi våra 95grabbar på träningen. Då jävlar äre fight! vi ska vinna vi ska ta dom, vi ska göra ketchup av dom!;)


en trött tjej säger godnatt


Neo och jag leker med min telefon


Bild från igår, våra snygga sugrör


Decisions decisions..

Kvällen igår var jätte kul! Tack Sofia och Melina för en fin och trevligt födelsedagsfest.. Jag var rätt lugn igår faktiskt, dels för att jag mådde lite halvdåligt, ska jag bli frisk nångång? och dels för att mina tankar är på annat håll.. Men kul hade jag ändå, vi begav oss mot harrys och dansade järnet där med alla etttusen 25 gäster typ. haha det var smockat, men faktiskt kul ändå! Och vädret då? helt sinnes!!

Idag gäller det för mig att bestämma mig, jobbigt! Jag har nog aldrig haft sån här beslutsångest förut. jätte jobbigt.. det känns som vad jag än väljer sås kommer det bli fel. åhhh jag vet inte vad jag ska göra.. please somone shoot me!!


Fin fin fruksot va??


Right right, turn off the lights

yooo! Nu har jag vart i ellfolk i princip hela dagen och stått i kiorren, och återigen måste jag säga att vårat p 99 lag verkligen imponerar, (jag har väll sagt det?) Grabbarna är 11 år och skitduktiga, idag utklassade dom onyx med typ 13-0? Torshälla är ju bara för bra..:) Gick mindre bra för dom andra torshälla lagen idag, tur att vi har våra småpojkar!

Nu är jag redo för fest, party all in ikväll eller? känns som det! Kommer nog bli skojj!! Fia och Melina ska firas så det bjuds på middag och lite annat gott, sen går vi nog ut. Så hoppas ni alla får en fin lördagskväll för det hade jag tänkt att ha!

So raise your glass if you are wrong

shoe-a-holic


Mina nya älsklingar! jag skojjar inte, bästa skorna i världen.. min ruuumpa med på bild också.. Sen jag när jag njuter med mina skor! skor är min egen sort av heroin, så äre bara!!

happy moment

ohh yes, jag är glad nu.. Har hunnit med och träffat både madde och fia, vilket är bra.. det är fredag, och det är skönt.. och mina skor har kommit!! och jag skojjar inte jag älskar dom! skulle kuna gifta mig med dom!! bääst!

Det ända som tynger ner mitt happy moment, är att jag har sån beslut ångest över en grej. Vad det är kan jag skriva senare här.. och det känns lite jobbigt faktiskt.. men på samma sätt väldigt bra.. aa mer om det senare, min kväll består ialalfall av lite träning som jag tänkte åka iväg på soon, sen kommer pina hit, stackarn har vart sjuk hela veckan så nu ska vi ha massa fredagsmys!:) hur awsome låter inte det?

Btw så fick vi vykort från sofia sis, idag! och jag saknar dig jätte mycket.. hoppas du har dte bra på ön, tänker på dig bästa du


Min utfit!! transparent skjorta jeans och boots..

friday i'm in love

Hallå där, kött och blåbär!! haha idag drömde jag om sean banan, jätte konstig dröm, om jag förökte mig på att berätta den skulle ni inte hajja nånting men den slutade med att han och jag sov här ute på gården typ? Pinsam dröm ja, kan man tycka.. men han var faktiskt väldigt gullig i min dröm! rumpaaaaa

nu ska jag iallafall ner på stan och möta upp fia, senare ska jag möta madde! sen ikväll blir det fredags mys!:) ska upp skapligt imorgon och jobba lite i ellfolk så blir en lugn kväll för mig. Nu måste jag kila.. ha en bra dag!


sova?

Jag blir så himla trött på att inte kunna sova på nätterna.. jag vet inte vad jag ska göra åt det.. det börjar ju förstöra mina dagar efter såhär många nätter med dålig sömn.. Nu är det ifs fullmåne och det kan vara en bidragande faktor, men jag har inte kunnat sova ordentligt på ett bra tag nu! Jag vet att det kan beror på mycket, att man tänker förmycket och så vidare, men jag föröker verkligen koppla bort mina tankar, men det är inte så lätt.. Ska nog förbi apoteket idag och se fall dom har några sömntabletter eller liknande..

idag då, jag gör ingenting, dels pga vädret och dels pga av att jag inte orkar för jag är så himla seg, ska iväg en sväng nu iallafall.. brr vill inte ut i det kalla vädret! Sen senare tänkte jag bege mig och träna ett tag! Ge mig sommar sol och värme nu tack!


Sympathy For The Devil



ännu mera skor

Jag kan fan inte hålla mig från att shoppa! Jag föröker hålla mig borta från stan, men sen råkar jag klicka mig in på internetshopping! Så ett par skor klickade jag hem denna gång, fast jag måste faktiskt äsga att det var ett nödvändigt köp! Jag behöver ett par heltäclande festskor, för jag kan ju inte gå och få snön in vid tån hela tiden.. det det här köpet gör inget..

Nu ska ja iallafall ner på stan coh möta upp angelica! Men vi ska bara fika, så inge shopping idag.. hehe (A)


mina nya älsklingar!!


Mythos Beach

Jag är med och tävlar om en resa till mythos beach, allt man behöver göra är att ta bilder och blogga om stället i princip! Gå in och rösta på mig HÄR eller gå med och tävla själv!!




Idol

Hejhej, idag har jag umgåtts lite med mamma, sen skjutsat iväg henne och morfar till bussen, dom ska på kryssning.. och jag tycker faktiskt lite synd om dom i den här blåsten!! Annars idag har jag tränat.. Men påtal om något helt annat nu.. Jag har aldrig vart en sån som varit inne i idol, men kollar lite då pch då och nu när det är så några kvar kan det faktiskt vara intressant! Och såklart får man en favorit då, och i mitt fall råkar mina favoriter vara snygga.. haha wonder why?? Jag är iallafall helt fast i Olle nu och lyssnar på hans låtar hela tiden.. honom skulle men inte tacka nej till. min förra idol var idol robin för 2 år sen eller när var det? men jag såg nu att han skaffat tjej, och det är inte sådär jätte ok..


Tycker ändå dom påminner lite om varandra, samma skrovliga(kan man säga så?) röst båda spelar guitarr, brunhåriga snygga.. och båda kommer bli mina män!




bra träning

Hejhej, har precis lagt mig efter att jag kommit hem fårn våran träning.. och den var faktiskt riktigt kul idag! Bra fart och roliga övningar.. så det ska se ut.. vi har ju trots allt 2 viktiga matcher kvar, 2 hemma matcher också så jag tycker ni kan slita arslet ur vagnen och komma och kolla.. för vi behöver allt stöd vi kan få! ta era poms pooms och kom ;) haha närå..

Vi körde skoboll som uppvärmning idag(oseriöst jag vet, men jävligt roligt), ni vet när ni har en av era skor i handen och kör med den. det är svårare än vad man tror! men jag mitt pucko fick nått jävla tuppjuck och typ glidtacklades, med shorts!! ingen höjdare, sved lagom när jag duschade nu. men vad gör man inte för sitt lag...


love shoes

Idag vaknade jag rätt sent efter en orolig natt med svårt att sova och konstiga drömmar, jag låg kvar i sängen och segade tills jag hörde nykeln i låset och jag hoppade upp ur sängen och sprang ut till hallen. Mamma och pappa var hemma! Jag och mamma åkte iallafall till tuna park och där hittade jag ett par skor jag ville ha på skopunkten.. och som den säljaren jag är lyckades jag hitta ett par skor som föll mamma i smaken, och vips så fick jag ett par till gratis! ta 3 betala för 2 ;)


Ett par bruna skor, alltid använtbart tror inte jag äger några.. och ett par uggs, inte dom snyggaste skorna men så användbara i vinter! från skopunkten

Vinter vit



Köpte hem den nya smaken av marabou idag, vinter vit! Man måste ju smaka alla marabous choklader om man är en choklad älskare liksom! Och vad tyckte jag då om denna smak? Jag gillar vit choklad, men inte riktigt lika mycket som vanlig choklad.. Jag älskar magnums glass med vit choklad och jordgubbs glass, jag köpte alltid anthon bergs vita choklad förut men jag måste faktiskt säga att den är aningen smaklös.. så ja den här smakade som helt vanlig vit choklad och den smaken tillfredsställer inte riktigt ens choklad behov typ.. Kan vara därför vit choklad inte räknas som vanlig choklad för att den inte innehåller någon kakaomassa!! men om du inte smakat den, gört!! den är ju god och absolut inget fel på den, men i fortsättningen köper jag nog inte denna!:)

Nobody said it was easy

Jag lyckades ta mig upp ur sängen tillslut, men jag måste säga att det var inte lätt! Varje gång man reste sig upp så var det så kallt så då var det väldigt frestande att lägga sig i den varma och sköna sängen.  Men jag har vart så himla rastlös, mamma och pappa får aldrig mer lämna mig en hel helg igen.. Jag menar jag har redan pratat med dom 2 gånger idag.. haha? Jag gick iallafall en sväng till ica och handlade mat, cola, pop corn och choklad så jag kan överleva kvällen. Lagade en riktigt godmiddag, jarråå jag lagade faktiskt mat och gick inte och köpte en pizza, creds for me! Jag testade att laga enchiladas, och det blev riktigt gott faktiskt.. Nu sitter jag och kollar på gossip och efter det är det mys time med film och lite gott, får vi se hur mysigt det blir med tanke på att jag är själv och är inte det största fanet av det, det vill säga..

Förövrigt så är jag rätt så jätte glad just nu.. Strängnäs förlorade med hela 12-0(poor them) idag vilket betyder att vi ligger kvar på vår plats i serien vilket är 5a!! Onyx förlorade också igår! Äntligen ligger vi på den övre delen av serien och nu måste vi jobba stenhårt för att inte tappa den platsen!



. . .

Haha Lagfesten igår var galen.. som vanligt! Alla var super glada efter våran sköna vinst så vi hade riktigt kul tillsammans, jag älskar mitt lag *ler lite blygt*. Vi hade tävling, dansade, spelade öl spel, hade tysta minutrar a you name it.. Och vet ni vad? vi pissade även lite på våra nyinkomna småttingar.. japp vi brukar gilla att göra det (jätte hemlis) idag känner jag mig lite halv dålig, har mest ont i kroppen från matchen så har bara legat i sängen och segat heela dagen änsålänge.. skönt kan man tycka, men jag börjar bli utråkad som fan nu, så nu ska ja gå och lukta lite på blommorna...


Skel, jag vadå? nej...


Firar en seger

ÄNTLIGEN.. vi tog vårt 2a tredje poäng för säsongen!! Och ja vi var det bättre laget, men vi låg ändå under i 2,5 peroder.. helt stört under matchens gång funderade jag på fall jag skulle sluta innebandy eller liknande. vi kunde inte förlora liksom! Men vi kom ikapp och vann matchen med hela 5-3. så nu jävar är det lagfest och supa som fan.. Säger osm min tränare"ni har förtjänat att blåsa bort skallen i dag." helt rääääät ;) ff helgen :)


Jag och Linnea just nu, ska strax iväg..


Gameday


Torshällas damlag

Nu är det matchdags, och inte vilken match som hällst det är DERBY. Där vi slåss om titeln som eskilstunas bästa damlag, eller det vet vi ju redan vilka det är.. Men vad som hällst kan hända, och det gäller att visa vilka som är bäst när det väl gäller!! Laget är super taggat sen träningen i onsdags och vi spelar i våran förra hemma hall, så nu jävlar ska vi meataa(kötta) Men mesta är minst lika taggade, det här är deras viktigaste match på säsongen, och på något sätt har vi en tendens att inte spela så bra mot dom..

Men nu gäller det, och vio ska allt visa att vi inte hör hemma i slutet av tabellen..
KOM IGEN TORSHÄLLLLLLLLLLLAAAAA!!!

kalas

Nu har jag precis kommit hem från min morfar, jag är utmattad och svinmätt! Nu ska jag försöka somna tidigt så jag är riktig taggad till derbyt imorgon.. käka taggtråd! Kvällen var iallafall jätte trevlig med god mat och trevligt sällskap. Men aj vad ont jag har i fingrarna efter att ha kört idrag paper på mobilen.. Men jag fick dagsbästa! Ni som har ipone och inte det spelat. skaffa det, lovar det är beroendeframkallande!! Nej som sagt nu väntar sängen mycket att göra imorgon.. mitt rum ser bla ut som ett bombnedslag.. Ovanligt? nej...'

 

 


hoho

Ska iväg och fira morfar nu.. kan skriva mer senare! Imorgon är dte derby TAGGATAGGATAGGA..

förjävla kallt idag btw.. ha en trevlig kvälll Byeee


Norway

Lite komiskt tycker jag.. att när jag läser min blogg från i somras när jag var i norge skriver jag att vissa dagar är jätte jobbiga och att jag längtar hem, jag saknar saker jag inte borde sakna att jag helt enkelt inte kan sluta tänka på det och längtar bara hem. Och så kände jag, det är en av anledningarna ag skriver blogg, så att jag själv kan gå tillbaka i arkivet och kolla hur jag mådde då både psykiskt och fysiskt.. Känslomässigt kanske ni mina kära läsare har svårare att förstå.. Men när jag ser en text jag skrivit, som kanske inte betyder nått för er men den lilla texten får mig att komma ihåg hur jag mådde då, om jag mådde dåligt över nått och varför! Och ja jag längtade hem många många många gånger, kunde va vad som hällst som fick en att må dåligt en hel dag, en dröm, ett sms eller bara en låt..
Men nu till det komiska, sånna dagar jag hade då, sånna har jag nu.. fast jag längtar tillbaka till Norge då. Jag längtar tillbaka till Norge som fan, till mitt jobb, till min lilla säng, till att ha folk omkring sig 24/7! Jag saknar det fina lanskapet, alla mina vänner, all gemenskap och såklart alla fester. Alla mysiga filmkvällar, lyckan när man var ledig och dte faktiskt var sol, och hur glad man var när man prtata med någon hemmifrån, den goda hotellfrukosten, cookisarna på cafeole och pizzan på laizas Och det är mycket som får mig att sakna. Och det är mycket som får mig att tänka tillbaka på min sommar. och så att ingen ska missförstå mig nu, så trivs jag hemma jag älskar mina kompisar, men på samma sätt som jag trivdes där och hade kul där, har man dagar som man bara vill tillbaka..  jag antar att det alltid kommer kännas så vart man än är, och vad man än gör.. gräset är alltid grönare på andra sidan va??


Ni kanske tycker jag är konsigt, att sakna dethär?


rubber boots



Dem här snygga gummistövlarna införskaffade jag mig idag! Varje gång jag behövt använda gummistövlar så har jag använt mina 10 år gamla 34er typ! Bästa mami var faktiskt med att betalade på dom efter mitt argument
"alla barn måste ju ha ett par gummistövlar" och det verkade funka på henne, kära mammsen

frisören

Idag har jag då vart hos frisören och färgat håret.. blev riktigt bra tycker jag.. Min frisör förstår sig verkligen på mig och vet hur jag vill ha! behöver typ inte säga något utan hon förtår hur jag menar..haha Love it! Efter jag vart där mötte jag upp madde på stan och lunchade med henne, nu är det strax klart för träning sen ikväll ska jag äta tacooo.. så gottt kommer äta huuur mycket som hällst yaaao..


Två bilder på mitt nya hår i olika ljus.. ja ni ser ju ungefär hur det ser ut!

vampires suck

Kollade på filmen Vampires suck idag.. och vet ni? DEN SÖG!! verkligen ingen bra film, kan vara för att jag älskar twilight filmerna, och helt besatt av böckerna.. men om jag int ehade vart det skulle jag nog hata den ändå.. för den var verkligen dålig.. och skådespelarna var inte ens bra, inte som dom riktiga.. ok nu är de besattsanna som pratar igen men jag ska ge er ett tips.. KOLLA INTE PÅ DEN HÄR FILMEN.. bortkastad tid!

Det ända som var roligt i filmen var den här scenen, haha faktiskt ända gången jag skrattade.

"you know who we are, dont you? YES..... you are the black eyed peas!!"
HAHA JAG DÖR!!


homa spa

Idag vaknade jag lite för sent.. halv 12 rättare sagt!?? vaknar aldig så sent.. Sen låg jag i sängen och inte gjorde ett skit ett bra tag också. Sen tänkte jag nej nu får jag hitta på nått så jag förflyttade mig till badet, sen satte jag på mig ansiktsmask och hade tt litet home spa.. Skönt och uppfriskande en sån här höst/vinter dag. Så då låg jag och njöt av det ett tag så nu är jag en helt ny människa... eller nej, vem försöker jag lura egentligen..??

Gurka sägs vara bra för att ta bort ringar under ögonen, så varför inte testa?


what up?



Tycker att jag och emma borde extraknäcka som killar...


tjabba tjena hallå

Dålig uppdatering ihelgen men jag har haft annat för mig.. Ok jag förökte faktisk tmobilblogga men visste inte hur man gjorde så jag sket i det! Men jag har vart i sthlm och hälsat på emma som ni kanske förstått och kom hem idag. Det har vart lika trevligt som alltid att träffa Emma, och nu kommer jag inte träffa henne på ett tag för hon åker snart up till sälen och säsongar där. I lördags iallafall så kom jag dit vi pratade lite och tog et lugnt sen vid 4 gick vi till ojojoj och börja dricka öl.. sen foertsattes det med drikandet hela kvälllen.. Hela söndagen låg vi i sängen HEEELA dagen.. ne ok vi gick upp och köpte cola och pizza, idag har emma jobbat och jag passat på att träffa en gammal klasskompis Ida på stan.. Jätte kul faktiskt, har nog inte setts sen.. studenten??


byebye e town hello sthlm

Nu flyr jag staden och åker iväg till Ems i huvudstaden.. kvällen igår var bra och maten var jättegod! tacktacktack! Nu hinner jag inte skriva mer för snart går tåget.. Några som ska festa i stockholm ikväll? Give me a call then!!


middag hos syrran

Nu ska ja iväg på tre rättter hos syrran sen ska ja möte pine på stan.. ha en trevlig kvälll CIAAAAOO


stan hela dan

Idag så åkte jag först till syrran och blev lite feedad! alltid lika uppsakattat, sen gick vi ner på stan och fixade lite grejer. Bland annat köpte årets första julklapp!! den ni.. Sen mötte jag upp madde och vi åt lite sen gick en sväng vi också.. Bra dag med andra ord!:)

Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska nog koka en kopp te snart och läsa lite i min nyinköpta bok, "En shopaholic fpr en syster".. Kommit in i en läsar period nu igen när alla greys avsnitt är slut!

Haha föresten så kom jag på mig själv idag när jag måste låtit rätt trög, "Fia kan jag få ha mina skor imorgon?" Bra att jag frågar syrran fall jag får ha mina skor eller inte, hon har nämligen frågat fall hon får köpa dom av mig men jag vägrar sälja mina skor (skulle såra deras känslor), men jag har sagt att hon får låna dom när hon vill.. Men nu börjar dom i princip bli hennes eftersom jag börjar fråga fall jag får ha dom :( förlåt älskade skor!


google maps

"1. Gå till google maps   2. Klicka på "vägbeskrivningar"   3. Skriv Japan som startplats   4. Skriv Kina som slutplats   5. Gå till nummer 43 i vägbeskrivningen   6. när du skrattat färdigt, sätt in detta på din status."



Hahahaah, vet inte hur mycket jag skrattade när jag såg det här! "åk vattenskoter över stilla havet" jag menar alla har väll en vattenskoter till hands? jag vet inte fall jag tycker det är roligast eller vem nolifaren är som hittat detta!!

bästa pizzorna

Kvällen igår var bra. Åkte hem till fia och tog en drink, sedan gick vi badaro mot grappa, jag orkade nästan en hel pizza!! eller orkade och orkade, jag tvingade i mig nästan en hel pizza för dom är så jävla goda. Sen satt vi kvar där och drack lite smått och pratade massor, men vid 11- halv 12 åkte vi hem.. Men fan vad jag inte kan sova på nätterna, fattar inte vad problemet är!



glasögon kanske?



Blind brevbärare? haha


Grappa ikväll

Hej hopp, nu har jag vart på stan och fixat lite ärenden.. bla solat.. kändes att det behövdes i denna vinterkyla! Men jag måste säga tat lite mysigt måste man ju tycka att det här vädret är idag.. inte jätte kallat, inge blåst ingen snöstorm.. utan bara snö! Sen att det är snorhalt ute och jag höll på att dra på ändan ett par gånger är en annan femma..hehe senare ikväll ska jag hem till syrran sen ska vi gå och äta på grappa.. Love love love i want yout love! Vette fan vad det blir ikväll men grappas pizzor är bland dom godaste som finns så luter åt en sån faktiskt :) Nu är det inte långt kvar till jag ska till stockholm och hälsa på min sötnos Emma.. och som jag saknar den tjejen!!


Sofia och jag sist på grappa..      PIZZZZA

jag ser det snöar

Herre min skapare vilker väder det vart idag! Första gången jag körde bil när det var massa snö ute och det gick helt ok.. lite läskigt faktikst! Men fasiken vad snö det var på bilen dåå och jag hade inga vantar när jag skrapade den, osmart i know... På staden träffade jag angelica som var dyngsur efter den snöiga promenaden.. vi gick till waynes och jag invigde vintern med en chailatte!! Jag vill inte vara aggro eller nått nu, men jag gillar inte vädret.. visst det kan få vara snö PÅ JULAFTON men sen får det räcka.. gillar inte gå omkirng på snorhalis eller blöt slask i en miccelin jacka som man trots tjockleken fryser med ute men svettas i inne.., Men ok lite mys är det med vintern också så klart..


Tex är det mys att sitta inne på waynes med en chailatte och titta på alla som fryser utanför:)

it's just hair

Vilket väder vi fått va? vem har gjort vad för att reta upp vädergudarna såhärmycket? själv har jag legat hemma hela dagen, taghit ett skönt bad kollat lite på greys, men nu måste även jag ut i ovädret.. Stan och Angelica väntra.. men vi kommer nog bara sätta oss på ett mysigt fik och gotta i oss varmt kaffe.. höhö

På stan måste jag också boka tid hos frisören, och där kommer problemet.. jag vet int evad jag vill göra med mitt hår!! Vill göra någonting, en förändring men mitt hår är heligt för mig och jag gör alldrig några stora förändringar.. Men funderar på att färga det ialalfall och då skulle jag behöva eran hjälp! Jag har haft många h¨årfärger genom toderna och här har jag kort på 4 av dom och då skulel det vara jätte snällt om ni kunde tycka till vad ni tycker..



Så svårt kan det väll inte vara att lämna en liten kommentar.. eller :)?
I NEED YOU HERE!!

..



Glad tjej i Norge för cirkus 3,5 månad sen. Fanns allt att vara glad över, jag gillade Norge, hade underbara vänner, solen sken och min familj var på besök.. kan även tillägga att jag lökade sönder på den häär promenaden.. hehe


Wishin’ and Hopin’

Ännu en dag som spenderas i min säng.. mår inte helt ok än, och jag har bara orkat gå tioll köket fram och tillbaka för att äta frukost. Ikväll hade jag tänkt försöka träna iallafall. Jag ser faktiskt väldigt mycket fram emot den här veckan. På onsdag ska jag och min syster ut och äta, sen kanske vi hittar på något annat roligt, sen på fredag ska jag hem till min syster för att typ firaa morfar, fia vill fira morfar innan hon ker till gotland i 4 veckor.. Lördag flyr jag staden för att hälsa min Emma i stockholm. Ett minus är ju såklart att syrran åker på söndagen vilket innebär att jag inte får träffa henne på ett bra tag. Det är iallafall vad jag vet händer i veckn sen får vi se vad som dyker upp.. :)


segisch

Idag har jag legat i sängen hela dagen, hostat ut mina lungor frysit och sovit.. inte alls som jag förtjänar.. Gårdagen igår var jävligt kul, jag var lugn, för engångsskull.. Hehe.. Drack lagom och allt var topppen! Mamma frågade till och med mig om jag var nykter när jag kom hem.. så lugn var jag, men idag när jag vaknade ville jag typ dööö.. seriöst.. Nu har min "halv sjuka" brytit ut..

Men kvällen igår då, vi var ju på inflyttningsfest hos målvakts hellan, det var mycket trevligt.. jag fick delas vinst på tipspromenaden! vann en halv cider.. winwin! sedan drog vi vidare ut på harrys och dansade som aldrig förr.. riktigt kul kväll faktiskt..

Idag ska jag nog bara fortsätta ligag i sängen typ.. hela dagen. jag är helt slut. har träningsverk från matchen också.. hoppas ni alla haft en fin helg




helvetes jävla kuk balle

Matchen blev oavgjord... IGEN!! vad är det med oss?? 3e matchen vi tappar en ledning till oavgjord! Fan i helvetes jävla ruttna håriga armhåla!!

Nu ska jag försöka glömma matchen och festa... I'm party like a rockstar... elller???


Mot stränkan

Nu alldeles strax har vi match mot strängnäs, det är en viltig match för oss och vi saknar många viktiga spelare.. Men vi kan nog fixa det, spela som ett lag idag och kämpa för varanda.. då är vi bra! Idag känns som en bra dag för att hamna på matchreferatet, börjar bli dags nu! haha

Får se ialalfall fall jag hinner skriva nått efter matchen hur det gick.. för efter matchen blri dte fixa sig snabbt som satan i gatan och åka till farmor och farfar och äta, sen har en i laget inflyttningsfest och det kan inte annat än att sluta bra.. Jag laddar med pepp musik redan nu, vad sägs som den här låten från swedish house mafia?


Ta mig tillbaka


Till sommaren, till norge, till mitt liv där!!!


love the way you lie

okej, jag har gjort det igen.. Jag kan inte beskriva hur jag känner just nu, för jag förstår det inte själv... Har ni nångång hatat er så mycket att ni bara skrattar åt det, för ni vet inte vad ni ska göra? så är det just nu.. Jag hatar mig själv, för jag vet inte vem jag är längre, och gör saker jag inte vill/borde göra. nu står jag mellan 2 vägar och vet inte vilken väg jag ska gå.. för just nu står jag mitt emellan och de funkar inte längre. nää jag får fan ta tag i mitt liv nu. åt bilket håll vet jag inte än!! this sucks...

pigg tjej

Pigg och glad det är jag idag, eller?? Pigg är jag iallafall, piggare än igår. Men så mycket gladare vet jag inte.. Som sagt går mitt humör upp och ner och idag känner jag mig inte jätte glad just nu.. Men come on det är fredag, jag ska ner på stan och luncha med pine, solen skiner och så mycket bättre kan det inte bli!! dagen kan bara blir bättre!:)


bakis.se

Hejhej, igår så skyndade jag mig hem efter träningen tog en cider och slängdemig i duschen.. Nån timme senare var jag på förfesten och drack upp mitt vin på mindre än en timma, sen gick vi till harrys och fortsatte dricka där.. jag kan tilllägga att jag inte hann äta nån kvällsmat så ni kan ju tänka er hur det gick.. svinfull en onsdag Bra sannna!! Kul hade vi iallafall, riktigt kul faktiskt, hade allsång till my heart will go on bla.. men idag så har jag i princip legat i sängen the whole day.. men nu börjar jag bli pigg igen faktiskt...


Pine och jag igår


Skit väder

Jag är nog inte den ända som hatar vädret just nu! hela natten hörde jag regnet mot rutan och när jag vaknade imorse ville jag bara ligga kvar i sängen hela dagen!! Men nej jag trotsade vädret och åkte till syrran och åt lunch, sen mötte jag upp min angelica och fikade på stan.. Så dan har vart helt ok iallafall, men jag är sjukt trött.. måst evara vädret. Nu sitter jag iallafal och väntar på mat i princip sen ikvälll blire Harrran!! Yeeeey

snygga strumpor!

hallå mina vänner, har nyligen kommit hem fårn tuna park med söta josephine! Och hon fick äntliugen sin present.. haha hon fyllde 19 oktober (A).. men det var lika kul som alltid!!

Påtal om ingenting så måste jag bara visa er hur mina strumpor ser ut idag, min mamma köper alltid massa konstiga strumpor till mig som måste användas när det inte finns några vanliga rena.. ja ni kan ju se själva..


Dom här skönheterna fick jag när jag fyllde.. Sanna 20 år liksom!!


Dom här plus 2 par till hajstrumpor köpte dom med sig till mig i norge...

Du har frusit mitt i

Nu har jag bäddat mig ner i sängen efter träningen! har tagit en varm dusch och har en kopp te också så nu är jag varm och skön så jag kan somna gått.. i hope! Har inte så mycket mer att berätta, förutom att min fot är knas.. för dom som bryr sig.. Godnattt allihopppa!


Ge mig en chans att drömma om ibland

1 November

Idag är det redan första november, gud vad fort tiden går!! redan ett år den som jag bodde hos Emmet en månad då hon var i skåne! Jag hade tänkt börja med något nytt här på bloggen där jag varje månad lägger ut vad jag gjorde under den månaden förra året.. Så här har ni några bilder på vad jag gjorde November 2009!


Inte så många bilder kanske, för jag tog nte så mycket bilder då.. mest på fest, men faktiskt under den här månaden hade jag bara en mapp med festbilder, kan det vara så att jag bara festade en gång denna månad?? Låter ju helt otroligt isåfall!! hehe

RSS 2.0