work hard, play hard

Godmorgon! Här sitter jag och har precis ätit frukost! Trött tjej, hej! Jobbar helg denna helg, 13,5 timmar i fredags 15 timmar igår och idag väntar väll ca 10 timmar. Plus jordens träningsverk på det! haha jag vet ju iallafall om att jag lever iallafall! Men helgen har gått skitbra änsålänge löningshelg innebär ingen vila så vi har haft att göra hela tiden i princip! men kul, som jag sagt tidigare.. ibland är mitt jobb bara för jävla bra!
Ha en underbar söndag alla♥
 
Mysfrukost! Ser inte mycket ut för världen.. men gott var det :)
 
 

we are the people,
we rule the world

Godmorgon på er, vill ni veta vad jag gjorde imorse? Kl ringde 06.00 GÄSP! fortfarande mörkt ute regnet slog som spön i backen men ändå lyckas jag ta mig upp och befinner mig på gymmet, efter en cykeltur i jag lovar världens skyfall kl 06.45!! VAD GÖR JAG HÄR!? tänkte jag då, men efter 30 min hård boot camp och 40 min kondition cyklade jag hem igen med ett leende på läpparna. Nu har jag fått i mig en mega frukost och är redo för vad dagen har att erbjuda.. i mitt fall är det jobb! Ha en fin dag allihoppa och hoppas ni haft en lika bra kick as morgon som jag!:D
 
 

say hello to my new lovers

JAG DÖÖÖÖR, SÅ SNYGGA!! jag är i sko-himlen.. finner inga ord.. ogonorgasm, -Grattis i förskott Sanna, -ne men tack Sanna, du är ju bara för underbar.. och bra smak har du också! -Tacktack, kul att du gillar dom! -Skojjar du?
I LOOOOOOVE THEM
 
ok nu ska ja sluta prata med mig själv här och försöka sova istället, fick enheldel inhandlat i västerås idag faktiskt men hinner inte ens pyssla med det nu för måste somna typ.. nu! Ny dag imorgon med nya spännande saker på schemat! looking forward to it! Fredag imorgon med, kan inte bli bättre!? Godnatt från en alldeles exalterad Sannna!♥
( som tydligen gillar prata med sig själv, och om sig själv i 3dje person )

fake it till you make it

 
Idag dagen till ära har jag lockat håret, inte för att det är nån specellt ärad dag förutom att jag är ledig, och varför jag inte lockar håret oftare vet jag inte då det tar max 10 min att få det såhär? Lätt som en plätt att se lite extra fin ut.. fake it till u make it så att säga... nu ska ja ner och luncha på stan sen iväg till västerås och ikea! LATER!!

finns inge dåligt väder..

Inte ska lite regn få förstöra min härliga morgonpromenad.. Lite regn har väll ingen dött av liksom, så de va bara leta fram nå varmt och ta på sig och gå ut.. och inte ångrar jag mig häller för tro det eller ej men det är jävligt skönt att gå ändå. Nu har jag precis fått i mig lite frukost och ska strax ner på stan och möta upp maddie för en fika, sen vidare mot gymmet! Sen jobbar jag ikväll, najs dag helt enkelt.. nu måste ja lägga på ett ryck, ska va på stan om 30 min!! tidsoptimist? JAVISST :)
 

come on come into my life

Jag skickade för nån vecka sen iväg en beställning på lite foton jag ville ha utskriva.. Idag damp dom ner i brevlådan så ja har setat och stoppat in dom i lite ramar och så nu, jag har tänkt gjort det sen jag typ föyttade in men latheten har satt emot, men nu har jag fått en ny energikick på att fixa till i lägenheten så nu jävlar! Det är iallafall lite bilder på min fina familj som jag tänkt ha lite här och var i lägenheten! Haha men när jag beställde dom kunde jag inte bestämma fall jag skulle ha färg eller svartvit så ja beställde varje kort i både och! så får vi se vilka jag tar..
Annars idag så har jag tvättat, och vart en sväng på gymmet.. nu ska ja försöka hinna ner på stan en sväng innan jag börjar jobba! :)
 
min fina familj ♥

We'll be coming back for you one day

Åh vilken skön dag det har vart på jobbet idag, vet inte fall det beror på att jag var på så bra humör redan innan eller att vi bara haft bra människor som ätit hos oss, men den har flytit på bra och den har gått fort! Kom dessutom hem och det luktade kokos i hela lägenheten!! MUMMS testade på att baka kokostoppar idag innan jobbet och lukten låg fortfarande kvar! Nu är det dags att sova och tagga för en ny vecka! nightyyy  ♥
 
 
KOKOS TOPPAR
200 g riven kokos
2 ägg
50 g smält smör
1-2 skopor proteinpulver
 
Receptet är fin bloggen jag tipsade om igår, man blandar bara ihop alla ingridienser rulla till bollar och gräddar i 175 grader i ca 10 min. Jag hade på smält choklad mörk choklad på några av mina och några fick vara naturella. Eftersom jag bara har proteinpuler i smaken jordgubb vit choklad fick det bli det, och det smakade faktiskt bra.. men tänk smaker som cappucino.. eller choklad hasselnöt!! Mmm dessa kommer bakas flera gånger :D

strong is the new skinny

Ett skepp kommer lastat!! med vadå?
ETT FETT JÄVLA PAKET FRÅN FITNESSGURU är vad det är!
Japp mina grejer har kommit och gladare tjej får man leta efter! Nu ska det tränas som aldrig förr i mina snygga nya linnen och mitt nya protein, lite överambitiöst att ha hela 3 shakers nu!? haha var tvungen att inviga ett av mina linnen på morgonens powerwalk, you gotta love life sometimes :)
 
 
 
 
 

Move that as u sexu wo-ho

Idag mina vänner, idag fick jag äntligen träna och om det var skönt? Om jag mår bra nu? Om jag kommer ha feta träningsverken imorgon?
Svaret är HELL YEAH!!!
Så nu efter ca 2,5 timmar på gymmet mår jag som vanligt igen, och har en riktigt endorfinkick!! Taggad för jobb ikväll är jag också..
 
 
Måste bara tipsa er om den här bloggen, ännu en träningsblogg jag börjat följt och den här bloggen är verkligen bra! Hon har dessutom nyligen släppt en singel som jag dunkade på högsta volym i öronen idag på gymmet, teaser till låten har ni här! ( annars finns den på spotify )
Nu måste jag kila ner mot jobbet.. hoppas alla får en fin lördag  
 
Nej vadå? jag gillar inte alls nike eller så..

Will you leave A light on for me

Gah blir så trött på min kropp ibland!! Med detta tackar jag för mig och säger godnatt! Hoppas på att jag mår bättre imorgon då de är ända dan denna vecka jag kan träna. PUSS ❤


So turn up the love

Godmorgon! Har precis fått i mig lite frukost och ska snart fixa ordning mig för jobbet, blev mycket jobb denna vecka, vilket alla som känner mig vet att jag tycker det är SKÖNT! Det ända som hamna på sidan då denna vecka var min träning som jag äntligen kommit igång med med ihelgen ska ja hinna träna igen, och dessutom är jag ju ute på mina morgonpromenader varje morgon, det räcker för mig just nu det med, det är både skönt och avkopplande! Haha när folk frågar mig på jobbet varför jag är så glad, för det märks på mig när jag är sådär löjligt glad ni vet, och jag svarar TRÄNING!! Dom flesta tror att jag träffat nån kille och att det är pga av kärlek jag är så glad.. och ja på sett och vis så är det ju kärlek till träning!
 
HA EN FIN DAG ALLESAMMANS!:)
 
Riktigt härligt ute imorse, solen värmde men ändå den kalla friska luften.. måste snart ta att införskaffa mig ett par vantar!!

birthdays...

Alltså jag börjar få lite småpanik.. Min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag vet varken vad jag önskar mig eller vad jag ska ha på mig när jag firar mig!! BIG PROBLEMS!! letat runt på internet som en galning efter nå snyggt att ha på sig, men hittar inget! Och jag som inte vart ute en helg här i eskilstuna sen jag vet inte när vill ju liksom ha nått snyggt! I NEED HEEEEEEEEEEELP!!
 
Ska sova nu iallafall, jobbat 12 timmar idag och jobbar heldag de kommande 2 dagarna med.. Men inom kort ska jag göra en liten önskelista här på bloggen om vad jag önskar mig.. när jag väl kommit på det! höhö
 
Bild från när jag firade mig förra året! Var lite brunare då kan man säga.. 
 
från min 20 års fest

-

 
Har egentligen inget vettigt att skriva här, har jobbat hela dagen och inte så mycket annat roligt som hänt. 
Så med lite peppande ord här säger jag goodnight,
och jag, jag är ganska amaaaziiiiiiiiing! TJING!!

Strong is the new skinny

 
 
Godkväll! Haft en bra måndag? Jag är mer taggad än nånsin nu när jag i princip setat hela kvällen på fitnesguru och beställt träningsgrejer! Har länge tänkt köpa protein då jag anser att det är ett väldigt bra alternativ för mig just nu med min mage som krånglar och att jag börjat träna igen.
Jag är peppigare än pepp just nu, nu ska svettet rinna,
muskler byggas och kondition förbättras!
WIIOHOOOO vilka är med mig?
 

Grattis kära bror

 
Idag fyller ingen mindre än min bror 31 år! Oh gud vad fort tiden går, för ett år sen hade han precis haft sin 30 års fest, jag hade min lilla Emmaskrutt här, jag hade inge jobb, och åkte aldeles strax till alnaya i 2 veckor, efter det Thailand! Vad annorlunda en liv kan se ut liksom.. undra vad jag gör vid den här tiden nästa år!
 
However Grattis som fan Linus och hoppas du får en toppen dag!!:)

Money is the anthem Of success



Såhär såg jag ut ikväll på kalaset! Det var himla trevligt att träffa släkten lite, och gott!! vem visste att min bror hade sån smörgåstårtetalang! Hann inte ta bild på den innan alla högg in tyvärr men den var super fin också! Nu har jag bytt om till mysis och sitter i soffan med en kopp te. Tänkte chilla lite här innan jag lägger mig och läser.

Jag är faktiskt ganska nöjd med min vecka, framför allt att jag kommit igång med träningen igen! Hoppas att förkylningen fortsätter hålla sig borta så ja kan fortsätta ordentligt. PEPP! Jag har också tagit tag i annat nödvändigt som jag skjutit upp tidigare.. Och även hunnit träffa mina vänner. Så trots att jag vart så mycket ledig denna vecka så är jag nöjd över vad jag åstadkommit.. Och den kunde inte avslutsats bättre än med denna helg! Nu taggar vi för en ny vecka.. med lite mindre ledighet, SKÖNT!
sen får vi se vad mer den har att erbjuda.. Godnatt kära ni ♥

we go higher than high Until we kiss the sky

Hoho vad jag mår som jag förtjänar idag.. det vill säga.. SKIT BRA!!!! kommer nog få sota för det mer imorgon, för har precis kommit hem från gymmet och köttat sönder min kropp ännu lite mer, den som redan lider av träningsverk! höhö slutade skapligt igår, tackade nej till ett anatal erbjudanden till att sätta mig och ta ett glas och gick hem och sov. rolig tjej? hej! Nu ska ja ialalfall hoppa in i duschen och åka iväg på födelsedagsfirande för min kära bror! Det vankas smörgåstårta och förmodligen ett och annat gotti gott :D
 
För er som vill känna er lite nyttigare till kvällsfikat så kan jag ge er recept på mina inte jätte nyttiga men mindre onyttiga snickerskakor som smakar gudomligt! Ok nu ska vi inte överdriva, men fakiskt godare en vanlig snickers enligt mig! och super enkla att göra!! Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna om ni gör dom.. receptet är hämtat härifrån, och där kan man hitta andra recept på lite mindre onyttiga gottigheter med :)
 
 
SNICKERS KAKOR
 
200 g Mörk choklad ( minst 70% )
1 dl ekologiskt jordnötssmör
1 dl jordnötter
ev. lite flingsalt att toppa med
 
Smält hälften av chokladen och lägg ut på en plåt, medans det svalnar värmer du upp jordnötssmör och jordnötter som du hackad lite på låg värme i kastrull. Häll sedan på jornötsröran på chokladen och smält resten av chokladen och ha på överst. Toppa med flingsalt om så önskas..
Simple as that!!

feeling good

Godmorgon på er, jag mår bättre idag! Ny dag nya tag, gör om gör rätt! Idag tänker jag ta dagen till att bara göra må-bra saker! Något som redan bromsar mig där är min träningsvärk. AJ vad ont det ska göra att träna, men ont ska med ont fördrivas så ja ska ut på en fet Pw nu och mjuka upp mina onda, stela och något hej-jag-är-lika-orörlig-som-en-100-årig-gubbes-lilltå kropp!! det sista morgon kaffet åkte precis ner för strupen så nu är de bara ge sig ut, hej och hå!
 
 
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

life is to short

Hejsan, vet inte hur jag ska beskriva dagen annat än att det kan alltid bli bättre. En riktig off dag, 3dje dagen ledig nu och jag börjar få slut på saker att göra, samtidigt som jag häller inte engegerat mig i nått att göra. Med det ruskiga vädret som vädergudarna bjöd på idag så kände jag att jag ska ta denna dagen som träning på att ta det lugnt. Jag måste lära mig att bara vara hemma, det ska ju inte vara så svårt? Tur att jag ska jobba ikväll iallafall, men helt ärligt så känner jag inte för det just nu häller.
over and out
 

Papas tapas

Ni kan ju gissa om jag Har en bra kväll..


It's always a good time
Woke up on the right side
of the bed

Woah-oh-oh-oh its always a good time!! Bättre start på dagen får man leta efter! kl ringde ju strax innan 7 imorse då jag hade tvätt tid, just den biten på morgonen kanske inte va den bästa men ner stoppa i en maskin, upp dricka en kopp kaffe, ner ta ut den maskinen stoppa i en ny gå ut på en härlig höstpromenad, där första låten i lurarna är Owl citys "good time", kommer hem lätt väderbiten då det är en kylig höstmorgon med endast solen som värmer kokar en kopp te och äter frukost går ner och hämtar tvätten och man är redo för dagen kl 10 på morgonen! Sååå skönt, bättre start får man leta efter och solen gör ju en himla glad också!
Ha en bra dag, och hoppas ni haft en lika skön kick-as morgon som jag!:)
 



we do not remember days
we remember moments

Godkväll, nu har mammsen precis åkt ifrån mig och jag sitter med min mugg te och ska snart gå och lägga mig! Vi har haft en jättemysig kväll som vi började med att handla ( jätte mysigt va;) ). Vi bestämde oss för att laga Tacogratäng med fet sallad och Gucca, och åh så gott det blev!! Längesen jag år det, men det är så enkelt och så gott! Det ända man behöver göra är att köpa en färdig findus tacogratäng påse, jag vet att det går lika bra att göra själv, och att det säkert är både nyttigare och bättre, men ibland får man vara lat!:)  Efter maten gick vi ut på en kort promenad, och fybövelen vad kallt det blir om kvällarna nu.. säger bara en sak.. HÖST! 
 
Kryper när som hällst ner i min nybäddade säng och ska läsa lite innan jag somnar, upp tidigt för att tvätta imorgon sen får vi se vad jag hittar på min andra lediga dag! Känner att jag fått enheldel uträttat idag iallafall. Och framför allt fått kvaletitstid med mamma! Tack för en toppen kväll!♥
 


TACO GRATÄNG

Med guacamole och sallad
 
köttfärs
creme fraiche
findus taco gratäng's påse
 
Detta är det ända man behöver, man blandar i lite av kryddblandningen med creme fraiche och resten i köttfärsen, jag har även i lite mer taco krydda då jag gillar det kryddstarkt, idag blanadade jag även i lite blandade bönor. När man strekt köttfärsen häller man det i ungssäker form, häller över creme fraiche blandningen så toppade jag med Tomat och mozzarella. Det ska in i ugnen i ca 10 min och under den tiden kan man hacka ordning en god sallad, serverade även detta med en guacamole och tortilla chips... MUMMS!!

PS haha creme fraiche är en av de saker man aldrig vet hur man ska stava till, kollade igenom min text innan jag publicerade det och såg att jag stavat olika på alla 3 ställen jag skrivit det! och fråga mig inte hur jag lyckats med det! efter nu när jag skrivit det 4 gånger rätt kommer jag ändå inte veta hur jag ska stava det nästa gång.. creme FRAICHE!!! DS

life is what happens

Hej, fågel fenix född som ny huuuh? Förlåt förlåt, har haft så mycket annat för mig och rent utsagt inte haft något speciellt att skriva här. Eller a egentligen har jag ju det, vi kan börja med personalfesten i Söndags.. den var G - R - Y - M!! Mer kan jag inte säga, men så jävl lyckad, och hela dagen var bara så jävla awsome.. sen så har jag jobbat och lite annat stuff.. Idag har jag även vart ute och sprungit igen BOHJA så skönt det var! Hinner egentligen inte skriva så mycket nu häller, mammsen är påväg hit och vi ska åka och handla! Sen tänkte vi mysa här hemma och fixa nått käk och så, ha lite mor och dotter tid! Ha det bra så hörs vi! ♥
 

party rock is in the house....

 TOMOROW!! Jajamän nu ska ja sova så att det blir imorogn för då är det dagen med stort D, dagen vi alla har väntat på, dagen som kommer skriva rekord, dagen som man inte kommer glömma... ( eller minnas;) ) Imorgon är det dags för personalfest igen!! Behöver jag säga mer än så? Vi kan ju säga såhär jag har en bild från förra personalfesten och resten av kvällen är nog ungefär lika tom som min kamera var på bilder, jag gick nog lite för mycket all in då, så imorgon går jag efter mottot gör om gör rätt! Men kul ska det bli då vi börjar dagen med arosfortet.. om jag är taggad?? HELL YEAH!!
 

Min ända bild från förra p-festen.. är ju iallafall possetivt att det är från andra stället vi var på, fast det är ändå stället vi var på innan vi mötte upp alla andra! haha oh herregud jag vill inte ens tänka tillbaka..

You go talk to your friends talk To my friends talk to me

Godkväll! har lite egentid i soffan med mitt favorit te och datorn.. Ibland är det viktigt att bara försöka ta det lugnt, andas ut och tänka igenom saker, jag är inte speciellt bra på det! Och kan inte säga att det här känns skönt på nått sätt, men jag måste träna på det. Jag ska inte behöva känna panik när jag för en gång skull får sluta tidigt, vilket jag i dagsläget gör.. jag behöver stanna upp, och koppla av, och tillåta mig att bara vara! Även fast jag personligen rensar tankarna bäst på promenader. Men det här är viktigt, jag Sanna Eriksson ska nu börja tillbringa mer tid i soffan.. i min ensamhet och och bara vara!
 
Jag kom då precis hem från jobbet, har gått bra att jobba! Kul och vi hade endel att göra. Jobbar imorgon kväll med sen på söndag så har vi personalfest hela dagen! Wohoo ska bli kul..
 
PS. i detta skrivande nu så började dom smälla fyverkirier precis utanför mig, ja men de är ju himla lätt att sitta och försöka koppla av då.. Smäller som fan gör det känns som dom är i lägenheten fan!! DS
 


But baby there you again, making me love you

Godmorgon, härliga soliga underbara höstmorgon! Japp hösten har kommit för att stanna, det känner man allra mest i luften.. Kallt som tusan och riktiga höstvindar tränger sig på! Och för mig gör det inte så mycket faktiskt, jag har accepterat att sommaren är över och jag vet att jag inom det närmsta halvåret kommer ( ok.. jag måste ) att åka till en solig plats någon stans! Har vart ute och gått nu på morgonen, måste röra på mig för att få bort träningsverken som letat sig fram, alltså ajj vad ont det gör med träningsverk alltså! Nu ska jag iväg och jobba hela dagen! Ha det bra :)
 

Köpte även en ny träningströja från gina när jag var ifarten häromdagen..

tränings-inspo

Japp jag är igång igen, ska alldeles strax bege mig ut på en springtur, vet inte hur det kommer gå dock med ca 4 veckors vila! Jag tänkte iallafall dela med mig av lite tips för er som vill träna men inte riktigt hittar motivationen.. here we go!
 
- Glädje - Du måste tycka det du gör är kul, och inte känna ett tvång på att du måste göra detta. Hitta en tränings form som passar dig, och du känner att det är kul det du gör!
 
- Variation - Även fast du hittar något som du tycker är kul, så kan du inte bara köra på det för det skulle vem som hällst tröttna på. Våga testa nya saker och hitta dina favoriter.
 
- Träna med en vän - Endel känner att det är enklare att träna med en kompis, själv föredrar jag att vara själv.. OM jag inte ska gå på nya klasser på gymmet!
 
- Musik - Ladda upp med ritkigt bra spelningslistor med massa pepp låtar. Finns inte bättre när man känner sig riktigt trött och ens absoluta tagga fett låt kommer i öronen. 
 
- Kläder - Köp nya sygga träningskläder, det blir roligare att träna då!
 
NU KÖR VI!





Mina 2 nya linnen jag köpte igår, båda från stadium
 
 

Summer's in the air and baby, Heaven's in your eyes.

Åh vet ni vad jag har gjort idag? VET NI?? ok.. jag kan berätta, ja har TRÄNAT!!
I'm back!! Efter typ 4 veckors vila. Jag är äntligen såpass frisk så ja kände mig redo för att låta kroppen jobba lite, och gud så härligt det var! Och vad jag mår bra nu! Har parkerat mig i soffan efter att ha duschat och fått i mig lite mat. Sitter och dricker te i pyjamas och har en helt underbar känsla i kroppen, en känsla jag inte känt på länge, känslan av att man känner att kroppen har jobbat, slitit och svettats, känslan av att jag vet att jag kommer ha sån jävla träningsverk imorgon, och känslan av att jag är igång igen. pepp pepp! nu ska ja sitta och dricka lite mer te sen lägga mig tidigt och läsa... Godnatt 
 


Välkomnar mig själv tillbaka till träningen!:)

Yeah I stopped using my head, using my head let it all go

Vilken härlig dag, lalalala lala ( tänk prippsblå reklam ) Dagen börjades med frukost, som vanligt sen en liten promenad i det underbart vackra väder vi fick idag. Tacktacktack, välbehövligt huh?? Sedan mötte jag upp mamma och fia på stan och kära mami bjöd på lunch, tacktacktack!!! Satte förövrigt vatten i fel strupe när vi åt och höll på att dö lite där ett tag, ok så ialla var det inte men hemskt att sätta i ihalsen, och kroppen får för sig att stänga luftrören och skit, haha.. sen gjorde jag småärenden handlade och så, och innan jag började jobba hade jag tid över så jag satte mig på balkongen och läste. Åhh jag vill bara utomlands nu och plöja igenom massa böcker i solen.. jag älskar sol och jag älskar böcker! Något annat jag älskar är att sova och det ska jag göra nu, för jag är ap trött. Godnattt på er:)
 

Underbar me-time ute i solen!! bästa boken btw.. får inte nog av den

Magnetic nails

Efter ett tips från min jobbarkompis igår så var jag bara tvungen att testa den nya trenden "magnetic nails"! Man målar på lacket på nageln och har en magnet över så blir det fina mönster, och jag måste säga att det blir förjävla snyggt! Och väldigt passande till hösten som nu letat sig hit! Så sjukt värt tycker jag, det är Isadora som säljer detta lack och kostar ca 80 kr. Finnt i olika metalic färger! Nu ska ja fixa mig för kvällen..
Sa jag att det var höst ute sa jag??? I SAY BURRRRRRR!
 

its always a good time

Idag känner jag mig ganska trött faktiskt, konstigt med tanke på att jag ändå fick sluta tidigt igår. Testade med en promenad imorse när jag vaknade men inte ens det piggade till mig, hoppade in i dushen men är fortfarande lika trött! Sak iväg till stan nu en sväng sen hem till syrran, hoppas det kan pigga upp mig lite! Hope so, för ikväll ska jag ut och äta.. igen! haha chillvecka det här. Vinprovning i sthlm, cirkus, var uteoch åt med Angelica och ikväll ska ja gå ut och äta med jobbarkompisarna från Akropolis. Man kan ju nästan tro att jag haft semester? Nepp nu måste ja komma iväg, kom och ge mig energiiiiiiiii!
 

Varken min pw eller denna goda frukost piggade upp mig!
Turkisk yougurt och kvarg varvat med kanelstekta äpplen och hackade nötter.
 
 

I fill it up and love it, and then I watch it explode

ursäkta, 1 september redan? Vart tar tiden vägen? det känns som jag har sovit, gott i ide och vaknat upp nu! September betyder höst. Och att sommaren är slut! Hur som hällst, sommar eller inte jag ska iväg och jobba nu iallafall, villa bara önska alla en trevlig helg! Jag är glad idag för min syster kommer hem! Hon har vart på kreta en vecka och jag har saknat henne! hoppas på kramkalas imorgon:)
Ha en bra dag och jag kan fortfarande inte fatta att det är september!!!!
 

RSS 2.0