RIP to the girl you use to see

Ville bara säga godnatt härifrån mig.. ligger i sängen och ska sova, tog mig ett väldigt välförtjänat glas vin efter jobbet idag efter en helt galen kväll.. Men hör och häpna, BARA ETT! Jag är på god väg att lyckas med att bara nöja mig med att unna då och då!:) NIGHTY ♡

you can blame it on my crazy heart

Jag bara måste dela med mig av denna goda sallad jag gjorde idag! Syrran skulle komma över på lunch och salladsfreak som jag är så letade jag upp ett gott recept som jag gjorde om lite så det passade mig i smaken! Det är det bästa med sallader, man kan ha i lite vad man själv känner för, och därför tröttnar man alldrig på sallad för man har alltid i ens favorit saker just för tillfället!
Hann med en promenad i förmiddags med i det superfina vädret också ( som nu har förvunnit ). Kan sommaren stanna nån gång eller?? Vi trotsade molnen iallafall och satt ute på balkongen och åt, den var iallafall super god både Fia och Linus, som också kom över gillade den.. och dressingen var svingod :)
 
QUINOASALLAD MED KYCKLING,

BACON OCH MANGODRESSING
 
Blandsallad ( säsongens mix
Quinoa
Gurka
Tomat
Rödlök
Avokado
Fetaost
Broccoli
Sugar snaps
Pinjenötter
Pumpakärnor
Kyckling
Bacon
 
MANGODRESSING
2 dl matyougurt
2 msk mango balsamico
1 msk hounung
1 vitlöksklyfta
salt peppar
 
Jag delade kycklingfilerna och fyllde dom med pesto och parmesanost stekte på lätt på båda sidor och stekte sedan klart dom i ugnen. Kokade quinoan enligt anvisning, skärde alla grönsaker och blandade. Hade i allt i en stor skål förutom kycklingen och baconen som jag la på salladen på tallriken. Blandade alla ingridienser till mangodressingen och hade på över! Ready to serve:) 
 

Nothing on, I strut around
I do it big, I shut it down

Det var inte igår man hade träningsverk!! Men man kan ju säga att det känns i kroppen ganska bra efter träningen i måndags. Smällar man får ta när man inte tränat på ett tag, men ont ska med ont fördrivas så de va bara ge sig ut i spåret idag. Det blev samanlagt 7,5 km och det kändes riktigt bra! Nu har jag setat här och ätit lite lunch, börjar inte först 6 idag så vi får se vad jag hittar på mer för skoj idag, kram på er :)
 

every kiss is a cursive line, every touch is a redefining phrase.

 
 
Lite av mina saker jag införslaffade mig idag.. Gick in på Åhlens och hittade dessa söta slickepottar, tårtspade ( i porslin ) en tvättkorg, sittdynor och lite dukar. På duka hittade jag hjärtformade små ugnsformar och dörrmatten plus en annan matta till hallen köpte jag på rusta! Åh älskar att shoppa, man mår så bra av det..
 
nått annat man mår bra av är att träna och det har jag ju också gjort! 30 min kondition 1 h på gymmet och sedan 40 min yoga hemma! Sen var jag nöjd för dagen, hinner nog träna lite mer denna vecka.. men nu ska ja sova! Godnatt 

rain, rain, rain!

Tänk om regn kunde ta slut.. då hade dtevart slut för längesen! Det blev bara jobb halva dagen för mig idag för det var så lugnt, men jag hänger inte läpp för det, och trots att det regnar så är jag glad för nu ska ja åka och handla sen åka och wait for it.. TRÄNA!!! Wohoo hoppas fler gör som jag och går ner och rör på fläsket i detta skitväder! 

Just like the clouds My eyes will do the same if you walk away

Gud, vilken seg morgon det var att gå upp idag! Bara av att höra regnet utanför gör så man bara vill slänga täcket över huvudet och somna om, sov dessutom väldigt oroligt inatt igen.. Haha drömde att jag var så jävla kissnödig hela tiden.. och hur mycket jag än kissade så gick det inte över, och jag var mitt ute i skogen och det fanns bara ett mc donalds där med toa och när dom stängde hade jag ingenstans att kissa!! haha onödig information jag vet!! Jag var iallafall jävligt kissnödig när jag vaknade så jag kunde inte slänga täcket över huvudet och somna om hurmycket jag än ville! Ha en fin dag i regnet kära vänner, själv jobbar jag hela dagen!! PUSSS
 
Everyday it will rain, rain rain!

strawberry smoothie

Godmorgon! Idag ville jag tydligen inte sova ut alls.. Ställt kl på 9, men vaknar 6 första gången PIGG!!? Lyckas somna om och vaknar upp vid 8 igen, så då var det bara att börja knata sig upp.. Skönt det med att bara gå omkring hemma och inte stressa innan jobbet.
Ha en fin söndag
 
Mammsen och pappsen kom förbi med massa jordgubbar på midsommar så idag gjorde jag mig en fantastiskt god smootie
på färska jordgubbar, banan, naturell yougurt och kvarg!
( hade även linfrön i och toppade med pumpakärnor )
 
 

what you're given cant be forgotten & never forsaken

 
Nu ligger en trött och matluktande Sanna i sängen och ska sova! Jobbat idag hela dagen, därav matlukten.. har gått bra, vart ganska lugnt men det är ju förstårligt dan efter en av årets största festdagar! Men det har inte känts så bra att jobba idag alltså, inte pga gästerna då, dom har vart underbara men mycket annat.. hoppas de känns bättre imorgon! Godnatt alla finisar ( :

For never anything can be amiss, When simpleness and duty tender it

Hoppas alla haft en fantastisk midsommar i det underbara vädret! Jag har fått sluta jobba nu, så nu är det bara sova som gäller då jag börjar kl 11 imorgon igen.. då ska de dock inte bli lika fint väder och det suger ju! Ville bara säga godnatt här iallafall och önska alla en fortsatt trevlig midsommar helg.. och lova mig en sak!! Gå aldrig ut och ät med din barnfamilj på midsommarafton ALDRIG!! Finns miljoner bättre saker att göra med sin familj på midsommar.. 
 
Detaljer från dagen, svalarbandet är ett av fynden från i måndags, från bik bok!
 
 

one year ago

 
Bilden är från ett år sen på midsommar när jag var i Norge! Den dagen jobbade jag faktiskt också.. så det ä ju inte så mycket som har ändrats! Nu ska jag iallafall iväg till mor och far och käka lite midsommarlunch med dom.. jag börjar inte jobba först 5 så jag vill ju ut och vara lite i solen innan :) 
 
Puss på er fina vänner, och ha en trevlig midsommar!!!
 
 

You want me down on earth, but i am up in space

Gud vilket underbart väder vi har fått!! Sommaren är äntligen här! Och det är perfekt midsommarväder.
Jag önskar att jag kunde säga att jag skulle iväg snart på midsommarfirande hela dagen med grillning, lekar, massa jordgubbar och alkohol i goda vänners sällskap.. Men så är inte fallet för jag ska jobba! like always..
 
Började dagen idag med att sova ut, det var välbehövligt.. sen gjorde ja ordning en ordentlig frukost och satte mig på ballen och åt! Sen har jag faktiskt gått och städat och så här hemma, fattar inte vad jag gör men det blir så skitit påengång hemma hos mig! Nu ska ja ut och springa i det fina vädret, i need it!!
  GLAD MIDSOMMAR ALLA!!

Hoppas alla får en underbar midsommar, gör inget som jag inte hade gjort;)
 
Turkisk yougurt, kvarg, nötter, musli och bär BÄSTA!!

tips: örtsalt


Jag har 2 örtsalt jag har 2 örtsalt jag har 2 örtsalt för mig hej hej!!
Haha tänker bara på den sången från busungarna när jag sitter här med mina örtsalt, ni vet den när han sjunger om gurkorna.. om inte så tycker ni nog jag är knäpp nu. Men jag tänkte faktiskt ta att tipsa alla om den här underbara kryddan, som jag använder till nästan allt! har tom med en i väskan varje dag då ja ska till jobbet, så beroende är jag av den!
Bästa kryddan helt klart..
Jag sitter och har precis ätit frukost och ska strac fixa mig för jobbet, det här med att vara ledig är inte riktigt min grej, igår var jag så sjukt trött så jag tom somnade en stund mitt på dagen!? Nu måste jag koppla på jobb-mode-on och köra vidare! Måste måste måste komma igång med träningen igen också!!! imorgon kilar jag nog ner till gymmet för ett kärt återseende.. ha en fin dag gott folk:) och dont remember KÖP ÖRTSALT!!!:D

How can you show me paradise, When I'm leaving?

Goddag! Behövde inte börja först kl 6 idag så ännu mer ledighet!! ok en timme extra men alltid nått! haha idag så har jag vart och handlat med mamma och fia, jag tänkte att a men jag ska ju bara ha lite saker, men det blir alltid mycket i slutändan! fattar inte, jag kan aldrig bara handla lite! Sen så bjöd jag mamma på lunch, jag åt förövrigt en av världens godaste sallader!! Oxfilesallad med champinjoner och quinoa.. NAMNAM!! var även inne på stadium och fyndade lite, även på bikbok reor är ju förjävla underbara :)
Fina mamma♥
Min fantastiska sallad, hur mycket kött som hällst, salladen ligger under! haha


All around the world People want to be loved

Alltså nu känner jag mig sådär löjligt lycklig igen! Jag kan inte annat än att bara gå omkring och le, och älska livet.. min helg har vart legen wait for it.. DARY! Festen igår var så jävla lyckad och den kunde inte vart bättre, har vart hos mammsen och pappsen idag och umgåtts med dom när jag kom hem så städade jag ( behöver jag säga att det BEHÖVDES? ) och sen så var jag ute och käkade med min älskade Madde och hennes syster Sofia. Har inte träffat madde på jätte länge och det var så kul att träffa dom igen, och vi hade en super mysig kväll på grappa. Satt på uteserveringen, vädret blev ju förövrigt underbart du på kvällen, och drack vin och åt pizza! Nu sitter jag hemma i soffan och känner mig så glad! Jag är så oerhört tacksam för allt jag har, min underbara familj, som jag älskar över allt annat och som ställer upp för mig nått enormt! mina jobb, som jag trivs väldigt bra med, mina fina vänner som finns där även fast jag är så upptagen av mig, min lägenhet.. allt är med andra ord helt perfekt, och jag är så tacksam för allt!!
Imorgon börjar jag inte först kl 5, känns som jag haft semster nu fan, vart ledig lördag, söndag och halva måndagen! Nu ska ja strax gå och lägga mig iallafall, hoppas alla haft en lika fantastisk helg som jag har haft!! ♡



Hemma hos mamma och pappa hittade jag mina gamla vita jeans! perfekt då jag hade tänkt att införskaffa mig ett par inom kort!

50 års fest

BÄSTA. FESTEN. EVER!!!!!!
Fyyyysatan vad Pappas fest igår blev lyckad! Helt UNDER - FUCKING - BAR!!!:D Allt gick så himla bra, vi var ca 60 pers och helt ärligt så tror jag inte att nån gick ifrån festen missnöjd! Och lilla Pappsen gick omkring med ett leende på läpparna hela kvällen, han tom grät och det kan jag säga att jag nog aldrig sett pappa gjort! Allting var perfekt, maten var god, alla var glada, bandet var bra, han fick grymma presenter, alla röjde satan, talet ( som jag och fia var nervösa för ) gick svin bra och jag mår bra idag!! Alltså jag skulle kunna skriva ett hel jävla uppsatas på hur bra festen var men det tänker jag inte göra.. låter bilderna tala för sig själv istället.. Jag vill bara tacka alla för en underbar fest, och framör allt tacka pappa för att han fixade iordning det här.. Älskar dig!!!!




'





thank god its friday

Äntligen fredag! Underbara fredag.. Vaknar upp utvilad, med solen skinandes in genom fönstret. Syrran kom över på frukost ( för 3dje dagen i rad ) och vi fixade det sista till pappas fest. Bra start på dagen helt enkelt.. Nu ska ja snart gå ner mot stan för att fixa lite, jag börjar inte först 5 idag så hinner nog med en hel del saker att göra på dagen! Sen jobbar jag olearys ikväll.. Sverige- England spelar, det kan väll ingen ha missat? Kommer vara så sjukt mycket folk! Men kommer nog gå fort för jag vill bara ha imorgon!!:D
HA EN FIN DAG!!♥

Om ditt hjärta slår, kommer jag känna av din själ vart jag än går.

Åh herregud vad jag inte tittat in här på länge.. Jag jobbar och sliter så mycket att jag helt enkelt inte haft tid. Har mycke att fixa nu inför pappas fest på lördag också. Ska bli så kul, bara 2 dagar kvar sen ska vi fira älskade papi :D Och jag ska få vara ledig en helg! Min detox är även slut imorgon, ska bli skönt att få ett slut på det här kisseriet! haha inte behöva tänka på att alltid ha en toalett inom räckhåll! Nu ska ja sova men jag lovar att jag ska bättra mig på uppdaterings fronten!!! PUSSSS



I brist på annat så får ni hur jag ser ut när jag jobbar..

Idag är ingen vanlig dag..

För idag så är det exakt 2 år sen jag tog körkort ( grattis mig själv )
Idag inleder Sverige EM med att möta Ukraina ( hejja hejja )
Men det största av allt är att min älskade lilla dadie fyller hela
50 ÅR IDAG!!
mapa är i tallin nu så ja kan inte ge han en grattis kram, men i detta nu tror jag att dom sitter och dricker champangefrukost.. Det är dom värda!
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ DIN DAG!!!♡



I was over the top
it was up the most

Hej hopp underbara dag! Iblnad känns livet bara helt fantastiskt, som idag! Dagen började med att syrran var här på frukost, jag bjöd på amerikanska pannkaker. Sedan fixade vi oss och gick ner till stan för att fixa lite saker till pappsens fest som är nästa helg, och SOM jag LÄNGTAR! Sedan gick vi hem hit igen och fortsatte fixa massa saker, känns skönt att ha så gott som allt klart! Sen lagade vi mat här hemma innan det blev bio. Vi kollade på snow white and the huntsman. Ap bra film faktiskt, visste inte hur det skulle kännas att se twilight - Bella i en annan film men det gick bra! Nu är jag hemma och har precis slängt in en tvätt i maskinen, ska nog switsha kläder nu och ge mig ut på en liten löptur.. vädret blev ju bara så underbart nu på kvällen, så ja måste ut känner jag!:D Hoppas alla haft en bra helg, jag har jobbat mest hela tiden men haft en hur bra och effektiv dag som hällst idag med min underbara syster! Idag har jag även detoxat i 2 veckor vilket betyder att jag bara har 5 dagar kvar! Puss och kram mina fina!!:)

It's never too late to be who you might have been

Underbar morgon! Det är skolavslutning ( inte för att det rör mig ) det är fint väder, och jag känner bara på mig att det kommer bli en bra dag! Känner mig utvilad också! Efter att ha jobbat 15,5 timmar i onsdags så somnade jag gott efter jobbet igår, och vaknade upp som en helt ny människa! Nu ska ja kila iväg och jobba dag på akropolis, sen kväll på olearys! A juste fotbolls EM drar ju igång idag också!! Härligt, på måndag är det sveriges tur, på min lilla papis dag:) nu ska ja kila ner mot jobbet! Pusss

Blåbärs smoothie äggmacka och knäckebröd med keso och kalkon


Will we still remember everything we learned in school?

Alltså jag kan inte fatta att just idag är det 3 ÅR SEN jag tog studenten! 3 jävla år!? vart har tiden tagit vägen? Jag minns den här dagen för ett år sen, vilken lycka och glädje, vädret sög balle men det sket jag i för jag tog studenten och det var min dag! Hela dagen var perfekt, och jag är verkligen aundsjuk på alla studenter på lördag, det är deras tur nu, och jag för nöjja mig med att jobba hela dagen! Jippppie.
Jag ville iallafall bara skriva att jag minns och saknar tiden som fan, alla vänner man hade då, som man glidit ifrån, många har man såklart kvar! Men 3 år har gått och jag kan ändå säga att jag hunnit med massor på den tiden.. jobbat 3 olika säsonger, vart på olika resor och nu tillslut flyttat hemifrån! Vad blir mitt nästa steg tro??
And as our lifes changes
come whatever
WE WILL STILL BE, FRIENDS FOREVER

bare minerals

Igår så införskaffade jag mig mitt första id smink.. har länge gått och funderar på att köpa det, men aldrig taggit tummen ur och gjort det! Men igår så fick det bli ett start-kit. Har använt det idag och det kändes bra.. sen är det ju en vanesak också.. hoppas jag ska trivad med det iallafall! Vädret verkade helt ok imorse men enligt min väder app på mobilen ska det åska idag.. HJÄLP!? :(

Be yourself, everybody else is already taken.

Har haft en fantastisk bra kväll hos Pine! Med supergod mat, söta hon hade även gjort den laktosfri till mig! :D Och vilket väder det blev här på kvällen, vi gick ut och satte oss på ballkongen och drack te efter maten. Himla mysigt! Så i helhet har jag haft en bra ledig dag, skönt att jag börjat lära mig "ta de lugnt" och inte försöka planera in allt mina lediga dagar.. ta dan lite mer som den kommer, tror både jag och min kropp mår bättre av det! Nej nu ska ja snart lägga mig och sova, jag bara längtar efter att det ska bli morgon så ja får testa en ny grej jag köpte idag!! nightyyyy♡





you only regret the workouts you dont do

Tjabba tjena hallå, haha det är alltid lika svårt att starta ett blogginlägg, blir så jävla många hej, idag har jag osv... Men man vill ju liksom inte bara börja med Idag har jag... haha skitsamma.. Idag sov jag ut, dtv inte ställde någon klocka, men jag kunde inte ligga i sängen längre än halv 9 för det! Har vart och tränat idag med.. kändes tungt på ditvägen faktiskt.. vet inte fall de va pollen i luften eller bara vldigt tung luft? men efter 45 min kondition och en timme på gymmet så kändes det förjävla skönt! woooh sån energi man får av att träna.. nu ska ja strax glida ner mot stan för att fixa lite saker innan jag ska hem till söta Pine på middag! Har inte träffat bruden på sjuukt länge och de ska bli SÅÅ kul att träffa henne igen!! PUSSSS

If you love someone you should not let it show

Efter en relativt bra dag på jobbet så ligger jag i sängen och ska stax sova! Imorgon så är jag.. wait for it... LEDIG!? japp jag blev lika förvånad själv när jag upptäckte det! Har förövrigt hållt på med detoxen i 1 vecka nu, och man kan ju säga att jag går in hel hjärtat för det iallafall.. Köpt på mig massa grönt -och ört te och massssssssssa frukt! Frukt är också bra när man detoxar, varför vet jag inte! haha men nått som jag vet är att jag kommer mummsa i mig all frukt iallafall!! lycklig tjej=)
Min fruktskål består av, både gröna och röda äpplen, persikor, bananer, meloner, passionsfrukter, vindruvor, jordgubbar, blåbär, har även mango i kylen och avokados!! NAMNAM;D

We are free, where everything’s allowed and love comes first

Tjing, fyfan vilket väder det var igår? EHH JUNI????? jag var som en isbit när jag kom till jobbet, men som tur var hade vi endel att göra så jag sprang mig varm! Däremot höll jag på att blåsa bort när jag skulle hem.. Nu ska ja ta att kila ner till ica, musli står på schemat att göra innan jobbet idag!! Ha en fin söndag kära vänner♡
Note to self: Ta ut plåten med musli när du ska röra om, ugnstaket är närmare än vad man tror!

Some is living a lie maybe missing the drive

Dags för body pump!! Har laddat upp med en ordentlig frukost bestående av gröt med massa frön, boveteflingor banan och tinade hallon över, hade även i lite kanel, visste ni föresten att kanel stillar sötsuget? Tips till dom som inte kan hålla sig från socker och sånt! Till det åt jag en fiber-balans knäcke och en kopp grönt te med vanlij smak! Jag är redo att fånga dagen..
är ni:)?

we can go brighter then the sun

Ok är det 1:a Juni idag eller 1:a april? För det är rätt svårt att avgöra på vädret faktiskt.. Pisskallt ju!! Snälla solen du kan komma nu! eller kanske inte just nu, för nu är det kväll och jag ska sova, jobbat 11,5 timmar idag, 13,5 timmar igår och slutade halv 3 på natten kvällen innan,  så lite sömn vore inte helt fel. Imorgon ska ja upp och gå på body pumpen på förmiddagen, som jag längtat:D Sen ska ja även passa på att storhandla med mammsen, eller stor handla och storhandla, eftersom ja så sällan är hemma behöver jag ju inte as mycket grejer, men som jag sagt, mitt kylskåp börjar eka tomt! Nepp säger godnatt här ifrån sängen och hoppas på bättre väder imorgon, jag blir så mycket gladare av sol



RSS 2.0