Hej hej hemskt mycket hej!

Idak känner jag mig mycket bättre, inte helt bra då men bättre! jag ska snart hoppa in i duschen efter nattens svettning.. vart kommer allt svett ifrån?? Sjukt... Drömmde världens mardröm också som kändes SÅÅ VERKLIG!

Sen idag blir det lunch med syrran på stan sen fika med Angelica och ikväll blir det väll nån sorts av valborgsfirande! Haha jag minns när man var mindre var det här den dag man verkligen fick supa sig full.

Min valborg när jag var 15-16 år var ifs väldigt kul.. Först och främst hade en äldre kompis köpt ut cider till mig och min kompis, sen åkte vi på fest påväg ut mot sunbyholm. när timmarna närmade sig gick vi resten av vägen.. Och väl där sprang man omkring och hälsade på alla. jag lyckades ramla ett antal gånger den kvällen med så jag hade fullt med blåmärken dagen efter.. Haha den kvällen var kul då, men skulle nog inte upskattas lika mycket idag.. eller??




bajs dag

Det värsta hände! det jag fruktade mest av allt inträffade... haha ok nej nu ska jag inte överdriva, men jag blev sjuk.. har vart död och legat och haft så ont i kroppen hela dagen så jag knappt kunnat röra mig! Nu känns det lite bättre, ap svettig dock, men bättre :)

Jag vil bli frisk till imorgon, så nu har jag sovit hela dagen, man brukar väll kunna sova bort sjukor? Jag har svettats som en gris, så då svettas jag ut det och jag har tvingat i mig mat och mat är alltid bra!

Så nu håller vi tummarna för mig tycker jag!!
PUSS

sjuk eller något..

Jag mår bajs.. Ruttet helt enkelt, trodde jag haft allergi nu i 2 dagar eftersom jag nysit och snorat som fan, men man får väll inte ont i kroppen av allergi? jag har ont i varendaste liten del i kroppen!! ända ut i tårna.. Hur som hällst ligger jag hos syrran och hoppas på att jag ska bli frisk och pigg till imorgon då jag ska upp och köra KL 7! känns lite vajert just nu alltså...

ARSEL PÅ DET HÄR

i ett nötskal

visst säger man så? Sanna i ett nötskal!! Idag fick jag ju för mig att vara lite extra vårig sådär, och satte på mig mina ballerina skor.. Fint tyckte jag! Men efter att ha gott till stan i 150 graders värme, typ! så mådde mina fötter prima skinka.. NOT!!!

Det resulterade i att det ser ut som mina fötter drabbats av någon form av hemsk hudsjukdom med vårtor och blåsor!! Minst 6 blåsor har jag på mina stackars fötter och dom är inte små.

I have destroyed my feeeeeet :(

sen tog ja ingen allergitablett idag. smat sanna smart!! Men jag har iallafall tränat och det är bra. Imorgon får ja sova ut för då ska jag inte til morfar innan jobbet och det ska bli såå skönt!!

VARNING FÖR ÄCKLIG BILD!!

Dålig bild men ni fattar grejjen



PUSSS

frukost

nu ligger jag i sängen och ska snart upp och äta frukost. meen mamma glömde köpa musli igår och köpte bara en fil och en yougurt så vad ska jag nu äta?? Vi har havreflarn här hemma men det tvingade jag i mig när jag var sjuk och mår illa bara av tanken..

Ska snart till morfar och plugga teori, as usual sen jobba och träna. Nu ska jag gå och rota lite i frysen och se fall jag hittar något gott PUSS OCH KRAM

back in school

Idag kändes det som att jag var tillbaka i skolan igen ett tag, hade ju risk ettan idag och det var nästan exakt som första dagen i en ny klass! Förutom att jag aldrig kommer träfaf människorna igen. Men kursen var faktikst helt ok, och gick jä'vligt fort för att vara 3,5 timmar! Nu har jag bara halkbana, uppkörning och teoriprov kvar.. Och lära mig teorin och lära mig köra kanske! haha

Annars idag har jag vart i bowlingen i väntan på att min morfar skulle bli klar hos läkaren så ja kunde åka dit och plugga teori, sen tränade jag med anton och carro och sen kolla ja på guif  hos anton. Jävla PISS SKIT alltså!! Kunde dom inte kastat en boll hårt som fan i målvaktens huvud eller något?? Jag skulle gjort det!!!


Haha jag gillar bilden! Vi kommer till harrys och det är världens kö, jag och hanna är påväg bak men anton och carro stannar och ropar dit oss, så hoppar vi in typ där dom står, fast vi kännde visst inte dom som stod där, man får väll vara smart ;)

I sängen

Först och främst kan jag ge er en liten uppdatering om hur mitt städande gick, Ola hade fel! Jag var unstoppable, efter 5 min gav jag upp, vilket resulterar i att mitt rum fortfarande ser ut som ett bombnedslag.. Funderat på att hyra in en städfirma eller något, kommer aldrig orka städa allt det här själv!!

Annars idag så har jag hittat the love of my life!! Vet inte hur ja ska säga det här utan att låta pedofilisk men ni får försöka förstå.. Det var en jätte söt kille nere i bowlinghallen idag... på ett barnkalas!! Och nej jag tänder inte på barn.. men killen hade potensial, när han blir stor kommer han va världens kap! Så om typ 9 år kan jag leta upp han igen, så får han bli min man!

Imorgon är det riskettan som gäller för mig, och jag vet inte hur det kommer gå! Jag vet med mig från skolan att jag har en tendens att somna på långa ointressanta lektioner, så jag hoppas verkligen att den är intressant!!

Pussss och godnatt på er

jag upprepar jag tänder INTE på barn

Digilistan

Som sagt så var kvällen igår kväll mycket trevlig! och jag mår bra idag.. men jag saknar MIN MOBIIL!!! vill ha den.. Ska åka och hämta den innan ja drar till jobbet :)

Idag måste jag försöka ta tag i mitt rum, får se hur långt jag kommer den här gången.. jag brukar tröttna efter ett tag och skita i det. Men nu är dte jag och digilistan, som ska försöka oss på det!
WOHOHO she's just so unstoppuble




Dom här bilderna får representera kvällen, dom ända bilderna jag hade var när jag ralle och holmberg gick lösa på kameran!! (Y)

återigen AJ

haft en toppen kväll, med toppen folk och toppen musik... det som vart mindre toppen är att jag glömde min mobil hos carro innan jag åkte därifrån.. KLANT!!! och att jag nu ligger med världens magknip..igen! jag och kvällar vad är grejjen?? Jag blir fan irriterad.

Men hur som hällst så har kvälln varit bra och jag har haft kul.. dom få bilderna som togs kommer nog upp imorgån och nu ska jag försöka sova med min mage...

PUSSSSSS

Ute

Idag så har jag gått en sväng på stan med min syster.. Jag kännde att jag ville ner på stan och shoppa, för det var jätte länge sen ja gjorde det sist känns det som! Men jag hittade dock inte så mycket, 2 nya ringar och en tröjja. Så ja får ta mig ner nån gång i veckan då det inte är lika mycket folk så kan jag inhandla min nya vårgarderob.

Vi satte och på waynes ute i solen och tog en varsin latte så äntligen har jag invigit uteserveringen!! Nu måste jag börja fixa mig så ja hinner klart till 5 då ja först ska på födelsedags kalas sen a på ett annat födelsedags kalas kan man säga..
Carro fyllde 22 igår och det ska FIRAS


Jappjapp

Det blev en sväng till hå pe's efter jobbet idag.. drack lite och umgicks med fia, hanna, carro och madde.. Trevligt trevligt.. Nu ska jag snart försöka somna, för imorgon är det party hardly som gäller.. jag är dock väldigt kissnödig men orkar inte kissa.. har fan kissat 2 ggr sen ja kom hem för kanske en halv timma sen :O Whats happening liksom???

PUSS OCH GODNATTT :)

drömmar

Alltså om det är nån som drömmer konstiga drömmar så är det jag!!!! Och jag kommer ihåg många av mina drömmar på natten och jag fattar inte alls vart dom kommer ifrån ibland.. Idag var det eb våldsam natt tydligen, först drömde jag att jag typ blev knivhuggen i magen och vägrade åka till sjukhuset och sa att det inte var nån fara, men fan vad ont det gjorde!! Sen helf plötsligt drömde jag att några jävla män hade kidnappat massa av mina kompisar och helt plötsligt dödar jag en efter en av dom där männen.. you goo girl!!

Nu ska jag iväg och plugga teori, ska även hinna med en fika med ankan idag! Me like PUSSS

aj aj aj

Jag har legat med magont hela kvällen.. eller jag började få ont lite smått när jag tränade.. sen blev det bara värre och jag kunde knappt stå, vilket var ett problem då jag var tvungen att duscha!! Det känns iallafall bättre när man lägger sig ner så nu känns det bättre iallafall.. Har ingen aning om vad det kan vara dock, har haft ont mer eller mindre varje kväll nu i typ en vecka! Inte ok..

haha en sak jag la märke till nu när ja loggad ein på fejjan var att as många kommenterat vädret imorse någon gång.. typ det snöar!".. aa men det är ju bra att dom upplyser oss om det som kanske inte har något fönster eller nått?? men visst  har det vart skit väder idag!!

Imorgon ska jag till morfar som vanligt och plugga teori sen jobba på hedbergs sen bowlingen! Körde både med bilskola och med morfar idag så det börjar ta sig.. Wihoo körkort here I come.. :)

Hoppsan

Haha jag insåg idag att jag inte var klar med designen.. hela min header saknades :O det får ja fixa när jag kommer hem imorgon.. sover nämligen hos syrran för jag ska upp till körskolan tidigt imorgon! men är inte hemma först på eftermiddagen för efter det ska jag till morfar och köra lite mer sen jobba sen fika med pine på stan.. sen ska jag hinna med och träna imorogn också.. klona mig någon??

Idag blev det iallafall inget jobb i bowlingen tydligen nån avbokning så jag åkte hem till fia och vi har legat och kolla på andra avenyn och hockeyn.. eller jag kollade iallafall på den.. HEJA DJURGÅRDEN

JAAAAAAA!!!

Äntligen gar jag löst problemet med menyraden och har en helt ny design på det!! Känns skönt att jag kunnat lösa det helt själv, med tanke på att det tog ett sådär halvår för mig att fatta hur man ens gjorde en bloggdesign själv..

DUKTIG SANNA :)

Nu kan jag somna gott i vetenskapen att jag har blivit ett snäpp smartare i bloggvärlden:)

Dåligt guif

Har precis setat och kollar på guif på tv.. och idag var dom inte så jävla heta alltså!! Om dom ska gå till final får dom köra ännu bättre än det där!

Annars idag så har jag tränat med anton.. Lika kul som vanligt! Jag har jobbar och jag har pluggat teori hos morfar.. Ska ut och köra med honom imorgon..

Annars så händer det inte så mycket i mitt liv... jobb, plugga teori/köra och träna, Festa hinner jag såklart med också, på lördag köööööör viiii :) hell yeah

Solen skiner

Köp gardiner!!! Nej det har inte riktigt gått som jag vill med min blogg men det är påväg.. tålamod mina vänner! Nu måste  jag iallafall kila iväg till morfar och plugga terori och kanske ut och övningsköra! så passa er HAHA

Sen ska jag iallafall till syrran och äta sen träna ikväll, sen ska jag fortsätta med designen..


Bild från i fredags


Stört

Jag har märkt att min design på bloggen har varierat lite under dagen beroende på vilken dator man kollat ifrån.. HAHA jag tänkte göra om bloggen innan jobbet men hann inte för den strular som fan så senast imorgon har jag en ny design om det går som planerat..

Förövrigt luktar jag inte så gott just nu.. En blandning mellan tacos hamburgare och strips.. GOTT VA ;)?

gaaaaah

Åhh så himla irri jag döör!! Min jävla menyrad har fått för sig att hoppa ner till längst ner och jag har setat nu as länge och försökt fixa det men det vägrar ju funka!!! Verkar som jag måste börja om från början.. JAG OGILLAR MYCKET


Egoo

Haha jag har kommit på mig själv varför jag undviker att gå på toa själv när jag festar!! Det är nämligen så att jag brukar nog då tycka att jag får lite tråkigt och börjar ta kort på mig själv.. Så jag har massor av bilder på mig när jag är på toa själv! haha och jag tycker det är lite roligt och väldigt mobbat.. Varför gör jag så liksom?? I NEED HELP


Lite exempel på hur det kan se ut

Awsome

Igår så hade vi svin kul.. Maten på grappa var svin god jag var bäst på bowling, såklart!! och vi festade loss på harrys efter!! great kväll liksom

Idag har vi haft en riktig chilla max dag! Hemkörning på pizza och musiken på högsta volym.. jag skulle fan kunna köra ikväll igen, men nu är det så att jag ska jobba..

Lägger nog in fler bilder från igår senare....


Stop callin'

Peppet är i full gång och jag ska föröka ta massa bilder ikväll.. PUSSSS


Tonight I'm not takin' no calls 'cause I'll be dancin!

Snööö???

Tonight's gonna be a good night, tonoght's gonna be a good good night! Men först är det teoriplugg och jobb som står på schemat.. Vädret idag suger, och jag hatar det!! Jag ber till vädergudarna att det ska bli fint under dagen.. HATAR SNÖÖÖÖ! kuk väder!!


Tröttter

Nu är jag äntligen hemma efter mina två jobb pass och en snabbis fika med johannis.. Jag är jätte trött och behöver sömn! Sov oroligt hela natten för jag drömde den läskigaste drömmen ever typ!! Imorgon ska jag först plugga teori hos morfar sen jobba sen hem och fixa mig snabbt för att sen åka till angelica och ta ett eller två glas innan grappa sen parttyyy! det var väll allt för mig typ nu!

Vi kan ju ägna en tanke åt alla dom som hade tänkt att resa någonstans nu, lider med er och hoppas att flygen börjar gå som vanligt snart:)... Men fatta ändå va skönt för dom som är utomland och skulle åka hem idag, dom får ju vara kvar längre då.. Wohoolängre semester! eller??

PUSS OCH GODNATT
hörs imorgon

Stor i orden, liten på jorden

Jag är jätte trött, har vart det i princip hela dagen.. måste vart att ja gick upp tidigt imorse, för såhär trött brkar jag inte vara! Efter jobbet idag tog jag iallafall en promenad hem i det sköna vädret, lika bra att passa på när det är här! Sen åkte jag och tränade och nu ligger jag i soffan hos syrran och har mummsat i mig hemmagjorde köttbullar med stuvade makaroner och mycket fruktsallad på det! mm jag älskar fruktsallad!!!

Nu har jag iallafall bokat bord för grappa på fredag och det kommer bli awsome!;)

Jag har iallafall små funderingar på folk som snackar om saker men inte gör det, eller känner saker och inte visar det? Vad är grejen liksom? Om man känner för en sak så kör på... eller??

Det går bara skit på tv btw så det blir väll att sova nu... NATTTIIII

Körlektion

Jag har haft min första körlektion ever nu!! och den gick bättre än vad jag trodde iallafall, jag var till och med ute i trafiken och körde.. Jag tycker att det är rätt krångligt att hålla kolla på allting faktiskt. Men det kommer väll med tiden hoppas jag för nu har jag ingen koll på växlar koppling broms och gas! haha jag borde varna er varje gång jag ska ut och köra med andra ord (A)

Ska iväg till jobbet snart sen senare ska jag träna sen ha greys kväll hos syrran..

PUSS

Godmorgon

Idag är det fint väder igen och jag ska nog ta en promenad till jobbet, fan vad jag älskar det här vädret! Idag blir det jobb hela dagen, 11-16 hedbergs 17-a när vi stänger i bowlinghallen, sen ska jag sova hos min syster för tidigrt imorgon bitta har jag körlektion..:)

HA EN BRA DAG

PUSS

Visste ni att....?

..jag är rädd för att blunda i duschen, dvs spola vatten i ansiktet för länge för att en gång på en kryssning råkade pappa släcka lampan till toan just när jag blundade, när jag öppnade ögonen igen var det helt svart och jag fattade ingenting?

..jag kan inte sova med min garderobsdörrar öppna?

..jag kollar mitt horoskop i tidningen varje dag och måste ha på mig min lyckofärg?

..jag använde blöjja tills ja va rätt gammal, typ 5 år för att jag tyckte det gjorde ont att bajsa på toan?

..jag tänder alltid lampor när jag går in i trapphus, även fast det är ljust och det inte gör nån skillnad med lampan?

..jag hatade kent innan jag började åttan, och då menar jag verkligen HATAR?

..jag hade ett kent gummiarmband varje dag i 2 år med undantag på studenten och balen?

..jag äter inte det sista biten på a allt i princip, mackor hamburgare korv med bröd, you name it! det jag hållt i slänger jag?

..jag går aldrig på a brunnar, och slår folk som går på dom 3 gånger i ryggen?

..jag är typ den kickligaste personen på jorden?

..jag kissar alltid med folk när jag festar?





Träning

Helllo, idag har solen skinit som aldrig förr, typ! UNDERBART!! Jag har varit på stan med mamma och uträtat lite ärenden, eller hon skulle kolla synen rättare sagt och jag tänkte passa på att ta en sväng på stan men hade inte med mig min plånbok ja sa tog en kopp kaffe i bowlinghallen istället. Sen har vi handlat, vart ute och gått, ätit årets första slagsta glass och även bokat min första KÖRLEKTION!!! nu faaan gälller det...

Jag har även hunnit med att träna idag och det var verkligen på tiden, hade inte tränat på 2 veckor och snacka om att ja hade typ ångest som fan över det!

Annars så känner jag mig bara väldigt glad just nu, jag mår bra, jag har mina under bara vänner och familj, jag har mina 2 jobb, jag ska nu ta tag i körkortet och jag åker snart till norge!! Allt känns bra helt enkelt!!:)


En kex och chokladsnäcka från slagsta glass, GOD!


helt slut

Nu ligger i sängen och är helt slut efter min helg.. Min kropp gör ont, den protesterar! Mina fötter killing me efter dans i high heels 2 kvällar i rad.. Ledig i morgon sen är det jobb hela veckan som gäller men mina fötter ska nog vara utvilade till nästa helg!

Hoppas ni haft en toppenhelg iallafall, min har vart grym

PUSSIS

Tvådagars

The old Sanna is back!! Igår efter jobbet så kunde jag inte motså att dra ut en kväll till, och det gjorde jag helt rätt i för det var svinkul ute.. mycket folk bra musik MYCKET dans bra kväll. Jag slutade jobba vid 11 och då va de bara ge sig på redbullvodka igen kööö! Fast vi gick ifs hem igår, japp såg rätt vi GICK TILL SLAGSTA, i typ minusgrader och det var snorkallt!!

Så nu är man lite sliten, åkte iväg till stan igår fikade med angelica, började jobba direkt till harrys och hem och sova sen nu snart ska jag till jobbet igen! Men jag gillart, förra året blev det enheldel tvådagars. Oftast så att ja festade fredag jobbade lördagen men mina vänner lyckades dra med mig ut efter jobbet!


Jag på waynes igår!

Grymt

Hade svinkul igår.. när ja kom til harrys va ja dock lite för nykter men efter 2 drinkar 2 shot och 2 cider var det löst!! Nu är jag människa igen och ska ner på stan och fika med Angelica innan jag ska jobba ikvälll...

HAREEEE BRAAA =)

-





"VI SKA PÅ HOFFMAESTRO OCH VI BA KÖÖÖÖÖR!!!

Min dag

Det har har vart så himla skönt att jobba idag, dagen gick jätte fort faktiskt!! Efter jobbet hämtade jag jut biljetterna till imorgon och DET SKA BLI SÅÅ KUL!! Jag är glad och jag är frisk och jag ser jätte mycket fram emot det, och jag hoppas madde ser fram emot det minst hälften så mycket som mig för då blir de fett!!

Jag måste försöka sova snart, men jag är inte trött alls, har haft för mycket kul för mig idag, jobbat och vart på prommis med syrran kul va? men de har vart kul för mig! fattar ni då vad som krävs för att få mig glad just nu? Ingenting egentligen... Sen har jag och mamma börjat planera massa skojjsigheter som kommer.. säger inte vad! nananana

Godnatt iallafalll

Tummen upp

Idag är en bra dag, det är fint väder, jag är frisk och jag ska till jobbet! Kan det bli bättre? Ni tycker säkert att jag är störd nu att jag är glad över att gå till jobbet, men det ska bli så skönt att få lämna min säng en dag!



Hoffmaestro

Gissa vad? Jag ska på HOFFMAESTRO på harrys på fredag.. Kul va? Känns skönt att göra någonting när man vart sjuk ett tag, ta sig ut och träffa folk och så..

Jag har aldrig riktigt tänkt på vilka dom är men idag så hade jag inget bättre för mig och satte på dom på spotify, då insåg jag att jag faktiskt vet vilka låtarna är men jag visste inte att det var dom som sjöng!

Nej men då bestämde jag och madde padde att vi ska dansa loss till dom på fredag!! Längtar redan :)


liggsåååår

Jag har inte så jävla mycket att skriva nu när jag bara ligger hemma hela dagarna.. förutom att jag drömde lite konstigt inatt. typ att bloggaren kenza bodde på min gård och jag hittade hennes väska och mejlade henne och sa att jag hittat den, sen drömde jag att DennisM jobbade på brothers här hemma och jag försvarade honom när mina kompisar sa att han verkade vara den tråkigaste killen i världen för att paow och kissie sagt det?? blogg nojja or what!

Nu hade jag faktiskt tänkt att föröka mig på en liten promenad.. Känns som att jag har ont i hela kroppen för att jag ligger för mycket.. Känns som att min kropp har åldrats typ 70 år eller något!! Och lite frisk luft har ju aldrig skadat :)

Roliga spel


Något jag och mina kompisar alltid gör när vi festar är att spela spel av olika slag, ofta drickspel men alla typer av frågespel är också roliga.

Nu i helgen körde vi till exempel ett drickspel med kortlek och kombinerade det med spelet tjejmiddag, alla klädda kort var frågor från det spelet! Riktigt kul faktiskt och ännu roligare blir det när alla börjar bli på lyset.




Svarta linjer


Jag hittade bilder från skolan, och kom på hur kul jag faktiskt hade i skolan, så därför blev jag på lite bättre humör...
Och jag mår bättre idag, och det gillar vi :)

Heldag i sängen

Jag har verkligen bara leget i sängen hela dagen idag, inte orkar göra någonting, fått i mig ett halvt glas avslagen cola och sovit massor. Jag har ringt och sjukanmälit mig från jobbet också, tror jag kommer må mycket bättre imorgon, men eftersom jag inte ätit något, och pga smittrisken!

Såg att the notebook gått på tv nu utan att jag vetat det.. :(
jag blev jätte sugen på att se den nu!

Hoppas ni mår bättre än mig, för det här är inte kul!!


sjuk

Jag ligger just nu i sängen och tycker synd om mig själv, hela min familj blev magsjuka igår men jag har legat i feber och värk i hela kroppen hela natten.. Orkar inte resa mig från sängen så här stannar jag nog hela dagen..

Måste vara frisk till imorgon, då är det jobbs om väntar och som jag sagt tidigare så har vi inte tid att vara sjuka på jobbet..


Vill tacka Hanna och Fia för den grymma kvällen i lördags, det gjorde ni bra<3

våååår

What a night, var först hos fia sen drog vi till harrys och. . .
Haha nejdå, sen drog jag hem och sov faktiskt, men det var en jävligt rolig kväll måste jag säga.. Men vaknade upp i sängen imorse med smink och kläder och allting, det var mindre kul, och mitt huvud ville bara dö!!

Men nu mår jag bra har varit hos fia och förökt hjälpt till att städa lite och sådär, det såg förjävligt ut, hur kan ett gäng brudar skita ner sådär mycket kan man undra..

Vädret idag har vart helt underbart och jag älskart, nu ska ja hoppa in i duschen sen får vi se vart kvällen slutar..

PUSSS



Vi förökte oss på en hoppbild, men bilden blev bara sämst! HAHA

Tagga för ikväll

Hej hopp, Sitter hos syrran för tillfället ska snart fixa iordning mig och dra ner på stan för att möta upp madde, lovely..

Ikväll är det fest som gäller och jag är faktiskt taggad som fan! :)

Hämtade ut årets första bikini igår från hm, så nu gäller det bara att inviga den, snart dags för årets första dopp??



då var det över

Nu har dom flesta åkt hem och det är bara jag, mamma, pappa, fia, erik, linus och neo kvar nu.. Det har varit väldigt trevligt och gott:)
Vet inte vad som händer ikväll men det lutar lite åt grappa just nu.. ha en trevlig kväll


Jag och syster


Glad Påsk

Glad påsk på er allihoppa, nu har vi förbrett allt här hemma.. vi har kunnit med en hel del faktiskt, vart på tuna, vart och handlat, solat, handlat igen lagat mat och jag har städat mitt rum. Nu tänkte jag lägga mig och vila lite så att jag orkar med kvällen.. jag sov så himla dåligt inatt så det behöver jag.. Gästerna kommer vid 5 och då är det moffa hela kvällen som gäller!!!

Och det jag skrev igår om norge varsåklart ett april skämt, haha jag kan va rolig ibland:)


Som ett barn

Nu innan jag somnar tänkte jag skriva lite om hur nervös och glad man va inför den här dagen när man var liten. Nu menar jag inte den religösa parten med jesus och korsfästelsen och det där.. utan påsk.. efetrsom jag firar påsk på långfredagen så räknar jag att det är påsk imorogn.

Och då låg man ialalfall jätte spänd för man visste aldrig vad man skulle få i sitt påskägg, a förutom godis då.. Som en liten mini julafton.. Varje morgon när vi vaknade fick ci ialalfall en karta, kan tillägga att vi alltid bott i lägenhet så vi har aldrig kunnat leta efter ägg i trädgården.. Utan vi fick en karta över lägenheten med ett kryss på, när man väl hittat det krysset, och ja det var svårt när man var liten.. så ledde den till en annan karta och såvidare tills man tillslut fann påskägget!!

Ibland var dom så dumma att dom la in det på linus rum, och han låg alltid och sov för han ville aldrig leta efter nåra ägg.. men då fick man gå in dit och han blev inte glad när han blev väckt kan jag säga..

Men sen under dagen så målade vi massa ägg och hade vanlig påskmiddag och så..

Sen gick vi ju såklart påskkärringar.. varje år, med massa egengjorda påskkort. Vi fick massa godis, frukt och pengar.. Men vad är grejen nu? vi har inte haft nån påskkärring här på flera år... tycker inte barn det är roligt eller? Jag älskar små påskkärrikngar och har inget emot att bjuda på mitt godis:)

Nu ska jag sova och hoppas på att mamma och pappa vill börja med kartorna igen! hehe

Det jag ville komma till är att jag är nervös för imorogn fast jag vet atta jag bara kommer få godis i mitt ägg, om ens det...!



Långledigt


Nu  har jag jobbat klart, och nu är det långledigt som gäller! jobbar inte först på tisdag, skönt.. Jag ser jätte mycket fram emot helgen.. storhelger och traditioner är något jag verkligen håller!! Men iår så blir det lite förändringar här hemma.. vi ska fira påsk med släkten redan imorgon, haha gud va hemskt att vi firar då man egentligen ska sörja! för sen på lördag är det fest som står på schemat!

Jag bestämmd emig även idag för att jag ska stanna längre inorge än bara över sommaren.. Jag känner att det skulle vara skönt att vara borta ännu längre så jag vet inte rikrigt när jag satsar på att komma hem, till jul kanske??

Ni har väll inte glömt att slagstaglass öppnar idag?


sleeeeeep

Nu är jag hemma och ligger i sängen efter jobbet.. jag känner att det är mest sånna här inlägg jag skriver alltså!! "hej nu är jag äntligen hemme och har lagt mig"

Men iallafall imorgon ska jag jobba sen hade jag tänkt försöka träna.. har inte tränat på hela veckan så det behövs..
På fredag ska vi fira påsk här hemma och det ska bli super mysigt sen lördag är det fest och kanske söndag med..


Före och efter jag färgat håret idag.. okej väldigt dålig bild men iallafall :)

Måste bara säga att Angelica är typ bäst!!



RSS 2.0