22 / 11 i thailand

Hejsan, hör och höpna nu på kvällen så regnade det här i thailand! Kan ju inte säga att de va kallt för det det, men iallafall!
Vi kan ju börja med kvällen igår, vi hittade en mysig restaurang att äta på, dom hade en meny på svenska så vi fick oss ett gott skratt av alla översättningar! God mat hade dom iallafall och eftersom det var Kurres födelsedag så firade vi med champange och desserter! Sen möttes vi av ett indiskt bröllop eller nånting för de var världens ståhej på gatan! kul som fan såg det ut, såntn bröllop vill jag med ha!

Dagen idag började som vanligt, upp äta fruksot, Neo tar 100 år på sig för att få i sog nånting, upp till poolen i väntan på dom andra och sen iväg till monkey beash idag igen! Stranden där är lite skönare än den som ligger här! Kanon dag idag också, stekande sol och vindstilla som fan! Höga vågor däremot, jag fick ett par rejäla vågor helt oväntat  över mig ett par gånger! Sedan så tog vi oss även upp till ap berget idag! Och ÅHH vad söta alla apor var. SÖTASTE.APORNA.EVER!!
( kolla in här senare så får ni se ett inlägg om det )

Det blev rätt sent efter vi kollat på aprorna så de va in i duschen påengång när vi kom hem för att fixa sig för kvällen. Kvällens planer som var att äta snabbt på nått ställle och sen gå till marknaden sprack redan vid ätandet! Vi hamnade på världens typ sämsta restaurang, japp ni hörde rätt, första klagan från mitt håll här i Thailand.. men ursäkta det där var verkligen bedrövligt! För det första så hade dom inte menyer till var och en, det var ok tyckte man ( men man inser i efterhand att det är då man kanske skulel vänt och gått ) sen när vi beställde kunde dom som jobbade inte ens Engelska alls, dom bytte servitris mitt i bestöllningen ( ok nu skulle man definetivt gått ) sen fick vi alla in drycken men första maten dök inte upp först 45-55 min senare!! och då kan jag meddela att restaurangen inte var full utan det var typ vi och 2 sällskap till där! Sen fortsatte allt bara neråt.. Moa besällde en cheeseburgare, fick den utan ost.. Vi fick in 2 rätter åt gången vilket restulterade i att det var ca 30 minuter från den första till den sista fick maten OCH en blev utan mat! dom hade glömt johans matbestälnning och då fick vi nog och betalade och gick därifrån. vi går inte dit igen kan jag ju säga:)

Vid kvarti 9 kom vi däqrifrån och skulle till marknaden.. den var stängd! då skulle vi gå till det stora köpcentret som finns en bit bort.. det var stängt! Och i råga på allt så regnade det! Haha man skrattar bara åt hurmisslyckad kvällen vart! Sånna smälla får man ta här med! Jag är nöjd med dagen iallafall, aporna gjorde min dag!:D
öl i solen igår efter stranden


hela gänget på restaurangen igår.. willys station hette den


haha här vet jag inte vad som hände med ljuset1




Det indiska bröloppet, först kom orkestern


Och dansöser..


Och sist kom elefanten!!


Bada i det dröna vattnet i poolen






Neo gillar att leka i snaden




Här får ni ett litet smakprov på aporna!

Men som sagt, kolla in senare så får ni se fler bilder därifrån!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0