new job

Hejhej, blev en utgång igårkväll med Angelica vilket var mycket trevligt.. Vi satt först på Grappa sedan gick vi vidare mot Royal sen Harrys där det blev massa dans! Jag gillart, efter att ha stått i kön till runda kiosken i århundraden fick vi äntligen maten och gick hem till angelica och hade en exklusiv middag! Idag har jag träffat Fia och Hanna på stan.. Sedan ringde dom från Amarant, stället jag var på erbetsintervju på förot ni vet.. Och jag fick det!:D kulkulkul så hädanefter så kan ni se mig på amarant!! Eller jag börjar inte först om några veckor men... ska bli jätte kul att testa på något nytt tycker jag!:)


somebody, shot me!!

Mitt rum är katastrof! man kan inte ens skymta mitt golv under alla kläder, påsar, kartonger väskor och skor! Kuddar också för den felen.. allt jag äger och har ligger på mitt golv. Nej ok så illa är det inte mina garderober och sågott som fulla, jag har en hel klädhög utanför mitt rum också.. enkel huvudräkning, det här kommer inte funka! SUCK!! hur som hällst så hade jag tänkt ta tag i rummet nu.. hörs if a make it!!!!


some shopping..

Finally har jag tagit mig tiden att fota det jag köpte! känns som jag missat endel saker för det känns jävligt lite mot vad dte kändes i fredgas, men i let you know om jag kommer på något mer!:) Så det här plus skorna jag visade i fredgas var det jag fick med hem..


Skjorta från Cubus och randiga snygga leggins från vero moda


Partyväska (stor och bra) från vero moda och skön tunika från MQ


Snygga t-shirts gråa från vero moda och den svarta från cheap monday


Båda t-shirtarna har snygga ryggar gillar den från cheap monday att den går ner lite lägre i ryggen


Dessa snygga pumps från scorette.. köper inte pumps så ofta för de blir oftast förstora för mina föttter, men dessa hitttade jag i st 35, perfekt for me ;)


Som sagt det här var det som jag hittade i mitt rum(bombnedslag) och tror jag fått med allt, har redan invigt endel av grejerna, Tunikan från MQ de randiga leggingsarna från vero moda och skorna från din sko var en snygg kombo!!

Over and out :)

från i lördags

Yoyoyo, vilket väder huh?? Dessvärre är det mycket kallare än det ser ut så ja stannar nog inne. Nu tänkte ja lägga in lite bilder från i lördgas. Kvällen var som sagt riktigt kul, dagen efter lite sämre! hehe smällar man får ta..











Var inte så många bilder kanske men det är ju alltid något! Nu tänkte jag ta och kolla lite på Grey's anatomy!

förlåt

alltså förlåt förlåt för sån dålig update idag har jag varken haft tid eller ork att blogga då jag haft 2 ordentliga träningspass och träffat pine på stan! Imorogn ha rjag bara ett träningspass inbokat och inget annat så då kan jag visa vad jag köpte i västerås och lite bilder fårn i lördags med :) PROMISE!!


sålänge får ni nöja er med denna bild som Hanna tog på mig i lördags. klänningen är ny,ett av alla fynd från v-ås

DÖÖÖÖÖD

Idag har jag vart död! Helt utmattad, fattar inte varför.. ok jag kom hem efter 6 imorse men jag känd emig rätt nykter när jag gick och la mig så todde inte det skulel vara någon fara idag. Men fyfan vad jag mått alltså, världens träningsverk blandat med bakfylla var ingen bra kombination! Nu har jag blivit människa igen iallafall, men jag sitter hos syrran så kan inte lägga in några bilder idag..

Men gårdagen var jävligt rolig tycker jag, vi hade rolig förfest och drog vidare ut på håpes, vi skippade harran och nybron då det var påtok för mycket folk! sen blev dte efterfest med guitarr sång och guitarr hero! Funfun

pepp pepp


VAD GÖR VI? NU KÖR VI!!!
1,2,3 FANTA OCH ROSE

12-4

Vi vann matchen med 12-4 och jag gjorde första målet, men jag spleade inte bra och målet var allt förutom snyggt! Men det är ju siffrorna som räknas och det är skönt att ha  en vinst första matchen. Nu är det tagga till ikväll som gäller då äre fest för hela slanten!!

Wish me good luck



Nu drar jag iväg på min första match på jag vet inte hur länge.. och hur nervös är jag????

en dag i västerås

Helllo, idag har jag vart i västerås hela dagen med syrran och hennes klasskompisar, ytterst trevligt! jag hittade enhel del också! Så mycket så jag skämdes för att visa allt för mamma!! Men riktigt nöjd är jag! Hade öppnat ett nytt varuhus där, igor! så himla mycket folk men fina erbjudanden, sen var ju självaste sean banan där, klart jag stod längst fram och skulle ha autograf!! NOT!

Efter shoppingen så åt vi taco här hemma hade bjudit hemm fia linus och neo sen iväg och kolla på herrarnas seriepremiär! Dom vann på sadden för dom intresserade! Nu ska ja lägga mig och tagga till mig egen match imorogn! SÅ JÄVLA NERVÖS..




dom här skorna fick jag med mig hem idag bla.. visar mer imorgon för nu orkar jag inte! Skrona var inte dom jag hade tänkt mig men dom var slut i västerås och eskilstuna så det fick bli några liknande istället! Gillar dom med :)

utropstecken

ett inlägg verkade lite känsligt så jag tog bort det. Och tänkte iställlet öppna mig lite mer än vad jag gjort tidigare! många tog åt sig av vad jag skrev, så jag måste klarlägga att jag inte är sur på NÅGON. Ingen alls jag syftar inte på någar speciella i inlägget och inte häller på något speciellt. Jag skrev det jag kände just då vilket är att många av mina kompisar råkar åka iväg den helgen jag fyller vilket känns tråkigt, jag har insett att jag sen jag åkte, och kom hem inte är en i gänget längre, lika mycket mitt fel. Jag åkte bort en sommar och jag höll inte kontakten jag har inte hört av mig när jag kommit hem. Och ja jag har inte hört av mig i sommar men det är inte många som har hört av sig till mig hälller, jag har känt att folk inte brytt sig medans dom här hemma kännt att jag inte brytt mig?

Jag måste bara säga att jag är så jävla sentimental just nu, ett känslovrak!! mitt humör går, likasom i geirnager upp och ner hela tiden, men i detta fall inte av vädret. jag kan inte säga vad det är, jag känner mig inte som jag just nu. Men vem jag är vet jag inte, någon som går och låtsas att allting är bra nu och att livet leker vidare. Livet leker vidare ibland, men ibland vill jag bara gräva ner mig i jorden och förvinna ett tag. som ni kanske märker är jag ett känslovrak och jag vet inte själv vad jag vill. Jag hoppas att det har att göra med min uttråkighet att göra. Jag mår dåligt av att inte göra något på dagarna och det får mig att må dåligt över andra, oviktiga saker. det jag vill komma till är att när man mår dåligt låter man hela sin värld gå under om man får någon motgång, det behöver inte ens vara en motgång utan bara får något som man inte väntat sig... förstår ni? Jag tar saker mycket hårdare än vad jag skulle gjort i vanligt fall.

Det här är inte menat som en ursäkt på det jag skrev. jag vill bara förtydliga mig att jag är inte sur på någon, något eller några! missuppfattningar förekommer ständigt men jag vill bara besriva hur jag sett på det den här sommaren.. Många av mina vänner har inte hört av sig, har inte frågat hur jag har det eller ens hur jag mår.. vilket jag har tolkat som att folk inte brytt sig. Det är ju ändå jag som åkt iväg till ett annat ställe, så jag tyckte att endel kanske kunde höra av sig till mig och frågade hur jag hade det och inte jag som ska höra av mig till någon och säga hur jag har det. Men somsagt man ser på saker olika... Och för att förtydliga det igen jag är inte sur på dom som känner med sig att dom kanske inte hörde av sig bara glad i dom som hörde av sig!

Blev ett väldigt långt inlägg dethära om ni orkat läsa er igenom det så hoppas jag att ni förstår att jag har inte menat att pekat ut någon eller något!! JAG ÄR INTE SUR PÅ NÅGON, saker och ting är inte som förut bara.. thats it

!

ajjsomfan

ajj vilken träningsverk jag har! Funderar på fall jag ska gå och träna ikväll, som jag planerat.. eller fall jag ska skita i det för att inte döda min kropp.. hmm svårt val, har iallafall varit ute på en promenad idag med Anton så lite träning har jag ju fått! Jag börjar inse nu hur mycket jag saknar Geiranger eller framför allt människorna jag mötte. Love them!! Imorgon bär det av det västerås iallafall för lite shopping med syrran! Hoppas jag hittar mer än vad jag hittade i stockholm där! Jag hålller tummarna..

träna träna träna

Nu jävlar är jag igång igen! Tränat 3 dagar irad nu och det känsn riktkigt skönt! Hur kan jag ha klarat mig utan dethär så länge? Ikväll har jag innebandyträning, sedan lagfoto. haha kul att jag kommer se ut som en svettig tomato på fotot, det är nämligen efter träningen, well well.. Jävla fullmåne gör så jag inte kan sova på nätterna.. OGILLLA


allt för min syster

Låg precis och kollade på filmen"allt för min syster" och jag lovar jag har inte gråtit så mycket till en film någon gång! Jag storbölade från början till slut. Men jag måste säga att det var en väldigt bra film, så hemsk på något sett. Man blir berörd på många sett, se det hela från olika perspektiv! Klart sevärd film.. men jag varnar känsliga tittare, den är den sorgligaste filmen jag sett!!

Filmen fick mig att tänka mig mig och min egen syster. Hur mycket jag skulle göra för henne, hur mycket jag skulle offra för henne. Ett band mellan 2 systrar går inte och jämföra med något annat. Jag vet att vad som än händer har jag min syster där, hon förstår mig och har funnits för mig då många andra inte förstått sig på mig. Jag älskar min syster mer än ord kan beskriva, och jag hoppas hon vet hur mycket hon har ställt upp för mig, och jag hoppas hon förstår allt hon gjort för mig. Jag skulle göra allt för min syster, och det hoppas jag att hon vet..


En shopaholic

Hejs svejs, nu sitter jag och väntar på käk, min kära far står vid spisen och lagar den just nu.. undertiden ligger jag och läser min bok, som jag bara inte kan sluta läsa. En shopaholic säger ja heter den och är den tredje boken av fem i shopaholic-serien. Jag bara älskar att läsa dom, så lätt lästa och bra för sånna som mig. Jag är verkligen kinkig när det gäller böcker! Dom här böckerna är väldigt roliga och underhållande iallafall och ett hett boktips från mig!! så det så..


helllo new life

japp idag har jag börjat mitt nya liv! ett liv fullt med träning och nyttigheter, självklart kommer jag att äta massa smaskiga onyttigheter också, men bara på lördagar eller undantagfall. Jag brukar vanligtvis leva så men efter den här sommaren så tränar jag inget och äter onyttigt hela tiden.. Men det här är ingen pest och pina för det, jag tycker om att träna, och mår bra av det så det gör jag med glädje. Och då kan man få unna sig den där lilla (200 gr) chokladkakan när man vill egentligen. Jag är ju faktiskt en sucker för choklad..

Nej men det här känns skönt att ha träningskort fixat nu, så om jag inte har något att gör apå daganr akan jag bara dra iväg och träna en sväng! japp japp jag är glad! Nu jävlar ska valisarna bort. wohoooooo


halloj

ska iväg på arbetsintervju snart.. så jag är a little bit nervous! Menmen det går som det går och om det inte går bra så ska jag åka utomlands! Jag måste bara säga att jag är oerhört förvånad att sveriedemokraterna fick så många röster som dom fick, 3e största partiet i eskilstuna om jag inte fattat det fel! Jag menar vad är det? Jag hoppas att inget utav blokcne vill ta in dom till sig.. Nej nu ska ja kila wish me luck!!:)

Glaaad

träffade min lovely felice idag! det var så himla kul att träffa henne igen, har inte träffat henne sen hon och michaela lämnade mig ensam kvar i norge :( haha ne men jag har faktiskt saknat henne mycket och vi hade så mye att snacka om!

Sen var jag hos min kära bror som fyllde i fredgas.. vi åt massa gottigheter! Tur att man börjar ta tag i träningen ordentligt nästa vecka..


Felice och jag i somras

Jag fick chansen, du gav mig chansen


Men nu är det försent..

röstat

Nu har jag vart iväg och röstat! Känner mig duktig att jag gör det jag kan för ett bra sverige.. Men känner dock att till nästa val ska jag vara lite mer påläst. men nu är det gjort iallafall.

Idag ska vi fira min bror, det ska bli mysigt.. har missat några födelsedagr under sommaren så nu ska det bli trevligt att umgås lite med släkten!

hemma

Nu är jag hemma igen efter 3 grymma dagar i våran kära huvudstad! Jag har haft jätte trevligt och tycker verkligen om Emma super mycket!! Blir nog snart en trip till till henne, eller typ 10! Igår var vi ute iallafall, grymt kul! Vi var på grodan och dansade loss ända till kl 5. Kom hem halv 7 imorse! haha you gotta love sthlm. Det bra med grodan/lobby var att det var inte döö hett på dansgolvet, så man kunda dansa utan att vara värsta svetlanan.. Idag har vi bara legat in sängen och degat, vädretsfel kan man väll säga..

Ikväll hade jag tänkt att ta det lugnt, blir inge fest för min del, man måste ju vara pigg och fräsh när man ska upp och rösta imorgon;)


En väldigt förtjänad afterwork efter en hel dag på stan



utgång

Nu har vi gått en HEEEL dag på stan våra fötter dödade oss, ändå hittade jag inte så mycket(!!!) Men det jag har på mig idag hittade jag och ni kanske kan få se en bild imorogn på det. Jag och emma har kämpat mycket med hennes internet nu, det vill inte sammarbeta med osss... Men snart ska vi dra ut iallafall och det är ju nice! Vi försökte skype med johanna men hennes data fucka, men jag vill bara säga att JOHANNA VI SAKNAR DIG OCH ÖNSKAR ATT DU VAR MED OSSS NU!!!
sen vill jag säga till syrran att jag hoppas du hittade nått i min garderob, och att du får kul ute :)
vi just nu, mer bilder kommer imorgon! Ha en trevlig kvällll!

chiiiling

Kom till huvudstaden vid 11, då gick vi till lägenheten och lämnade mina grejor samt svettade av mig! Hade stickad tröjja plus skinnjacka!! Very hot!! Sen har vi gott på stan hela dagen!! Hittade en hel del men sparade mycket till imorgon också! Nu på kvällen har Emma lagat mat åt mig så sitter vi och kollar tv nu och dricker lite vin! Mysmys näee nu ska vi fortsätta chillla! Pusss och godnattttt=)

stockholm here i come

Usch min syster väckte mig kvart i åtta idag.. kan inte minnas senast jag gick upp så tidigt!! Men hon gjorde frukost åt mig så det var helt ok! Nu ska jag snart kila iväg till tåget.. Sen möter Emma upp mig på stationen sen är de 2 dagars shopping famför mig! Åhhhh life is goood..


Jag och Emma i Norge

färdig

Haha FÄÄRDIG! det låter som jag är 4 år och har skitit klart på toaletten och mamma ska komma och torka! fast det är faktiskt inte det jag är färdig till nu, utan nu är jag färdig för en god middag på grappa med min sköna ankis!! ska bli mumma:) Sen imorgon tar jag tåget mot estockolmo! Åh vad jag älskar den staden! hadee


shopping

Idag mötte jag Hanna och Fia på janelings för frukost, sedan tog vi en sväng på stan! Mötte senare upp syrran för att leta precent till Linus plus handla presenter till oss själva.. jag hittade lite grejer, men ville inte handla för mycket idag för jag ska till Stockholm imorogn och shopppa!! :)

Nu har jag massa saker ett göra, måste packa inför sthlm, stannar 2 nätter och åka till träningen, sen efter träningen ska jag äta på grappa med Angelica sen sova hos syrran. Sen tar jag nog 10 tåget imorgon om allt går som planerat! sen gå på stan hela dagen, sen hem och sova, sen gå på stan hela fredagen sen festa! sen hem på lördagen! kommer bli såå nice

Idag hade jag på mig detta tillsammans med mina nya shoes!!
LOVE THEM!

new in

Åkte till Tonfiskparken nu på kvällen med söta Pine för en fika.. Men var ju bara tvungen att köpa dom här skorna från din sko för att fira att MINA PENGAR HAR KOMMIT! Japp dom har kommit så nu är jag inte pank längre.. Stan here i coome:)




dåligt val

Såg att Grey's anatomy skulle gå på tv så jag tänkte jag fixar lite lunch och sätter mig och kollar.. big misstake! Där satt jag och åt spagetti och köttfärssås när någons tarmar ramlade ur magen. Blev inte så sugen på min mat då alltså! haha ett misstag jag inte gör om! annars då?? Jo jag har träningsverk men inte så mycket jag trodde, men det kan ju bli värre...


kolla inte på grey's när ni äter

Min kropp kommer skrika

Jag vet hur min kropp kommer må imorgon, jag känner det på mig, jag är övertygad om det, och jag fasar över det.. Första innebandy träningen på väldigt väldigt länge avklarad och mina muskler kommer att protestera imorgon!! Annars så kändes det kul att vara igång igen, jobbigt men roligt. Fan vilken taskig kondition man fått alltså, bara att träna upp den nu!:) btw så har jag beställt en iphone nu läääängtar

cv

Om det är något jag inte gillar så är det att skriva ett cv, vet inte alls hur jag ska formulera mig så jag ska låta så intressant som möjligt, men nu har jag något som får duga iallafall.. Hoppas det kan ge mig något jobb för det känner jag att jag behöver inom kort! Något som är svårt är också fall man ska ha bild eller inte på sitt cv? Personligen tycker jag att man ska ha det, så dom får ett ansikte på den som söker.. men då är problemet vilken bild man ska ta! Skolfotot har vart ett säkert kort för mig men jag kan inte använda det hur länge som hällst. Jag menar jag blir ju faktiskt äldre! Så funderar på att byta bild denna gång och klippa ut mig från bilden nedan.. Blir dock en svartvit bild då men det är ju alltid något! HELP MEEEE


photos

Här är lite bilder från kvällen igår, var inte så flitig med kameran mest en masssa bilder på mig och fia då vi försöker se normala ut på kort.. lyckades sådär kan jag säga!! För precis en vecka sen var jag påväg hem från norge btw!














bra helg

Min helg har faktiskt varit så jävla bra! Utelivet i eskilstuna hade jag helt glömt bort! Fredaganr apå cafe ole var jävligt roliga men här är det drag alltså!! Dock väldigt mycket smått folk ute, men det är ju sånt man bara får acceptera.. jag var ju den där lilla en gång också.. Nej men gårdagen med mina vänner var så jävla awsome! Började rätt segt från min sida.. hade inte riktigt blivit människa efter fredagen.. Men sen kom jag igång! Harrys dansgolv är ju bara så jävla maxat!! Och hettt! kvällen slutade mindre bra med en kompis som verkligen skrämde livet ur mig.. Men det löste sig det med! Bilder lägger jag in senare..


Kan få en bild deån i fredgas sålänge..

En kväll på grappa

Kvällen igår var jätte trevlig, middag på grappa med syrran, mamma och mormor! Vi hade kul som fan. Vi fortsatte drickandet inne i baren senare och där dracks det på ordentligt! Vi försökte lära mamma och mormor att knäppa med fingrarna, vilket dom borde kunna!? dom var nog bara för fulla! haha sen när oldisarna gick hem gick jag och syrran vidare till håpe's sen gick jag även en sväng förbi bistro, saknat ställerna här hemma! Eller bara valmöjligheten att gå från ställe till ställe. Fast på ett sätt var det rätt skönt i norge att man bara var på ett ställe, då missade man ju ingen liksom... jaja nu lite bilder från kvälllen med mina kära ♥












jobbigt läge

Jag måste erkänna att det är rätt jobbigt att vara hemma igen, jätte skönt och härligt på alla sätt att att träffa min familj igen, och dom kompisar som jag har träffat! kan inte förklara med ord hur mycket jag saknat dom! men.. det känns ändå jobbigt på nått sätt att vara här, jag vet inte varför jag vet att jag måste ge det en chans för snart kommer jag säkert in i det. Första tiden i norge var jobbig den med.. Och jag vet att jag borde skaffa ett jobb för det här är inte ett sånt liv jag vill leva, jag mår inte bra av att bara ligga hemma om dagarna.. Och det är dte jag gör här hemma, eftersom alla andra är i skolan eller på jobb. Man var så bortskämd med sällskap där borta, jag hade alltid folk runtomkring mig, gångavstånd till alla i princip. Även fast jag skrev att jag hade tråkigt där så hade jag fortfarande endel att ha tråkigt med! Och jag saknar folket jag träffat väldigt mycket!! Jag kan inte gå och le hela tidne och säga hur underbart det är att vara hemma. Det ÄR underbart att vara hemma MED min familj. Men jag känner att här kan jag inte stanna, saker och ting har förändrats sen i våras och jag är inte längre rädd för att åka iväg on my own. Jag har inte packat upp min packning än, dels för att det är tråkigt, och dels för att jag vill inte inse att jag verkligen är hemma nu, och sommaren är slut! Jag mår dåligt av att jag mår dåligt över att vara hemma, det här ska va det bästa som finns, och jag har längatat efter det hela sommaren! Men nu då? vad ska jag göra, vad vill jag göra? Min familj är det bästa just nu, om det inte vore för att jag saknat dom så mycket, och tillbringar den mesta tiden jag kan me dom skulle jag ta första bästa tåg härifrån redan idag.. Men jag väntar tills i vinter, har lite småideer på saker jag vill göra då.. Och  ddå hinner jag umgås med min familj så mycket tills dom i princip kastar ut mig härifrån!! haha (jag kan vara väldigt jobbig ibland) tills dess ska jag föröka komma in i det här livet och njuta så mycket jag kan!  Hadeeeeee


färga bryn och fransar

Idag har har vart och färgat min ögonfransar och bryn! har inte gjort det nu på hela sommaren och kände att det var dags för det.. Jag kan verkligen rekomendera er som inte redan gjort det att göra det. Jag gillade inte så mycket att gå osminkad förut för jag har så himla ljusa fransar och bryn, men nu känner man sig mycket frächare!!



Nu är bryna dock lite mörkare än vad jag vill ha dom men dom kommer tappa lite färg snart..

sötisen

Att köra gick bra, nu känner jag mig ganska säker och kan köra själv! det är väll bra nu när man har körkort och allt?? Hur kul som hällst att träffa Pine! saknat den jentan alot.. Och så har jag träffat världen sötaste unge idag också, hämtade han fårn dagis! min gulllllis. Var även och kollade på innebandyträningen idag, tänkte börja träna nästa vecka och se hur det känns.. men det kommer nog känner bra, just nu känns det lite sådär eftersom jag inte kunnat tänkt innebandy någontin denna sommar så ja måste bara komma in i det. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, hem till syrran och ha filmmys på kvälllen iallafalll...




Han är ju bara för söt, min bebbe!!!

köra

Nu drar jag iväg till morfar och ska finslipa min körning lite, sen ner på stan och ta en fika med pine!! Jag kör på shorts idag, min syster sa till mig i måndags att jag inte kunde ha det för ingen annan har det, men nu har jag svettasts i 2 dagar! Nu är dte lika varmt här som det var när dte var varmt i geiranger typ! hehe tjarååå


money

Var på stan idag, träffade min bästaste angelica och det var så himla awsome! Massa massa snygga kläder på stan, cant wait til i get my lön så jag kan spendera!! Gud vad jag ska shoppa alltså! kommer gå lös på allt som finns!! åhh det ska bli så kul!!

min sommar

Jag vet att jag var väldigt orolig i våras för min sommar! Jag trodde att jag hade gjort ett stort misstag som åkte iväg..        
"Börjar få lite resfeber nu, har jag gjort rätt val att åka till norge över sommaren?? Kommer jag trivas och kommer jag ha kul? Vad kommer jag missa här hemma, och vad kommer jag tappa? Jag vet inte varför jag är så rädd för att åka bort, en sommar måste jag väll klara..(får vi hoppas) Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker
Jag gjorde definitift rätt val! Jag trivdes like hell och jag har nog haft den bästa sommaren i mitt liv! Visst har jag missat mycket här hemma, men jag har ju fortfarande allting kvar. Jag har en hel höst att spendera här hemma, ett helt liv.. och det gör ingeting om man åker bort lite då och då.. Den här resan har vart väldigt nyttig för mig, att utvecklas som person, jag tog steget och åkte iväg själv, när jag satt i bilen och åkte till arlanda kan jag säga att jag verkligen ångrade mig, jag ville inte åka.. Och jag vet att under sommaren har jag vart väldigt negativ till många saker, men när jag blickar tillbala på sommaren så kan jag inte annat än le, min sommar har varit helt underbar! trots alla motgångar,  så hade jag mina vänner som alltid stöttade mig genom allt!!

Hur som hällst så vill jag tacka alla människor jag träffat den här sommaren. Jag har träffat så mycket härliga människor från olika platser i världen. Och jag saknar många av dom redan. Jag vill iallafall tacka er för att ni gjort den här sommaren till ett minne för livet, som jag aldrig kommer glömma!









omställning

vilken omställning det är att komma hem alltså, för det första en stad och inte en liten by! inatt när jag skulel sova hade jag ändå svårt att sova, för jag hade ingen fors som man ständigt hörde.. inatt funderar jag på att sätta på vattenkranen så att jag kan sova.. hehe!

Hinner inte blogga så mycket nu för mamma och pappa står och lagar mat och jag vill sociala mig med dom lite! så himla skönt att träffa allt folk här hemmma igen!! Sen hade jag ett paket låg och väntade på mig när jag kom hem och det är ju inte helt fel!! life is goood


home sweeet home

Nu ligger jag i min säng!! MIN SÄNG! så skönt! att få komma hem och krama om mamma och pappa är en av de bästa känslorna som finns... Resan gick bra! sov ganska mycket.. Känns konstigt att vara hemma, åkte liksom från geiranger i eftermiddags och nu ligger jag här i min säng! Min sommar har vart så jävla grym! ångrar inte att jag åkte för 5 öre.. Jag får skriva mer imorogn för nu ska jag försöka sova, min syster kommer hit kl 6 imorgon bittti och jag måste vara vaken då!! MIN SYSTER.. åhh bara 1 timme och 40 min kvar.. liver är underbart!

ändrade planer

Det blev utgång igår trots allt! Tobbe smsa om att han satt uppe hos chefen och drack vin, så jag gick dit sen blev det utgång på det.. Så min sista fredag blev faktiskt roligt iallafall! Haha direkt när ja kom dit så mötte jag en gubbe som var på resturangen och åt i torsdags som gav mig en 1000-lapp och sa gå och köp något till dig, jag bjuder! haha inte ofta man har sånt förtroende för fol så man lämnar bort en jävla tusing liksom!

Idag ska jag iallafall städa mitt rum, och börja packa ner mina saker, fatta this is happening! Jag drar imorgon.. shit IMORGON!!!

min sista fredag här

Japp, min sista fredag i geiranger, och vad gör jag? Ligger i sängen och gör ingenting! KUL jävligt kul! Ingen här vill liksom göra något, och det är rätt trist, med tanke på att det faktiskt är min sista fredag.. sämst med andra ord! Jag vet att jag är jätte hyper och vill göra saker hela tiden, men come on, det är fredag!!! och inte vilken fredag som hälst.. utan min sista! Haha ursäkta att jag tjatar.. men nu ska det bli jävligt skönt att komma hem, pallar inte fler kvällar att bara ligga i sängen och kolla film.. BORING


rätt muppig bild från i måndags

PISSED OFF

Åhh så irriterande!!!!! jag har ju sagt nu ett bra tag att jag inte haft sladden till kameran så jag kan inte föraöver bilderna jag tar, IDAG insåg jag att jag kan sättain kortet i datorn, behöver ingen sladd! Så under hela dne här tiden kunde jag jag lagt in bilder.. Pucko jag.. Hinner inte lägga in många bilder nu för det är storstädning pågång.. men har har ni lite bilde rpå vad jag haft för mig..


I'm in love with an fairytale ♥
















promenad

Jag var ute på en promenad idag, det var fint väder så lika bra att passa på innan man åker hem.. Dagar som denna är Geiranger så himla fint. Mitt fina geiranger!!


1 september

Vet ni vad det innebär? att jag skulle vart HEMMA nu om jag skulle åkt hem som planerat! istället stannar jag nu kvar 5 dagar extra.. Men september nu liksom! Redan? vart tog sommaren vägen! Sommaren är verkligen slut nu, eller när jag åker härifrån då är det helt slut, finito! Jag och tobbe satt och pratade idag och han sa "sanna om 4 månader är det december" då sa jag att nej om 3 månader är det december, men han höll inte med för eftersom det var 1 september idag så måste man räkna med september också.. Men han fattade inte att om 1 månad är det 1 oktober, om 2 månader är det 1 november och 3 MÅNADER 1a december.. haha rolig kille den där tobbe...

Men att veta att det är 1a december om 3 månader var inte sån rolig tanke.. Snö is och kallt.. ge mig värme!!

RSS 2.0