I'm waking up, I feel it in my bones Enough to make my systems blow

 
Känslan av att börja dagen ute i friska luften, känna kylan mot kinderna och hur friskt det är att bara andas in den kyliga luften, det är lite småkallt men man har packat på sig lager på lager och man känner värmnen när man börjar gå! ( underställ, träningsbyxor, ylletröjja, vindjacka, dunväst, halsduk, mössa och vantar ) Och när man kommer hem är man nästan svettig! Den känslan är förjävla skön!! Idag trotsade jag även mörkret och gav mig ut medans de fortfarande var småmörktute.. livsnjutning på hög nivå, och alla borde börja sin dag såhär.. ialalfall nångång! Nyduschad och med fmrukost i magen ska jag nu bege mig mot jobbet! Skön fredag på er!!

It's the most wonderful time of the year

OK.. jag erkänner det tycker jag inte, med tanke på att jag är en sommar-människa och älskar sol och värme, men man kan inte, inte älska denna tiden.. som idag när jag gick hem från jobbet och det var SNÖÖÖÖ! och allt var mycket ljusare a jag blev så glad, så ja, nu måste jag ändå säga att vintern är bra underbar! Men nu måste jag sova, har jobbat konstant sen halv 9 imorse! Godnatt!!
 
om jag längtar efter min pw i detta underbara vita täcket imorgon?? EHH JAAA
 
 

this year, to save me from tears..

Idag mina vänner, idag, har julkänslorna bara spirat! Finns det nått mysigare? och nu på kvällen ligger även snön kvar på marken, a eller iallafall på bilarna.. hur mysigt? Var som sagt nere i bowlinghallen och julade till det, lyssnade på julmusik såklart. Och efter det så blev jag bara ännu mer jul-inspererad än vad jag redan var så till kvällsmat idag blev det en "frukost" med wait for it..... JULSKINKA!!! Himmelskt gott var det, tillsammans med havregrynsgröt, pepparkakste. chailatte
( påminn mig att ge receptet!! ) u name it..
Och jag fick även umgås lite med min fina Maddie:) Det här med mysonsdagar har blivit lite utav min grejj nu känner jag.. eller mys här hemma med underbara vänner överlag! Supermysigt, men de känns fan som att jag står och diskar hela tiden.. ni kan numerna kalla mig Sanna "diskarn" Eriksson! haha 
Hur som hällst ska jag sova nu! Godnatt,
är det bara jag som hoppas på ett vinterland när jag vaknar imorgon :D?
 
fantastisk god kvällsmat! Skulle kunna leva på frukost! alla mål frukost.. jag älskar frukost!!!!
 
 

Jul, jul, jul...

Goddag mina vänner, sitter i köket och har precis ätit upp min frukost, höhö såklart julinspererad med kvarg, yougurt, apelsin, mandlar och massa kanel till det en kopp chai-te! Ska göra mig klar för att gå ner och julpynta i bowlinhallen. jul, jul, jul finns det nått annat i mitt huvud? Jag som bett om snö, nu har jag fått den! Men i fel format.. jag vill ha snö som ligger kvar inte som smälter bort påengång.. men nog snöade det allt när jag var ute och gick imorse, blandat med regn, så det resulterade i en väldigt blöt Sanna som kom tillbaka från sin morgonpromenad. Men jag har sagt det förr och säger det igen, finns inget dåligt väder, finns bara dåliga kläder..
( Även fast vädret just nu är rätt så jätte kasst! )
 
 

fifty shades of grey

Usch och fy för detta väder! Och ännu mer usch och fy för att gå hem i det! Nu har jag iallafall dragit på mig min nyinköpta pyjamas ( shoppade loss på sovkläder idag ) Sitter med en kopp te och tänka ligga och läsa ett tag.. Japp nu är det även dags för mig att läsa "porr-boken"!
Femtio nyander av honom.. får vi se vad jag tycker.. Godnatt
 
 

grateful

Jag måste bara få skriva hur mycket jag tycker om mitt liv och mina vänner! Jag är så tacksam att ha så mycket fint folk omkring mig som jag faktiskt har, som bryr sig, och finns där! Och ni skämmer dessutom bort mig med presenter då och då. Här är de jag fått under helgen.. fin julblomma av farmor och farfar och söt tomte av pine. Detta inlägg går åt alla mina underbara vänner och bekanta, man säger det för sällan men ni är bäst♡ 
 
Fick dessutom ett pepparkakste av pine som jag drack imorse, supergott!!

lovely weekend

Hej nu är jag så trött att jag tror att jag avlider! Ville bara skriva här för att visa att jag lever, haft mycket för mig denna helg ( och inte kunnat mobilblogga idag ) För att summera den så var jag ju och myste hos farmor och farfar i fredags och jobbade på kvällen, lördagen startade jag med en skön långpromenad, fortsatte med häng på stan med syrran och sedan jobb. Dagen idag kom min kära vän Pine över på frukost, älskar att ha frukostdater! Och söta pine hade med sig ett paket till mig med :D så gullig!! sedan har jag jobbat hela dagen. Bra helg, och nu ser jag fram emot en ny vecka..
Och inte vilken vecka som hällst utan den veckan det både är 1a december och 1a advent:D om jag längtar??
 
Årets första pepparkaka blev en hembakad hos farmor och farfar!
Kanelsoja latte på waynes
En himla mysig frukost med Pine, Jag kommer ha folk här på frukost varje söndag nu fram till jul har jag bestämt! Vill inte fira advent själv!
 
 
 

let it snow

Alltså jag säger bara det.. Power-fucking-walks i underbart väder på morgonen kan va det bästa som finns! Iallafall bästa starten på dagen. Som ni förstår började jag dagen ute i det fina vädret vi blivit bjudna på idag, och med mina julfeelings från igår så kryddade jag min frukost med pepparkakskrydda istället för kanel som jag annars alltid har, tillsammans med mitt nya chaite och en clementin ( c-vitamnin boostar ). Så nu spelar det ingen roll att jag har snuvan från hellvetet, jag har fått den bästa starten på dagen man kan önska sig.. bakat fröknäcken och snickerskakor har jag gjort med! Och börjar lyssna på julmusik!! haha det var bara en tidsfråga.. Så nu ska ja fixa iordning mig sen gå över mot farmor och farfar det vankas ännu mer tid ute i friska luften och mys med mina far-föräldrar! :) Behöver jag säga att jag längtar efter snön??
 
Åh fatta mysiga morgonpromenader i ett fint vinterland:)
 
 
 

i don't want a lot for christmas..

Men snö vill jag fan ha!!! Haha nemen helt ärligt, jag har blivit helt lyrisk för julen. Går på stan och ser alla fina saker, och i helgen hade jag tänkt att köpa på mig massa julpynt! Så kul:D Jag verkligen älskar julen och allt som hör dittill och jag kan knappt vänta tills jag får börja julpynta, när ja ser alla små söta tomtar, fina ljuslyktor och mysiga filtar.
JAG ÄLSKAR JULEN... OK?
Och jag ser såååå fram emot att julborden startar nästa vecka! Även fast jag för 3 år sen sa att jag aldrig mer skulle jobba ett enda julbord mer i hela mitt liv, då ja va så trött på julmat på julafton att jag ville spy typ! ( nej det skulle jag aldirg vilja, mmm farmor köttbullar ) Men efter att inte haft nån "riktig" jul de senaste 2 åren då ja förra året precis hade kommit hem från thai och hann inte riktigt ställa om mig på jul / vinter a jag vet inte.. och jag året innan det var i sälen och inte alls tilsammans med min underbara family, har gjort mig till värta jul-freaket.
Jag bara längtar till julafton! Och att få jobba julbord, och adventsfika och JULKALENDERN.. att jag nördar gamla julkalendrar redan nu kan vi ju prata tyst om.. höhö!
Hur som hällst så ser jag väldigt mycket fram emot den här julen, att få julpynta här hemma.. jobba julbord igen.. umgås med min fina familj.. få riktig julfeeling... MEEEEN!! ( allitd ett men, och i det här fallet big size MEN!! ) Jag kommer vakna upp ensam på julaftonsmorgon!!!!!!!! :o :(
suger att bo själv, vem ska nu lägga paket i min julstrumpa??
 
Jag dom senaste jularna.. jag kan inte fatta att jag 2010 inte firade jul hemma! men tom då slapp jag vakna upp själv för där hade jag min tillfälliga familj att vakna upp med, vi öppnade paket tillsammans på morgonen, åt frukost tillsammans på jobbet och firade med julbord och sånt på kvällen..
( ok,inte farmors köttbullar! ) 
Nej nu ska juliga jag slå på lite pelle svanslös och försöka sova! Godnattt
Föresten nån mer som längtar efter julen??

heaven's got a plan for you

VET NI VAD JAG GJORDE IMORSE? vet ni vet ni vet ni??? Jag var ute på POWERWALK!! äntligen! Wow (med en aning sarkasm) kanske ni tänker, men för mig som är van att va ute och gå varje morgon och inte gjort det på en vecka är det här som rena rama glädjeruset! Så ja jag känner mig betydligt bättre, men inte bra! tar nog ett tag innan jag kan träna. Så har hunnit med det, peronalmöte och nu är det brödbak i fullgång här hemma hos mig. Senare blir det lunch med Johanna sen jobb! Effektiv dag, så jag vill ha det!:) 
 
glad tjej!!
haha hade laddat upp med underställ och grejer, vill inte bli sjukare!

think of all the stories that we could have told

Har haft en riktig myskväll ikväll, en sån kväll man läser att alla andra har hela tiden, och nu även jag! Började med att jag bjöd Madde och Sofia på taco, testade för första gången att göra egen tacokrydda och göra guacamolen från scrash! Himla gott faktiskt, och så slipper man onödiga tillsatser och socker! Efter det förflyttade vi oss till soffan för Greys-mys. Har inte haft det på år och även fast det inte var så mycket greys i det så var det en himla massa mys! Jag hade fixat morötter och gurka med dipp, mina älskade pistage nötter och choklad.. Toppen kväll har det vart iallafall och nu ligger en väldigt mätt, glad och belåten tjej i sängen och tänkte försöka sova! Min kvällsförkylning har kommit igen och jag nyser som en idiot, haha varje kväll börjar jag nysa och blir helt täppt i näsan!? knäppt! nepp sova var det ja.. vill bara tacka Sofia och Madde för en grymt trevlig kväll ♥

sore or sorry, you pick

Åh jag blir så ledsen när jag läser om alla som tränar hela tiden. Jag vill också träna, jag får snart damp! Jag mår bra av träning och utan träning vet jag inte vad jag ska ta mig till, och det är så frusterande att läsa alla bloggar / kolla insta / facebook om alla som tränar hela jävla tiden och vad gör jag? Det som är mest irriterande är att det känns så långt bort, ni vet när man är sjuk.. så kan man inte föreställa sig hur det är att vara frisk.. typ? Jag skulle aldrig klara av ett riktigt svettigt pass på  löpbandet i den här formen, inte kunna lyfta några tunga vikter då jag känner mig helt orkeslös. This sucks..
JAG VILL TRÄNA, JAG VILL SVETTAS,
OCH JAG VILL ATT ENDORFINERNA SKA FLÖDA!!!
snart mina vänner snart är jag tillbaka..
tillsdess lite pepp bilder till mig själv!!
 


 

When you're in unfamiliar places Count on me through life's changes

Efter en natt med orolig och väldigt lite sömn har jag tagit det väldigt lugnt hemma idag, åt frukost i sängen.. har bara gått och plockat här hemma och nu setat och druckit te och betalat lite räkningar. Dags för mig att gå ner mot stan, så ska jag jobba hela kvällen.
 
Påtal om te, ingen kan ju ha missat vid det här laget att jag älskar te! med betoning på ÄLSKAR. Och som jag sa igår så fick 2 nya teer flytta in hos mig igår och båda är nya favoriter. Friggs levererar verkligen när det gäller te, dessutom är dom ekologiska också! hur bra?
Mitt te-skåp börjar bli överfullt! Då har jag tom lagt över endel te sorter i annan förpackning!
Nån som vill komma på te bjudning?:D

You've got the light to fight the shadows

Nej nu kastar jag snart in handduken.. eller jag kastar in mig själv i sängen iallafall, jag är så sjukt trött! Och har vart det hela dagen.. jag fattar inte, kan jag inte bara bli typ frisk snart? Var som sagt ute och gick en lång promenad, tog det väldigt lugnt och skönt som sjutton var det! men blev jag piggare?? nej.. mysigt var det hos morfar iallafall. Och när jag kom hem var det bara slänga ihop nått snabbt att äta.
 
Blev väldigt äppelinspererat med kanelstekta äpplen i kvarg med naturell yougurt med nötter och kanel, yttligare ett nytt te med äppelpaj smak.. och 2 st knäckisar! Åt det i soffan med tända ljus och pelle svanslös.. nu som sagt blir det sängen och ännu mer pelle.. Och jag ber till gudarna att jag mår bra imorgon!!
 
Här har jag parkerat mig i soffan med mina nyinköpta byxor
äpple och kanel te, kanelstekta äpplen med ännu mer kanel och 2 effektknäcken med avokado och kalkon! både det här och chai tet var förjävla gott alltså...
 
( blir väldigt mycket matinspererande inlägg nu!
finns inte mycket annat att skriva om när man är sjuk!

we're gonna die young

Läget fortfarande oförändrad.. snälla förkylning vill du vara så jätte gullig att försvinna från min kropp så jag får träna igen, och känna mig pigg.. TACK! Började dagen idag med frukost buffe iallafall med en jobbarkompis, kändes bra att få lätte på hjärtat angående en sak som inte är bestämt än.. Sen har jag vart och handlat med mamma, är så seg så vet inte mer vad som orkas med idag.. ska iallafall till morfar senare och fira honom! SItter nu och dricker ett nyinköpt te, grönt chai te (REKOMENDERAS) och boostar i mig c vitamin i hopp om att bli frisk.. Nu ska jag nog ut och gå en promenad i det fina vädret.. en väldigt väldigt LUGN promenad, för att få lite frisk luft.. få den d-vitamin jag kan få och bara komma ut och röra på mig! i need it..Ha det fint!:)
 
 

I wanna scream till the words dry out

 
Värkande hals, rinnande näsa,
dunkande huvud, seg i kroppen
jobbat hela dagen, nästan 30 timmar i helgen =
HELT JÄVLA SLUTKÖRD! Done..finito!!
Godnatt

The other night, you wouldn't believe the dream I just had about you and me

Godkväll, startade dagen idag med mysfrukost deluxe med min fina vän Johanna! När man jobbar rätt mycket, så som jag har gjort har man inte tid att träffa vänner så ofta.. Men den här veckan har jag fan vart grym på det! Hur som hällst så kom hon hit i imorse och vi satt och åt gof frukost och bara umgicks! Super mysigt och trevligt, jag gillar att få sällskap till frukost då jag är uppväxt med att ALLTID äta frukost tillsammans på helger! Skönt nu också när jag är sjuk och kan inte gå ut och gå på morgonen.. Sen jobbae jag hela dagen, och vi har faktiskt haft endel att göra.. skönt då har dan gått fort och jag fick komma hem snabbt och lägga mig i min säng igen, för nu är jag tok trött! Har kollat klart på mysteriet på greveholm nu så vet inte vad jag ska somna till hädanefter.. Pelle svanslös kanske??:D
Godnatt iallafall hoppas alla har en underbar helg!!!♥
 
Frukosten bestod av: hemgjort hälsobröd, olika knäckebrön, ägg, rökt skinka, kalkon, keso, avokadoröra, tomat, gurka, paprika, mer avokado, Kaviar, cream cheese, Te, kokoslatte, färskpressad apelsinjuice och såklart massa mys ♥
 

Funny all the broken ones but i'm the only one who needed saving

Hejsan, idag mår jag bättre men jag kan inte påstå att jag mår bra! ska jobba idag iallafall.. hur det går återstår att se, jag känner mig ganska orkeslös och har en huvudvärk som vägrar släppa! Men det är nog inget som lite ipren inte kan fixa. Nu ska ja ner på stan och få mig nått i magen, och ett kärt återseende av 2 vänner sen är det work hard som gäller!
 
Med favoritfruksiten i magen så ska ja nog klara av dagen!

strong like a family, strog as i wanna be

Nehepp.. nu tackar lilla sjuklingen för sig. Har förflyttat mig till sängen och hoppas nu på en dundersömn så ja vaknar upp helthy as a hourse imorgon. Jag kan inte minnas senast jag hade en heldag i soffan, inte var det i den här soffan eller i den här lägenheten iallafall utan de måste vart nångång jag bodde hemma. Inte ofta jag är sjuk.. eller inte ofta jag tillåter mig själv att vara sjuk rättare sagt. För sjuk är jag mer eller mindre jämt nu känns det som..? 
 
Under dagen har jag iallafall fattat vissa beslut, eller rättare sagt bestämt mig för att göra vissa ändringar i mitt liv. Just med tanke på att jag alltid är sjuk och så! Ska sluta med saker som inte är bra för kroppen och det med start imorgon. hej hej nya mycket mer hälsosammare liv!:)

all i wanna be is everything at once

Dagens status är oförändrad! Har inte rört många fenor idag, kan räkna på en hand hur många gånger jag flyttat mig från soffan. Ska det här bli nån grej att varje gång jag går ut och äter på grappa så blir jag sjuk? Sist när jag åt där med Cat så blev jag ju också sjuk! Jag håller tummarna på att vakna upp frisk som en nötkärna imorgon iallafall.. Påtal om nötter så var det min lunch idag! fancy pancy, det är det bästa, den ända fördelen med att vara sjuk.. man kan äta lite vad man vill utan att folk ska klaga.. får vi se vad min kvällmat blir? Skulle inte tacka nej till gårdagsens middag, skulle inte tacka nej till gårdagskvällen kväll häller! Men det kan bli svårt så nöjer mig med lite bilder från igår... Hoppas ni mår bättre än mig!
 
 

THAI

 
För 1 år sen så åkte jag till Thailand!! Jag hade 15 dagar i solen och värmen framför mig och jag var super duper glad!! Det var en underbar semester och jag vill absolut åka tillbaka till Thai! ÅH GE MIG!!!!
 
Nu ett år senare ligger jag i soffan med samma mysdress faktiskt (!) och är sjuk:( Kände mig ju hängig igår och när jag vaknade idag så hade jag feber och mådde allmänt piss! Jag stannade tom hemma från jobbet, vilket inte är vanligt när det gäller mig! Jag vill blir frisk.. och jag vill till THAI!! kvällen igår med Pine var iallafall super trevlig! älskar den tjejen ❤
 
 

I will be with you, I will follow you, always

Förstoch främst vill jag ta att gratulera min dator och min mobil på 1 års dagen!! Har haft er i 1 år nu och ni är fortfarande som nya.. haha eller? Mobilen har vart i golvet ett antal gånger likaså datorn! ajjdå, jag är inte känd för att vara så försiktig, menmen Jag lovar att ta bättre hand om er♥
 
Dagen idag då? fortfraande hög på filmen igår!! Men vaknar upp och känner mig någorlunda seg. Oh noo är det första jag tänker.. träningen idag då? Kände redan när jag tränade igår att allt inte var som det skulle, antingen att min kropp inte återhämtat sig ordentligt eller så har jag nån förkylning som ligger.. så måste det vara så illa att jag måste lyssna på kroppen och vila?? PANIK vad ska jag göra då tänkte jag?? Sen kom jag på det.. jag kan göra det jag älskade mest av allt innan träningen.. SHOPPA!! En jacka och 2 par skor senare sitter jag här, faktiskt nöjd med dagen trots att jag skippa att träna, shopping får en också att må bra.. känner redan hur ja mår lite bättre och ska nu börja fixa mig för en kväll med Pine!:D
 
En ny vinterjacka från peak.. no more frysa!!
Ett par till JC kopior.. om jag ska inviga dom edan ikväll??
Nya träningsskor!!!

How can I love when I'm afraid to fall

OK, såhär är det.. jag har typ haft den bästa dagen i hela mitt liv!! Eller bästa dagen på länge iallafall! Ligger nu i sängen helt lyrisk, glad och sprallig.. sova nu?? HUR kan det vara möjligt efter att ha sett typ världens bästa film! Som dessutom är den sista i världens bästa fyrlogi?? ( haha om det finns nått som heter så? ) Jag dog om och om igen, och a jag vet helt enkelt inte vart jag ska ta vägen! Om nån skulle prata med mig nu skulle den inte förstå ett ord för jag är helt mållös.. överväldigad!
BÄSTA. FILMEN. JAG. SETT....
 
Hela dagen har vart grym, inledde den med en fantastisk pw i solsken, jobb, träning, sushi, mys hos Nat och sen Bio! nu måste jag ta att försöka sova, så att de får bli imorgon.. en till rolig dag väntar imorgon med bla träning och middag med efterlängtade Pine! Nu ska ja kolla lite Mysteriet på greveholm tills ja somnar.. Märker man att man är besatt av det när man mitt under twilight filmen tror att Jacob sitter och bygger en robot när han i själva verket meckar med en moped?? SVAR: JA!! 
Dagens konstaterande är iallafall att min nya drog är pistagenötter!! vart har ni vart hela mitt liv? Och att jag kan dricka över 2 liter kolsyrat vatten utan att kissa på mig.. inte än iallafall, har dessutom ätit nötter så att ja inte skulle behöva äta nått alls resten av veckan! jag äter när jag blir nervös!! GODNATTT
 
GRYM DAG!! GLAD TJEJ!! 

I hold my breath when I hear lies

 
Nu säger jag godnatt och hoppas på att somna snabbt! Vill ha imorgon redan nu.. först jobb, sen TRÄNA, äta SUSHI med nat, mysa lite innan TWILIGHT!!! känner mig lite som ett barn dagen innan julafton faktiskt.. haha för lite träning sushi och bio? men jag älskar att träna, jag älskar sushi och jag ÄLSKAR twiligt.. och gå på bio.. och Nathalie med för den delen..
Normal. tjej. hej.
Fick iallafall rätt mycket avCHECKAT från min lista idag.. lite halft iallafall höhöhöö GODNATTTTTT

The sun hits like a bullet of faith

Nu drar vi igång med en ny vecka här.. nya tag och nya möjligheter! Jag ser fram emot mycket denna vecka, tex så ska jag gå på PREMIÄREN PÅ TWILIGHT!!!!!!:D
äntligen i say, jag ska träna, försöka träffa vänner och såklart jobba. Börjar inte först sent idag så har en heldel att stå i idag faktiskt.. 
 
Morgon PW - CHECK
Ätit frukost - CHECK
STÄDA - 
Träna - 
Äta lunch - 
Kanske städa mer? - 
( Ringa lite samtal om kommande roligheter ) - 
( Gå på stan en sväng ) - 
 
Får vi se hur mycket jag hinner med, är inte så bra på att få saker "CHECK" på mina check-listor! Här har vi dagens frukost iallafall! gottgott

Söndagsvin

Dagen idag har gått så sjukt fort! Vi har haft så jävla mycket att göra på jobbet hela dagen!! Alla vill tydligen äta ute på farsdag!! Satte mig ner första gången vid 9 på kvällen, och få hade jag sprungit sen jag började vid halv 12!! Nu sitter jag iallafall i soffan och har dragit igång greveholm igen! Jag är besatt!! Sällskap har jag av Per Moberg och lite 86% choklad! Ibland får man unna sig😊 livet är bra gött ibland! Imorgon ska jag ta mig an gymmet, städa hemma, looks like shit!! Och jobba! Hoppas alla haft en bra helg! Och hoppas pappsen haft en bra dag😃❤


BÄSTA PAPPSEN

 
GRATTIS PÅ FARSDAG FINA PAPPA♥  
Hoppas du får en toppendag, och förlåt att jag inte kan vara med och gratta dig på din dag!
Du är iallafall bäst och jag älskar dig!

These will be the years

 
Fick sån feeling på mysteriet på greveholm igår så ja la mig och kollade på gamla avsnitt när jag skulle sova!! BÄSTA!! Vaknade upp imorse lite halvtrött men satte på mig min nyinköpta väst för min dagliga pw.. när jag kommer ut märker jag att det spöregnar, men då var jag ju redan ute så de va bara ut i regnet.. Skön morgon, nu blir det jobb hela dagen! Grattis alla Pappor!:)

nostalgi

HAR NI SETT?? Alla som är som jag, födde på 90-talet har ju sett Mysteriet på greveholm, och alla håller nog med mig om att det var den
BÄSTA. JULKALENDERN. ALLA KATEGORIER! Nu i år har dom gjort en uppföljare på den och hur glad är inte jag?? Visserligen så har jag hatat julkalendern nu de senaste åren.. ( kanske för man inte är liten längre? ) men jag envisas alltid om att se den, och det här går ju inte att misslyckas med? eller?? Mysteriet på greveholm - grevens återkomst är iallafall årets julkalender och jag längtar spänt till den 1a december så jag får se den!!!
Japp kring jul blir jag som ett barn igen..
så är det bara!!!!
 
 

Whoke up on the right side of the bed

Note to self: lämna aldrig hemmet med obäddad säng!
Kom
Hem från jobbet inatt strax innan halv 1 och vad möts jag av? En säng som behöver bäddas om! Fick lite bråttom igår så hann inte med det.. Men skönt som tusan var det att krypa ner i min nybäddade säng sen iallafall.. Behöver jag säga att jag sov som en prinsessa? 😊
Trevlig lördag alla❤


back on track

vad kan det vara jag gjort nu då som är mina "nya möjligheter" ? Jo det är så att jag... wait for it!!! Börjat jobba i bowlinghallen igen!! Haha det var inte igår, och jag trodde aldrig jag skulle skriva det här. Men jag kände för lite förnyelse och kännde att vad kan vara mysigare än att jobba julbord i bowlinghallen? A julborden har ju inte riktigt börjat än, men jag har börjat! Jobbar där nu hela helgen.. men först en trip till gymmet och sen lunch på stan med en fin vän!:) Trevlig helg gott folk!
 
Gammal bild på mig och syrran från bowlinghallen!

And live while we're young

What a day... ligger helt utslagen i sängen nu alltså, träningsverk har jag också, äntligen har jag fått träningsverk i magen, hittat en magövning som tar som tusan, för jag får typ aldrig träningsverk länge! iallafall inte i magen!! Har iallafall vart ute och gått idag, enhel del.. skönt att rensa tankarna faktiskt! Och det är förjävla skönt.. Känna kylan när man kommer ut, den riktgt biter sig fast.. Sen efter ett tag känner man hur man får upp värmen av att röra sig, dunkar musik på högsta volym i öronen, springa upp och ner för lite trappor och känna suget i benen, andfoddheten och fortfarande kylan mot kinderna.. Underbar känsla alltså, sen komma hem och strescha.. det är faktiskt nått jag sa till mig själv förut att jag skulle bli bättre på, och det har jag.. men bättre ska ja bli! ska försöka komma igång med yoga också! Nej nu måste jag sova.. kan berätta imorgon om the big happening idag! Puss och godnatttt!:)
Det börjar ta sig...

Look before u make it beat loud, can u turn it down?

Idag mina vänner, IDAG is the day!! Jag har laddat upp med en ordentlig frukost och nu tänkte jag ta att bege mig till gymmet igen! Känns som en evighet sen jag var där, ok det var i början på förra veckan men det är en evighet för mig.. Idag mår jag prima ballerina och tänkte svettas lite där idag innan jag börjar jobba. Jobbar faktiskt mitt sista pass på O'learys idag på ett tag, tagit ett break där för nya möjligheter som jag börjar med redan imorgon.. Spännande va? ;) nejdå så spännande är det faktiskt inte...
Ha en fin dag, solen är med oss idag:D
 
 

Grattis roomie

 
Idag fyller min fina ( fd ) roomie år! Om du hade bott här då hade jag väckt dig med världens brakfrukost!! Grattis som fan på din dag iallafall, får ta att fira den här nån dag snart! Här är iallafall bilden från våran tid tillsammans!!:) Miss you ♡
 
 
 

one day baby, we'll be old

 
Ok.. som de flesta kanske redan märkt så har jag gått ner endel i vikt på sista tiden, och ja det har jag, och som alla säger så vet jag att jag aldrig har varit tjock! Men helt ärligt, när ja kollade bak ca 1,5 år i arkivet från när jag var i sälen och hittar den här bilden.. Då måste ni ju faktiskt erkänna att jag var lite.. ja vad ska man kalla det, köttbullig!! 
Haha jag kunde inte sluta skratta när jag såg bilden iallafall, vet inte vad man kan kalla mig här? mullig? alkoholsvullen? eller som min jobbarkompis Bea från sälen hade sagt, jag var mätt!! hahah jag dööööör
 
Har jobbat hela dagen idag iallafall, och allt har gått bra.. började sakna sälen lite faktiskt när ja satt och kolla bak i arkkivet, fatta att det snart var 2 år sen jag åkte dit.. tidengår fort när man har kul som man brukar säga. Godnatt från en minde köttbullig Sanna :)
 

i won't break down tonight

Wehoo ny vecka nya tag.. Jag är frisk och jag är glad!
Inledde dagen i vanlig ordning med en pw, back on track så att säga. Nu blir det jobb hela dagen, jag ville bara in här och önska alla en bra start på veckan, och att jag mår bra!:D
 

Efterlyses!!

Jag efterlyser min roomie som jag haft vin-mys med de senaste söndagarna!! När jag kom hem från jobbet, trött som fan(!!) kände jag ändå ett sug som fan på vårat mys! Blev mys på egen hand ist med te och lite nötter! Mumms!


press 'play' 'fast forward'

Godmorgon, jag vill önska alla en trevlig helg! Jag får göra det bästa av min helt enkelt.. min förkylning vägrar försvinna och de är lite jobbigt!
Jag vill blir frisk så ja kan bli mitt vanliga jag igen med mina vanliga rutiner.. Jag vill träna jag vil ut och gå och framför allt vara lika pigg och glad som jag brukar! Jag boostar c-vitamin, te och berocka iallafall så förhoppningsvis är jag på banan igen. Dagen bjuder på lunch med fin vän och sen jobb ikväll. Ha en bra lördag allihoppa, många har nog mys med sina familjer och går och tänder ljus på gravar och så, skulle jag vart om jag inte jobbade! Puss
 
haha glad tjej!!
 

lets get it started

En sak som inte slog mig först jag skrev mina timmar efter arbetspasset idag var att det fan är november nu!! November? redan? vart tog oktober vägen? Vart tog hösten vägen? kollade bak lite i arkivet och såg att första november för 1 år sen bjöd på hela 13 grader!! har det inte vart idag kan man säga, däremor var jag sjuk då.. vilket jag är nu med, det suger hästballe rent utsagt, jag hatar att känna mig hängig och inte alls så glad och stissig jag brukar vara! Idag kom hur som hällst min gudmor in och åt lunch hos mig på resturangen, hon bor i sthlm och jag hade inte träffat henne på jätte länge, och visste inte ens att hon var i stan!! så hon gjorde min dag lite!! Något annat som kan lysa upp mitt i min hängiga sjuka är lite bilder från min och Cattis kväll i tisdags! Hade så himla trevligt med henne och våran tid tillsammans här hemma kunde inte få ett bättre avslut.. Men en sak är säker och det är att ja kommer sakna att ha henne här hos mig! KOM TILLBAKA TILL MIG!!!! haha nejdå.. ja ska nog klara mig själv.. nu måste jag fan sova.. mamma säger allitd att man kansova bort sjuka. Det ska jag försöka med, Godnatt!
 
1. Kom hem till en överraskning av bästa roomie 2.Cat skålar med mouserande 3. Min halloumi sallad med parma, melon och pinjenötter 3. Jag och min sallad

Sick...

Känner att jag inte vart överaktiv här på senaste tiden, men det har blivit så med tanke på att Cattis bott hos mig och så.. Men nu när hon har lämnat mig så ska de nog bli som vanligt idag! Själv har jag gått och blivit förkyld!! Som 75 % av resten av den svenska befolkningen! Så igår efter jobbet gick jag hem och bäddade ner mig i soffan och tröståt choklad och drack te! Nu sitter jag hos syrran och har precis fått en fin fin frukost serverad! Blir jobb hela dagen sen.. Det var en liten update från mig hoppas det är bra med er!


RSS 2.0