Best days of out lives

Jag måste bara säga att jag har den bästa roomien i världen!! När jag kom hem från träningen idag hade hon köpt paket till mig för att hon fått bo hos mig!! Nu har vi vart ute på avskedsmiddag för hon lämnar mig imorgon!!:( hur ska det gå? Min lilla cat har bott hos mig i över 2 veckor nu och det kommer bli så tomt utan henne! Men nu tänker vi inte på det, för nu sitter vi och dricker drinkar och njuter av sista tiden tillsammans!! Haha känns som vi aldrig mer kommer ses, vi bor ju trots allt bara ca 5 min från vandra!!


At first sight I felt the energy of sun rays I saw the life inside your eyes

Godmorgon, vad tror ni jag gör efter att de senaste 2 dygnen sovit 10 h jobbat 22 och har tänkt att för en gång skulle sova ut!? Såklart så vaknar jag tidigt som fan iallafall och har ingen som hällst tanke på att sova! Rastlös som jag är var det bara gå upp och ta på sig och gå ut och gå och fytusan vad det var kallt idag! T o m mössan åkte på! nu sitter jag och har ätit frukost och ska strax kila iväg och jobba igen, sen är workie workie helgen över! Ha en fin söndag i höst / vinter kylan!:)
 

word

Helger betyder jobb för mig, en himla massa jobb! Skrev ut mig 3 inatt och börjar nu kl 11 igen, jobbar hela dagen idag och imorgon. Hoppas alla får en fin och trevlig helg i det underbara höstvädret!

morning times

Jag är lite utav en rutin-människa! Jag vill ha koll på saker och har massa olika rutiner jag följer. Många anser att det kanske blir enformit och gillar att leva lite mer outside the box, men jag står fast med mina rutiner..
Ex på det är högtider så som julafton, ni vet ju hur helvetet har brytit lös när nån försökt ändra på våran rutin där. Varje julafton ska vara likadan, man ska göra samma saker samma tid varje år!
En annan rutin som i princip ser likadan ut är mina morgnar. Jag vaknar upp 8 varje morgon, oavsett fall jag ställt kl eller ej, går upp dricker mitt kokosolja kaffe, går ut och går kommer hem äter frukost och sen är jag redo för dagen.
Idag däremot bröt jag min rutin och vaknade upp redan kl 6 istället. och ibland när jag vaknar kan jag verkligen inte somna om! så de va bara att gå ner i tvättstugan boka tvätttid upp igen fixa med tvätten ner och hör och häpna!! Jag fick stå och vänta på att tvättmaskinen skulle börja! Dom sätts inte igång först 7! Hur som hällst så gillar jag min morgon rutin och känner att efter jag startat dagen på bästa sätt!:)
 
Såhär ser min morgon ut i princip varje dag.

Ja, men varför inte?

Såhär kan det se ut om jag blir uttråkad..


Strong is the new skinny

godkväll.. eller kanske borde säga godnatt vilket är mer passande! Har haft en sjukt effektiv dag idag, så jag gillar det! Vaknade upp, gick ut och gick, direkt till p-möte där vi fick frukost, gick till gymmet och träna i ca 1,5 h hem åt lunch och sen iväg till jobbet och jobbade 10 timmar! Och på jobbet har jag haft att göra hela dagen så den har gått fort, nu ligger jag i sängen och kommer nog somna gott inatt!! 
 
jag efter gymmet idag och min proteinshake! 

Dedicate yourself and you can find yourself

 
Det är sånna här morgnar som får mig att bara älska hösten, som får mig att skutta upp ur sängen på morgnarna och hoppa i träningskläderna, som får mig att älska allt som har med höst att göra. Idag började jag dagen med 1,5 timmes promenad i detta underbara, färgstarka och helt underbara väder? Alla färggada löv mot rikigt knallblå himmel! Det är underbart helt enkelt..
Annars idag har jag tränat och nu ska ja ner på stan och äta middag med roomie och Pine! ♥ ha det bäst!!

Dream as if you Will live forever

Jobbat hela dagen idag! Det var ganska lugnt och allt gick bra.. Efter 10 timmar går jag hem och vad möts jag inte av då?? Ost, kex, grönsaker, dipp, choklad och vin!! Ibland är det underbart att ha en roomie alltså!! Och vi firar faktiskt 1 vecka idag! Så nu sitter vi och pimplar vin och har set bra:) hoppas no haft en fin helg!!


Shine bright like a diamond

 
Jag tänkte lysa upp denna regniga dag med att visa lite fint som har flyttat in hos mig på sistone.. förutom cattis så har jag även lite mer nytt här hemma!
 
 
  • När jag fyllde fick jag massa goda viner tex.. som att jag behöver mer? höhö köpte mig även på mig lite på kryssningen så nu har jag goda viner så att jag klarar mig ett bra tag! typ ett år!?
 
  • Fräschade till det lite här hemma inför min födelsedag och fick upp min väggtext och bilderna på mig och min familj. Blev himla nöjd faktiskt :)
 
  • Ett armband jag fick av mina syskon i födelsedags present.. jag bara ÄLSKAR det!! och det pryder min handled förjämnan numera ♥

Pw i regnet

Ledig 2 timmar idag mitt på dagen, så tog tillfället i akt att gå ut på en härlig höst promenad.. Trodde jag ja, det blev en blöt sådan! Skön ändå såklart! Jag börjar gilla hösten mer och mer:) nu dags för jobb igen!!


Stan är vaken, allt är förlåtet älskling

HEMSKT HEMSKT HEMSKT MYCKET FÖRLÅT för den urusla uppdateringen. Jag överlevlde kryssningen jag lovar! Men det har vart så mycket sen dess.. Kryssningen var grym! Tack min underbara familj för en rolig resa♥
 
Sen har jag fått en liten inneboende här hemma, därav den dåliga updaten! Cattis kom hem till mig i söndags på mys, hon har vart och jobbat på cypern i 7 månader och nu bor hon hemma hos mig i väntan på sin lägenhet! Så vi hittar på massa skoj, och att setat vid datorn har det inte ens vart frågan om! Nu ligger hon och sover och jag ska strax ut på en promenad börjar inte först ikväll så jag får se vad vi hittar på för skoj under dagen :) 
Hoppas allt är bra med alla och att ni inte saknat mig allt för mycket.. För nu är jag tilbaka ;) HÖHÖ
 
Sa jag att hon vart på cypern i 7 månader?? 

Mobil - lös

Gaaaaah, glömde min telefon på jobbet idag.. och hur handikappad är man inte utan sin telefon? Jag har liksom en miljon saker att göra imorgon INNAN kryssningen och så glömmer jag telefonjävlen.. Ibland är man ju bra smart alltså.. nån som håller med om att man är helt handikappad utan telefon?? GAAAAAAAAAHHHH
 
Måste nog börja ha min mobilväska förjämanan så jag inte glömmer den!!

This girl is on fire She's walking on fire

Idag när jag vaknade upp dunkade huvudet och min kropp kändes som den hade blivit överkörd av en snöplog över natten. Jag som vanligtvis aldrig ( nästan iallafall ) har svårt att komma upp på morgonen.. Gick upp och åt frukost och tänkte det blir nog bättre, men nej efter frukosten frös jag så mycket så jag la mig under täcket igen! FanFANFan vill inte bli sjuk!! Jag hatar att ställa in planerad träning, så ja tog orken och satte på mig kläder och tänkte att en promenad är nog bra för mig iallafall.. och så rätt man kan ha.. under promenaden uppenbarar sig en alldeles underbar trappa också som det fick bli några vändor i. Tänk vilken energi man kan få av lite frisk luft och rask takt! Mötte en gamal dam med rullator när jag var ute och gick och hon sa till mig " Tänk om jag bara kunde gå hälften så fort som du " haha hur söt!? Nu ska ja kila iväg mot jobbet och hoppas på att jag förblir nogorlunda pigg hela kvällen.
 
Trappan från himlen, hit ska jag definitivt gå igen och hoppa och skutta!!

new era

 
Blev en keps rikare idag, kunde inte motstå att köpa en till new era keps idag på stadium, dom är för jävla sköna att bara slänga på sig när man ska ut och gå, om man har en dålig hårdag eller bara helt enkelt inte orkar fixa sig.. Den får nog åka på redan imorgon på morgonPWn :) Godnattt

A shot in the dark A past, lost in space

 
Godkväll, har alla haft en bra dag? Jag har vart ledig vilket har innebärt lite mer träning än nödvändigt kanske.. men det är ju bra det.. lite träning har ju aldrig skadat liksom. Började dagen med en morgon prommis ( as fint väder!! ) Sedan tvättade jag, och bakade bröd innan jag gick och tränade, blev mest gym, gick hem och åt, bakade mer bröd och sen gick hem till mamsen och papsen ett tag innan jag gick och tränade kondition! Riktigt skönt faktiskt.. Nu sitter jag nyduschad i soffan och har avnjutit mitt nybakta bröd tillsammans med te och turkisk yougurt! Har massa ljus tända och mina nya mysiga duntofflor jag fick i födelsedagspresent på mig.. Är det höst så är det! Snart ska ja lägga mig i min nybäddade säng med mitt nya överkast som jag också fick i födelsedagspresent. Jag kan ju inte klaga på min kväll.. eller min dag överlag.. Sanna ledig = TRÄNA TRÄNA TRÄNA! Imorgon jobbar jag hela dagen så då blir det ingen träning alls..
Godnatt alla, förstår om ni är avundsjuka på min säng ;) höhö

don't you worry child

Godmorgon, jag vill bara hälsa alla att ha en underbar söndag! Vädret kunde inte va bättre, och sånna här dagar måste man ju bara älska hösten.. jag var ute på jordens morgonpromenad imorse och njöt ritkigt ordentligt av solen jag.. för nu ska jag jobba hela dagen! Tack alla igen för alla gratulationer och allt! det värmer ♥
 
 
 

happbirthday to me

Först och främst vill jag tacka alla!! Tack för alla gratulationer, tack för alla fina presenter, tack för igår kväll och tack för all hjälp!! TACKTACKTACK alla är guld värda! Nu har jag precis parkerat mig i sängen efter att ha firat mig x 2! Kvällen igår var så jävla rolig, hade ett gäng brudar över och vi gick senare ut! As bra kväll.. Idag började dagen med att syrran kom på frukost.. sen har vi fixat och donat hela dagen. På kvällen kom släkten och jag bjöd på hemmagjord pizza, och tårta! haha tårtan som jag kommit på själv, blev inte som jag tänkt mig så 1 timme innan alla ska komma får jag göra en nödlösning och slänga in en ny kaka i ugenen och jag vet inte vad! Jag är väll inte dirket känd för att förbreda saker så bra och ha struktur i mitt liv. Men allt blev bra i slutänden och alla var mätta och belåtna. Jag fick super fina presenter och jag är super nöjd med min födelsedag. Så åter igen tack alla!! Vill tacka min familj lite extra för all hjälp, utan er hade det inte gått  
 
1. Syrran hade med cupcakes till frukosten 2. birtdaychild 3. min tårta
4. från när vi bakade kakor 5. Fick fina blommor som nu pryder min tvbäng bredvid min nya ljusstake

a cup of the

 
Ok, jag är svintrött och har rätt nyligen kommit hem från jobbet.. ska alldeles strax sova vill bara tipa er som dessa teer! Citron ingefära har vart min favorit nu senaste tiden men idag så såg jag att hemköp hade tag 3 betala för 2 så ja köpte på mig 2 till och den karibiska säger jag bara!!! OJOJOJ ren njutning där kan jag lova! Har jag sagt att jag älskar te försten? Dricker nog minst 5 koppar om dagen.. nån som vet fall te har nån dålig effekt? i så stor mängd? Borde jag passa mig? haha nu måste jag sova, dagen med stort D imorgon!! NATTTTI

We can get started for life

Godmorgon, idag kändes ögonen tunga som bly när jag skulle gå upp.. jag har en jävla morgon förkylning som vägrar ge mig sig! Men med tanke på att det redan är torsdag idag vilket betyder att jag jobbar heldag idag, och imorgon är det fredag FINALLY! Ska bli så kul, sen är det ju även kanelbullens dag idag.. Nån vänlig själ som vill komma och bjussa på en? 
HA EN BRA DAG, OCH ÄT INTE FÖR MÅNGA BULLAR ;)
 

birthday wishes

Jag sa ju att jag skulle försöka lägga ut en liten önskelista här, och eftersom jag fyller redan på lördag så kändes det som de va dags nu...
here we go!!
 
 
1. Jag ♡ skor!! - har bla. spanat in ybersköna duntofflor från house of västerås, nike träningsskor och såklart festskor i alla dess slag
2. Köksapparater - Har bott hemifrån i över ett halvår men har fortfarande inte de köksapparaterna man behöver.. har inte ens en vattenkokare!
3. Träningssaker - Jag får ju inte nog av varken träning eller det som hör därtill!
4. Porslin - Har ju börjat fått lite porsling från mateus serien och vill gärna ha mer.. eller annat fint porslin
5. Mysiga kuddar - Nu till hösten vill jag fylla på med massa nya mysiga kuddar, filtar och överkast!!
6. Smycken - smycken är alltid ett säkert kort, speciellt silver.. dessa armband kommer från Tomas sabo
7. Resor/upplevelse - Jag skulle inte tacka nej att åka nånstans nu alltså.. vartsomhällst, närsomhällst hursomhällst!
8. PENGAR - behöver jag säga mer?
 9. Parfymer - eller andra "lukta gott" eller "bra att ha" saker
10. Söta underkläder - Underkläder är allitd uppskattat.. både av mig och den som ev. får se mig i dem;)
 
Hoppas den är till nån nytta! Jag tycker som sagt det var väldigt svårt att veta vad man önskar sig iår! För jag är inte beredd på min födelsedag för 5 öre, har det ens vart sommar liksom? Men efter att jag fyllt år och fått massa paket, ätit tårta, träffat släkten och supit skallen av mig så är jag nog i rätt tids-zon igen:)
 
Haft en bra eftermiddag med mamsen och papsen och vi har fixat lite här hemma.. är supernöjd med allt.. tack kära ni för all hjälp!!
Nu måste jag sova GODNATT♡

wish it, dream it, live it

Shiit redan Oktober! och det betyder att jag fyller år snart.. jätte snart, på lördag närmare bestämt och jag är inte alls förbredd på min födelsedag.. har inte fattat att det är höst än så jag har no idea vad jag önskar mig! lika bra är väll det då vet jag ju inte alls va ja kommer få!:D
 
Oktober månad börjar bra iallafall, tagit ledigt ihelgen för att fira mig.. när var sist jag var ledig en helg liksom? Sen nästa vecka åker jag på kryssning med familjen.. hur mysigt blir inte det då? Så oktober blir nog en bra månad.. bortstt från allt regn och all kyla.. tänk possetivt, tänk sköna höst promenader, tända ljus, mycket te mm.. Nåväl nu måste jag sova, godnattttt
 

RSS 2.0