haha påriktigt??

Till alla er som missat Maria Montisamis väderprognos. Lyckans ost till dom som satt i tv-soffan måndag morgon och fick höra dagens väder av henne!! hahahaha..

we done all the things we never should do

ahh men vad bra min uppdatering är härå!! Har så mycket för mig hela tiden.. Jag ville bara tala om att jag haft en grym helg.. Fredag var det dags för after work med maddisen.. Alltid lika trevligt och fick även sovsällskap av kvinnan den natten.. Jag jobbade hela lördagen och eftersom ja sov i lägenheten hela kvällen så passade jag även på att fixa lite i den.. så nu är den bebolig och jag ska föröska flytta ihelgen! Sen på söndagen så var jag på Tuna och hittade massa fina och även nödvändiga saker, sen hann jag även med att krocka med bilen och så blev det vin i massor på kvällen.. Nu är jag piss trött och somnar snart så här kan ni få lite bilder..
Jag och madde invigde ballen med vin..
Fina flickor på håpes!
Tog även årets första slagsta glass!

so mush i know that things just don't grow if you don't bless them with your patience

Godkväll, Idag började jag dagen med att bjuda mina lovely jobbarkompisar på akroplis på smörgåstårta!! Det uppskattades kan jag lova. Sedan jobbade innan jag träffade Angelica för en lite födelsedags fika. Sen hade jag hela kvällen för massa fix i lägenheten, men så blev inte fallet.. jag blev inringt att jobba på olearys istället så då fick mamma och pappa fixa utan mig. älskar verkligen min mamma och pappa som hjälper mig så otroligt mycket nu i flyttetid och allt!! Nu är de sova för imorogn är jag ledig lunch vilket betyder INTE EN LUGN STUND.. massa saker att fixa innan ja jobbar kväll på akropolis.. Sen är det ju dags för en after work igen.. Wieeee bra helg!:)
Förövrigt så kan man ju inte annat än älska vädret nu!! När ja gick till bilen nu efter jobbet frös jag inte ens ett dugg! Nu längtar jag bara till alla uteserveringar och häng på ballkongen!!

GRATTTIS

Min bästa kompis fyller år idag och det måste ju såklart nämnas här!! Har tyvärr inte kunnat träffa henne och grattat henne idag, men imorgon efter jobbet så ska vi ses och catsha up! Och hon ska även få sin present.. HIHIHIHI love u♥
här är en bild från när vi var ute och firade att jag fyllt år på grappa.. eller en gång vi bara åt på grappa.. hur osm hällst så lär det bli grappa snart igen!:)

Oh, i swear to you i'll be there for you

Oj fyfan va ja är dålig på att skriva här nu! Men jag har så himla mycket med jobb flytt och träning nu.. och så ska man hinna med att träffa vänner också! Jag kan lova tat det kommer bli mycket bättre när jag flyttat hemifrån då ja kan visa mitt hem och massa inspo här.. Funderar även på att sälja kläder här på bloggen eller tradera eller nått.. så håll ut snart kommer jag tillbaka!!!:)
Idag har jag iallafall vart på ikea och handlat massa möbler! så kul det här är alltså och jag bara längtar efter att få flytta in!

who’s going to save tonight if I don’t..

Gud vad härligt väder vi har här i sverige nu alltså! Våren är här påriktigt ( peppar peppar ) och allt känns så himla bra! Vaknade vid kvart över 7 idag och solen sken som bara den så ja tog på mig träningskläder och gick ut och sprang en runda. Jag minns ti vintras när jag gick upp vid halv 8 och åkte och tränade och det var tok mörkt ute, man ände sig så opepp på nått sätt, men nu såfort solen är framme så blir man så peppad!! Nu ska ja strax kila ner mot stan.. cyklade förövrigt till stan igår.. VÅÅR!! idag har jag ölutbildning hela dagen på olearys sen jobb på akropolis ikväll.. SOLEN here i come :D

i'm not gonna need you if i fall

Godkväll, eller snarare godnatt... jag är så trött så ja vet snart inte vart jag ska ta vägen.. varför sover jag inte då? kanske ni undrar.. och ärligt talat så vet jag inte!! Kom hem från jobbet för ett tag sen, och som vanligt så finns det ju alltid 1000 intressanta saker på datorn att göra innan man ska sova.. tex som att lägga upp denna bilden! När ja slutade jobbt idag gick jag förbi andra jobbet och såg ett jävla bord stå utanför!! WTF tänkte jag? Men fick svaret att det var uteservering!! haha ja alla sätt är ju bra, jag dog lite där iallafall:)r!

bye bye sälen

Nu sitter jag i bilen påväg hem från en underbar helg i Sälen med la familia! Allting har vart bra, men hade dock lite mer otur med vädret iår än förra.. Men Vi har åkt skidor ändå, bara inte lika mycket! Men vi har haft super mysigt med trevligt sällskap god mat gott att dricka och allt däromkring. Fredagen bjöd på skidåkning, en väldigt mulen och blåsig dag så vi stannade inte backen såjätte länge. Efter det blev det afterski och sedan fest på det! Lördagen hade vi lite finare väder så lite mer skidåkning då, men sen när vi åkte ifrån backen så böev det världens snöoväder.. så ja stannade hemma och orkade inte åka på afterski med det gjorde de andra ungdomarna! På kvällen blev det god mat, ost och kex och mellon! Nu ska de bli skönt att komma hem igen, fortsätta med flytten! Vill tacka alla som vart med och gjort denna helgen så bra som den kunnat bli!:)
startade semestern med att skåla med mouserande


redo för backen!


fika mys


Neo åker

GB GLASS

Våren är här, när gb glass släpper deras nya glass karta och man faktikst känner sig sugen på dom! Jag har nog redan hittat mig en eller ett par favoriter! Choklad älskare som jag är så ser ju magnums nya infinety gudomliga ut! Men ornettos engma cookie då? "Glass med kaksmak som låter chokladsås ochkakbitar blandas till en alldeles speciell smakkombination. Den goda våfflan toppas med choklad och chokladtäckta kakbitar" Ehh JA TACK!!



Dessutom är jag superglad att magnum tagit tillbaka magnum duouble caramel!! Absolut en av mina favorit glassar genom tiderna!!:)

In my mind I'm doing all in my power To get free

Dålig uppdatering här jag vet, men har så mycket annat att stå i nu.. jobb, träning flytt och träffa kompisar! Min helg var iallafall bra, jobbat och spelat match och kollat grejer till lägenheten. Matchen gick bra och vi vann, min kropp är däemot lite ömtålig nu, höhö! Tränade innebandy igår, men idag skippade jag träning pga av förkylning.. jag vill ju vara frisk till sälen på torsdag!:D Så idag har jag gjort en årsförbrukning av musli typ.. haha ne men jävlig mycket iallafall, sen bara tagit det lugnt.. Tog ett bad nu innan ja la mig och tänkt försöka sova snart! Jobbar heldag imorgon sen torsdag morgon far jag!! ska bli så kul!!
Hade i lite ava Neos badskum i badet.. luktade svingott!!

give me wings so i can fly

Godmorgon! Nu ska ja kila iväg till v-ås och sen står handla massa möbler på schemat! Wohoo känns bra och vädret är ju bara för underbart idag.. eller har vart hela veckan men då har jobbat! Jobbade igår, blev väldigt sent och jobbat ikväll med.. imorogn ska jag kö premiärmatch med kungsör.. NICE helg or what!!

RSS 2.0