it's a possibility

All that i had was all i gon get..
..
.

jobb jobbb jobbb

Alltså nu denna vecka måste jag säga att jag jobbat mycket.. det är så sjukt mycket att göra till nyår. Alla dessa skaldjursbeställningar, plus att det är många folk uppe i sälen just nu så vi har många folk i resturnagen också.. men det är kul att ha mycke att göra på jobbet. och det är kul att jobba. dagarna går så mycket fortare då och de känns mycket roligare nu när man känner att man börjar komma in i det. Plus att det här är en lite finare resaurang än vad jag är van vid så kul att få stryka det från listan med:)

Nu ligger jag iallafall i sälen har precis stått och lagat korvstroganoff.. man får passa på att laga mat när man är pigg.. för på morgnarna känner jag mig verkligen som en zomie.. och min förklning vägrar ge sig.. snart vart sjuk i 2 veckor nu..  jaja man ska välll inte klaga.. finns folk som har det sämre!! imorgon kommer vi nog ha skapligt mycket på jobbet, preppa alla nyårsbeställningar.. och nyår är inte ens att tala om!! Men då stänger vi 6 iallafall så jag kan fira in det nya året med klackar och skumpa! så mycket mer har jag välll inte att säga nu.. Pussss och kram vi ses på stan!!


Jag på jobbet och jag och en väldigt ful bild som jag hittade på telefonen.. vad har jag för fel?

 



very merry christmas

Jobbat hela dagen lång idag, sen setat och pratat i soffan med bea i typ 100 år! eller till nu iallafall, här omdagen satt vi ju till halv 5.. haha hur störda??

Här kommer lite bilder från julafton iallafall som jag tänke lägga in :)


Bea och jag innan det var dags..


Chef med fru och julklappen dom fick av oss


Tjejerna från Lisa.. och volvo emma

Julmat

En annan del av sälen?

Blev mycket pussar.. mm ;)

Killarna på harran


Bea är lite lång


Ungefär så var min julafron, med andra ord helt ok.. Nyår snart och då ska ja va hetl frisk och festa som fan.. finns inge annat val, och så skönt att jag inte är hemma då så jag måste vara på willys kl 8 (!) på morgonen och inventera med laget!!!

kors och nitar

Såklart har jag klickat mig in på stylebytyra och såg att dom hade super mellandagsrea! 25% på hela sortimentet och det är ganska bra på deras redan låga priser, så jag var ju tvungen att klicka hem en ring bara för att liksom! dessutom hittade jag den perfekta ringen för mig så jag får unna mig själv en liten julklapp :) Så om ni inte har nå speciellt för er så tycker jag det är värt att klicka sig in där, och även om ni inte har tid...


Annandagen

Jag ber återigen om ursäkt för dålig skrivning här. Julafton blev faktiskt väldigt mysig trots allt, förutom att jag fortfraande var sjuk och tappade rösten. Vi var iallafall på jobbet och åt julbord, gott men jag saknade så klart julbordet hemma, bääästa! Sen satt vi och hade trevligt, de andra satt och snapsade och drack men jag tog det väldigt lugnt. Vi gick sen vidare till Harrys och dansade vidare där liksom. Kändes inte riktigt som en julafton men den dög ändå. höjdpunkten var när jag skypade med mitt hem med hela gänget. Verkligen familjen annorlunda men gud så jag saknar dom!!

Igår så jobbade jag hela dagen, 10-21.30 sen tyckte jag och emma att vi var värda en öl, så vi drog svettiga och illaluktande efter jobbet och tog varsion öl. Sen hade vi genomgång på menyn här i stugan så nu har jag stenkoll på den. eller?? Som sagt den är ju inte liten! Sen satt jag och Bea uppe och snackade till typ halv 5 imorse! haha vad hände där? Jag har alltför mycket roligt som hänt i mitt liv liksom!

Idag har jag vart ledig.... igen. segt och tråkigt som fan! och ikväll får jag se vad som händer känner inte så mycket för nånting just nu faktikt. förutom typ.. bajs ¨på allllllllt!!


Bild från julafton..

Lagbild


God jul önskar oss på pärtvägen 1

Övere raden: Emma, Eva, Mathilda
Nedre raden: Bea, Sanna

nu drar vi och käkar julbord! Hadeeeeeeee


GOD JUL


Bild från förra året på mig och mina bästa syskon

God jul på er mina söta bloggläsare! hoppas ni har en fin och mysig jul! Jag har precis slutat jobbet och är hemma för att fixa mig innan julbordet med jobbet ikväll. Har vart ganska myclet idag på jobbet faktiskt, förvånandsvärt många som kommer och köper julbord i sista sekund!! what up liksom? sånt där ska man väll ha klart dagen innan? Tur att vi finns då som säljer nästan ett helt julbord över disk! Jag fattar mig inte häller på folk som kommer och äter på resturangen under kalle anka!! vad hände där liksom? första året jag kan minnas som jag inte kollade på kalle.. Nu måste jag fixa mig ville bara önska er en god jul! Ät riktigt mycket julmat nu, det ska jag göra! :)

all i want for christmas is you

CAUSE I JUST WANT YOU HERE TONIGHT

HOLDING ON TO ME SO TIGHT




Den här sötisen hade jag inte häller tackat nej till

Dan före dopparedagen

Helt sjukt, Julafton imorgon. Julafton redan? på ett sätt känns det som jag nyligen kom hem från Norge. Tiden får läskigt snabbt ibland. Jag menar snart har vi nytt år! känns som tiden bara flyger iväg, och jag slår vad om att dom här 5 månaderna i sälen kommer gå super snabbt. Nu tillbaka till Julafton då.. brukar vara en av de bästa dagarna på ett år. Jul i våran familj har alltid varit något viktigt, en dag vi är tillsammans ( och för mig traditioner ) förra året när mon släkt bestämmde sig för att ta bort att vi köper julklappar till alla på jul, att vi bara har julklappsbyte typ.. gjorde så jag höll på att bojkotta julen. Och iår åker jag bort över jul. Jag är inte hemma på den mest kärleksfulla dagen vi ska vara tillsammans på. och det känns lite jobbigt, att det är jag själv, som är hårdast på traditionerna som åker bort.. man skulle ju kunna tänka sig att de va typ linus eller nån.. Hur som hällst så har Mamma och Pappa skickat upp lite julklappar som jag har att öppna imorgon, mammsen och pappsen Fast jag fick ju mitt skidställ av dom i julklapp också..

Nu ligger jag iallafall i min vanliga plats i soffan, blev inge jobb idag häller.. ska satsa på att bli frisk istället. Men de tråkiga är att alla sndra jobbar så jag är själv här och det är inte så kul.. Kom hem allla!!!



sick

jag är sjuk, sjuk sjuk sjuk! och det är super jobbigt. För jag vill inte vara hemma från jobbet häller för vi jobbar ju bara varannan dag. Så jag mår skit här.. Idag har jag vart ledig och jag har verkligen vart slut hela dagen, legat och sovit i soffan, frysit och svettats, svettast och frysigt. Och ja jag tycker synd om mig. fast jag var på samma ställa som zlatan i söndags. Folk tyckte inte synd om mig bara för det men lyssna på det här, han var ute igr med och det var inte jag, så vad betyder det?? SYND OM MIG jag vill ha min mamma här som pysslar om mig, och jag vill bara vara hemma över jul och umgås och mysa med min underbara familj och släkt!! Jul om 2 dagar och jag har ingen jukstämmning alls, kanske lika bra det för då kanske det skulle kännas ännu jobbigare? det blir att fira jul med min egen lilla familj här hemma som tyvärr kommer sluta med hård supning skulle jag tro.. Om jag är frisk det vill säga. Jag saknar er där hemma ska ni veta.. Puss och kram från en liten sjukling...


Jag och emma muppar med camen


Och i vårt glada gäng

har vi zlatan här igen, åh vad roligt att Sanna är här

Ja, Zlatan var faktiskt ute här i sälen igår på Harrys. Med typ 1000 vakter runt sig hela tiden! Spelade inte han match i lördagskväll i typ Italien? jaja dessa kändisar.. Kul var det igår på harrys iallafall, broken door var där och spelade och det var mycket folk. Jag var rätt lugn efter fredagsen bravader men kul hade jag ändå. Blev en liten spontan utgång, jag jobbade 10-20 och gick hem och hade inga planer på att festa. Men när vi kom hem kun evi inte hålla oss så då åt jag lite mat, observera att jag faktiskt ÅT. har lärt mig att de är inge br atat gå ut på tom mage. Sen var vi i full gång i stugan.. Idag är jag ledig och ska ner till byn och typ köpa blommor.. fråga mig inte varför!! sen ska jag bara ta dte lugn.. Har börjat fått riktigt ont i halsen och hoppas det går över till imorgon, orkar inte vara sjuk  nu till jul och allt..

Vi hade föresten ägeren till alla sf biografer i sverige och åt hos oss igår, och även Anna book var inne.. :)


En annan del av Sälen?

jag lever

Men idag var det fan knappt.. haha nerå så illa var det inte men om jag säger såhär.. jag har legat i soffan hela dagen.. Med täcke kudde dator och dator.. Soffläge till max och det har vart jävligt skönt! Inte rört mig frn huset, inte ens vart nere på nerevåningen! Chilldag för mig det här och jobb imorgon så jag har bara legat hemma en lördagskväll.. Men helt ärligt så håller man inte koll på dagarna här. Alla dagar känns lika, idag har absolut inte kännts som en lördag! Nu ska ja försöka sova får skriva mer imorgon, puss på er sötnosar!


Jag och emma efter jobbet igår med fin fina mössor för snön!!


knäck bak

Idag på min lediga dag hade vi tänkt att åka lite skidor. Vi hade ställt kl på skapligt så vi kunde komma till backen i tid.. Men vad möts vi av? Världens snöoväder! vi blev ju lite lagom besvikna så vi satt och degade i soffan ett bra tag.. men sen så tog vi arslet ur vagnen och åkte ner till byn och uträttade lite ärenden på bla systembolaget och ica. Sen gick jag till kaisers för att fixa mina skidor och pjäxor, men då passade jag på att köpa hela kittet för 2100! inte illa pinkat huh??

Nu på kvällen har vi haft lite julmys i stugan och bakat knäck. blev faktiskt väldigt mummsigt. Sen har jag haft lite egentid och bastat med inpackning och haft ansiktsmask och så.. Man måste ju vara fräsh på jobbet imorgon juu=)



MUMMS

Lisa Elmqvist

Tänkte visa lite hur restaurangen jag jobbar i ser ut.. dock inte dom bästa bilderna nu för jag hade bara min telefon med mig så de kanske kommer bättre bilder senare men här har ni ju ungefär en uppfattning om hur det ser ut!










längtan alltid denna längtan

Idag har jag jobbat.. känns faktiskt skönare att jobba än att vara ledig, ävn fast det är kul ibland att vara ledig, men jag är ju ändå här för att jobba, känns som tiden går fortare om jag jobbar. Idag har jag varit här en vecka. Men jag känner att jag inte lärt mig allt än, känner mig inte riktigt säker. Och nu i början är man alltid inne i den fasen då jag längtar hem, fast på samma sätt har jag roligt här. Men man tänker på det man missar där hemma, vad mina kompisar gör, hur det går för laget och hur saker och ting skulle sett ut om jag inte åkte hit. Det lär väll visa sig när jag kommer hem.. kanske? Idag har vart en jobbig dag iallafall, känslomässigt. Mina drömmar styr mitt humör väldigt mycket och min dröm har spelats upp i mitt huvud hela dagen och jag kan inte släppa den.. dom orden! a bland är livet jobbigt, man vill alltid ha det man inte kan få.. kan man aldrig bara nöja sig med det man har? jag kan ialalfall inte det! på så sätt hoppas man att man får det man vill ha för att sen inte vilja ha det när man väl får det. Jaja nog pladdrat och nogtänkt för min del, nu ska ja försöka typ göra något annat...


in the bed

Nu ligger jag i sängen. Det blev ju lite skidåkning idag, och då menar jag verkligen LITE! för det första var vi ute i sån sen tid, och nu innan säsongen drar igågn pårikigt är liftarna inte öppna så länge. Och sen för att mina fötter började göra ont dirket.. måste ha vart pjäxorna? för jag har fan åkt skidor förut men aldrig fått ont av att bara åka ett halft åk liksom? Det gjorde så ont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till lixom! får ta och fixa ett par andra pjäxor och hoppas på bättre lycka nästa gång.. Annars idag har jag inte gjort så mycket, vart rätt seg faktikst. Det är Personal kväll på harrys ikväll också men den sket jag i.. jag har druckit varannan dag sen jag kom och kännde att a om jag fortsätter såhär kommer det sluta illa. Vill vara pigg och fräsh till jobbet imorgon också.. så jaa jag kan vara lugn!:)  Puss och godnatt på er alla

se upp i backen

Tjaa, idag tänkte jag ge mig ut i backen faktikst! har inte åkt skidor på hundra år så vi får se hur det slutar.. Jag har lite stel i låren etfer gårdagens skridskoåkning så ja lär väll vara ännu stelare imorgon! om jag ens kommer kunna gå? det återstår att se, jag håller tummarna för mig iallafall:)

Se upp i backen, annars får ni 1000 hål i nacken!!


Lucia

Idag är det lucia, och jag missade snuttens luciatåg på dagis! men som tur är har världens bästa bror tagit bild på min älskling och lagt in på fb! så söööt  Jag kom och tänka på lucia förra året då jag först åkte till jobbet och firade lucia där, vi gick vårt eget lilla lluciatåg och hade julklappsbyte och fika. Sen gick jag vidare till neos dagis och kolla på det luciatåget, och fikade! idag har jag inte sett ett ända luciatåg!!


Neo idag på dagis, en liten tomtenisse


Jag som lucia förra året

personal kickoff

Här kommer lite bilder från kvällen igår. Vi hade som sagt väldigt skojj, vi satt här hemma först och drack. Vi körde drickspel och alla var glada och peppade, vid 11 åkte vi vidare mot högis. Det var faktiskt väldigt fint och framför allt stort! där dansade vi, bekantade oss med folk, a sög nått vi inte gjorde. Sen åkte vi hem och a jag vet inte när vi kom i säng!








hockey karriär

Hallååå, igår så var det personal kickoff då för alla säsongare. Och ja vi gick verkligen all in hela gänget, vet inte vad som hände.. eller vad som inte hände? haha det var kul iallafall! Men igår när vi satt och förfestade lite så slutade vårt vatten fungera, crap tänkte vi! Och det kom faktiskt alldeles nyss igång. så vi har vart utan vatten i nästan ett dygn och det har vart väldigt jobbigt! Vi fick gå ner till jobbet idag och gå på toa och borsta tänderna typ. funkar inge vidare att leva utan vatten märkte jag.

Idag har jag iallafall varit ledig, och vi var lagom sega. men som sagt var vi tvugna att ta oss till jobbet så då passade jag och mange på att åka skridskor. Vi har en skridsko bana mitt på torget och man kan låna griller i sportaffären bredvid. Och jag var faktiskt väldigt duktig, ap dålig till en början men det slutade med att jag åkte omkring med klubba och puck, ska kanske ta att satsa på hockey istället för innebandy? hehe

Jag är ledig imorgon med så då hade jag tänkt att ge mig ut i backen om vädret tilllåter. Det har inte vart nå vidare skidväder de senaste dagarna.. Nu är de chill i soffan iallafalll och njuta av att vi har vatten igen!


konst på jobbet

Idag skulle jag skriva en skylt angående dagens pris för färska räkor. Och det blec rätt mycket plats lver så min chef sa rita en räka där, och ja ba du skojjjjar!? fan jag visste ju knappt hur en räka såg ut! Så jag googlade det, och det var ju tur för annars hade jag tänkt att rita en skalad räka, som snarare skulle likna en ostbåge? haha

lugn lördag

Tjabbba, ät en krabba! förlåt men jag är verkligen helt inne på fisk och skaldjur nu, som sagt jobbar jag i en sn resturang och det är så himla mycket sånna grejer, idag rensade dom typ 100 ålar. och jag kan inte rå för det med jag tycker dom ser så äckliga ut, när dom ligger och tittar på en, det har jag alltid haft svårt med.. Men hör påd et här då.. vi har några jävla krabb ben i disken som är typ en halvmeter långa!! Jag visste inte ens att de fanns så stora krabbor men dom lever tydligen i norge. Jag skulle typ dö om jag mötte en sån??

Igår var vi ute och åt alla vi från jobbet tillsammans, det var väldigt trevligt faktiskt. Chefen och hans fru var med ute med dom satt inte med oss, men ändå så bjöd dom på våran mat, helt otippat. Dom är så härliga dom! Vi gick vidare till harrys sen och hade väldigt trevligt, sen ställde jag kl på 9 imorse efter en sådär knappt 5 timmar sömn och har jobbat hela dagen. Ikväll blir det en lugn kväll, måste ladda för personal kickoffen på högis imorgon! WOOOOP




ta inte med klamydia hem

Tja tja bloggen! Idag så jobbade jag min första arbetsdag! Och det gick helt ok, inte så mycket att göra dock för säsongen har inte dragit igång än, men de känns skönt att lära sig när det inte är hur många gäster som hällst! Det började med att vi fick fruksot på jobbet iallafall, mm god fruksit till och med! Sen hade vi nått möte med ett gäng från nån kyrka här.. som egentligen bara ville göra reklam för ungdomsmotagningen! Delade ut flyers med texten " ta inte med klamydia hem" haha! vad tror dom om oss säsongsarbetare!!

Sen jobbade jag halv 10-19 och vi hade typ 4 sällskap under den tiden.. de som känns lite jobbigt är att jag inte är en fisk människa och det här är en fisk och skaldjursresturang typ.. dålig matchning där kanske, men de går nog bra ändå i say! Nu på kvällen har jag äntligen fått ordning på minavöskor och kläder. Men nu ligger jag ensam i rummet då emma bestämt sig för att överge mig en natt!! Imorogn had ejag tänkt fixa med lift kort och skidor! hoppas på lite bättre väder..

Det var typ all for now, GODNATTTT =)


i sälen

Resan hit gick bra, och förvånandsvärt snabbt! Fint väder i princip hela resan och inga problem att hitta.. Men när jag kom fram var det lite svårare och vädret blev piss! Svin kallt har det vart också, när jag kom fram fick jag börja med att bära upp all min packning för en liten jävla trappa, eller a den var smal men lång och brant, när jag gjort det och bärt in dom i vårt minimala rum får jag inte upp ena väskan.. bra början liksom! sen gick jag iallafall ner till jobbet och bekantade mig där och det verkar jätte mysigt. Dock går resturangen väldigt mycket up på skaldjur, vilket jag inte gillar.. hehe får vll gå iallafall! Sen har jag vart en sväng till sälenbyn och så.. På kvällen bastade jag och emma. När jag kom utspringandes för att slänga mig i snön, skrek och hade mig stod min chef utanför! haha bra första intryck sanna!! Imorgon ska vi ha frukost på jobbet sen lite oliak möten sen ska jag jobba! får se hur det går.. ville bara säga att allt gått bra och nu ligger jag i sängen för att sova min första natt i denna vingliga våningssäng!


Hey ho, lets go

Nu ska jag strax åka iväg, pappa väckte mig sex imorse och shiit vad det borde vara förbjudet att gå upp den tiden!! Mitt i natten fan, höll på att dö! Nu har jag iallafll packat klart allting förutom datorn så nu väntr jag bara på att William ska ringa. Kanske kan försöka slänga i mig lite frukost innan också. Nu är det dags alltså, och jag vet inte fall jag är redo. time will tell som man brukar säga.. antingen är det mitt livs misstag, eller så kommer jag skita i allt och ha kul som fan!

Kommer sakna er här hemma iallafall och hoppas vi håller kontakten fast jag åker iväg en sådär 35 mil! Jag ska försöka skriva så mycket som möjligt här i bloggen hur jag har det, om ni bryr er!:)
Pusss och kram mina nära och kära!!




då var det inte långt kvar..

Nu ligger jag i sängen, men kommer jag kunna sova? det återstår att se! Det mesta är nerpackar och det fick faktiskt plats i bara 2 vskot, sen har jag ifs en skopåse en påse med mat sen ska ja ha en påse med täcke och kudde och sånt! men inte så mycket för att vara borsta i 5 månader!! Good work girl, jag är så smaart när jag packar! Dessutom ska jag ha med en handväska och datorväska med..

Kvällen var iallafall jätte mysig med pine, gud vad jag gillar, och kommer sakna den tjejen! haha säg nått som vi inte snackar om när vi träffas, om nån skulle tjuvlyssna på våra samtal skulel dom nog tycka vi var lite småstörda.. Jag åt iallfall en grappa pizza, lika god som vanligt.. och återigen hur ska jag klara mig utan grappa pizzan:(? och min familj? och mina vänner? och innebandyn? och... a kan fortsätta i evigheter!

Imorgon har ialalfall emma tagit ledigt så hon kommer möta upp mig med öpppna armar ( i hope) och sen ska vi fixa och dona lite.. packa upp, handla kanske? kolla in jobbet, hälsa på alla och sist men inte minstr BASTAA!! kommer nog bli bra! kanske hörs en sväng imorgon innan jag drar! Pusss och hej

Even though you're the only one I see

Dagen idag har med bestått av packning, nu packar jag ihop mitt liv och drar.. typ! Inte många timmar kvar nu iallafall, men de känns fan som att jag har massa kvar att göra! men kommer aldrig känna mig färdig innan jag åker. Jag kommer glömma saker, det vet jag men det här är bra och det jag behöver! understand? äh de förväntar jag mig inte häller.. Imorgon vid den här tiden är jag påväg, kanske framme? och då börjar mitt nya liv. fattar inte vad som tagit åt mig på sistone, det här känns inte som jag. men med jobb och folk omkring mig ska jag nog bli mitt gamla vanliga jag igen. det värsta är att jag inte sover på nätterna, bara ligger och tänker. när jag väl somnar så drömmer jag om det.. alla mina drömmar är så verkliga nu, som om de vore i verkliga livet bara att de händer andra saker. jaja måste iväg och fixa mer ärenden nu, sen ikväll ut och äta med söta pinis!! :)


Color Splash

Jag ladde för ett tag sen ner applicationen Color splash till min iphone, men provade den inte först imorse. Och jag tycker att den är as bra. Lätt att anvönda och kan ändå bli coola bilder! Jag har ju inte s¨mån ga bilder kvar på min mobil då ja råkade ta bort alla men här ha rni ett exemple på hur det kan se ut..




packa packa

Idag har jag då packat rätt mycket, svårt att veta vad man ska ha med sig? jag hatar verkligen att packa, för det första brukar intye allt det jag vill ha med mig få plats, för det andra så brukar jag alltid glömma hundra elva saker, för det tredje så suger det bara allmänt! annars har jag vart på stan och träffat ankis bankis, och sa hejdå typ! Sen har jag åkt runt överallt och typ handlat saker till sälen, necessary stuffs typ..

rätt stört ändå att om bara 48 timmar kanske jag ligger i min säng i sälen! 48 timmar är ju ingenting. hmm aa kommer nog bli bra....:)

Mina första string


Haha jag håller på att packar för fullt till sälen, och tänkte att jag faktiskt kan passa på att rensa ut min troslåda eftersom jag inte ens använder hälften av det som ligger i den. Och då hittade jag mina första stringtrosor. Fick dom här i present av syrran om jag inte minns fel i typ 5an. Haha jag minns hur pinsamt jag tyckte det var att använda dom dom första gångerna, jag vet inte varför men ingen annan i klassen använde det då. Dom åkte iallafall i sopporna nu, tillsammans med typ 100 andra trosor och bhar!!

åhhh torshälla..

För jag älskar vårat lag... Eller hela föreningen nu typ, alla vann! Vi slog trosa med 10-1. H1an, H3an och p97 vann.. Men våran match då, jag har nog aldrig sett oss så bra i 3 hela perioder. Alltså om vi skulel spelat såhär hela serien skulle vi nästan vart obesegrade! Hör och häpna, jag gjorde till och med mål, och en assist! Mitt mål gav ifs domaren  bort till en annan men det var faktiskt jag, så det räknas! vi var grymma helt enkelt! Herrarna var också grymma, ar till södertälje nu på kvällen och kollade på dom, dom lyckades vinna med 10-5! bra dag för torshälla helt klart!!

Nu sitter jag i sängen och myser med popcorn! det har jag gjort mig förtjänt av.. men jag har dock inte börjat packa.. usch börjar verkligen få resfeber nu.. Om 3 dagar är jag i sälen.. hjälp??


Torshälla - Trosa

Torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena Torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena

Nu ska jag iväg på min sista match! Vi gästas av trosa idag och vi ska bara vinna! Jag är super taggad.. Kom till ellfolk arena kl 13 idag för att kolla vettja, sista chansen ni får se mig spela, och mitt lag såklart! fast det är inte sista gången dom spelar! men det är våran sista match för året! Nu måste jag kila.. önska oss lycka tilll

Torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena Torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena torshälla - trosa 13.00 ellfolk arena


3 veckor



Idag har syrran vart borta i 3 veckor, och kommer alltså hem om 1 vecka. men jag är inte hemma då och kan krama om min syster och säga hur mycket jag saknat henne. Och bara mysa med henne i 2 veckor! För jag åker på onsdag! Och jag kan inte säga när jag kommer träffa henne igen för det vet jag inte. Inte än på 2 månader iallafall. Och jag saknar henne som fan! Det kommer kännas tufft att vara utan henne så länge igen! Jag vill ha min syster här nu...

MIN SYSTER ÄR BÄST; INGEN PROTEST

whats the name of the game?

yttligare en innebandyhelg nu då, match igår kolla på matchj idag spela match imorgon sen kolla på match, hehe man kan ju tro att hela mitt liv går ut på innebandy! Hur ska jag klara mig uten i 5 månader liksom??
Kvällen igår var iallafall trevlig, lugn men skön! Så idag var jag pigg, bortsött från ont i hela kroppen efter matchen! Men jag har vart på stan med mammsen och pappsen hela dagen typ, sen åkte jag och kollade på match, nyfors- strängnäs. Snart ska jag iväg på födelsedagsfirande. Kommer nog blir trevligt! Och såklart ska jag tagga som fan till matchen imorgon! Nu ska vi fan vinna, min sista match innan jag åker, det kan ni inte missa!! Min man åkte ut ur idolk btw och jag är inte glad! han kom på samma plats som min andra man för 2 år sen.. yttligare en sak som gör dom lika.. dras nog till den typen av killar ;)


hela min blogg består typ av bilder på mig, vilket är förståligt eftersom det är min blogg, men jag lovar snart kommer det bilder på annat!:)


jaha nu då?

Ja matchen då.. ni kan ju gissa vad det blev.. eller? Lika såklart! Vi fortsätter på den stilen. lika lagom är bäst... typ! bajs bajs bajs! Fredag kväll och jaa jag ska faktiskt ner på staden och umgås, såg mörkt ut ett tag, torrisar till väner man har.. hehe ;) ne men de ska faktiskt på ett sätt bli jävligt skönt att åka på onsdag, komma och ha folk omkring sig hela tiden igen , och a träffa nya människor... Still.. väldigt jobbigt att lämna, men egentligen är dte nåpgra enstaka personer typ, och a kommer sakna dom går inta atrt komma ifrån men man måste ju typ chansa.. kan gå fel, kan gå bra.. time will tell helt enkelt.. nu måste ja snart bege mig, staden och öl väntar!!

 

Puss på öl!!


match ikväll

Tjena, sov så himla oroligt inatt.. a eller sov? När jag väl somnat vaknade jag av panik att jag inte fick nån luft typ.. eller så drömde jag hemska drömmar! Nu ska jag snart iväg till en kär vän janina iallafall och mysa lite där, sen ska ja iväg och käka pasta huset innan matchen ikväll! Matchen är mot flen, och är vääldigt väldigt viktig!! har packat min väska nu så ja slipper stressa sen, kan gå fel då.. som förra matchen hade jag glömt mina matchshorts hemma och fick dom typ 3 min innan matchstart! haha..

Match ikväll i ellfolk arena kl 19.30 Torshälla - Flen
om ni inte har något för er! Vilket ni förmodligen inte har en fredagskväll ;)


isssskalllt

Idag har jag träffat madde på stan, vi har ätit lunch, fikat och gått och kollat runt, men det har vart så kallt.. för det första pucko jag skrapar aldrig bilen med vantar.. när jag satt i bilen på väg tillstan satt jag nästan och skrek så ont gjorde det i händerna, nu har jag typ fått en blåsa! typ köldblåsa? Men bara av att gå från parkeringshuset till waynes fick mitt ansikte att verka som fan, verkligen inte stickande kyla typ! Bäst att hålla sig inne..

Nu sitter jag i sängen och väntar på mat i mina nya sköna tofflor som mamma kom hem med till mig igår! Hon tyckte att jag skulle behöva det i vinter i kalla sälen-land. tacktacktack:) behövder dom redan nu i våran super kalla bostad..


it was only just a dream

"Never give up on something you can't go a day
without thinking about"


Mitt huvud är rätt så kaos nu, inte konstigt med tanke på att jag snart åker härifrån och lämnar allt återigen. Efter norge blev inte allt detsamma, men jag ångrar inte att jag åkte. Men den här gången kanske inte blir likadan, ärligt talat känns det skitjobbigt nu. Vet inte än fall jag valde rätt, och känner att jag kommer få sota för mina problem om jag valde fel, på många sätt. Jag trivs som jag har det nu, förutom jobb delen då. Och att jag åker betyder att jag ger upp något, som jag förmodligen inte skulle gjort nått åt om jag stannade hemma häller.. Men ändå, jag ger upp! Ja åker härifrån och lämnar allting, och visst folk kanske tycker att man inte lämnar något för man hörs ju av iallafall, men nej jag vet att det är inte säkert att man gör. Inte många jag höll kontakten med när jag var i norge, och vem säger att det kommer bli annorlunda den här gången? ja som sagt mitt huvud är kaos och därför förstår ni nog inte ett skit av det här, för det gör knappt jag själv, men jag kände bara att jag behövde skriva av mig lite. I mina drömmar om nätterna kan jag iallafall vara ärlig och säga vad jag tycker och tänker om allting...

Neo leker

Idag käkade jag frukost med Fia och Hanna hemma hos fia, riktigt gott och trevligt faktiskt.. men fyfarao vad kallt det har vart ute idag! isskalllt! Efter det så har jag tränat och gått på stan en sväng med mamma, foten verkar bättre. Nu ligger jag i sängen med neo och leker med camen typ.. Han har roligt ialalfall.. senare ikväll är det träning, sen greys mys!:)


December 2009




Under december förra året hann jag med mycket, Jag jobbade framför allt mycket i bowlinghallen med julborden, och därför festade jag inte så mycket, Men jag hann med Luciafirande både på jobbet på hedbergs och på neos dagis. När jag ser bilderna på julafton blir jag gråtfärdig med tanke på att jag inte kommer få fira den med min släkt iår! Vi hade personalfest och nyåret firades hemma hos fia och David! En bra månad då!:) haha bilden med "sadface" är från personalfesten jag hade glömt mina nyklar och kommer på det vid halv 4 på morgonen en söndagnatt.. Jagfick sitta ute i snöstormen och vänta på tidningsbudet(min mobil hade dött)

RSS 2.0