what doesn't kill you makes you stronger
just me, myself and I

Hallå hallå, sitter just nu hos syrran.. kommer bo här några dagar, det blir lite skönare med tanke på att jag jobbar sent och börjar ganska skapligt dagen efter så slipper jag köra fram och tillbaka:) Idag började jag dagen på banken, hade lite ärenden at fixa sen var det dags för jobb, jag min vorrpanna glömde ju arbetsskorna hemma så dom fick mamma komma åkaandes med. Sen har jag träffat Johanna!! Äntligen, vi har inte hittat nån dag på hur länge som hällst att ses på! vi satt iallafall på Waynes i 100 år och pratade om allt mellan himmel och jord! Jag åt en sallad, känns dom de va 100 år sen ja åt där, coh drack en latte! MM ibalnd får man lyxa till det :) Imorgon är det jobb hela dagen, först akropolis, sen olearys! jag har ont övrallt btw.. ajj att spela innebandy när man inte gjort det på ett tag är inget att rekomendera! i'm in paaaaaaaain!
haha såhär kan det gå när jag ber johanna fota mig och hon går bananas på kameran!!

game off

Tråkigt nog så är det så att Torshälla damlag nu lägger ner! mitt i serien.. Jag kan förståss inte yttra mig flr ja har inte vart med och spelat.. men känns så oerhört tråkig för innan har jag alltid känns att jag börjar spela innebandy när jag känner att det finns tid till det. Men jag har inte haft det sen jag kom hem, men idag första gången på år hade jag både tid och lust till att vara med, och det är ju så oerhört kul! jag älskar innebandy och kommer alltid göra det. Och jag hoppas innerligt att vi kan lyckas få fram ett lag till nästa säsong, för som jag sagt tidigare så är innebandy en stor del av mitt liv, och det är något jag vill hålla på med.. har bara haft många andra delar i mitt liv nu som behöv fallit på plats! Så man inser inte vad man saknat först man misst det så att säga..

Nog om det, min helg har vart bra faktiskt.. jobbade ju hela dagen igår.. dock bara till 12 så slapp stängningen.. ändå 13 timmar fick jag ihop så de va skönt.. Idag sov jag ut lite, sen åkte till syrran och gick ut och gick i det fina vintervädret, sen släpade jag med mamma till tuna och efter det var det ju match! Vi förlorade i förlängning, ( sen när började man med förlängning i d2?? haha ) och de va himla surt med tanke på att det kändes som vi hade stora delar av matchen. efter det tog jag ett varmt och skönt bad, mycket välförtjnata efter matchen.. undra om jag ens kommer kunna gå imorgon? Nu laddar jag om för en ny jobbvecka iallafall, och de lär bli ungefär lika mycket som förra.. ME LIKE :) så med detta sagt säger en lite mör och sliten Sanna godnatt och hoppas ni haft en fin helg! PUSSS

So give me hope in the darkness that I will see the light

hallå på er! Har varken haft tid eller så mycket att skriva om här, har mest jobbat faktiskt! Igår jobbade jag kväll på akropolis vilket ledde till att jag gick ut och tog ett glas, eller 2 när jag slutade! Och det var inte igår jag gjorde! Första kvällen jag var på håpes efter att dom gjort om! Det var trevligt, och jag trotsade min förkylning och tänkte skitsamma.. men de resulterade i att jag är ännu mer förkyld idag och ser ut som shit.. men nu väntas jobb hela dagen.. från 11 till vette fan när!! ha en fin helg allesammans :)

hahaha!

Haha sånhär tunelbana skulle jag med vilja åka i!
vad är det som kan vara så roligt egentligen??
haha jag dör lite iallafall!!!

They say that the world was built for two

Hej, super stressad och ska alldeles strax kial iväg till jobbet. Ställde kl tidigt imorseför att träna men började känna av halsen igår, och alldeles riktigt vaknade jag upp med halsont idag. FUCK!! vill inte va sjuk nu.. Tänkte bara slänga in ett litet tips om ni som jag också är trötta på vanligt uppsatt hår hela tiden.. slingra en hårslingra runt toffsen så blir det lite roligare!:) tycker jag iallafall.. tack och hej!!

It's better than I ever even knew

Måste säga att det är färjävla skönt att träna på morgonen och att man är färdigtrnad och redo att göra annat resten av dagen vid 9. Men när kl ringer 07.15 på morgonen har man inte riktigt samma inställning! fyy vad trött man är då. Nu sitter jag här har ducshat och ätit frulle så nu ska ja fixa ordning mig så blir det jobb hela dagen. Har förövrigt ett par nya hörlurar som ni ser på bilden, jag fick så inåttahelvette ont i öronen av iphone hörlurarna så ja tog tummen ur arslet och köpte mig ett par nya från teknikmagasinet för 200 spänn, och dom går att prata i telefonen med ockå.. viktigt viktigt! 
'

let me be the first to wish you the worst

Godkväll, nu har min jobba-fett vecka börjat. Idag var det bara lunchen men sen tisdag, onsdag torsdag jobbar jag heldag, fredag bara kväll ifs.. sen lördag heldag! kommer bli najs i think! vill bara hitta en lägenhet nu nu NU så ja kan flytta!!
Kan ju passa på att lägga upp lite fler bilder från när jag och fia var i trosa. Som sagt så hade jag en helt underbar liten weekend där, och kan varmt rekomendera er att åka dit om ni vill komma bort ett tag och bara skämma bort er själva med härligt spa underbar mat och en trevlig vistelse i lilla trosa stad, som förövrigt är en av de mysigare städerna i sverige. Hotellet då låg mitt i centrum, haha eller det närmsta centrum man kan komma, och det är ju bara såå mysigt att gå och kika på alla små gamla hus, små butiker och mysiga cafeer. Vi besökte ett av de sötaste cafer jag vart på, med massor av olika sorters bakverk. Jag och syrran blev helt till oss när vi kom in där! Underbar varm choklad hade dom också! ja så mycket mer finns inte att säga, allt var toppen och om  ni undrar nått mer är det bara fråga mig om det.. här kommer en liten bild-bomb iallafall!
Redo för middag
Maten var super god! vinerna liksaså
i loooove frukost buffe
Dom hade massor med mysiga soffgrupper placerade här och var på hotellet
Vinförråd
Litet lusthus utanför.. är nog jätte mysigt på somaren!
Trosa stad
Små mysiga butiker
cafet! ser ni hur mycket gott det finns??
Sammanfattnign: Att resa till trosa är som att resa bakåt i tiden! typ :P

Lovely sunday

Förlåt förlåt jag ber om ursäkt!! min updatering har vart kass, men det är faktiskt datorns fel. Iphoto, programmet sm jag lägger in bilder från mobilen till datorn slutade helt fungera eller nått.. Så igår när vi kom hem från Trosa hade jag massa tid över för att blogga men icke.. datorn ville inte. Nu är problemet löst, jag körde en Norsk felsökning ch stängde av datorn helt enkelt.. så nu funkar det.. nuu är ja dock alldeles för trött för att blogga om min helg.. Har haft en jätte mysigt heldag med Nathalie och Madde! Vi har mysit runt på stan, kökat på olearys fikat på tingsgården sen slog jag och Nathalie till med amerikanska pannkakor och film nu på kvällen. Så jag vill tacka alla medverkande för den här helgen. Har hafty en helt fantastiskt galet bra helg, som har bestått av bla mycket mat!! Haha jag kommer bokstavligt talat att rulla fram i veckan.. Hoppas ni har haft en minst hälften så bra helg som jag! Puss och godnattt =)

trosa stadshotell och spa

hallllellåja! Nu har vi haft en helt fantastisk eftermiddag och kväll här i trosa! För er som inte vet det så är jag och min syster på Trosa stadshotell och spa. Och det kan jag verklige rekomendera varmt! Vi är på något som kallas midvinterpaketet och har vart på spa nu hela eftermiddagen med spa behandling och massa bastuar ich aromarum, och på kvällen ingick det en middag med utvalda viner som var himla god! Nu ligger vi i sängen och ska snart sova ich längtar till fruksot buffen imorgon sen afternoon the:) perfekt helg med andra ord.. sen på kvällen jobb på olearys! hoppas ni har en fin helg alla! PUsspuss
Dagen började med en bilresa til trosa sen lunch på en grekiskt resataurang här.. rhodos kolgrill hette den!
Dags för spa!!
Syns det at vi är 2 tjejer som bor eller :P?
utvalda viner till middagen
syrran drack till och med RÖTT vin!
Puss och gonatt från oss :) ( eller mig! )

SPA

Tjing tjing nu sticker vi iväg på spa, ja det är fias överaskning men så mycket vet hon redan! bilden är från när jag var på spa i Norge. nu ska ja götttta sönder mig och va en helt ny människa imorgon :) PÖSSSSS

toomoroow

Jag känner på mig att jag kommer ha SKAPLIG träningsverk imorgon!! Var på ett core pass idag, och av tidigare erfarenhet så har man rätt ont efter. Tog ett bad efter träningen iallafall för att försöka förhindra alltför mycket träningsverk.. haha vette fan om det funkar! Annars idag har jag jobbat och fikat med sofia och hanna.. plus lite andra tjejor.. Ser jätte mycket fram emot imorgon då jag och syrran drar iväg en dag för lite roligheter!:)

But that was love and it's an ache I still remember

Idag har jag vart hos frisören, sååå välbehövligt efter Thai och allt! Färgade det gjorde jag också, blir ju alltid lite mörkare nu till vintern, haha men nu blev det väldigt sent dock så blir väll ljusare snart igen! Har inte hunnit tagit nån bild än för drog och träna direkt efter men jag kanlägga upp en gammal bil dpå hur det ungefär ser ut.. En bild från förra året, förr förra blir det ju nu till och med.. då jag levde ett helt annat liv än nu, och så anorlunda det kunde sett ut om jag inte gjort som jag gjort...
Typ så ser det ut igen!!:)

smoothies

Kom hem från träningen för ett tag sen, Så här sitter jag värsa Svetlana och dricker smoothie. Har köpt hem lite grejer till det nu och har tänkt börja dricka en om dagen.. typ! Har hittat massa god recept med jordgubb-banan, Kiwi-banan och till och med kaffe smoothie. Lär testa på alla sorter och variandter:) Imorgon ska jag till frisören, wohoo äntligen!!

Now you're just somebody that I used to know

godmorgon, igår så jobbade jag först lunch på akropolis sen kväll på olearys ända till 12 inatt. Idag är det bara på akropolis sen ska jag träffa fina pine efter jobbet för en snabbfika sen ska jag träna.. Fick förövrigt min första parkeringsböter igår.. Surt som fan, och jag hade egentligen inte gjort nått fel! jävla parkeringsvakter kan ju ta att ta sig..
sjukt jävla bra!

söndagsmys med riktiga män

Nu har jag förbredit för en till söndags-mys här. Fast denna gången så har jag fixat fram gurka och morätter med dipp. Jag blanade dippsåsen ( frecsh island ) med laktosfri naturell yougurt istället och fy statan vad den blev strak då! haha de nästan brinner i munnen. Idag tänkt ejag iallafall kolla på riktiga män. Det är en musikal som finns på svtplay för er som är intresserade! Med i den är Tommy Körberg, Johan Ulveson, Johan Rheborg och Erik Johansson ( Evas bror i Eva & Adam ). sen blir det sova för min del för imorgon är det jobb igen som väntar på både akropolis och olearys! godnattt kära ni:)

but sometimes it hurts instead

Och så var det söndag igen.. jag har alltid typ ångest på söndagar, haha ok inte så illa, men jag är så jäva rastlös. Jag kan inte bara sitta hemma och pilla i naveln, och mina kompisar har en tendens att inte kunna ses då.. Så blir lätt att ja inte gör nått, Men idag har jag fått tummen ur arslet och städade mitt rum OCH rensade träningsskåpet och tro mig det behövdes.. jag hittade cup tröjjer från 2004 typ! haha så nu är det fint och städa och betydligt rymligare där.. Nu tänkte jag dra iväg och träna lite sen får ja se vad jag hittar på ikväll.. Känner inte för att vara hemma och umgås med mamma och pappa iallafall för dom harumgåtts med en magsjuk neo!! Så får hålla avstånd av dom! Hoppas alla haft en fin helg:)
mmm supergod smörgåstårta som jag åt igår!!

wake up and live

Hej på er mina fina läsare! Jag ville tala om att jag klarade min fredag den 13e utan problem faktiskt! Och då har jag både fixat bryn och fransar utan att tappa dom, tränat, utan att vricka foten eller värre jobbat min första helgkväll utan att tappa en bricka full med vin! så nu ligger jag här i sängen och är glad att denna dag är över. Ni som känner mig vet hur skrockis jag är.. går inte på a brunnar lägger inte nyklar på bordet går inte under stegar, inte för att jag stöter på sådär jätte många steglar om dagen! Haha men ni fattar..
Så jobbdagen gick bra och det var faktiskt riktigt kul att jobba kväll där när det hände lite grejer, nu hoppas ja på att somna snart så ja kan vakna och åka till syrran och käka smörgåstårta!! Jag bara lääääängtar!:)
Glad tjej efter jobbet

hey, i heard that youre a wild one

yoyoyo, nu ska ja kila iväg till syrran lite innan jag börjar jobba.. har vart och tränat och fytusan vad bra det kändes att träna med mat i magen! haha tidigare i veckan s har ja ju gått upp tidigt och ätit innan fruksot, och då har man inte lika mycket ork! Ikväll ska ja jobba min första helg kväll på akropolis.. hoppas det går bra på fredagen den 13e och allt!! änsålänge har dagen gått bra iallafall.. Justee glömde säga att jag tankade själv för första gången igår! eller ok mamma var med men det var jag som tankade och betalade.. wohoo nästa gång kanske jag är helt själv fr vi se hur det går då! jaja ha en bra dag allihoppa pusspuss

And I told you to be patient And I told you to be fine

jag ville bara önska er godnatt här, min dag har bestått av träning, jobb och papas tapas med mästa Angelica♥. Sen gick jag även hem till syrran och hjälpte till med smörgåstårtårna som hon ska bjuda på imorgon när hpn ska firas för släkten.. jag missar set tyvärr! men ska dit på lördag och äta rester.. I LOOOVE smörgåstårta och I LOOOVE syrran:)
Oxfilespätt med klyft och aioli.. huuur gåttt??

sisters or what?

haha tänkte på en sak när ja la ut bilden på min syster när hon fyllde. Vi festar tydligen på samma sätt.. äpplet faller inte långt från trädet så att säga...nu är ju inte hon min mamma eller pappa men äpplrna fsller tydligen inte så långt ifrån varandra då!:)

lancome

Hej och godmorgon! Igår kväll var jag så trött så jag somnade tidigt vilket betyder att jag är så skönt utvilad idag.. längesen jag kände mig såhär pigg på morgonen! Vi åt ju på Grappa igår med familjen fr att fira fia, det var himla trevligt och fatastisk god mat.. som vanligt! Idag är det jobb hela dagen som gäller! Jag tänkte passa på att tipsa om en mascara jag köpte förra veckan.. haha jag ville inte tipsa om den tidigare för skulle ge en till syrran i present och hon kanske skulel fått för sig att springa och köpa en om ja tipsat om den! Men den heter iallafall Lancome L'extreme och är super bra! Om ni som jag älskade maybelline define-a-lash så kommer ni garanterat gilla den här.. om inte ni använde den så är den här värd att prova iallafall.. Lancome har olika mascaror för olika fransar.. den här passar mih bäst då den separerar fransarna.. för dom som vill ha volym eller längre franasar finns det med.. Jaja nu ska ja kila iväg till jobbet :) ha en bra dag

HAPPY BIRTHDAY SIS

Stort grattis till min storasyster på hennes dag!
I love you och du är bäst:)


I
kväll blir det att fira henna genom att käka på grappa med familjen, MYYYYYYYYYYYS!!

living young and wild and free

Haha sk ajag börja med mina kvällsbloggar igen.. har inte tid nån annan tid! Nu ligger jag iallafall i sängen, blev lite sneare än väntat så ja måste somna snart för imorgon har ja tänkt att gå upp och träna.. första gången på fooorever typ! Börjar jobba kl 11 sen så de får bli tidigt! Idag iallafall så har jag haft jätte mysigt. Först jobb, sen stan en sväng med mammsen och sen mys hemma och Pine! Vi lagade mat och satt och myste! Mycket trevligt måste jag säga, och maten blev svingod. Det var färskpasta med skinksås i basilika ochtomat creme fraishe och sushini! Lär läggas i mitt maträttsföråd! Nej nu som sagt sova hoppas inte fullmånen jäklas med mig inatt igen! PUSSSVEJS
"fååår vi äta snart???" obligatoriska matbloggbilden haha

det som va du och jag

Godkväll på er, har alla haft en fin helg? Min har vart helt ok faktiskt! fredag var det ju mys hos kära farmor och farfar sen film och syrran. Lördagen jobbade jag mest hela dagen, 12 - 03. Kändes bra, och det var kul att vara tilbaka på olearys! Idag så har jag vart en sväng på stan med linnea och sen kollat innebandy. H1an mötte nyfors så de va alltså årets ända derby. Torshälla vann (såklart). Och om ja blev sugen på att spela när ja satt dr och kolla! Måste erkligen ta att föröka komma ner på träningarna nu så ja kan va med och spela match:)
Nu så sitter jag här i sängen och ska precis slå på twilight breaking dawn! har ju fakiskt inte sett riktigt hela filmen än eftersom aj va tvungen att springa och kissa under bion. Popcorna är poppade och jag är taggad som fan. Åh ja kommer dö lite nu känner jag! Puss och godnattt!:)

pax pax pax

Hms nya kallsong modell och gästdesigner är ingen mindre än David Backham! Jag ska nog ta att gå och köpa mig ett par kallsonger bara för att.. kollektionen släpps 2 februari. SKYNDA FYNDA!

jag har glömt dig en vacker dag

oj nu är ja så trött att ja snart somnar, jag har iallafall haft en jätte mysig kväll.. Först middag hos farmor och farfar, där hade vi julklappsspel och jag vann faktikst några fina saker :) god mat och trevligt sällskap, sen åkte jag och syrran hem til lhenne och kollade lite film. Åt ost och kex och bara myste! när jag kom hem vid halv 12 så möter jag en som är ute och springer, hur hurtigt är inte det? och jag som inte tränat på 3 veckor nu.. PANIK!! men om ja är frisk till nästa vecka drar jag igång då.. baaaaam! imogon blir det jobb hela dagen lång!

thats what she said

Godmorgon på er, här sitter jag och dricker kaffe i min nya favoritkopp som jag fick i julklapp! Har precis bokat klart allting med hemlisen, som nu min syster vet pga mamma! haha men allt vet hon inte, och inte ni häller än först det hänt! höhö kommer bli awsome.. ska strax kila iväg till jobbet och jobbar dubbelpass idag med.. Kul måste dock skrapa bilrutan idag, mindre kul! Ha en fin dag allihoppa!:)

just need you to hold on

Det här med kärlek är nått som jag inte förstår mig på, det kom på tal idag på jobbet och nej, jag vet faktiskt inte varför jag aldrig haft något förhållande, många blir förvånade att man är 21 år och "förhållandesoskuld" men det är väll inte så konstigt.. eller?
Hur som hällst så har jag inte brottom med det, min tid kommer den också.

PS mormor vill att jag ska bli tillsammans med prins carl philip, kommer nog göra henne besviken.. DS

Krunjuvelerna

Om ni inte redan börjat kolla på trilogin kronjuvelerna på 1an så tycker jag att ni kan ta att göra den! Den är super bra men ändå så dyster på något sätt. Björn gustavsson är med, ( welcome back ) och även artister som Bill Skarsgård och Alexandra Rapaport. klat värt att kika på! Finns även på svt play..

wordfeud

tja tja, sov som en gudinna inatt kan jag säga med allt nytt!:) Idag så har jag jobbat, det har gått bra, för er som inte vet så har jag börjat jobba på akropolis här hemma, jobbar kvar på olearys också för jag jobbar mest dagar på akropolis! så ligger det till jag ville bara säga till er att jag med har blivit modern och skaffat wordfeud nu!! Sanneri heter jag där, så om ni vill spela mot mig.. och förmodligen vinna så sätt igång.. JAG ÄR SÄMST!!:) haha

Haha förlorar ju stort fan!! men för det första får ja as störda bokstäver, sen skriver dom andra ord som inte ens finns och för det tredje så fattar jag inte hur man får mycket poäng för endel ord!!

home sweet home

åhh nu har jag gosat ner mig i min nybäddade säng med mitt nya duntäcke i mitt ommöblerade rum! min mamma är för snäll hon ♥ jag är iallafall super nöjd med min lilla semester till sälen, och hade det underbart trevligt därborta, jag vill tacka alla som förgyllde min resa, som faktiskt gett mig mer energi. Nu är jag super taggad på det här, börjat lite smått med nytt jobb imorogn och just nu känns allt rätt bra faktiskt! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTT nu ska ja susssa..
Nu tackar jag för mig denna gång!!
hejdå sälen och hejdå snön

grått nytt hår

hallå på er mina fina vänner och gott nytt år på er! Hoppas ni alla hade en bra nyårsafton med massa bubbel! Haha min kväll var iallafall fantastisk. As god mat i stugan sen att vi här ett tag innan vi gick till harrys.. Kön där var ifs giganisk och jag stod där i över en timme tror jag, men kom iallafall lagom in till 12 slaget. Haha faktiskt så kom jag in 5 i 12 och ja va så kissnödig så ja sprang in på toan och kissade fort som fan för jag ville ju inte spendera mitt 12 slag på toaletten! men ja hann och stod och skålade ( med emmas öl ) på 12 slaget! Sen festade vi på som faaan. sjukt kul,och vi har haft en sån jävla härlig helg här i sälen Jätte goa människor verkligen och det har vertligen vart super kul! Har typ skrattat konstant sen i onsdags! haha
Nu ligger jag iallafall ensam i soffan här, de andra har åkt hem men jag åker hem imorgon istället för då skulle en annan kompis hem härifrån så ja slipper ta tåget från sthlm ikväll. Men nu är det segt som fan och jag håller på att döö av uttråkning. Har legat här nu i snart 2 timmar och så helt plötslig la internet av, och tvn funkade inte så ja vad gör man i en fjällstuga då?? INGETING:. ikväll blir det iallafall mat på gustavs sen sova skapligt så ja är pigg och fräsch imorgon!:)
Köpte ett nytt nagellack i onsdags som jag hade på mig igår.. tyckte om färgen akarpt och att naglarna verklgen fick silver färgen!!

RSS 2.0