tonight we are young

Tjena mitt bena!! Ursäkte för dålig update denna helg men förutom att jobbat som en tok har jag även festat som en tok! Japp efter mitt 16 timmar arbetspass fredag 4 timmars sömn sen 11 timmar pass så fick jag för mig att festa.. och det var inte lite häller.. efter 8 på morgonen somnade jag efter en galen efterfest och ja ni kan ju gissa hur jag mådde igår!! Snäppet före död skulle jag kalla det.. smällar man får ta! Idag har jag jobbar lunch sen så var det ju så underbart jävla fint väder så man var ju bara tvungen att sätta sig på en uteservering och bita i det sura äpplet igen!! Lite som att när man ramlat på cykeln så ska man upp så cykeln igen för att inte va rädd för det.. gör om gör rätt liksom så ikväll blir det middag med lite girls sen får vi se vart kvällen slutar.. Jag är faktiskt ledig imorgon igen så nått roligt lär de väll bli! Ha en Fin valborg alla fina vänner!!! LOVE ♡
en "liten" aw i solen efter jobbet :)

this is the summer of love

Shoppat loss ordentligt på vår/sommer kläder nu de senaste dagarna.. Så nu tycker jag det är dags för värmen att komma! Bikinisar och de 2 understa shortsen inklusive båda linnena och solglajjerna är från bik bok super fina bh:n ( som inte gör sig rättvisa på bild ) och jeans shorts från gina!

this is the part of me that you're never ever gonna take away from me

Alltså jag vet att jag tjatar väldigt mycket om träning och hur skönt jag tycker att det är.. Och nu kommer jag tjata ännu mer, för jag älskar det verkligen!! Det känns så bra i kroppen när man tränar och man får så mycket mer energi. Och eftersom jag jobbar ganska mycket nu så har jag inte så mycket tid till att träna men då får man verkligen ta ut sig dom gångerna man väl tränar, som idag så körde jag värsta konditionspasset, först löpband med intervaller i 40 min sen crosstraining i 20 min.. haha och ni kan ju gissa om jag blev svettig.. OHH MYY!! avslutade passet med lite core. Nu ligger jag i sängen nuduschad och klar för att sova!! imorgon jobbar jag hela dagen.. niiiighty night

this is how i show my love

Bara för att jag saknar Lillkillen som fan, jag skanar Thai och jag saknar brunt skinn och blont hår!! Helt sjukt att det gått 5 månader sen jag var i Thailand. Dags för en till resa snart kanske? Idag har jag bokat tid för att fixa längtan efter det blonda håret,  och solat för att försöka få nån slags färg på kroppen.. så nu saknas bara Neo och Thai!! nån som vill ge mig :)?

love beyond words

Godkväll.. ligger nu i min nybäddade säng med mina nya fina satin-sängkläder och myser! Efter jobbet idag åkte jag till västerås och gick på ikea med mamma och som jag shoppat!! Allt från hyllor till muffinsformar. Mycket trevligt, och så kul att träffa mami igen! ♡
Nu ikväll så har jag även bokat min första tvätt tid.. och addressändrat.. VUXENPOÄNG or what :D??
Min nybäddade säng och min byrå som jag inte visat här än..

come a little closer

Tjoo, ska strax kila iväg till jobbet.. japp jag blev inringd att jobba min lediga dag.. min första lediga dag på 2 veckor!! Men jobbar bara halvdag så sen blir det att åka direkt till västerås och möta upp mamma och gå på ikea och så. fun. Har vart ganska mycket jobb i helgen igen så har inte så mycket annat att skriva.. ha en bra dag :)
haha japp sånt här kan man roa sig med en trött morgon som denna..

om vi litar på varann har vi en liten chans Att va osäker och svag är precis vad jag vill va

Godmorgon, igår var det jobb hela dagen men jag slutade tidigt.. Kl 10 på en fredag Hooli mowli va de va lugnt igår.. Vad gör jag nu tänkte jag?? Men tro det eller ej så gick jag hem och sov.. eller a jag gick hem iallafall sen somnade jag ju inte påengång. Men ska iväg på body pumpen nu kl 10 för sen idag så jag jag träffa en vän jag inte träffat på mycket mycket länge.. Ska bli himla kul att se henne igen! Nu måste ja kila ikväll blir det jobb på akropolis igen sen stängning på olearys woop woop!

you got to tell me where you came from

tjabba hallå, syrran har vart här på middag ikväll himla mysigt med sällskap! Och bjöd inte på nått avanserat, tog bara fram lite lasange från frysen som blev kvar från sälen och vola en kanon bra middag.. Innan det hann jag träna och jobba. Så skönt att jag börjar få in en regelbunden träning igen. Mår sååå bra av det, när endorfinet bara flödar!! haha ne me helt ärligt så mår jag prima ballerina, kunde inte må bättre just nu faktiskt.. känns as bra :D
Var och "stor" handlade idag, och detta var vad jag fick hem.. plus en mjölk! haha märks att jag sällan är hemma och behöver ingen mat.. typ?
Det där fick iallafall bli en god fruktsallad som jag och syrran mummsade på.. och som vanligt så gjorde jag sallad för ett helt landslag..

Everything is beautiful to me lately Things are quite unreal to me now

Ville bara säga godnatt här innan ja lägger mig för att sova.. Och så ville jag bara säga hur bra jag mår!! Har tränat idag och jag får alltid sån extra energi av träning, såå skönt. Och idag tränade jag inte först vid halv 8 och fysjutton vad skönt det var, Typ inga alls på gymmet, och det är så jag gillart!!:)  Imorgon är det jobb hela dagen som gäller.
Puss och godnattt!! 

you know i dream in color and do the things i want

Tja tja bloggen, idag har Pine vart över på middag. Super trevligt och förjävla god mat! haha får man säga så när man själv gjort den? Men den blev faktiskt ritkigt god, jag gjorde en pesto lax i ugn med bulgur och wookade grönsaker. Så jag och Pine satt och mös och gödade oss med mat. Annars idag så har jag jobbat och vart ute och sprungit, usch känner verkligen att pollen-säsongen börjat då ja såfort ja kommer ut blir snuvig som fan, det sämsta med våren fan!! Annars är våren underbar! Nu ligger jag och gottar mig med te och tänkte nog faktiskt lägga mig snart, fick ju inte så överdrivet mycket somn helgen som var.. här har ni iallafall min pestolax!!:)
Pestolax med bulgur!
eftersom vi var 2 st så är reseptet för 2 personer

2 laxfilier
pesto
phiadelphia - vitlök och örter
creme fraiche
kryddor

Lägg 2 laxfilier i en ugnsäker form, krydda dom med citronpeppar. Strö över så mycket pesto som önskans på laxen, jag tog mycket för jag älskar pesto!! Sedan blandade jag lite vitlök-och ört färskost med creme fraiche och tog det över pesto, och krydda med salt och peppar.

Jag valde att servera detta med bulgur men funkar även med pasta, ris, potatis ja vad man känner för helt enkelt.. Gjorde även en fetaoströra till!

life is too short to live the same day twice

Yoyoyo sitter och chillar i soffan och lyssnar på digilistan, ska strax kila iväg för ännu en jobbdag. Igår hade vi faktiskt relativt mycket på jobbet hela dagen och endel händelser med polisen hos oss 2 gånger!! på en kväll.. Somnade som en stock inatt när jag kom hem efter mitt 14 timmars arbetspass men sen var det bara att gå upp vid 9 för att farmor och farfar skulle va här på fika vid 10. Haha återigen tecken på att jag inte vill vara själv?? Nu måste ja kila iväg till jobbet.. PUSSSS PÅ ER!!!
mitt favvohörn av soffan!

du vänder, du ler du andas, du tar ett kliv fram, ett till mot ditt nya liv

Dessa fina blommor fick jag föresten av Hanna och Fia när dom var här på middag, och dom står nu och lyser upp mitt vardagsrum med färg!:D
Tusen tack! Nu ska jag bika ner mot jobbet!! PUSSS

so many kids like me,
we just wanna blow up

Goddagens! Här sitter jag i min soffa och bara tar det lugnt, syrran har vart över på frukost och jag ska strax börja fixa ordning mig för jobb.. igen! Haha syrran var här på frukost idag, Madde igår och Fia och Hanna var här på middag i torsdag, märks det att jag inte vill vara själv eller? Middagen i Torsdags var iallafall ytterst trevlig, Jag bjöd på en liten italien inspererad buffe med pasta och pesto sallad kycklingspett bönor parma skinka m.m. Så kul att träffa dom också vi satt och drack vin och bara myste! efter det blev det en sväng på Royal med Cattis, hon åker till cypern och jobbar i ett halvår snart, så man måste ta varje chans man får att träffa henne!
Igår jobbade jag hela dagen.. dvs 15 timmar och idag jobbar jag nog nästan lika länge! jobbar även imorgon också, så om det är dålig uppdatering på bloggen under helgen så vet ni varför! Ne dags att duscha och bege sig.. Ha en fin helg underbara ni!:)
Hanna var snabb och hann fota maten.. inte jag, vilken bloggare jag är!
Desserten bestod av tinade hallon, mosade digestivekex och vaniljkesella

plötsligt händer det..

Önska mig lycka till!! ska ta att skrapa mina lotter jag fick i påskpresent. Nu har dom legat till sig i 4 dagar så nu måste jag ju bli mångmiljonär.. eller?? Haha annars då? Jovars blev inringd att jobba igår kväll på olearys, och fick ihop 9, 5 timmar.. inte dåligt! Idag jobbar jag bara lunch sen så får jag lite middagsgäster ikväll. Himla trevligt!!

Swallowing my pride struggling to stay alive

Usch vilken jävla grå dag, jag som var duktig och tog cykeln till jobbet imorse ( läs: tog den för att jag var sen ) För att sen cykla till gymmet direkt efter jobbet. Ja men de va ju lyckat.. när ja väl kom hem så var jag alldeles dyngsur och iskall! BURR så de va bara att slänga sig i mitt andra bad för dagen.. Nu är jag svintrött men har musli i ugnen så kan inte lägga mig riktigt än.. Min musli måste jag vakta med mitt liv.. typ. Fast just nu vill jag bara kasta ut den genom fönstret och köra över den med en lastbil eller nått för brännde nyss händerna på den jävla piss plåten. AJJ SOM FAN. men så går det när man ska flytta en plåt som man nyligen tagit ut ur ugnen.. Ett hett tips till er.. testa det inte!!

Mango ananas och banan

Jag vill bara tipsa er om en jätte god och framför allt enkel smootie! Jag älskar smooties av alla slag, och dricker det ofta till frukost.. men jag brukar ju alltid blanda massa egna frukter, och mixa och matcha som jag vill, men jag testade köpa den här blandningen på ica, där dom har portionspåsar. Super smidigt när man inte orkar skära upp massa olika frukter och den är super god! Jag blandar i ca 2 dl naturell yougurt och lite linfrön också!

jag tänkte på alla dom drömmar man drömt som en efter en har tagit slut

Morgon promenad med syrran - check
städat upp efter igår - check
klar för jobb - check

HA EN BRA DAG!:)

kläddddcake

Jag har lagt till en ny kategori här på bloggen, recept! av begäran från min syster som vill ha resept på de olika sakerna jag äter! Detta bjöd jag på idag. Den var jätte god, kladdkaka i sig är ju alltid ett vinnande koncept, och det är alltid kul att variera den på olika sätt, jag valde att bryta i lite mörk mintchoklad!

3 ägg
3 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
en nypa salt
1,5 dl smält smör
ca en halv 70 % cocoa mint

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Rör ihop alla ingredienser men en slev eller slickepott
3. Smöra och bröa en form, häll upp smeten och grädda kakan i 15-20 min.

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

Åh gud vilken underbar dag jag haft idag! Min gudmor som bor i Stockholm och som jag inte träffat på jätte jätte länge var på besök! Så jag har umgåtts med familjen och hennes familj hela dagen. Först och främst så blev det en spontan utgång igår.. hade så lugnt på jobbet hela dagen, så vi skickade hem folk och BOOOOM nästan full resturang. Haha det var helt seriöst helt sinnes, men kvällen rullade på jävligt bra ändå! Men jag tyckte jag förtjänade ett glas vin efter, och såklart så blev det inte bara ett glas.. jag hamnade på brasseriet och stod och dansade loss i converse. Sån jävla kul kväll!! På fm idag bjöds det på fika och dom kollade in min lägenhet, sen så åkte jag mamma, kattis, neo och gustav till det nya leklandet, leos lekland och kidsen fick springa av sig lite! När vi kom hem hade pappa aka Roberto börjat med maten. Mamma korkar upp bubbel till oss och så har vi setat hela kvällen och ätit gott och drukit gott.. jag är för bortskämd alltså! Sjukt länge sen jag åt sån god mat.. min lilla pappie kan han!! Sen var det dags för mig att lämna mitt gamla hem och cykla hem till mitt nya, kändes jätte kontsigt att behöva åka därifrån och inte sova där som vanligt..Men så är det att bli vuxen.. lilla Sanna panna har flyttat hemifrån nu som min mamma skulle uttryckt det!:)
Nu ligger jag i soffan med te mint choklad och popcorn ( som jag brännde ) och kollar på film, imorogn är det dags för jobb igen! Min lediga dag har iallafall vart beyond words!! och så himla kul att träffa min gudmor med familj igen!
Förätten bestod av stekt sparris inlindad i parmaskinka


Till varmrätt serverades kalvsnitzel med en potatis gratäng varvat med squash och tomat och örtsås, MUNORGASM!

well i guess sometimes i wish you were a little more predictable that i could read you just like a book

Glad påsk på er alla! Hur är läget? Kunde inte ha bättre påskväder, så tråkigt att jag jobbar hela dagen och missar påskmiddagen hos farmor och farfar.. eller påskmiddag och påskmiddag dom ska grilla!:D Själv börjar jag kl 12 och jobbar hela dagen idag, men det är bara på akropolis så det blir inte så jätte sent idag. Igår när jag stängde var jag så trött att jag skulle kunnat somna stående! Men det är ju inte så att jag är jätteledsen för att jobba idag, eftersom ja trivs så bra på mitt jobb och solen skiner så är jag mitt gamla vanliga possetiva jag igen! Imorgon är jag ledig iallafall och då kommer min gudmor från sthlm på besök. Så pga av det besöket så har jag en kladdkaka står i ugnen just nu.. såfort den är klar så ska ja kila iväg till stan.. Hoppas alla får en bra dag!! PUSS

you find love in my home

Godmorgon.. fyy vilket väder vi har fått! Inte det minsta efterlängtat! Har setat och ätit frukost i lugn och ro här hemma.. vaknade vid halv 9 och kunde inte somna om,rätt så stört med tanke på att jag kom hem vid halv 4 inatt och kunde inte alls somna. Dels var jag uppe i varv från jobbet men sen har jag aldirg sovit i lägenheten när det regnat förut.. och det lät förjävlogt på fönsterkarmarna. Annars då.. jag som annars alltid känner mig jätte possitiv till allt, känner inte alls så just idag. Kan inte direkt sätta fingret på vad det är, men när man väl är ledig vill man hinna med så mycket som möjligt och det är inte lätt kan jag säga.. Nu snart blir det träning iallafall, det om nått är efterlängtat sen senare blir det nog förmodligen stan med Angelica sen jobb ikväll igen.. Ni får ha en trevlig påsk allihoppa, jag kommer inte ha nån påskfeeling alls då jag jobbar hela helgen typ.
'

just because I'm lonely doesn't mean I'm alone

Hej hopp, sitter just nu i soffan och dricker en latte från min kaffemaskin.. Jobbat lunch idag, kan nog ha vart den lugnaste lunchen som jag jobbat, och ska aldelses strax iväg och jobba kväll på olearys! Imorgon är jag ledig på dagen så då får vi se fall jag hittar på något roligt.. ett måste är iallafall att träna! Har inte så mycket mer att säga, ville bara säga hej:)

in a rich ( wo ) mans world

Ja jag har pengar på toan.. so what?? Haha alla som besökt min toalett under helgen har frågat exakt samma sak.. varför har du pengar på toan? Och ärligt talat så kommer jag nog ha pengarliggandes överallt i min lägenhet framöver! Mina drickpengar lägger jag oftast i bakfickan ( Ficktjuvar.. passa på! ) Och då trillar ofta pengarna ut när jag tar av mig dom, vilket i dom flesta fallen är inne på toan.. och nu har jag ändå vart duktig att lagt upp dom på handfatet, när jag bodde hemma så låg de pengar lite här och där på mitt golv!

Idag så har jag storhandlat till lägenheten.. så rubriken stämmer inte länge.. att handla är dyrt! och de svåra att handla till mig är att ja är hemma så sällen, kommer till exempel inte laga nån mat här hemma på hela veckan.. för jag jobbar varje kväll nu förutom på söndag.. och då känner jag på mig att jag ska hem och äta.. vad sägs om det mammsen?? :)

and i’m a goddamn coward, but then again so are you

Nu ligger jag här i sängen helt proppmätt! Angelica va över nu på kvällen, och vi myste till det med scones smoothie och te! Himla gott men shiit vad mätt jag blev!! Jag testade ett par nya scones idag med morötter all-bran och solroskärnor! Dom blev supergoda! får se hur dom smakar imorgon bitte.. de stod att dom här sconsen inte blir lika torra som vanliga scones blir! Annars idag så har jag fått in så gott som alla mina kläder i mina garderober här hemma och även gott på stan och handlat ännu mer saker till lägenheten... hahaha min nya dille, ljus och prynadssaker till lägenheten!:D Imorgon är det jobb igen, sen storhandla, jag behöver ju faktiskt mat också..

the pleasures of coffee

TITTTA vad jag fick i inflyttningspresent av
V ä r l d e n s B Ä S T A f a m i l j
Inte nog med att dom hjälpt mig så oerhört mycket med flytten, dom skämmer även bort mig med en Dolce gusto! Jag blev helt chockad när jag öppnade mitt paket igår och såg kaffe-maskinen! TUSEN TUSEN TACK!!

Nu har jag setat har och ätit frukost i min lägenhet och njutit av en god kopp kaffe! Jag har  flyttat nu, men är inte helt inflyttad. Saknar fortfarande endel saker som jag får ta vart eftersom.. men nu bor jag här iallafall och det känns så jävla bra!:D mammsen och pappsen är nog glada att bli av med mig med.. höhö!
Om ni är sugna på en kopp kaffe i alla dess slag.. välkommen hem till mig:)

RSS 2.0