Dance our tears away

"We can make it through these hard times
Dance our tears away
We can find our way in to the light
Dance our tears away
When everything just falls apart
We all stumble in the dark
& you feel out of place"
 

Som sagt så har jag valt att inte vara så akriv här för tillfället, jag känner mig inte riktigt som mig själv längre, och den här sidan vill jag inte visa av mig själv.
Har det rätt så tufft med väldigt mycket men kämpar så gott jag kan! 
Imorgon är det valborg iallafall, och den ska jag spendera med min bästa vän. Vi ska laga middag och dricka lite vin. Annars så händer det inte så mycket, jag var och bowlade med mamma och pappa här i helgen.
Ni kan ju gissa vem som vann :)
 
mina föräldrar är guld värda  ♥
 

Same bed, but it feels just a little bit bigger now

Hej, jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag känner att vardagen kommit ifatt mig, och anledningen till att jag åkte hem tidigare. Jag vet inte varför men jag har kommit in i ett tillstånd där jag inte orkar göra nått, har vart så otrolgt kul att träffa alla vänner ihelgen men nu känns allt konstigt. Det är en liten förklaring varför jag inte skrivit så mycket här, och jag kommer nog inte skriva så mycket här om det häller. Jag kämpar på så gott jag kan, och skriver när jag känner att jag har nått att skriva. Missförstå mig inte jag är jätte glad att vara hemma, men av samma anledning att mina problem inte försvann bara för att jag åkte iväg, av samma anledning försvinner inte problemen av att åka hem häller. Hoppas ni förstår!
 

home sweet home

Så skönt att vara hemma alltså! Och så underbart att träffa alla nära och kära igen! När man vafrt borta såhär länge så inser man verkligen hur mycket man älskar dom man älskar! Jag har bara njutit och träffat massa fina människor dom här dagarna när jag vart hemma, därför har jag inte vart så aktiv här, nu tänkte jag mest gå in och skriva här så ni vet att jag lever, men ska iväg nu på ännu mer kära återseenden, först mys med syrran sen träffa Pine! SOm jag saknar henne.. det här kommer bli en bra dag :D 
 



SVERIGE - home sweet home

Oj, hur sjukt såg inte den rubriken ut liksom? Kan inte fatta att jag är hemma igen, tillbaka till kalla sverige! Och då menar jag verkligen KALLA. Frös ju nästan arslet av mig när jag gick från bilen hem. Jag ber om ursäkt att jag inte uppdaterat dom senaste sagarna men som jag skrev så hade jag lite annat att göra, plus att jag inte hade internet på rummet. Men nu får ni ett livtecken från mig iallafall, och resan hem gick bra! Den var väldigt lång, har suttit i sammanlagt nästan 18 timmar på ett plan. Av nån anledning så har jag väldigt ont i kroppen, typ som träningsverk.. kan man få det av att sitta? Hur som hällst så roade jag mig med saker man kan roa sig med på ett plan.. kolla på film, lyssna på musik, pilla sig lite i naveln.. Haha nu ska ja iallafall sova, och vakna upp till en ny dag imorgon. Har föresten myst massa med mammsen och pappsen idag, så hur tråkigt det än kändes all lämna Hawaii så är det skönt att vara hemma ♥
 
bilder från sista kvällen med gänget.. kommer sakna er ♥

Hawaii - sola

Jag kan inte fatta att imorgo vid den här tiden är jag påväg hem, jag är påväg hem!! SAY WHAT!! Idag skinker solen som aldrig förr också så ja ska ligga ute och sola hela dagen! Sen ikväll ska vi ut och äta hela gruppen, en liten hejdåmiddag. Igår var jag ute och åt med Emelie, det var mysigt! Nej nu måste ja skynda mig iväg till pooolen så ja kan börja sola!:D hoppas allt är bra med er därhemma!:)
 

hawai - my family

Dagen idag började bra med strålande sol och världens värme, jag skojar inte när jag säger att jag lökande sönder.. men nu på eftermiddagen så började det regna.. spöregna, just när jag var ute och gick. Så tack för den ofriviliiga ducshen! Annars idag har jag gått runt lite i affärer. Nu shoppar jag igen allt jag inte shoppat förut! haha nu på kvällen har jag packat och så, byter till att bo på hotell imorgon innan jag åker hem.. Jag kan inte fatta att jag om bara några dagar får krama om min familj där hemma igen. Helt sjukt, har vart ifrån dom väldigt länge nu och jag bara längtar efter att få krama och pussa dom! Jag kommer nog inte uppdatera så mycket nu innan jag åker hem, för jag tror inte jag kommer ha internet på hotell rummet utan bara i lobbyn.. och sen såklart så ska ja njuta som bara den av mina sista dagar här i paradiset!:)
 

Hawaii - last saturday

Ok, som ni kanske sett så kommer jag alltså att åka hem härifrån tidigare än väntat, och för att slippa att folk går runt och pratar, och för att slippa eventuella frågor som kan dyka upp i samband med det här så har jag beslutat att jag ska berätta sanningen här. Jag har otroligt svårt att prata om det här, så jag uppskattar att ni respekterar det. Men jag var sjuk innan jag åkte, eller sjuk och sjuk vet jag inte fall jag kan kalla det, men jag var inlagd på sjukhus och behandlades för ätstörningar, anledningen jag tog beslutet att bli inlagd var för att jag skulle få den bästa hjälpen jag kunde få innan resan hit. Så jag var fortfarande inte frisk när jag åkte, och det är därför jag har haft mina upp och ner gångar här som ni kanske har märkt, många dagar har vart en stor kamp. Missförstå mig inte, jag har haft hur underbart som hällst också och har verkligen njutit av allting, men tyvärr så var jag inte tillräckligt stark, och kan inte fullfölja resan ända ut. Jag åker hem för att få den hjälp jag behöver så jag inte trillar dit igen.. Min sjuka sida har lyckats vinna i mitt huvud och det måste stoppas innan den tar över hela kroppen. Jag är iallafall super nöjd med den här resan, och ångarar inte en sekund på att jag åkte. Den har varit bra för mig på alla sätt och vis och jag har vuxit mycket som person,  och blivit mycket starkare än vad jag var innan. Har även träffat, och lärt känna så sjukt underbara personer! Nu har jag bara några dagar kvar här i detta paradis, och jag ska se till att njuta ordentligt nu och göra det bästa av mina  sista dagar här. Nu ikväll så hade gruppen fest, så jag spenderade kvällen med dom, jag kommer sakna dom när jag åker hem.. men det är inget emot vad jag saknar min familj och mina vänner där hemma, som jag snart kommer få träffa! På torsdag mina vänner, på torsdag kommer jag hem!


 
 
 
 
 

Hawaii - burned

Aloha! Idag har solen tagit kan jag lova, känner att jag inte hade behövt så mycket olja idag kanske, och använt lite mer solskyddsfaktor faktiskt! Men ähh fan go big or go home! Röd är också en färg faktikst :) Dagen idag bjöd iallafall på bra väder hela förmiddagen. Så jag tiibringade dom timmarna på stranden, sen började molnen komma och då bytte ja om och gick ut och gick istället.. Nu på kvällen så åt jag sushi, my god så gott det är, sen fick jag runt massa i affärer. Nu är det strax dags att sova, och hoppas på en dag med sol imorgon också, så ryggen får lite färg också! Hoppas allt är bra med er hemma <3
 

Hawaii - dåliga nyheter

Har tyvärr fått lite dåliga nyheter här, vilket kommer ändra en hel del...
orkar inte ta det nu så här får ni se bilder från ikväll när jag var och kollade på solnedgången, det har blivit en av mina favorit sysselsättningar här ♥
 

Hawaii - just a regular day

Hejhopp mina vänner! Idag har det var en helt vanlig dag här bara. Men började dagen med skypedate med syrran! kan man börja dagen på bättre sätt än samtal med er därhemma? Sen har jag vart i skolan, det har vart supervarmt idag så jag ångrade valet av min nya svarta klänning. Efter skolan så har jag gjort lite läxor, sen har vi träffats allihoppa i parken för picnic och lite lekar! Nu är jag redo att gå och lägga mig. Bara så att ni vet, så åker jag hem om exakt en månad idag! Tiden bara flyger iväg,och det är så många saker jag vill hinna eller rättare sagt måste göra innan jag åker hem! Jag kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon, sista skoldagen denna vecka, sen har jag bar a3 veckor kvar i skolan, och om det fortsätter i den här farten så kommer jag vara hemma på nolltid. För er som missat det, så åker jag till Norge och jobbar i sommar igen! Så jag kommer bara att vara hemma 1 vecka!! Så om ni vill ses något under den veckan så är det bara börja höra av er!:) Jag vill såklart försöka hinna träffa så många som möjligt! Saknar er alla jätte mycket!!!
 

Hawaii - boat tour

Hej bloggisen! Idag har vart en himla bra dag faktiskt!! Efter skolan så åkte vi på en båttur, och den var så himla härlig! Jag älskar verkligen att åka båt och trivs som fisken i vattnet på den. Så det var himla kul faktiskt, och vacker!! Gud vad hawaii är vacker må jag säga! Nu på kvällen så var jag och mina svenska flickor ute och åt på cheesecake factory! Yummie yummie in my tommie! Jag har fortfarande inte fattat att jag är här på hawaii faktiskt, man kollar igenom bilderna man tagit under dan och tänker att det där är inte jag. Jag bara älskar Hawaii, men jag börjar längta efter er därhemma med! Men imorgon så har jag exakt en månad kvar i detta paradis!
 

hawaii - pearl harbor

OK Sanna, nu har du ett val, det är bara du som kan ändra det här, och det är dig allt hänger på! stay strong, I CAN AND I WILL!! Nej jag har inte blivit skitzo, men jag tror att vi alla behöver prata med oss själva ibland. Idag har vi iallafall vart på pearl harbor. Det var intressant faktiskt, så sjukt att man var där andra världskriget började för Amerika för över 70 år sen! Där många liv gick åt! Dom hade gjort som en memoria där det största fartyget. Arizona sjönk, där massa människor blev instängda och dog på fartyget! Det var himla intressant och rörande att vara där, och att man fick gå på ett skepp, som inte var med på pearl harbor då de attakerades av Japan men som var med och krigade i Japan efter, och det skeppet där fredsavtalet skrevs! Som sagt rörande att vara där, vi fick även träffa en gamal veterian, som var med och krigade i andra världskriget, gubben var snart 100 år. Helt sjukt ändå, att allt det där hände för inte alls så jättelängesen! Och jag hoppas verkligen att vi inte behöver vara med om något så hemskt igen i världshistorien.. Nej det har vart en lång dag, och jag är helt utmattad så nu blir det sängen för mig! Men här har ni ett gäng bilder från dagen!
 

Hawaii - rayban

Hej mina vänner idag, idag är dagen då jag blivit med ett par äkta Raybans! Har länge suktat efter sånna, men valt att köpa fake varianter istället, då jag hör sönder minst 2 par glajjor per år, men nu får jag helt enkelt se till att vara försiktg om dom! Får vi se hur det går.. folk säger att om man har dyra saker så blir man automatiskt försiktig, men den teorin funkar inte riktigt för mig då jag typ tappar min iphone i backen dagligen, tappat min mac dator i golvet 2 ggr på denna resa och så vidare.. Hur som hällst tycker jag iallafall att jag var värd dom då dagen idag inte riktigt blev som jag tänkt mig.. Den började faktiskt på sämsta tänkbara sätt, då jag fick besked om en sak som jag inte fick göra pga mitt tillstånd som gjorde mig grymt besviken! Men vädret har vart helt underbart idag så det fick mig att må bättre iallafall. Hela helgen har vat toppenfint väder och det syns på mig kan jag säga.. är lite röd idag faktiskt, men det är jag bara glad för för annars tycker jag att det inte har synts på mig alls att jag vart i solen. Nu kan jag faktiskt se skillnad! Jag och Ems var och åt middag idag på stranden, riktigt mysigt. Nu ska ja sova tidigt för imorgon ska vi til Pearl Harbor!! Coolt or what?? Eller föresten, jag vet inte.. som med allt annat så har jag inte sån stor koll vad det är förutom en hamn? haha
 
 

Hawaii - sunny funny

Aloha! Så det har snöat hemma igen? Verkar så på allas statusuppdateringar iallafall, som btw brukar vara väldigt irriterande när fokl skriver DET SNÖAR! som om jag inte kan se det själv liksom? Men nu var det inte så irriterande för jag kan faktiskt inte se att det gör det så ni for gärna fortsätta med sånna kommentarer för mig!
 
Dagen idag började med strålande sol! Najs I say så ja stekte på bra i solen, sen helt plötsligt så kom det massa moln och regn, typsikt sånt läge att skriva en sån irriternade kommentar som DET REGNAR! Men som tur var så kom det bara lite stänk sen blev vädret bättre än någonsin resten av dagen så jag kunde steka vidare. Sen idag så har jag tvättat! duktig jag är! SÅ inatt får jag sova i nytvättade lakan och det kommer bli så underbart.. Sen var jag ute och gick som belöning för att jag tvättat så de va också najs! Så i helhet har hela min dag varit bra, hoppas ni har en trevlig helg därhemma.. med eller utan snö!:)
 

Hawaii - sushi

Godkväll, ( godmorgon för er )! Idag har jag haft en superbra dag! Dagen började lite mindre bra, då jag och en till beslutat oss för att åka till Hanauma bay för att snorkla och kolla på massa fina fiskar. SÅ vi gick och köpte varsit syklop och simglasögon och satte oss på bussen påväg dit för att sen få veta när vi kommer dit att det stranden är stängd pga av maneter! Kul bara sätta sig och vänta på bussen igen och åka tillbaka igen! Men vi åkte tillbaka till waikiki och var resten av dagen på stranden här! SÅ underbart väder det har vart idag! Nu på kvällen så var jag och några tjejer ute och åt sushi! Har inte ätit det så mycket sen ja kom hit, och jag som hört att man måste äta sushi om man är här, och det stämmer. USA är inte bara bra på feta hamburgare med pommes, utan är även specialister på sushi.. visste ni föresten att sushi betyder sur? undra varför egentligen.. Gott var det iallafall se gick vi bara runt och beundrade waikiki och att vi bara har 5 veckor kvar i detta paradis!
Imorgon lovas fint väder och mina planer är att jobba på brännan :D
 

hawaii - sunset

Hallå, vädret spelar oss ett litet spratt nu känns det som, det har vart fint hela dagarna.. fram till när vi slutar skolan.. då kommer molnen! Vilket är väldigt irriterande då jag inte kan ligga på stranden och sola så som jag vill! Men ändå så har det blivit en tur till stranden varje dag, men känns rätt meningslöst att ligga där när det är molnigt, imorgon så har vi ju ingen skola, så hoppas på att det är fint väder då med så man äntligen får sola! Nu på kvällen gick vi och kollade på solnedgången, så fin! Solen var verkligen helt rosa idag! Sen så har vi kikat lite i affärer! nu är jag trött och ska snart sova, och jag håller verkligen verkligen tummarna för att det ska va fint väder imorgon :)
 

Hawaii - pink day

Sitter på starbucks idag igen, vårat internet på rummet krånglar så tur att man har starbucks att gå till då som har wifi! Idag har jag vart i skolan, vart på stranden och vart ute och gått en sväng. Bra dag med andra ord. Tyvärr kan jag inte säga att jag haft den bästa dagen idag, då det har varit mycket i mina tankar. Men finns det nått bättre ställe att vara på än här när man känner att ens tankar inte vill sammarbeta med en? Solen, klimatet och miljön får en ju nästan att glömma alla sina problem.. men bara nästan! Har inte så mycket annat mer att skriva om dagen, så jag avrundrar här. Jag vill bara säga att jag saknar er där hemma!
 

Hawaii - Skype date

Hej på er allihoppa, har ni blivit lurade på 1 april än? Våran lärare försökte lura oss idag med att säga "jag hoppas alla är redo för erat prov idag" Haha det tog ett tag innan alla fatta att det var ett april skämt! Det var kul att komma tillbaka till skolan, och dagen gick relativt fort! Jag har inte så mycket tid nu att skriva för jag sitter på starbucks och harprecs skypat med bästa mami. Internet på hemma hos oss har inte funkat idag och det här på starbucks är väldigt segt. Jag ville bara in och skriva att jag har det toppen med starbacks och skype date med min mamma. Ibland kan man då inte klaga på livet♥
 
 

Hawaii - last day

Idag var våran sista dag på vårat lov! Nu har vi 5 veckor kvar i skolan bara. Sen några dagar ledigt sen kommer jag hem, sjukt att imorogn ( för er idag ) är der redan april vilket betyder att det snart är maj och då kommer jag hem. tiden går så sjukt fort, jag har redan vart här på hawaii en månad liksom! Idag så har det vart superfint väder, och jag har legat vid poolen och solat, sen gått till parken och umgåtts med hela gänget, alla har kommit tillbaka från deras resor nu så nu är vi alla samlade igen. Sen så har jag vart ute och gått en liten promenad och nu ska ja snart sova så jag är pigg och glad i skolan imorgon. Hela nästa vecka är det sagt att det ska bli kanon fint väder, så jag hoppas det stämmer! sola sola sola :D
 

RSS 2.0