Call it magic, call it true

Glad valborg på er därhemma! Här i Norge firar man inte valborg, men det är röd dag imorogn så vi öppnar olebuda ikväll så folk kan komma och dricka och lyssna till live musik. Så ingen mjukstart här inte.. Började jobba direkt när jag kom fram igår, jobbade sågott som hela dagen, började imorse och har jobbat ända till nu. Så nu är vi förberedda för öppningen idag och imorgon. Ikväll kommer en till tjej till huset också, så då bor jag inte helt själv. Annars så är det rätt så jätte dött här i Geiranger. Känns verkligen som en spökstad, allt har inte ens öppnat än. När man kollar in på endel hotall och restauranger är allt övertäckt med vita lakan typ!!:P
 
Hur som hällst så hann jag iallafall med en morgon prommis idag innan jobbet, haha otippat?? naaaa. Så fint, och jag har verkligen saknat mina morgon promenader här. Hade tänkt att ge mig ut på en till nu innan jobbet, men ja kanske borde ta de lite lugnt, Backarna här är inte att leka med och jag slår vad om att jag kommer ha rejälträningsverk från vaderna och uppåt imorgon.. Så japp när ja kommer hem så kommer ja ha en så jävla tight röv! hähähä. 
 
Annars är Geiranger sig likt, idag så har det regnat, snöat, haglat och vart sol! om vartannat.. och det är så sjuuukt kallt, jag som vant mig med värmen hemma!!
 
Nej nu ska ja laga lite mat, sen förbereda mig för jobb ikväll :)
Hoppas alla får en trevligt valborg, KBKa som fan!!
 
 

Back on track!!

Yoyoyo, long time no see! Har haft ett litet ( läs : MEGA ) avbrott här från bloggen. Men nu när jag har tagit mitt pick och pack och är påväg till Norge igen så tänkte jag att de kan va kul att börja blogga lite grann så ni ser vad jag har för mig i vårat vackra grannland :) 
 
Vad har då hänt sen sist kanske ni undrar? Ja anledningen till mitt avbrott var som jag skrev att jag inte ville dela med mig av vad jag gick igenom då.. men det är struntsamma nu! För efter det så har det faktiskt hänt en hel del.. Allt orkar jag inte gå igenom nu, det kan jag ta senare kanske men det viktigaste är att jag nu på senasste tiden bara KBKat som fan med mina vänner. Jag och min älskade vän Pine undrade vad vi skulle göra med våra liv, vi är 23, vi är singlar, det är snart sommar och livet ska bara leka, så ja vi bästämde oss för att vid varje tveksamma stund, vid varje svårt val, ja när som hela tiden, att tänka KBK ( kör bara kör ). Du har ett liv, så ta vara på det, du vill inte sitta när du är gammal och tänka varför gjorde jag inte det osv.. You only live once liksom! Så det är det vi gjort sen dess, och nog kan man sägga att vi KBKat som fan sen dess!!
 
Hursomhällst så sitter jag på bussen påväg mot mitt underbara Geirnager! Blir dock en rätt kort visit för mig där i sommar då jag fått jobb på hm lagret i sommar :) Så om sex veckor är jag hemma igen, och kommer ha en riktigt härlig, underbar, solig och helt fantastisk KBK sommar i Sverige, med alla mina fantastiskt underbara KBK vänner!
 
Har väll inte så mycket mer att säga just nu , men ja lovar att ja ska föröka ta mig ut på många turer, och ta massa underbart fina foton som ni kan få ta del av här :)
 
Vi snakkes mycket snart, hoppas alla har bra hemma i vårat landet lagom är bäst, och glöm inte, KBK!!!!!!
 
 
 
 

RSS 2.0