Tv spel

Jag blev plötsligt väldigt sugen på att spela tv spel! Inte dom där nya grejjerna som man inte fattar nått skit av, utan gamla vanliga hederliga super mario.. Spelade det alltid förut och jag var KUNG på det.. bäst helt enkelt! MEN.... när jag letat fram mitt gamla super nintendo som låg längst in i garderoben typ så inder jag att jag inte har några sladdar till det!  Vilket jävla pucko har packat ihop ett tv spel utan sladdar???  SÄMST


Vi förlorade matchen btw...

Godnatt

Efter en trevlig dag på stan med min syster och jobb så har jag äntligen lagt mig i sängen för att sova. Imorgon är det match i södertälje på schemat så nu gäller det att tagga till!!! jag är bäst

PS. var tvungen att springa och köpa kent röd skivan innan jobbet så jag skulle klara kvällen JAG GILLART!!! DS.

Du är värd att dö för

Ok, ja jag har kommit in i en riktig kent period igen och kommer noh därför ha lite kent texter som rubriker framöver!

Men snart ska jag ner på stan med syrran. Det var rätt längesen vi umgicks, förutom innebandyn då så vi ska ta en sväng på stan. Jag ville bara säga att jag nog har världens bästa syster! Nu tänker säkert ni att så säger alla, och ja det kanske dom gör men jag menar det verkligen!! Hon är bäst bäst BÄST!!

Och jag skulle göra allt för henne, haha som pappa sa efter en match.."efter att fia blivit skadad på matchen var du ute för att hämnas då eller...?" och JAA det var jag! Det syntes tydligen på mig..Ingen tacklar min syster över sargen ostraffat!!!:)

 


Jag finns här för dig!

Jag kan nu konstatera en sak! JAG ÄLSKAR KENT, jag verkligen älskar dom... Jag har inte lyssnat på dom sådär jätte mycket på senare tid men dom är fan bäst!! 

JAG ♥ KENT

Och jag är jävligt glad att vi lyckades ta oss fram och tillbaka, vi höll på att krocka på vägen dit, men de va lugnt! HAHA

Men en lyckad konsert som fan men ett minus var att publiken var rätt tråkig.. typ död? och ett till minus var att man bara kunde beställa plus meny på donken på väg hem!!


 

 

kent♥



Kent!

Nu snart kommer malin och hämtar mig, då ska vi ner på stan och äta sen bege oss mott stockholm för att kolla på kent!! Kommer bli grymt!! Kent är bäst

NU DRAR VI BYEBYE!!!




Imooorgon!!!

Hej nu har ännu en dag gått.. har jobbat och tränat, vi hade ju ingen träning igår så när Linni skrev till mig och fråga fall ja ville med och träna med h6an så följde jag med. Även fast jag hatar att köra mot killar.. jag tar inte i lika mycket, trots att det är då man borde ta i mer? Ne men de va kul iallafall och jag kanske tittar ner nån mer gång:) det är jävligt nyttit faktiskt

Men Imorgon så är det KENT SOM FAN ALLTSÅ!! Jag ska på kent :D jag älskar kent!!! ska bli så jävla kul:)


16 november 2007


28 februari 2008


12 juli 2008

Godmorgon

Nu har jag precis vaknat men la mig med daton i knät som vanligt och kollade runt.. Varför gör jag det egentligen varje morgon? Som igår hade jag svårt att sova så jag tror jags tängde av datorn vid 1... Tror jag det har hänt så mycket under dom senaste 8 timmarna? jaja skitsamma inte de jag skulle skriva...

Jag kollade igenom min gamla bilddagbok (eftersom det inte fanns nått annat att kolla på) haha då hittade jag iallafall en bild på mig från waynes från typ augusti 2007! Alla som känner mig vet att jag är där typ jämt, mm latte<3.. haha a men iallafall jag var alltså även där då.. kanske inte liak ofta då..

Och i lördags när jag var där med emma satt vi och pratade om den gamla tapeten och att jag inte kom ihåg hur den såg ut, men nu gör jag det:)


Tror jag köpte typ samma sak i lördags med.. :P

A men just fan på tal om emma... kom på nu att jag drömde om henne inatt och om bowlinghallen.. a men jag drömmde att vi jobbade tillsammans och att hon dog.. utav nån anledning, sen så var det så mycket att göra på jobbet så hon vaknade till liv igen, för att jag behövde hjälp! jag och mina drömmar asså :P

Känner mig duktig

Hallå bloggen, Idag har jag vart ledig, men det betyder inte att jag inte har fullt upp ändå.. Lunch med Angelica, Fika med malin och sen fixade vi lite inför kent konserten på torsdag!!! Ska bli svinkul fan :D 4de gången vi går på kent konser nu och det har varit såååå BRA dom andra gångerna!!

Sen var våran träning inställd för att för många var sjuka.. men då var jag annton och emmet så duktiga att vi åkte till elfolk och gymmade lite. Känna som ja gjorde en hel del som jag inte gjort på länge, så får vi se imorogon fall träningen gav någonting.. :)

Idag så hölll vi på att krock 2 gånger!!! Först när vi skulle till ellfolk så körde vi på torshälla vägem så svänger nått jävla pucko ut från ica precis framför!! sen när vi skulle hem så såg vi en buss som typ kört över mellan saken på vägen och stod halft över på anda körfältet(bussarna har typ problem nu asså), så skulel vi svänga in och ta en annan väg och typ sladdar och är as nära på at köra in i en stolpe!!! Läskigt värre!!!

Arg och kall

Nu är jag så jävla irriterad asså! så jävla lask... Vad är grejjen? vi lever år 2010... Men ändå kan vi inte klara av vintern bättre??? Som tågen och bussarna, fan känns som man lever typ 50 år tillbaka i tiden eller nått.

Igår var typ alla tåg inst'llda och nu har vi helt plötsligt slutat med ersättningbussar, det som är inställt är inställt!

Jag fick stå och vänta på min buss idag i 45 MIN.. 45 minuter!!! för att en jävla stadsbuss ska komma... 4 bussar skulle komit under den tiden och jag hörde med dom andra bussarna men dom sa bara att 2an var försenad! Försenad? 4 bussar.. jag får inte ihop det!?

Jag ligger nu i sängen med morgonrock täcke och en kopp te för att få normal kroppsvärme igen!! JAG FRYSER!!!

kollektivtrafiken kan ju typ bara gå och ta sig, för det här är inte OK!!!


Kul kväll

Matchen igår ska vi inte ens tala om... jag sög!! och var as arg efter, tänkte ta en hemam kväll och bara sitta och tjura typ. Men så blev inte fallet!! Jag och anton bestämmer oss för att vi ändå ska festa och föröka ha kul, Så strax efter 10 blir vi iväg skjutsade till emmet och börjr fördricka där.. Sen drog vi till harrys, och vi fick inte tag i nån taxi så vi GICK ner till stan i det vädret... inte ok. jag hade typ snö upp till smalbenen och boots!!!!

efter harrys fick vi inte häller tag på en taxijävel men vi fick tag på en snäll man som kunde köra oss! Tack! Så jag var hemma rätt sent inatt, eller tidigt imorse? Plogbilarna var ute som fan iallafall när jag gick hem och det gillar vi!

Så det jag ville komma fram till var att jag fick en toppen kväll, trots förlusten.. och ångrar inte att jag inte satt hemma och deppade :)

Nu kurrar magen så ska gå och stoppa i mig lite frukost, sen jobb kl 1

Ha en bra dag :)


Anton och jag, fast från innebandyfesten!
Hade ingen kamera med igår




Sängdags

Ligger nu i sängen efter att ha jobbat... det har gått bra och hann även träffa madde mellan mina jobb pass idag vilket var bra för det var längesen <3

Imorgon så är det då match igen.. Och vi möter strängnäs och nu ska vi fan ta dom! tänker inte förlora igen mot stränkan.. Jag ska göra allt jag kan för att vinna!!! Som en vis handbollsspelare en gång sa.. Man måste tänka att man är bäst för att vara bra.. om man går omkring och tvekar på sig själv så går det sämre.. Och det kan jag faktiskt hålla med om. När jag tex kommer i mål läge så tänker jag alltid Ohhh shit nu måste jag göra mål, ånej jag gör ju aldrig mål och såvidare... jag tänker väldigt mycket dvs.. men om jag istället skulel tänka. Nu blir det mål!! skulle jag nog sätta några av mina skott iallafall! hehe

Men det jag vill säga är.. Om det nu finns nån från strängnäs som läser min blogg, eller någon annan som inte har nått bättre för sig en lördags kväll KOM TILL THOMASHALLEN OCH KOLLA NÄR VI SPÖAR SKITEN UR STRÄNKAN 18.15 lördag kväll!!!



ohh jaaa! jag är bääääst :)

OS

Alla män blir verkligen som galna när det är os på tv, jag skojjar inte! Skulle inte förvåna mig om många är hemma från jobbet bara för att det är nån viktig gren just då... Männen som är och äter i bowlinghallen går ifrån maten titt som tätt för att gå till tv:n och kolla hur det ligger till.. Efter maten sätter som sig i loungen och kollar på tv:n och skriker så som mäön gör när dom kollar os! Min pappa sitter vaken när jag kommer hem om kvällarna (han sitter uppe nu) och han brukar alltid ha gått och lagt sig! MÄN ÄR GALNA

Nu har jag en liten fråga och jag vore tacksam om folk kunde svara.. jag hade tänkt att byta  abonemang, är inte så nöjd med comviq! Var och kollade både telenor och tre idag, men vet inte vilket jag ska välja, så nu till frågan.. Vilket borde jag ta?


Norge

Halloj, nu har jag gått och lagt mig efter mina 2 jobb pass idag.. Jag är väldigt trött och ska snart sova, imorgon ska jag klippa mig, träffa Hanna, som jag för övrigt inte sett  på hundra år typ!! sen jobba..

Men nu är det helt klart att jag ska till Norge och jobba i sommar!! Kul va? Inte helt bestämmt när jag åker men ån gång v 23 ska ja åka och är borta till slutet av augusti nån gång skulle jag tro :) Jag tycker det ska bli super kul, verkligen en upplevelse att åka dit.. trots att det är en liten by och inga affärer jag kan shoppa i!!! Snacka om shopping absinens jag kommer ha när jag kommer hem! haha

Os håller på för fullt.. och jag är inte så där väldans intresserad om jag får säga det själv.. Två guldmedaljer än så länge iallafall, det är ju bra! Men såg lite snabbt idag på jobbet anjas ehh.. backhopp? Hon var ju mitt säkra kort eftersom hon är den ända jag vet vem det är!! Så insatt är jag....

Hahah det var som när jag kollade på mästarnas mästare en kväll med mamma och pappa, jag visste inte vem nån av alla dom var, förutom stefan holm... så han hejjar jag på :) Och jag hatar han förra höjdhopparn.. ta han stefan!!


Jag vet inte mycket om störtlopp.. men att flyga 60 meter fattar t.o.m jag att man inte ska!!



PUSS OCH GODNATT =)

Fet(tisdan)

Hej nu har jag brottom men tänkte skriva ett litet inlägg iallafall!! Idag var det semmeldan, då måste man äta semla, som jag gjorde... Men usch vad illa jag mådde efter och då skulel jag träna!? Menmen , jag äter bara det en gång om året så jag klarar mig!! När jag kom hem från träningen så ringde dom in mig från grillen, Så de va bara slänga sig in i duschen och åka dit nu och jobba natt!! Som att jag inte jobbar nog denna vecka.. men men pengar!!

Nu ska ja kila men ha en trevlig kväll!!!


Min semla med vaniljkräm istället för äckel mandelmassa!!!

Jobbvecka!!!

Hej hej, nu ligger jag här i sängen och har precis ätit, annars så har jag jobbat idag.. det har vart rätt segt eftersom jag inte är helt frisk än, kan förkylningen typ ge sig snart? Jag hoppas det för jag ska verkligen jobba hela veckan.. mån, tis, ons och fre på hedbergs, ons, tors, fre och söndag i bowlingen. Men det är väll skönt att ha nått att göra om dagarna, antar jag!

Idag fyller Madde 19 år så grattis som fan på henne <3

 

PS

Det är bara typ 3 st som sagt att det skulle va kul att åka till gustavsvik?
Vad är det för torrisar som läser min blogg??


Gustavsvik

Jag är så jävla sugen på att åka till gustavsvik! Så himla kul där och det är verkligen ett ställe som man blir som barn på nytt i. Ja, så dit vill jag åka iallafall så om nån känner sig sugen på att åka dit hör av er till mig så kan vi föröka dra ihop ett gäng :)

Ju fler desto roligare!


SKÖÖÖÖÖNT

Vi vann matchen mot trosa, den här gången också! och fyfan vad skönt det var. Jag skrev för några dagar sen om en match som urartade så folk böjade slåss och jag visste inte hur man kunde gå så långt... Nu förstår jag! Eller nej kanske inte, men den här matchen blev lite utav en hatmatch idag och många på våran bänk kom och satte sig och skrek av irritation mot dom, och domarn som inte blåste för det!

Deras "styrka" i laget var deras bentacklingar som dom körde med ÖVERALLT! Men dommaren tyckte väll att det är inte så farligt... Iriiterande det var vad det var, så därför var det så skönt att vinna den här matchen. Den slutade iallafall 6-2 till oss och vi gjorde en utomordentlig insats denna match med, vi spelade för varandra och var väldigt vassa framför mål.. Idag ville vi vinna och det syntes.. Det var även en väldigt rolig match för dom som satt bredvid idag, på många sett :)

Vi hade häller inte vår ordinarie målvakt som jag rosade så himmla mycket senaste matchen.. Men våran "2a målvakt" skötte sig lika bra i mål och fick även sheriffen idag (av mig). Hon räddade oss i många lägen!

Annars har jag väll inte så mycker mer att säga förutom att det är så himla fint väder ute!!!! Jag svettades i pannan idag när vi var ute och sprang, och det har jag verkligen inte gjort sen i typ oktober...?


Målvakts Ella och jag för några helger sen

Alla hjärtans dag

Ingen som missat det va? Det är väll omöjligt så stor uppståndeöse det blivit runt den dagen.. Visst det är väll kul att kunna skämma bort sin partner lite extra en dag, mysa och bara vara glada att man har varandra... OM man har nån dvs!

Ok jag ska inte vara en bitterfitta och skriva värsta "jag hatar alla hjärtansdag" inlägget, men helt ärligt så är den här dagen fortfarande en helt vanlig dag för mig. Alla hjärtans dag är till för att affärerna ska tjäna pengar, thats it!

Slutpratat om det, idag är det match och jag är lite för trött än för att kunna ladda, men när ja kommer till hallen så blir de nog ändring på de. Idag möter vi Trosa igen. för nu har vi mött alla lag i serien och går tillbaka igen..

Så om ni är singlar som jag, och inte har nått bättre för er på alla hjärtans dag
kom till Ellfolk arenaoch kolla på Torshälla-Trosa kl 13.30


Och ni som nu har nån att tillbringa alla hjärtans dag med får ha en så jävla kul dag då....

Dejt

Hallå hallå, nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova.. viktig dag imorgon med MATCH!! Men kvällen då.. Den började med en Liten alla hjärtans dag dejt med min goda vän angelica:) Det fick bli hå pe's (grappa var fullt). Men det var gott och trevligt där med :) Jag är så glad över att jag har Ankan för det här är första gången jag gör nått på (ok det är inte det idag) alla hjärtans dag.. Jag såg det iallafall som det, och det har alldrig inträffat förut.. Jag brukar antingen jobba, och tycka synd om mig själv eller kolla själv på film och moffs, och tycka synd om mig själv...

Hur som hellst så hade vi det mysigt. Efter det gick jag ner i bowlingahallen och bowlade ett gäng, vilket också var kul.. Gick väll lite sisådär kanske men jag laskar fan på alla dom som tror att jag är bra på bowling bara för att jag jobbar där? Skulle jag bowla när jag jobbar då eller? SVAR NEJ!

Hahah det roligaste idag var iallafall på hå pe's.. Det sätter sig ett par bredvid oss som är ute på en typ alla hjärtansdag middag, och på bordet bakom oss sätter det sig en tjej och en kille, som verkar vara på dejt... Paret bredvid ropar på henne och hon går dit, det visar sig nämligen vara deras dotter och hon ser verkligen ut att skämmas... "ah men shit **** kom och hälsa!" sen sätter dom sig vid bordet och det blir nog rätt stelt för båda.. Men jag tyckte det var as kul... PINSAMT!!!


Stan

Hinner dra iväg ett litet inlägg innan Hanna kommer och hämtar mig, vi ska ner på stan en sväng. Annars idag mår jag väll bättre än förut, tror jag! Hoppas jag för jags ka äta Grappa ikväll och då vill jag inte vara förkyld för jag vill känna smaken =) Mohahaha

 

 

Ha en bra dag!


Jag lever

Ja, jag överlevde natten utan nässprej! men det var knappt! fick ligga och sniffa in nån jävla vicks salva för att få luft.. Osoft, men I'M ALIVE.

Eller det är knappt fan... jobbat sammanlagt 11,5 timmar idag och min hals dödar mig, egntligen inte men jag är så torr i halsen och har snackat för mycket idag så den är typ överansträngd?? Jag hoppas på det, imorogn få rjag hålla käfften lite mer :)

A jag ville väll mest bara tala om att jag lever, för dom som bryr sig liksom....!

Jag är trött och jag ska sova

PUSS

Hjälp

Hjälp, hur ska jag klara mig.. min nässpray är helt slut, HELT SLUT!!! och min näsa är helt täppt och jag typ dör! hur ska jag klara natten? Jag får inte ta nässpay först imorogn då ja åker till jobbet vid halv 11... Ohh lord! Hur ska detta sluta....?


To be continued
.....

Avundsjuk

Jag har inge intressant att skriva så detta inlägg tillägnas åt Sofia bajskorv!! Hon åker nämligen till Thailand i 2 veckor på lördag, och a hoppas hon får så jävla kul!!! NOT... Vad kan vara så kul med att åka till den äckliga värmen? Och bli sådär äckligt fult brun??? Okej jag hatar henne! hatar hatar hatar för att hon får åka till värmen och inte jag!

Jag skulle typ göra allt för att få komma bort från det här vädret just nu! fatta skönt att åka iväg typ en månad sen när man kommer hem så är det ingens nö lvar och redan vår! Okej önsketänkande av mig kanske men våren blir tidigt iår (enligt mig)

Här är vi i alanya iallafall i somras

På stranden!


På cubana


Kolla förövrigt vad brun jag var!!!
Och jag vet att folk kommer säga att jag är röd som en räka

men ni kan ju typ gå och dö :)



Men tillbaka till fia.. Jag hoppas inte att hon får kul! jag hoppas inte att hon blir brun! jag hoppas inte att dom får sol! jag hoppas inte dom åker tråkig båt på vattnet! jag hoppas inte dom klappar apor!! och jag hoppas inte....

Okej jag är bara avundsjuk, jag vet! Och såklart hoppas jag att hon får kul :)
PUSS PÅ DIG =)



Ps. jag vill ha vykort!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag

Hej hå! Idag har förkylningen brytit ut ordentliget, vilket betyder att den är över snart, typ imorgon? Man kan ju alltid hoppas... Ne men den har satt sig i näsan och ögonen så hur som hellst så kan jag spela i helgen :) Fast jag skippar nog träningar denna vecka för att vara på den säkra sidan!

Sov hur som helst sämst inatt, jag låg och nös och behövde snyta mig hela tiden, Inte kul! men imorrse slapp jag iallafall trapp borrare så jag fick ialalfall sova ut!

Det verkar bli en fin dag idag och jag ska försöka ta mig ner mot stan, inte för så mycket shopping idag tror jag utan mest för fika :)

Här är iallafall det jag köpte igår!!

Skor från monki 450:-


Linne från gina tricot 199:-
Partybag från gina tricot 149:-


Leggins från lindex 299:-
Leggins från vila 160:-





Ha en bra dag och hoppas ni är lite friskare än mig, för det här suger
!

PUSS

Dags för sängen

Hallå hallå, Nu är jag hemme efter en stan runda och lunch med malin, och jobbet... så jag har haft en fullspeckad dag med andra ord, nu är jag trött och ska alldeles strax lägga mig och kolla på andra avenyn sen sova :)

Jag och malin tänkte ses idag mest för att planera kent konserten vi ska på om ganska precis 2 veckor, fast det ända vi kom fram till var att vi skulle åka upp skapligt äta lunch i sthlm gå en runda på stan och inte köa lila länge som de andra gångerna... Sen var det stora problemet fall vi hinner med sista tåget hem eller inte.. återstår att se :) Annars hade vi mycket att catcha upp liksom! Jag shoppade en hel del idag också, och jag blev ritkigt nöjd.. Bilder lägger jag ut imorgon så kika in då igen :)

På tal om ingenting så LASKAR jag som fan på folk som borrar i ett trapp hus 8-9 på morgnarna, det borde vara förbjudet!! Men 8-9 är väll inte så tidigt kasnek endel tänker men jo för mig som legat vaken mellan typ 5-7.30 var det inte OK!! men nu kanske de inte är så att man borrar i trappen speciellt ofta, men odag gjorde dom det och det kan jag säga!

Jag slänger in en dagens outfit på den!!
Puss och godnatt

Tröjja: monki, Skor: monki halsduk: åhlens

Dåliga tvprogram

Vad är grejjen?? Idag när jag kom hem från jobbet var jag helt slut och bytte om till mjukisdress och la mig i sängen och tänkte kolla på tv.. Men vad går det för program nu för tiden asså? Tacka vet jag på den gamla goda tiden då jag alltid bänkade mig framför tven för att det var alltid bra program.. Program som Huset fullt, lugn i stormen och fresh prince i bell air, ok fresh prince går fortfarande men en sämre tid!!

Jag hade fan ingen fritid när ja va liten för jag var tvungen att typ springa hem från skolan för att kunna se på dom här programmen, så känner jag inte riktigt nu! Jag vet att det gick fler bra program jag inte kunde klara mig utan men kommer inte ihåg vilka för att det var typ 100 år sen dom sände dom! SÄMST, ge mig gamla tv tablån tillbaka! eller iallafall program som huset fullt, det är bäst

Jag är sjuk, och jag är arg
Tack och hej!




Förkyld


Halloj, nu har jag fixat klart mig och ska sprnga iväg till jobbet.. mår inte helt bra.. svettas och fryser vartannat men har inte feber..

Det suger att bara sjuk, men det finns ingen möjlighet att jag kan vara hemma från jobbet så jag hoppas att det inte blir värre ändåhär, nu kan jag iallafall tackla förkylningen med tabletter..

Ikväll har jag träning, ska nog träna fast jag är förkyld.. har inte så ont i halsen, inte farligt ont i halsen iallafall, tror jag! men men ha en bra dag allihoppa :) 

Pusss

Matchslagsmål

Imorse när jag skummade igenom tidningen så såg man olika rubriker som att torshälla krossade ssl-laget tyresö, det går bra för guif och så vidare, men det var en rubrik jag fastnade för.. polisanmälningar efter innebandymatch.

Jag läste igenom artikeln och skulle se fall jag kom fram till någomtimg, men dom nämna inga lag eller namn, så det var ju tråkigt tänkte jag, men hade ingen som helst tanke på att det kunde vara ett torshälla lag. Men i artikeln stod det att polisen fick kallas till platsen för bråket. När jag kommer till jobbet senare så har vi tidningen folket där, och där stod det en ännu större artikel med bild på ellfolk arena (torshällas hemmahall). När jag läste den artikeln stod det att det var en match mellan torshällas h6 och södertälje.. Ett torshälla lag i en sånt här bråk tänkte jag, vad pinsamt!!! men sen när jag läser att det var det andra laget som började och att han som slogs från torshälla i princip bara försvarade sin kompis, som blivit nerslagen.. Men ändå, det är rätt pinsamt att en match kan urarta sig så pass mycket att polisen får kallas till platsen. Vad ska till för att man ska kunna dra in ett slagsmål i en match? Visst jag har spelat vissa hatmatcher men det är aldrig så alvarligt att jag skulle kunna gå och slå ner någon för det.. Jag tar ut det på plan istället och blir ännu mer peppad av det.. endel säger att det är en skillnad på tjejer och killar på så sätt, men ärligt talat så tycker jag det är så jävla larvigt.. så skärpning till alla er som slåss på matcher!!! Ta ut det på plan istället :)

Själv så har jag blivit sjuk.. därför jag var ovanligt död igår, vaknade upp imorse med värsta huvudvärken och ont i halsen, tog mig ändå till jobbet och jobbade mina timmar men nu är jag hemma och ligger i sängen med en kopp te och tycker synd om mig... Här kommer jag tillbringa resten av min kväll!!

Det var väll allt jag hade på hjärtat, hoppas allt är bra med alla andra iallafall, och om nån vet vem av torshälla spelarna som slogs kan väll säga det till mig för jag är nyfiken (A) hehe

PUSSSS

Knäckbrödsdansen...

Hahah jag kollade runt lite å internet och kom in på den här videion, den hade jag nästan glömt bort!
Tycker förövrigt att det är väldigt sköna grabbar....



"Hörrni, ni förstår att ni har varit nakna nu inför sveriges halva befolkning nu va?"
"Ja de känns fint!"

Trött

Godmorgon får jag nästan lov att säga, har typ legat och degat i sängen hela dagen och det har varir såå skönt! Jag är helt slut, den här helgen har verkligen tagit kol på mig. Men man ska vara död efter 2 matcher (med endast 9 utespleare på båda) och en väldigt lyckad fest!Jag har haft en kanonhelg :)

Gårdagen då, ja vi vann matchen med 5-4, vi var väldigt trötta och tanterna var väldigt sugna! Matchen var till en början väldigt mållös och domaren kom fram till oss i slutet av första och sa att vi absolut inte kunde förlöra dt här, han hade nämligen räknat ut att medelåldern i vårt lah låg på omkring 23 år och i tanterna 37. Så om vi skulle förlorat så skulle vi fått höra det ett bra tag framöver om man säger så, hehe.

Sen var det dags för fest, förfest hos emmet och sedan var vi på harrys kl 8 för mat mm. Tiden gick väldigt fort, med tanke på att vi var där 6 timmar och i vanligtfall bruakr jag vara där i typ 2. Men det var mycket trevligt. Det blev enheldel dans så mina fötter mår lite sådär idag!

Det var väll allt jag hade att komma med, ville bara tala om att jag levde, även fast jag känne rmig mer död än levande!!!!

Här är iallafall lite bilder från igår


Jag på förfesten


En söt Hanna


Emmet och Lolle vid maten


schyssta syskon doun är lite ego när kameran åker fram
Fia, halva Jenny och jag



Kärlek i herrlaget

Innebandydag

Hej hopp, jag är fortfarande på riktigt bra humör från matchen igår. När jag slog upp tidningen imorse och läste om matchen så fick man samma glädje tillbaka :)

Nu har jag vart en svänf på tuna med mamma och handlade lite inför kvällen, bla en korthållare och en fickplunta, nödväntiga grejjer! Nu ska vi snart iväg på samling för yttligare en match sen hem och fixa sig för massa festligheter!

Innebandyfesten är något utav en tradition inom innebandyn i eskilstuna nu, det här blir tredje året vi har det, men jag var inte med första året eftersom jag bara var 17. Men det ska bli kul. Förra året var riktigt kul faktiskt, och jag hoppas det blir lika kul iår, vilket det lär bli med mitt härliga lag!
PUSS PÅ ER!!!


Såhär såg jag ut på innebandyfesten förra året.


Vinst

Så jävla bra! Vi vann äntligen och det var så jävla skönt.. Har nog aldrig känt såhär efter en match nång¨ång, alla kämpade verkligen för varandra och hade bra inställning hela matchen, förutom jag då som klagade på vattnet varje gång jag drack hehe (det äckligaste jag druckit)


Matchen slutade iallafall 0-4 till oss
då (0-1 0-1 0-2). Verkligen en bra insats av alla spelare, även tränarna. Med tanke på att vi var 9 utespelare 2 målvakter och 3 tränare så visar det verkligen på vilken kämparinsats vi gjorde. Vi gick på 3 backar hela matchen, en spelare skadade sig i andra perioden så vi fick gå ner på 3 forward också ett tag, men efter en lindad fot var vi fulltagliga igen :) Fast det var vi som var få och trötta så var det vi som tog upp tempot i matchen, Visst det kanske inte var den bästa matchen så, vet inte vad dom som kollade tyckte? Men vi gav oss inte någongång och att få hålla nollan är alltid skönt! Men vi hade ju Hellan i mål som gjorde en GRYM insats, faktiskt en av hennes bästa matcher någonsin, värsta pro comforten liksom, så hon fick matchens lirare i vår lag och det är hon verkligen värd. Jag fick även en ass idag, det är inte så vanligt, vilket dom som är insatta vet om! Under hela förra året lyckades jag få en ass och en 2a haha.

men tillbaka till matchen hela laget ska verkligen ha en stor eloge för dagens match VI VAR BÄST!

Jag fick även sheriffen idag, det är en grej vi har i laget att man delar ut till den som man tycker vart bäst, eller förtjnat den mest så ger den vidare den nästa match... A den fick jag iallafall och det är kul för dte är första gången jag får den på a jag vet inte 2 år? Så den tackar jag för även fast jag inte riktigt vet varför jag fick den, jag tyckte hellan förtjänade den! men men det är bara att tacka och ta emot :)

Imorogn iallafall så är det fullt på schemat.. först ska jag sola med mamma (VIKTIGT) sen har vi en match till, men den här är mest för ploj och vi spelar mot veteranerna, sen är det innebandyfest och det kommer bli såå kul! skönt med en vinst i baken också.. Nej så nu måste jag sova så jag orkar med hela dagen imorgon.

TAGGA TAGGA TAGGA


Här är truppen förra året då vi var lite mer spelare..
Vi har tappat 9 spelare,
1 är skadad
fast 2 av tränarna splear nu
för att vara exakt;)



Taggar

Nu är jag hemma hos min syster en snabbis, har slängt i mig lite mat och och nu ska vi iväg på samling.. Match i Trosa ikväll och jag är super taggad!!

Men jag är lite stressad, sltade jobbet kl 4 och har samling kvart i 5! Jag hade tänkt att dra iväg ett inlägg imorse innan jobbet men hann inte med det så det fick bli nu istället. Imorgon så är dte match igen sen innabdnyfest ska bli svinkul:D

Nu måste jag sticka iväg ish me luck=) skriver sen hur det gick

Shopping

Hej hej, idag så har jag varit på stan med Angelica. Jag handlade lite grejer, men man är inte så sugen på att handla nu liksom... Man är trött på alla vinterkläder men det känns för tidigt att handla vårkläder i det här vädret. Men lite lyckades jag iallafall hitta :) Men hittade dock inget till på lördag då det är innebandyfest på Harrys, vilket resulterar i att jag får ta något som jag har hemma, som jag ogillar starkt!!!
Vi tog även en fika på waynes, eller jag åt också men ändå! Sen på kvällen så var det träning, vi har tagit bort torsdagens unneträning och skulle hitta på något roligare så att vi fick det roliga tillbaka till laget, vi bestämmde oss för att vi skulle sprinag ute och sedan basta tillsammasn varje torsdag, idag var vi 3 st!!!? Ojj vad roligt va? 8-)

Slänger in lite bilder på det jag handlade idag:)


Tröjja från MQ 399:-


Klänning från H&M 199:-


Trosor från Gina Tricot 149:-


Smycken från Gina Tricot
Armband: 239:-
Ring: 89:-



PUSSSSS

Jobbdag

Idag så har jag jobbat i princip hela dagen. 11-22 sammanlagt! men det har gått ganksa fort ändå med tanke på vad det vart för väder och inag kunder vill ge sig ut i det. Ärligt talat när jag vaknade imorse så trodde jag inte mina ögon, vädret ger igen på mitt inlägg igår, så måste det vara! Det är inte bara jobbigt med snö utan det är livsfarligt.. nu har jags stått 2 dagar på jobbet och kollat på folk som halkat utanför ett av våra skyltfönster, var nämligen en väldigt hal isfläck där och varje gång blev man lika rädd att nån skulle göra riktigt illa sig, man har liksom stått och tänkt på olika möjligheter att ta sig dit snabbast, men dörren är rätt långt bort så någon eller några andra skulle hinna dit före mig om olyckan väl skulle vart framme.. men hur som hellst så ringde vi hyresvakterna och dom fick komma och ta bort isfläcken.. det var i princip min dag..

På tal om ta bort isfläckar jag hörde nyss nån som skottade här neranför nyss, halv ett på natten? Eller hörd ejag fel tro? Ajja skitsamma iallafall nu ska ja nog försöka sova PUSS

(Slänger in en dagens outfit på den)
HAHA


Jobb: 11-16                                Jobb:16-22

 


snön suger

Okej jag vet att alla tjatar om att snön borde försvinna NU! Och att man egentligen inte behöver skriva det för alla vet redan att alla (dom normala) vill ha bort den.. Men jag kör ett litet klagoinlägg ialalfall :)


Snön suger just nu, jag vet att jag alltid är en av dom som varje år önskat mig en vit jul, Önskningen slog in förra året och jag var glad, men iår ska jag nog, jag ska vara föröktig med vad jag önskar härdanefter. Visst klart jag alltid vil ha en vit jul men antingen får man allt eller inget, snön kan ligga kvar till strax efter nyår tycker jag.. och vid det här laget ska det vara a ialalfall en nollgradigt ute. Varför är inte jag nån gud som typ kan bestämma allt om väder och så? det skulle ju vara det bästa! sommar typ jämt, förutom på jul och nyår då, då det ska vara snö! BRA VA??

Men en sak jag inte kan sluta tänka på är tänkt så försvinner alldrig snön? Tänk så ligger den kvar i sommar? Tänk så får vi typ en ny istid, Nu kommer folk säkert tycka att jag är dum i huvudet och så men tänk om liksom. Fan va hemskt det skulle vara... Fatta att aldrig mer kunna få med shorts och linne med solbrända ben och fräknig näsa här i sverige, tänk att aldrig mer få sitta ute på en tomt och sitta och dricka lite och röka vattenpipa, eller tänk att aldrig mer få ligga på stranden och steka varma sommar dagar? Okej nu slutar jag innan det blir för deprimerat men ni fattar grejjen.. Istället för den globala uppvärmningen blev dte en global nedkylning.

Jag blir galen om jag tänker på det så nu ska jag lägga mig och sova! och NEJ jag är fortfarande inte dum i huvudet :)

PUSS

vad tjejer gör på toan

Hahah la in bilderna från kameran idag, och jag är alltid väldigt seg på det, så hittade detta filmklipp från när jag och syrran var och festade i sthlm!




Jag skrattade som fan när jag såg den, dels för att jag inte kommer ihåg/ la märke till den och dels för att min syrra är rätt trög med sin "INSP, vad betyder det?" är inte det rätt uppenbart???
Och killar... nu har ni fått en liten inblick i vad tjejer kan göra när dom går på toaletten tillsammans...eller? man vet ju aldrig :)

Jag hade inget intressant att skriva om idag så det fick bli en liten film...
och ja jag vet att mitt hår är lifeless, därför jag vill ha min kam!!!
PUSSS


RSS 2.0