give me the strength

"God grant me the serenity
to accept the things I cannot change,
courage to change the things I can,
and wisdom to know the difference."

jag minns varenda scen ifrån vår film

Natten idag var intressant sov oroligt som fan, inget ovanligt kanske men idag kändes det himla konstigt, som om att jag sov men ändå inte sov! Jaja whatever jag tog en liten sovmorgon idag iallafall, sen satte jag mig i ute i solen igen och läste! Jag bara älskar min bok elsas mode! Om ni inte läst den läs den!! Meningen var att jag köpte den till Norge men kunde inte hålla mig! Idag förökte jag vara lite försiktigare, och hade ett linne över mitt tomat-färgade bröst.. Och solkräm.. Sen var jag på stan med syrran iallafall och vi fixade lite inför norge och present till pappsen och så vidare.. Vädret idag har ju vart så jävla bra.. sommar-värme.. om man bartser från all jävla blåst! den har inte vart kall men bara himla irri!! Nu ropar mamma att maten är klar.. Pussss


Hade på mig mina egenpimpade shorts!!


red riding hood

Hola mi amigos!! Haft en bra dag? Jag har spenderat lite tid i solen, vilket resulterat i en förjävla bondbränna!! Jag ser inte klok ut. Pucko jag trodde ju inte att jag behövde smörja in mig. det blåste ju så de va  ju inte så varmt.. tyckte jag, men solen tar ju ändå! Haha ser ut som jag har min bikini på mig iallafall.. Sen mötte jag upp min sötnos Angelica! Vi käkade först på grappa som hade fått sin sommar meny!!! Hur glada blev inte vi då? woohooo!! Efter det gick vi på bio, Red riding hood! Faktiskt väldigt bra film! från skaparna av twilight va? spännande och lagom läskig!! Dessutom så satt vi typ i värdens bästa biosalong.. Den minsta men den klart bästa! Fanns hur mycket plats som hällst.. överallt! dessutom var det bara 2 andra tjejer som var och kollade på den! Hur som hällst rekomenderar jag iallafall filmen!! och salong 6 på rio!! haha nu ska jag sova iallafall godnatttt!


Hungriga tjejer


SKÅÅÅL


Värdens skönaste bioplats

kills your dreams

Usch vilken dröm jag drömde inatt!! Jag drömde att vi åkte till norge ( Vilket jag gjort några gånger ) Och allting är helt annorlunda! dåligt och sämst! fast jag vet att det inte kommer vara så när jag åker, så känner man ändå en osäkerhet av att åka. I mjin dröm är skillnaden stor och varken miljö folk eller tid stämmer in. Men ändå det kommer inte vara som förra året, och jag får verkligen inte tänka för mycket på sommaren som var så jag jämför sommaren som kommer. Det är ett av de störsa misstagen man kan göra, för ja jag saknar norge och sommaren väldigt mycket, som jag har sagt hade jag en av de bästa somrarna i mitt liv, men jag kan inte få in med inställningen att den här sommaren kommer bli minst lika bra. Den kan bli det men det är inte säkert, Det kommer inte vara samma folk för det första, det är nog det man kommer sakna mest när man är där, dom som inte är där från förra året!

Nogpratat om det, idag har det vart sol vilket resulterar i att man måste ta sig ut för att få lite soltrålar på sig! Så jag gick ut med min bok och har ändå suttit där ett tag, nu tänkte jag åka iväg och träna ett tag sen ikväll förmodliugen träffa angelica! Talk to you later aligators..


Mitt underbara gäng från i sommras

morsdag♥



GRATTIS ÄLSKADE MAMMA PÅ MORSDAG!!
DU ÄR BÄST

the party is in my head

Oh herre min skapare vad jag är trött!! Det är inte acceptabelt att va såhär tired.. Johanna släpade med mig på stan idag, för käk sen har jag vart hos mormor och ätit.. och inte sovit något på hela dagen.. förutom nu när jag kom hem och la mig o sängen.. Kvällen igår var svinmysigt och kul! Älskar mina tjejer som fan och det kommer att vara jobbigt att åka ifrån dom! Vi var först hos Hanna där vi åt och körde lite spel.. Idiotkunskap hette det, så nu kan jag jätte mycket mer om onödiga saker typ! visste ni bla att anal betyder ring på latin? eller att vi är kittliga fölr att det är en försvarsgrejj från kroppen om något skulle krypa på oss, tex spindlar! Sen iallafall drog vi till det nya Harrys, brasseriet och där var det kul faktikst! så en perfekt kväll för mig helt enkelt!

Nu har jag en sista helg kvar här hemma innan jag åker, och då är det resturangfestival så jag hoppas det kommer bli kul!:)


hästtjejer

Idag var vi då och red.. och jag kan ju konstatera en sak.. jag är rädd för hästar!! Vi hade ju bokat 2 timmar turridning på islandshästar ute i kjula. Och det börjar ju bra när jag kommer dit och frågar vart dom hästarna vi ska rida är, får svaret att det är dom vi står och kollar på.. och ja ba VAA VAD STORA!!! Jag hade fått för mig att islandshästar var samma sak som stjärtlandponnysar som kan kan rida på stan lite då och då! Men nej, islandshästar är gansla stora dom med! Men annars gick allting bra, jag fick en jätte snäll häst som bara gjorde som dom andra hela tiden så jag behövde inte styra den. Men skaplig träningsverk jag kommer ha imorgon i think!!

Nu ska ja kila iväg på fest.. Och idag kan jag ju dricka för 2 dagar eftersom jag var hemma igår ;) hehe ne men ni får ha en bra kväll allihoppa och jag hoppas vi klarar oss från äckel-regn!! Puss pusss




Hästen var förövrigt 27 år!!




2 jävla veckor kvar!!








nykter kväll

Nu har jag vart och tränat och ätit.. åskjäveln kom precis när jag åt så ja kunde inte äta mycket av den goda maten som pappa gjort.. varje gång det åskar blir jag rädd och får ont i magen.. och kan inte äta så mycket.. Nu ska ja nog slå på en film iallafall och hoppas på att kvälllen inte blir alltför tråkig! Sålänge åskan håller sig borta så är jag nog lugn iallafall.. hoppas på att somna tidigt idag så jag orkar upp imorgon! cyklade förövrigt i världens regn när ja cyklade till träningen.. inte sådär jävla ok tycker jag..



resultatet: jag ser dösvettig ut innan träningen, inte så farligt jätte svettig efter..


Hur fan kan du spela glad

Dagen har gått bra hittills, efter mina ca 3 timmars sömn lyckades jag vakna itid iallafall och var på ikea med hanna! Gud vad mysigt det är att gå runt och kolla på massa olika rum! och tänka hur man vill ha det själv när man blir stor! För om ja flyttar till nån lägenhet kan man ju inte ha dom där stora köken! nej det fåt bli när jag har fammilj och flyttar till hus! Snevar vi en sväng på bla tati, där hittade jag en snygg skinnjacka som jag buyade!! Fel orstids kanske men ähh de är skitsamma! den va snygg.. Nu snart ska ja ner och träna en sväng.. tänkte även gå på lite yoga. Sen blir det hem och käka, sen ha nån slags av myskväll!! Japppp ni läste rätt, jag ska vara nykter, en fredag!! wooop! vet dock hur det kommer sluta! jag kommer sitta och sura på mitt rum, för ok första halvtimmen.. kanske timmen kan va skön.. men sen kommer rastlösheten och då blire inte kul.. Men det spelar ingen roll för jag ska ändå sova tidigt idag, för jag ska upp och rida imorgon!! sen jävlar är det gaaalaj!!


3 filmer senare..

Nu har jag kollar på 3 st filmer, pratat en sväng i telefon men fått någon sömn? nej... men jag menar vem behöver sömn egentligen.. rätt överslattat don't you think? jag älskar dessutom att ligga vaken i min säng på natten och få nackspärr när man bara kollar åt ett håll hela tiden.. ja men medans jag ändå ligger här och inte gör nått kan ni ju få en liten film resension.. Sen göra yttligare ett försök att somna.. ska upp om ca 3 tiommar och 15 min!!

GODMORGON PÅ ER ANDRA!:)


BLACK SWAN

Hade förväntat mig mer faktiskt, ärligt talat så tyckte jag inte den var så bra.. Lite läskig fakitkst.. ingen film jag ska kolla på själv en natt till iallafall! Annars fin story, bra balett.. men lite halvt konstigt!! eller så är det jag som är trög och inte fattar den..



LOVE AT FIRST HICCUP

Helt ok, rätt rolig film, men ändå så jävla töntig histora-- Typsik high school filmer fast värre skulle jag säga.. men man fick sig många skratt iallafall men inte den bästa filmen jag sett kanske!


LIFE AS WE KNOW IT

Klart bästa filmen inatt! Väldigt fin story och ja den hade allt en kärleksfilm ska ha helt enkelt.. En sån film man inte kan låta bli att bli kär i den manliga huvudrollen i!


we will still be

Alltid dessa kvällsinlägg när jag ligger i sängen.. Idag mötte jag upp Angelica på stan för lunch och prat! Hon hade precis klarat sin matte, så massa grattis till henne! Nu har hon bara en tenta kvar sen kan hon leka med mig jätte mycket tills jag åker! Sen åkte jag hem och gick ut och sprang med syrran, skönt faktiskt, men luften idagvar lite jobbig.. vädret har ändå vart helt ok, med tanka på de senaste dagarna!! Nu har kagh setat och nitat ett par shorts så ja kommer typ ha träningsverk i händerna/fingrarna imorgon! Imorgon iallafall ska jag åka till Ikea med Hanna! Ska blir himla trevligt, och första gången på rätt länge som ja måste ställa klockan! vi ska nämligen åka skapligt så vi hinner så mycket som möjligt! Alltid kul med små roadtrips :D


Idag kom jag underfund med att jag har haft den här bilden på väggen ända sen skolan! Det är en bild på mig och hanna tagen på en fotolektion då vi fotade analogt.. "We will still be friends forever! sa vi på studenten, trots vårt lilla uppehåll så stämmer det!

Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Jag tror att mina sovproblem sakta börjar krypa fram igen.. Inte så extrema som i höstas men ändå är dom där, det är inte meningen att man ska ligga vaken i sängen flera timmar innan man somnar. Men ändå ibland kan man känna sig rädd för att somna, rädd för vad som väntar en i drömmarna.. Och nu menar jag inte bara mardrömmar, för sånna kan man glömma ganska snart. Utan dom drömmarna som är värst är dom som är verkliga på ett sätt, men ändå inte! Sånna drömmar som inte gör ont att drömma, men det gör ont att vakna. Och som jag nämt tidigare minns jag väldigt många av mina drömmar, och kan nästan alltid återberätta minst en dröm när jag vaknar. Men hur som hällst så har jag intalat mig själv att glömma.. jag är inte den som är den, jag bryr mig inte om nånting. just nu är jag bara i en liten svacka pga lite alltmöjligt faktiskt.. låter som en patetisk tjej jag vet.. men alltså jag mår bra!!:)

På tal om något helt annat, vad är det  för jävla puckon på nybrogatan som klagat över hög musik på kvällarna? Som gjort så att krogarna inte får spela hög musik utomhus efter kl 22, eller ha nån musik innifrån som hörs ut! isåfall får dom betala skadestånd?? Ursäkta, men kunde inte puckona tänka på det innan dom flyttade in över/ bredvid 4 krogar?? eller..

färsk frukt




Jag vet inte fall det finns någonting som är godare än färsk frukt för tillfället, eller klart det finns saker som är godare men det ligger iallafall i toppen på listan av godaste saker. mummsade i mig både melon och annanas idag!! Annars idag då? Ja de har väll inte hänt så myckets om vanligt.. tränat, solat och en ganska bra gerejjj.. fixat min dator!! vilket var på tiden! köpte en ny strömsladd, skiter i att köpa nytt batteri, satsar nog på en ny dator till hösten istället.. Dessutom en bra sak idag.. jag fick mer i lön än  jag hade räknat med.. Mycket mer.. så nu äre leva loppan till norge då ;) hah nej men jag ska faktiskt försöka spara, som sagt ny dator till hösten, ska försöka komma iväg på en utlandsresa, kanske flytt?? nje de vet man aldrig.. nu tänkte jag nog ta ett bad ialalfall sen slå på en film och sova! nattti nattiiiii

Fågel fenix född som ny

Idag stod det i tidningen att Harrys (som lades ner i helgen) öppnar till helgen igen, inte som harrys då utan som ett franskt brasseri, Brasserie Le Grand. Dom håller på att renoverar hela lokalen och det stod att man inte kommer känna igen sig när man kommer dit. Spännande! I tidningen stod det också att dom har flera artister som ska komma under sommaren! Vilker är bra, men jag missar såklart dom, så jävla typiskt att jag missar Rebecka och fiona andra gången dom kommer hit!!



vädret: fuck you!!

Alltså fyfan vad jag har varit sur på jävla ap vädret idag då, och inte bara en gång! Det började med att det vart skapligt hela förmiddagen ska cykla ner på stan, det är varmt har på mig solglasögenen men vad händer? Mitt från ingenting kommer piss-regnet och värsta blåsten! Då pratar vi om pirates of the caribean snabbt när piaterna kommer i första filmen och vädret slår om på en sek! Väl nere på stan dyngsur, kall med min vita då genomskinliga tröjja mötte jag upp Angelica som ändå fick mig på bättre humör! så vi hade myspys på stan, jag införskaffade mig en svart tisha istället så ja slapp flasha hela mig! Sen cyklade jag hem, kände på mig att det skulle börja regna och ja det gjorde dte men jag väntade in det den här gången.
Väl hemma lagad jag och syrran mat åt och väntade in på att den skulle smälta innan jag skulle cykla iväg till träningen, och då kan jag tillägga att de inte regnat på ett bra tag innan, och ändå vart ganska ok.. Men vad händer? Jo dagens andra ofrivilliga dusch och fucking blåst så jag knappt kom någonstans överhuvudtaget!! då var jag nära att vända och skita i allt, men så kom jag på att varför skulle min träning få gå åt fanders bara för att vädret drygar sig. så väl där dyngsur redan innan träningspasset sprag ja på som fan! Tänkte bara köra ett konditionspass idag så ja stog på löpbandet i 40 min, och krosstrainen uppvärmaning i 10, så då var jag ändå lite nöjd över mig själv. men sen skulle jag ju ut till kuk-jävla-ap vädret igen! Men nu ligger jag nyduschad i min säng och ska bara glömma denna dagen som man skulle kunna tro var världens undergång.. skulle fan inte förvåna mig om det var snö imorgon när jag vaknar!! Och jag hoppas på att va på bättre humör imorgon med har kännt mig irri hela dagen, dampade på mamma tex för att jag inte hittade min sporttopp, man kan inte vara glad jämt..
förlåt iallafall mammmmie,
men du vet oftast vart dom finns:)


vimmel-pappa

Hallelåjaah!! ska ner på stan och fika med min bästa anka nu, gick upp imorse åt frukost väntade på att åka och träna, men så ringde A´och frågade om jag ville leka med henne så träningens skjuts upp till ikväll! Det blåser som fan idag också och jag ska cykla ner på stan, känns inge vidare faktiskt, men vad gör man inte för sina vänner!!

Jag tänkte bara visa vad som ligger uppe på etuna.nu... MIN PAPPA!!!!! haha nu saknas ju bara momie ;)


Pappa till höger med sin vän Stig! söta va?


dance, dance, dance

Nu ligger jag i sängen efter att ha vart iväg och tränat lite, och duschat såklart! Men jag körde rätt mycket mage idag, och fy satan i gatan vad det bränndes alltså! så hoppas på lite t-verk imorogn för att visa att de tagit nått! Men som sagt så fick jag lite införskaffat idag, och jag tänkte visa det, och hur jag skulle kunna matcha det.. oftast när jag shoppar shoppar jag fets kläder, vardagskläder kan kännas lite tråkigt på nått sätt, fast när jag var i uppsalla handlade ja nog mest inte festkläder.. ajja skitsamma här har ni några outfits iallafall... vad  tycker ni om den nya designen föresten? Tröttnade på den gamla mörka, in med vitt och våååår!!


nytt rosa linne, rosa/beige-ish klänning och nytt halsband


Blommig byxdress
Svart långklänning

Makes me move like a freak

Idag har jag varit på stan, som vanligt typ! Hittade endel saker idag också vilket gör mig very happy! blir så glaaaad av att hitta bra saker liksom! Var med Janina och Leah, sen gick vi över till Madde och fikade där. SÅ en bra dag, vädret är helt ok OM man bortser från all jävla blåst, seriöst vad vill den?`Om det inte skulle blåsa skulle de va hur bra väder som hällst men nej, vi fixar storm så man måste ta på sig hur mycket kläder som hällst så man lökar sönder på stan! Jag var även förbi och kollade va som var fel på min dator, dom visste inte så mycket förutom det jag sa, att batteriet verkar inte funka och strömsladden har också gett upp. SÅ ja måste försöka få tag på ett nytt batteri och en sladd.. så blir den som ny igen :)


Tjej kalas!!

 

Jag i ett par nyinköpte glases

 


Starka röror

natten är ung och jag ligger vaken.. Otippat att jag inte sover? När jag sover på dagen så får jag fan skylla mig själv att jag inte kan somna på kvällanra, jag har ju bara mig själv att skylle och det är jag som kommmer få sota för det imorgon också, när ja ska upp skapligt och träna osv.. Påtal om något helt annat så är jag lite som Björn G i singel och helnöjd ni vet, när han gör starka röror? Sånt man inte kan göra om man har parter.. Haha ne ok kanske inte, men däremot tänkte jag informera er om en god röra som jag åt idag som är supergod på mackor! Ready or not.. here it come.. Keso, sambal olek och sallladsgurka! låter inte så gott kanske men det blir super gott, bara hälla i lite sambal i keson ( inte för mycket eftersom det är så starkt ) sen skär gurkan och lägg i. Mumms i say!! nej nu blire lite kvarteret skatan sen soooova! nattti


Ser kanske inte så gott ut, men det är värt en chans..

What are words, if you really dont mean them

Alltså guud, jag börjar bli gammal.. Jag pallar inte att festa längre, idag är jag totally dead! Inte ont i huvudet eller så, utan bara död, orkeslös och trött. Legat i sängen nästan hela dagen. Ifs är inte det så konstigt med tanke på kvällen igår. Jag kan beskriva den i korta drag:

Parfest - Drickspel - Håpes - Nybron - Harrys - redbull vodka - Corner - random efterfest - securitas - Bad 05.00 (jag badade inte) - vakna upp på en soffa med jacka halsduk och väskan i handen!

Jävligt kul hade jag iallafall, men som sagt idag så har jag väll inte haft sådär jätte kul.. Det här var den helgen, har inte så många kvar nu innan jag åker.. Hjälp börjar verkligen få resfeber nu, varför har jag alltid så svårt att åka härifrån? Det känns jobbigt, men som jag skrev igår ändå skönt! Jag kommer ha kul, jag har mina syskon där, jag har jobb får träffa kära vänner igen, jag är nöstan aldrig själv, och jag kommer vara i ett paradis. Men jag vet inte, det är nånting som gör att det känns jobbigt att åka, Men så är det väll alltid..


Jag och mitt par på parfesten!!

att synas utan att verka

usch vad dagarna går segt här ibland, jag behöver verkligen komma bort! Jag vet inte vad det är men jag känner mig inte hemma längre.. när jag väl saker vilket är väldigt ofta så har jag kul som fan, då är det mitt hem, men såfort jag blir själv... Jaja går inte förklara bättre, jag hade jätte trevligt och roligt igår! så kul att träffa alla igen! blev en bra kväll tillslut ändå! Nu ska jag iväg och möta upp angelica som kan liva upp min dag lite! ikväll blir det fest igen..


Guess what?

Jag fick tillslut något att göra! så det känns bra, solen skiner och jag har en öl i handen och ska strax cykla iväg, kan det bli bättre? Jag ska iallafall möta upp några och jag tror vi ska sätta os spå något ställe och bara mysa. Det är min kväll, springturen gick bra, men när jag gjorde lite styrka här ute på gården efter blev jag nedskvätt av några skitungar som hade vattenpistol, vet ni vad jag gjorde? jag sprutade tillbaka!! Nej nu måste jag kila, ha en bra kväll allihoppa!:) HEJDÅÅÅÅÅÅ


Ska bla möta upp dessa sötisar, OBS gammal bild


Oh thank god, it's friday..

Hej mina söta läsare! hoppas att allting är bra med er.. Med mig är det bra jag har varit på stan med madde och käkat lite lunch på papas tapas, nu är jag hemma igen och tänkte snart ta och träna lite. Men sen?? ja sen.. jag har inte den bleksaste vad jag ska göra ikväll!! Ingen aning! Mamma och pappa lämnar mig för att spela bowling och ut och käka med gamla lagets föräldrar. Alla andra gör typ saker / vill inte göra några saker.. så här är jag helt by my self, och vet inte vad jag ska göra! På ett sätt ska det bli himla skönt att jag åker snart (3 veckor idag) För där vet jag att jag inte kommer ha den här rastlösheten!! Där har jag folk omkring mig, på mig 24/7, kan va till fördel men även nackdel, men dom är ändå där! Och nu när jag är van med det så vill jag bara härifrån när jag är hemma i princip, jag klättrar på väggarna av att bara vara hemma en dag.. Och det är inte så att jag int egillar att vara hemma på så sätt, utan kompisar det har jag gott om! Men när jag är hemma nu, och alla andra lever så utspritt kan de va svårt att få tiden att passa ihop. Och såhär har jag levt förut, och klagade inte då. Och om jag skulle skaffa ett jobb/ börja plugga så skulle jag trvas bättre här.. Och som vanligt kommer jag ingenstans med mina dom hä rinläggen jag försöker förklara hur jag känner! Men det är så det är.. typ! Jag hoppas något roligt kan dyka upp för ikväll, för jag känner inte alls för att sitta ensam hemma och inte göra ett piss!! jaja träning nu först ialalfall..




Water for elephants

Alltså OMG!! oh baby jag tror jag är kär!! Filmen var ju bara så himla bra! Robert Pattingson var ju lika het som vanligt, och man blir jämt lika kär i honom.. varför finns det ingen kille som han i verkliga livet.. folk säger att jag är kräsen men det är jag inte, det är han jag vill ha! helt seriöst alltså, helst i vampyrformat! Men dte var inte bara han jag blev kär i utan i elefanten också! så jävla snäll elefant och jag vill ha den! åhh jag borde slute kolla på filmer för jag blir bara så avundsjuk hur dom har det där, och å känns ens eget liv så¨himla tråkigt och meningslöst!! Jag säger bara en sak ni som inte sett den ( vilket förmodligen alla har för jag var fett efter ) SE DEN!!!


ja jag vet att hon är söt

Hej, vilken dag jag hade igår!! Eller a egentligen inte hade hela förmiddagen på mig att blogga egentligen men då vilade jag typ efter nattbion! Var ute och gick en svägn var allt jag orkade med.. Sen iallafall var jag barnvakt åt busungen, och då hade man int een lugn stund nångång!! springa hit springa dit.. sen nefter det vid 8 mötte jag upp Ida som var på besök i eskilstuna, vi gick till rothoffsparken och satte oss där och drack lite vin, Like good old times, jätte mysist hade vi! Sen gick vi en runda på stan, royal, grappa harrys. Pratade en massa gjorde vi, om allting, jag kände att det var skönt att berkligen prata ut,, behövdes verkligen. SÅ tack för kvällen Ida.. Nu ska jag ner på stan ocg möta upp Pine, shoppa shoppa! sen ikväll blir dte bio med Angelica! det blåser like hell ut eoch jag känner inte alls för att sätta mig på cykeln och trampa iväg!!


Jag och min enormt goda sallad jag åt, romansallad, bönor pesto grillad kyckling soltorkadtomat.. helt ok!!

MIN MAN

Hejdå, nu sticker jag iväg på date med MIN MAN!! My one and only, JACK SPARROW!!! nu väntar pirates of the caribbean on stranger tides, det var på tiden att 4an kom ut nu!! har väntat länge nog på min älskling!! hör av mig imorgon om vad jag tyckte om filmen.. puss och hej



Creds till mig

Nu har jag städat hela mitt rum!! eller inte damsugit och moppat och sånt, men städat det som var mest skitigt!! detvillsäga mina kläder på golvet alla grejjer på mina hyllor och sånt.. mu har jag fått ordning på allt i princip slängt massor och så! vilket var väldigt duktigt av mig med tanke på att jag har svårt att slänga saker! Annars idag så har jag tränat, och fikat med Linnea på stan! Trevligt trevligt! Haha och en kul sak, jag såg en regnbåge idag med!! men idag tog jag faktiskt INTE kort på den.. Nu sitter jag här i mitt nystädade rum, och funderar på fall jag ska damsuga eller inte, känns väldigt lockande att lägga mig och vila också med tanke på att jag ska på premiären av pirates of the caribbean ikväll/natt och man vill ju hällst inte somna på filmen! Inte för att jag tror att det är nån chans eftersom dom andra har vart såå bra!!




Såhär glad är jag över mitt tomma golv!!

Regnbåge



Nu säger jag godnatt, men ville bara visa er vilken otrligt stark och fin regnbåge jag beskådade idag! eller det var faktiskt 2 stycken och den var hel!! Vi var ju och kollade på fotboll och vädret var ju inte riktigt helt på våran sida så rätt som det var så började det spöregna.. Men som dom rutinerade fotbollskollarna vi är så hade vi med paraply, så för oss gjorde det inte så mycket, sen kom iallafall solen och regnbågen kom fram.. och fråga mig inte varför jag har blivit ett jävla natur/regnbågs freak helt plötsligt.. på 2 dagar 2 bilder på regnbågar.. Iblan är bloggen fylld med bilder på mig, eller på regnbågar.. vad kan komma härnäst?? ohh herre vart är denna blogg påväg

vimmel-syskon

Haha när jag kollade igenom vimmelbilderna från ihelgen, så hittade jag bild på både mig, syrran och brorsan.. Från samma kväll dessutom!! här har ni dom iallafall..


Jag och söta Hanna


Fia och Carro


Linus och Thimmy

Bilder från etuna.se

New in; marint


Keps från stadium skor från intersport

Heej, vilket busväder det har vart idag! Som tur är har jag inte vart ute nångång när skyfallen har kommit. Var ute och sprang med Anton imorse, eller vid 11 hann precis in ( och min syster ut ) När himlen öppnade sig!! Sen satt jag i bilen nu när den andra riktiga skuren kom. Jag och Fia åkte till Tuna park för att kolla efter arbetsskor, men några sånna hittade jag inte. Fick med mig det på bilden hem, jag har letat efter ett par converse länge faktikst, behöver köpa både nya svarta och vita men nu kunde jag inte motså dom här! Och en bra sak med små fötter är att man kan köpa från barnavdelningen! då blir dom billigare också! sen köpte jag också massa nya strumpor och trosor, eftersom jag råkade slänge en hel påse med det när jag åkte hem från sälen! haha

kul, kul match!

Nej men fysjutton vilken vm final!! Första perioden var ok, andra bra med undantaget målet dom släppte in med 7 sek kvar, men 3an ska vi inte ens tala om.. dom skämde ut sig, förnedrades av finland!! 6-1 i en vm final är allt utom ok!! visst vm silver är inte så himla dåligt häller, men det svider ju ändå, speciellt när man blivit så utklassade!! det är nästan som att det känns bättre med brons, än silver.. för då går man ut vinnande och inte förlorande.. jaja skitsamma! grattis så jävla mycket då Finland!!

Promenden med Anton gick bra, kul att träffa henne igen och catcha up lite vad som hänt här hemma, vi åt slagstaglarre som var lika god som vanligt, en kex och chokladsnäcka..mmmm!! Sen har jag inte gjort så mycket mer än att kollat på skit jävla hockeyn!! Strax väntar sängen, och hoppas på att jag kan sova trots att jag sovit idag på dagen.. hoppas alla haft en bra helg, min har vart kanoners förutom hockey-skiten nu på kvällen.. nej jag är inte alls bitter eller så..



En regnbåge skymtades fram nu på kvällskvisten iallafall..


YOU GO, ERIC!!

Och hur bra var inte snygg-eric igår då? 3a i eurovision är fan galet bra! Fast han var ju typ bäst och skulle ha vunnit tycker jag.. ifs så kollade jag bara på ungefär 6 bidrag men av dom va han bäst!! och att han slog storfavoriterna var ju suuper!! Så jävla bra iallafall, festen igår var också kul! Träffade mycket roligt folk! Hann även med harrys och håpes på kvällen, sen var det dags för sängen! Och som jag sov! Jag vaknade inte först 12 idag, och det var första gången jag vaknade!! jag brukar alltid vakna massa gånger på morgnarna.. Men jag mådde fakikst bra när jag vaknade! bättre än vad jag förtjänade om jag säger så, det måste vart hamburgaren på corner inatt! Men ändå har jag bara legat hemma och vart rastlös till 1000 idag! Men nu ska ja ta en liten prommis med Anton och sen inviga slagstaglass för året!! Sen får jag se vad som händer senare!


Vill du gifta dig med mig?


FACE



När jag var i Uppsala så passade jag på att köpa det här nagelacket på face. Tycker det var väldigt fint och somrigt, tänk det här med ett matchade läppstift som jag också råkade köpa!! fin fint i say

dags att tagga om

Tjena, har legat i sängen till typ nu!! rätt så seg efter kvällens bravader! Haha ne men vi, eller a jag hade så himla roligt! Nu börjar jag prata om mig och hanna som en person som alla andra! back in the days.. Jag är glad att jag har henne, och jag förstår varför vi var så bra kompisar i gymnasiet, och varför alla såg oss som en person!! det jag inte förstår är varför vi slutade träffas efter studenten! jaja Vi satt iallafall på håpes, pine dök aldrig upp så vi satt där själva, köpte in en vinflarre, köpte in en till!! haha vi var lyxdrickare enligt min syster! Vi träffade massa folk, Ida bla från klassen! Haha så himla kul att varje gång jag och hanna är, och precis har pratat om ida så kommer hon, eller ok det har hänt 2 gånger!! Men det är inte varje dag man ser Ida, hon bor nämligen i Stockholm nu! Jaja vi satt där och drack upp sen gick vi vidaremot nybron, kollade läget där och medans vi ändå höll på droig vi en sväng till harrys också! Det var min kväll i korta drag. Nu ska jag strax cykla ner på stan och fixa lite grejjer, sen äre tagga om som gäller för ikväll är det schlagerfest på schemat!! GOO ERIC!! sen blire väll utgång ikväll med.. otippat? Njaaa



mot håpes

Halloj, nu sk ajag kila iväg till håpes och möta upp Hanna.. Pine kommer också.. Värsta klassträffen det här blir råå!;) Idag har jag gått på stan med fia hela dagen, kul kul och man hittade ett och annat också.. bra dag helt enkelt trots att det är FREDAG DEN 13!! snacka om att jag är den personen som är bland de mest skrockfulla.. eller ok nu överdrev jag, men jag går aldrig på a brunnar, lägger nycklar på bordet, går under stegar och sånt ni vet.. Fredag den 13e är alltid pain dagar för mig! en gång blev jag faktisk tinlåst på toaletten då, och det sitter kvar än, jag får passa mig på håpes! kl 12 idag kommer jag skutta av glädje, för då är det lördagen den 14e, inte för att det är nån speciell dag, men ingen otursdag ialalfall.. Nu ska jag dra iallafall, ha en mys mysig kväll allihoppa! PUSSS


Kör på jeansshorts transparent skjorta och klackisar idag!!

Mary key

Idag har jag varit på en sån här hud, och sminkrådgivning! syrrans klasskompis had enån sån där "sminkfest" och det var för ett märke som heter mary key! Det säljs inte ute i butikerna utan man kan bara köpa de såhär eller på internett typ! det verkade vara bra saker och så.. men vette fan fall jag ska beställa något. Liknande saker fionns ju liksom på make up store i princip.. Vi fick ialalfall ta bort sminket och sminka om oss med deras produkter och vi fick lite rådgivning och så.. personligen har jag svårt att sminka mig med andra produkter mot vad man är van vid.. speciellt mascara! men men.. Träningen gick bra förutom att jag har sån sjuk träninsverk så jag knappt kan gå!! Försökte med att gå fram och tillbaka så jag kunde mjuka upp musklerna lite men nej.. gick inte. Men jag har SÅÅÅÅ ont.. plus mn skavsårsjävel.. jag har det inte lätt alltså.. poooor me :(


åsk-helvette

Åh herre jävlar vad det åskade inatt! Jag verkligen hatar åska. Men har iallafall kommit ifrån det stadiet att jag börjar böla så fort jag hör det! men ändå.. inte kul att vakna upp till världens smällar när man ligger helt ensam i mitt stora nystädade mörka rum.. Det konstiga var att igår kväll nä rjag gick och la mig hade jag verkligen en känsla av att jag inte ville vara ensam! Jag kände verkligen att jag ville ha nån som låg bredvid mig och höll om mig. Och när jag vaknade av åskan så ville jag verkligen VERKLIGEN ha nån där! men nej!

Idag har jag verkliugen inte orkat gjöra nånting lekat i sängen vid daton.. inte sovit utan bara legat och funderat.. nu ska jag iallafall försöka göra nått vettigt så jag drar ivög och tränar.. Vet inte fall jag ska ta bilen för om det nu skulle börja åska igen, fast jag tror inte jag skulle våga köra bil om det åskar häller? jag lär ju vara en trafikfara då iallafall!!



Jag har mina nya springskor på mig som jag måsta försöka gå in.. Funkade sådär sist då jag fick världens skavsår på ena hälen.. hoppas på bättre tur idag!!

parfymer



HAHAHA!! när jag städade ur mitt skåp idag hittade jag en påse med gamla parfymflaskor!? I say what?? why liksom? A endel saker gör väll ont att slänga helt enkelt.. men jag kan ju säga en sak..
DOM ÅKTE I SOPORNA!:)

fika-dag

Idag har det vart en riktig fika dag! Först mötte jag upp angelica, vi gick och satte oss på cafe sylvia. Så där satt vu och åt och hade det allmänt mysigt i solen, vid sådär halv tre förflyttade jag mig mot waynes för att möta upp Anna, en som också säsongade i sälen men inte tillsammans med mig, så vi möttes upp för att sncka om våra säsonger och så! jätte trevligt. Sen mötte jag upp Fia och Hanna och vi gick också till waynes! Alltid lika kul att träffa dom!! Sen när jag kom hem så tvingade mamma mig att städa, verkligen all min packning från sälen låg utsläng på mitt golv! plus packningen från uppsala, och lite nya kläder jag shoppat inklusive kläder osm jag rivit ut från min garderob.. Ni kan ju bara tänka er hur mitt golv såg ut.. eller a golvet såg man ifs inte!! Ne men vi städade iallafall det, och plockade ut två hyllor i ett skåp där jag bara har massa skräp. men jag är verkligen dålig på att slänga saker, så mycket förflyttades bara bort till andra skåp. varför ska man spara skitgrejjer för egentligen? Gamla anteckningbloick från skolan liksom? vad ska jag med dom till.. men ändå ska jag envisas om att spara dom? haha endel saker gör ont att slänga helt enkelt!!


Jag och ankie bankie på sylvia idag

vi var alla en gång små

 

Jag med 2 av mina dåvarande bästa kompisar! Det var på den tiden man hade många bästa kompisar, många pojkvänner, och inga problem! Ens största problem då var kanske att en kille frågade chans och man vågade inte säga nej.. Ah men ni fattar grejjen! Och vad tiderna har ändrats! Man saknar den tiden ibland, då man inte hade några problem, ingen press på sig eller man behövde inte veta vad man ville med sitt liv!



sommar och sol

Vädret idag har ju bara vart så jävla fett!! As varmt, det blåste lite, men det blåste VARMT!! och man har svettasts av värmen typ! Jag har iallafall haft en bra dag, cyklade ner och mötte upp henne, satt i stadsparklen och åt vår lilla picknick, på hennes nyinköpta picknickfilt! Jätte mysigt verkligen, och kul att träffa henne! Vi satt typ ihop konstant under hela gymnasietiden, folk började i princip se oss som en och samma person tillslut. Men efter gymnasiet så har viu inte umgåtts sådär överdrivet mycket.. Första gången jhafg träffade henne nu förra veckan på nästan 11 månader tror jag!? sjukt.. Och jag är så glad att jag har henne igen!:) Efter det så har jag setat me rute i solen och nu på kvällen kollat lite på fotboll.. även det typ 100 år sen, jag hade tillochmed glömt bort hur lång en halvlek var! pinsamt.. när solen gick ner blev det faktiskt rätt kallt, men det är sommar ändå! om en månad drar jag till norge! blandade känslor! mest ska de bli skönt, gör åter det jag är bäst på, skiter i allt och springer iväg, vågar inte chansa på de man tror på, och vågar framförallt inte kämpa för något.. jaja bara kallprat här inge vesentligt egentligen.. Bara det att jag sticker en än gång, och går ännu längre bort ifrån allt... typ!!




solen here i come

Nu ska jag sticka iväg och möta upp mina fina vän Hanna för parkhäng med lunch och massa massa mys! Ska bli härligt, jag bara älskar det här vädret! Igår satt jag i soilen nästan hela dagen, och läste ut min bok, så nu måste jag hitta en ny bok. Senare i eftermiddag ska jag träffa Pine för en fika, säket på någon uteservering nånstans.. Är sommaren här or what?? Jaja vi hörs senare, ni hittar mig nog fömodligen i stadsparken idag! Pusss och ha en fin dag! (tycker synd om dem som jobbar)


Bilder från helgen




redo för middag första kvällen





God mat på resturangen tsatsiki


Söta små kaviartuber


Lunch på panini


Chill längs ån i solen


Öl/cider på kylning









på bj's

Jag vill passa på att tacka igen för det här helgen, jag hade verkligen det svinkul, och det var kul att få spendera lite tid med min syster! har ju inte blivit så mycket av det på sistone, men det blir det ändring på, Vi kommer ju ändå bo tillsammans i norge i 2 månader! Lovely!

PS. fråga mig inte varför jag har nån ,jävla mania och tar kort på mat hela tiden.. det ligger i släkten ok??

Bra helg

Jag har haft en toppen helg i uppsala med min syster! Verkligen en lyckad resa. I fredags gick vi och käkade på en jätte mysig grekisk resturang som hette tsatsiki, den rekomenderar jag verkligen om ni tänkt åka till uppsala nån dag! Vi satt ute precis vid ån och käka och det var hu rmysigt som hällst. god mat och bra läge! Sen möätte vi upp min lilla cola annis och gick och satte oss på nått mysigt chill ställe. Det blev en tidig kväll eftersom vi skulle göra mycket dagen efter! Vi ställde kl skapligt på lördagen så vi skulle komma iväg tidigt. Upp och käka godumlig hitellfrukost, sen bara göra sig iordning för stan. strålande sol!! Vi gick på stan hela dagen lunchade ute i solen satteoss och fikade med en gammal innebandyvän längst ån, as bra dag,, Dock inte så jätte mycket shoppande men endel köp blev det! jaja sen så tg vi oss till hotellet fixade oss för att käla en exklusiv middga för 2 på olarys! haha dom sände guif matchen så vi kände att det blir ju perrfa att sitta och äta där medans man kollar matchen. Men det var ju bara pinsamt! Visst jätt ebra tat guif tog sig till final, och att dom tog sm silver, men helt ärligt vad hände?? Vi tog förlusten som riktiga män och fortsatté supa iallafall. Vi slutade på ett ställe som hette bjs som också det var ruksogt bra fakitkst! 2 dansgolv inne typ ett ute, dom hade iallafall dj ute och så mycket roligt folk.. nytt folk!! Och fördelen att gå ut i en annan stad är att man inte har den blekaste om hur gamla folk är! Vi lyckades ialalfall träffa några kilar från etuna, varav en av dom har vart min idtottslärare! a det var huimla trevligt iallafall, och när krogen stängde vid 3 så gick vi till burger king och sen hem och sov! Idag har vi mått bättre än vi förtjänat kan jag säga, upp käka frulle til stationen, även idag vädret hur bra som hällst. När ja kom hem så mötte ja upp min lilla anna igen på cafe sylvia sen så har jag typ setat på ballkongen och njutit av solen! Det var min helg inklusive dag. Hoppas ni haft en lika rolig helg som jag har haft och jag vill tacka min älskde syster för den här helgen!!


Jag just nu i min nyinköpta tröjja från solo!!


BILDER FRÅN HELGEN KOMMER  IMORGON


I uppsala

Halloj, nu är vi framme i uppsala, eller vi kom för ett tag sen men påengång när vi kom så lämnade vi bara väskorna sen gick till stan för en fika.. Så vi kikade runt lite där, sen hann jag även träffa anna ett tag! Vi ska nog försöka ses något ikväll också.. Men först ska jag och syrran ut och försöka leta upp någon bra resturang. Inte lätt att vara ny här i en stad när man inte vet något om resturanger och sånt! Förhoppningsvis blir dte bra! Ikväll tänkte vi köra en lugn kväll ialalfall, isåfall dra till nått chillställle och bara prata typ. För imorogn är det stan hela dagen som gäller och sen fest!!  förövrigt här det typ världens segaste internett här!! ha de bra!! pussis


men lilla rosen hon saknade färg







En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig. Har hunnit med endel idag, jag och angelica tog en sväng till tuna och jag fick lite saker inhandlat! Imorgon sk ajag upp tidigt för att först träna sen fixa mig och käka lunch innan jag och bästa syster åker till uppsala för en helhelg där! Ser fram emot det mycket och hoppas vi får en grym helg, med fint väder god mat och allt sånt där! Puss och godnatt på er!!



Känner mig gammal

Tjoo, igår med Angelica var himla trevlig! Vi började hemma hos henne, jag hade köpte medmig en försenad födelsedagspresent till henne, en flaska jordgubbsmouserande, en asti, en flaska rose och en flaska vitt.. så fick hon välja va vi skuilel dricka.. Sen gick vi till grappa, dom hade dessvärre inte fått in deras sommarmeny än så de fick bli en toscana pizza, lika god som vanligt! fattar inte vad dom gör med sian pizzor för att få dom så goda? så satt vi där och åt och mös.. sen gikc vi en snabbis på royal.. sen gick vi till harrys.. och vad hände där? Bara småfolk!! tror inte ens alla var 18 där.. ok visst det är onsdag, men come on.. jag kan säga att jag kände mig gammal iallafall..längtar till temafesterna på onsdagar i geiranger:)




Grappa here i Come

Ska strax möta upp Angelica för att sedan gå ut och äta på grappa! Hur länge sen som hällst jag åt där och det ska bli så gott! Jag hoppas dom har deras sommarmeny som har olika goda ceasar rätter! efter det får vi se vad som händer, kanske sitter och dricker gott och babblar hela kvällen eller kanske går ut och dansar!  Idag har jag iallafall vart på stan hela dagen med Hanna, mysigt. Och sen fixat håret.. skönt skulle jag säga :) Nu har jagf även bokat hotell för mig och min syster ihelgen, hon fick ju det av mig att vi ska åka en weekend nånstans och shoppa och bara ha de gött.. Uppsala blev det, för att jag har aldrig riktigt vart dr i annat syfte än innebandycup och foilk säger att det är en fin stad! så det sla bli trevligt.. Nu ska ja iväg så ni får ha en bra kväll allesammans! PUSSS


seriöst?

En sak som jag trodde jag hade klart för mig var att när jag kom hem från de då varma sälen skulle komma hem till ett ännu varmare eskilstuna.. nästan sommarvärme! Men vad möts jag av? Kyla och snö!!!! inte ok. Visserligen så är de förmodligen dåligt väder i sälen med, och visserligen hade ni ännu bättre väder här än jag i sälen.. men ändå, det är still kallare här en det sälen jag lämnade och det känns bara fel! Idag har jag träffat söta madde på stan! Vi käkade på ming och satt kvbar där ett bra tag för de såg så kallt ut där ute, sen förfyttade vi oss till waynes, åh min älskade soyalatte med hasselnötssmak!! sen hann vi även gå en sväng på stan! sen har jag även tränat idag.. trots min förkylning/allergi och det gick fint! jag är typ världens otränade person just nu men de ska de bli ändring på. Något som är kul är när jag tränade så¨tokringde min mamma mig, så jag ringde upp när jag var klar och hon svarar "vart är du??" jag sa då att jag tränade varpå hon säger "Ja vi visste ju inte vart du var.. du har ju inte skrivit nån lapp eller nånting!" Haha mamma jag är 20.. I dont do lappar!! dessutom borde jag väll få försvinna en sådär en och en halvtimme från huset innan paniken bryter ut? Med tanle på att jag vart borta i 5 månader! haha imorgon ska ja iallafall träffa hanna för en frukost på¨stan och massa mys! en evighet sen jag träffade henne känns det som!! nu blir det lite kvarteret skatan (vilket jag lever för just nu) sen sova..

Dagens outfit..


Haha ne ok kanske inte.. men kunde ha vart dagens drömoutfit!!

tjing

Nu sticker jag iväg med min nya mysiga tröjja från sälen! Alla tröjjor var halva priset så jag passade på att köpa två.. Jagg ska ner på stanb en sväng och färga bryn och fransar.. som jag har längtat!! har inte velat gått i sälen för ja är van vid min här hemma ingen annan får röra dom!! puss så läängee


världens sötaste!!

Eferosm jag är datorlös ett tag nu lånade jag mammas dator ett tag idag (hm.. hela dagen ) a men titta vad jag hittar för bakgrundsbild!! lilla snutt mamma♥, sen fall det är att hon saknar mig så myckeyt eller för att det är att hon är lite datorokunnig och har råkad tagit vilken bakgrundbild som hällst har inte med saken att göra.. Eller fall det är fia som stället in den.. jag kan iallafall låtstas att det är för att hon saknat mig så dte gjort ont och det första hon ville se på dagarna var mig :)


Hemma från sälen

Igår vid halv 5 kom jag hem från sälen, det blev bestämt lite i sista minut att ja skulle åka igår så ja var inte så förbredd här hemma på att jag skulle komma hem. Bästa mamma och pappa kom och hämtade mig, stackarna åkte tidigt från eskilstuna, up till sälen packa in mina grejjer och typ åka tillbaka hem. Lång dag för dom! Men sen iallafall hademin syster planerat våran valborg, vi var hemma hos hennes klasskompisar och åt en mycket god italiens buffe typ med pastasallad, bönsallad, ,parmaskinka och kyckling typ. Kycklingen grillade vi ute och det var inte så rart väder om man säger så! Och jag och syrran skulle sköta kycklingen och det är nog ett uppdrag man inte ska låta oss göra i framtiden om man säger så!! "OJJJ nej vi måste vända dom fort dom har brännt fast" "vaafaan det börjar ju brinna igen, nej kycklingen brinner!" Ätbart blev det iallafall, sen satt vi och spleade lite spel, förfest spelet har ni spelat det? sjukt spel iallafall!! Sen gick vi ut på harrys och mycket hade ändrats sen sist, men det var super kul ändå och träffa massa folk som man saknat ♥ waaay better valborg än förra året iallafall, då jag låg sjuk!!

Idag vet jag inte vad det vart, inte bakis men så sjukt trött och seg sovit som fan idag och jag fattar inte hur mycket man kan sova på en dag.. måste vara typ nå sags väderomslag eller nått, klimatomslag kanske? haha

Och någon sälen resume kan jag ionte göra än.. för det är nämligen så att jag råkade åka hem utan min dator.. haha stört va? Jag kan va rätt så slarvig ibland, men åka utan sin dator? jaja så när ja fårt tillbaka den kan jag gör anånslags resume känns ju roligare om man har lite bilder och sånt då!:) Men tack sälen för dte här säsongen och jag har haft väldigt roligt faktiskt.. såklart mycet blanade känslor, men man har lärt känna så himla mycket nytt underbart folk som man kommer sakna alot!! och jag hoppas kjagh kommer träffa så många som möjligt igen!!



bästa syster


RSS 2.0