Skönt bad

Jag känner att jag behöver ett varmt och skönt, avkopplande bad just nu! Känns som jag är så stressad och uppe i varv hela tiden att jag inte vet vad jag ska göra, sovit jätte dåligt på flera nätter men ändå kan jag inte somna om kvällarna.

Börjar få lite resfeber nu, har jag gjort rätt val att åka till norge över sommaren?? Kommer jag trivas och kommer jag ha kul? Vad kommer jag missa här hemma, och vad kommer jag tappa? Jag vet inte varför jag är så rädd för att åka bort, en sommar måste jag väll klara..(får vi hoppas) Idag är det 2 veckor kvar tills jag åker, och jag jobbade mitt sista pass idag. så jag har gott om tid att träffa mina vänner och lägga ner myckjet tid på körkortet!

Och bara det.. jag ska försöka ta mitt körkort inom 2 veckor.. Känns som jag tagit på mig lite för mycket här... Så just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen med någonting.. Förutom badet nu då!! Ha en trevlig kvälll!

Morsdag


Grattis älskade mamma:)<3


Full like a kastrull

Hemma efter en grym utekväll på håpes och nybron! Min resorb är färdig och jag ska se till att dricka upp den innan jag somnar, sitter ju aldrig fel liksom! Men jag måste bara få utrycka mina känslor lite om killar.. Hur tänker dom egentligen?? Alltså ibland kan man tro att killar inte har någon hjärna över huvud taget, jag fattar inte hur dom tänker ibland.. eller väldigt ofta för den delen, har dom baar en sak i skallen eller? Mest troligt JA!! Jag har aldrig haft något förtroende för någon kille, och jag släpper mer sällan in dom på livet, och det har jag mina anledningar till.. OK jag har aldrig haft en kille, och inte blivit dumpad, sviken och övergiven men jag har mina egna själ till varför jag inte litar på killar, och killar jag träffar ger mig bara fler och fler anldeningar till att inte anförtro mig dem.. Jag fattar inte grejjen!!!

Men men skitsamma jag ska ta och dricka min resorb nu sen sova.. godnattt och hopppas alla haft en trevlig lördag:)

PUSSPUSSSPUSSSPUSSSPUSSS

Grappa

Nu har vi vari på grappa och ätit, blev en ceasar pizza fö rmin del och det var väldigt gott! Nu är jag hos syrran och har ätit efterrätt. Jag ska snart åka viodare till brudarna och festa!!! Wohoooo

Vem är måtta och varför skulle jag vilja dricka med hoinom för?



Morfar och Neo påväg från Grappa :)

Vattenpipan är frammmee

ja det blev ju fest igår, och om man väl festar är dte ju lika bra att gå all in om man väl börjat. Och det var vad vi gjorde. Började ju kvällen här med vattenpipa och mys på balkongen, så himla skönt att det är någorlunda varmt ute om kvällarna så man kan sitta på balkongen! Vi åkte vidare mot stan och satt och hängde på stan ett bra tag (like old days hehe) innan vi drog vidare mot Royal ouk. Hur fan har man tänkt när man bara har en toa på en pub? Kön var ju 100 meter lång hela tiden, och jag var jätte kissnödig hela tiden!!

Idag så har jag vart och solat och när jag åkte förbi sofia så tog vi oss ett glas rose på balkongen. Sen började det regna like hell och vi gick in, och då kom åskan och det var inte kul..

Nu måste jag fixa mig till ikvälll för om 2 timmar ska jag vara på grappa:) PUSSPUSSS


jaaarå

Idag  har jag setat och pluggat teori, det är så jävla irriterande när man har fel på en fråga så står inte svaret i boken!! Och nått annat som är irriterande är när de kommer folk och datan dom sätter på inte funkar, så går dom och frågar om hjälp istället för att ta en annan dator, alla var nämligen lediga förutom den jag satt vid!!

Sen har jag jobbat, och nu är jag hemma och mamma och pappa har övergivit mig så ja får äta själv. Anton kommer hit senare och då äre vina som gälller. Sen får vi se vad vi hittar på var skojjsigheter nått kul blire, för det blir det alltid med den bruden. höhö!  tills dess får jag klara mig själv, me myself and I.


Min anka är orolig!!

Nu är det så att min kära vän angelica är så himla gullig!! Min mobil laddade ut idag och hon ville få tag på mig.. Men eftersom min mobil var död gick det inte, och hon blev helt crazyy, då menar jag verkligen CRAAAAZYYYY.. När jag väl sätter på min mobil hemma får ja först ett sms "sanna jag ringer dig" sen ringe rhon dirr och blir skitglad att jag svarar.. När jag sedan loggar in på msn hade hon gått ännu mer crazy där!! Hon är söt min anka.. hon ville samlas på torget och leta efter mig... haha




Halkbana - check

Idag har jag kört halkbana, och det gick faktiskt bra! jag var så himla nervös innan så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men jag hade turen att en av mina gamla kompisar körde samtidigt, och vi fick sitta 2 och 2 i bilen så då va jag tillsammans med henne hela tiden. Det var rent utsagt sviiiinkul!! känns skönt att ha det avklarat iallafall, ett steg närmare körkortet :)


Innebandy

Alltså jag är arg, besviken och irriterad!! Än så länge har vi inget lag till nästa år.. Torshälla har inget damlag! Och vi måste skaffa ett till den sista maj annars får vi inte vara med i serien. Det här suger hårt just nu.. och jag vet inte vad jag kan göra, vi är änsålänge 7 klara spelare tydligen. 7 STYCKEN! det kommer vi himla långt med.

Om vi inte har något lag till nästa säsong vet jag faktiskt inte vad jag gör, jag vill ju spela, jag älskar sporten, jag älskar gemenskapen i ett lag!! Utan innebandyn i mitt liv skulle jag nog ha jävligt tråkigt. så om nån råkar klicka sig in här och bor i tuna eller närheten och vill spela innbandy GÖRT!! vi behöver allt vi kan få...

JAG VILL SPELA!!!


J. Berg

Och när man hatar den man blivit
Och man föraktar den man var
Så finns det ingen Gud i världen
Som kan ge dig något svar
Förutom: Vi ska alla en gång dö


Film och fruktsallad

Idag har jag jobbat sen har jag tränat och n är jag hos syrran och vi ska kolla film och äta en SUPERGOG fruktsallad. Var nyss och handlade lite frukt. vattenmelon och annanas mumms.. jag gillar frukt, och jag gillar min syster :)

PUSSS

Jag tror jag aldrig någon gång har trott på att tro


The walk of shame

Kvällen igår var trevlig som fan. Hade en och en halv tetra vin och 2 cider, jag tänkte gå all in. Allt dracks ifs inte upp men full blev jag. Men vad var grejjen med allt regn igår?

Jag envisades som alltid att gå på efterfest och tokdäckade som vanligt typ påengång, vaknade imorse gick hem, även fast det inte var en riktig walk of shame så är man inte snygg efter att ha sovit i en fotölj...

Super varmt

Idag så har jag först varit en sväng hos farmor och farfar och legat på deras tomt och pluggat teori, sedan åkte jag till morfar och övningskörde.. Haha känns som jag pratar om farmor och farfar och min morfar hela tiden nu!! Kan även tillägga att jag jobbade tillsmamans nästan varje dag med min mormor förut.. jag älskar gamlingarna i min släkt helt enkelt :)

Men att övningsköra i morfars gamla bil en sån här varm dag är inte det skönaste.. Han har ingen ac i bilen och jag typ lökar sönder.. Ikväll blir det party med brudarna!! Nu måste ja slänga mig in i duschen. PUSSS

MYGGJÄVLAR

Insåg nu att bikiniinlägget inte kommit upp under dagen, iallafall inte för mig! Så stört det kan vara ibalnd när det stod när jag loggade in att det lades upp för 12 timmar sedan...

Nu är jag iallafall hemkommen från farmor och farfar, jag och pappa fick stå och jucksa med låset i typ en halvtimma för att det vägrade fungera, tillslut ringde vi farmor och farfar så dom fick komma hem och tror ni inte dom fixar det på engång??

Kvällen har iallafall varit mysig god mat och vi satt ute hela kvällen.. Myggen var förjävliga!! Vi spelade plump och jag vann!:)

PUSSSPUSSS

Bikini

Införskaffade mig en ny bikini från JC igår. Jag älskar bikinis, jag skulle kunna köpa hur många som hällst, men iår kommer jag inte kunna använda så många bikinisar, iallafall inte i sommar för att bada i en kall fjord är inget som lockar vidare mycket måste jag säga.. Får se fall det blir någon resa efter sommaren!

Såhär sitter bikinin på!!


Tidig morgon

Tjenare, kl kvart i åtta cyklade jag hem idag från Angelica där jag sov igår efter att vi fått för oss att dra ut efter jobbet. Kännde mig inte speciellt het men jag tänkte, äh hur många kan vara ute den här tiden? Men det var många, som på dagen nästan! När man inte haft ett jobb som iunnebär tidiga morgnar på länge så missar man denna rusningstid.. Ända gången jag börjar tidigt är på lördag eller söndag morgnar och då är det lika dött som i öknen kan jag lova!

Nu är jag hemma iallafall och hade tänkt att plugga lite teori innan ja ska dra mig ner mot stan och träffa syrran, måste även föröka få tid hos någon frisör, jag hade tid hos min idag men hon var sjuk och jag måste verkligen slinga det nu!!! Ikväll är det grill mys hos farmor och farfar LOVELY



TjaaRÅÅ

Har vart och solat nu på förmiddagen och det var andra dagen i rad så nu bränns det rejält i ansiktet.. råkade somna med ansiktskanonen på.. opsss! Nu ska jag iallafäll iväg och köra sen ikväll blir det jobb igen. Vädret är ju bara så jävla varmt just nu och det är bäst!!


Störd mage

Jag måste bara säga att min mage är rätt fucked up, just nu känns den ungefär som en uppblåst blåsfisk! man skulle lätt kunna tro att jag väntar barn eller något, hatar den! Jag kom iallafall nyligenm hem fårn jobbet och ska försöka mig på att sova, dagen idag började med fint väder så ja slängde på mig jenas shortsen och satte mig på balkongen och pluggade! Sen slängde ja på mig en tröjja och cyklade ner på stan. och vad tror ni jag ser då?? SVART SVART SVART över allt svart. Så ja djurcyklar ner på stan för att undkomam regnet. Sen Angelica den muppen kom inte på angedd tid och lät mig stå och vänta i åskan!! Inte ok jag var rädd.:(


Denna fina råtta fick jag idag i min latte! sweeeet

GE MIG!!

Jag älskar skor, jag dreglar över dom, jag avgudar dom... skor är livet!


Myggbett

Var ute och spelade kubb och fotboll igår efter att jag tränat, så jag hade bara shorts på mig vilket int evar så smart för du har jag fått myggbett och det kliar like hell!! Känns tråkigt att jobba när de är så fint väder men imorogn är jag ledig på dagen så då måste jag njuta av solen!! BACKA RÅ

Säämst faaan

Jag är inte sådär jätte glad just nu. Fick veta att en inplanerad festhelg i sthlm inte blir av och det suger!! Min kusin tar studenten den 4 juni och då tänkte vi vara kvar och festa, men nej!! Min familj ville tydligen åka hem på kvällen istället.. POR QUE?? jag vill festa i estockolmo! Jag fick kommentaren "a men du kan ju dricka och så iallafall" men hur jävla kul är att sitta i en bil 2 timmar hem när man egebntligen skulle dragit ut på krogen? det går FETBORT!!

GB Glace



Jag nämde ju att det skulle vara rätt lugnt idag på jobbet,
och det var det. Så det fick mig och Per att drömma oss tillbaka i tiden och alla glassar som fanns då. Då pratar vi om den tiden då nogger och 88an kostade 9 kr, Cornetton kostade 11, en vanlig magnum för 13 och Daimstruten 15 kr! Den ända glassen som har legat kvar i samma pris längst är egentligen piggelinen..

Men herre vad många glassar man glömt bort men kom ihåg igen, och fick in minnen då man ätit dom och så. En av mina absoluta favoriter som jag verkligen VERKLIGEN saknar är Banana Joe!! Den var himmelsk, gudomlig och aldelses underbar. Banan glass med ett tjockt lager med ljus choklad...Den dagen den kommer tillbaka kommer jag köpa på mig 20 st och hoppa högt av glädje, sen springa 3 varv runt gården!! En annan favorit som togs bort för inte så länge sen är magnum double. Men sen finns de ju några floppar också.. jag menar taco glass?? vem skulle få för sig att köpa en taco glass? sen skulle isåfall behva vård! En glass man alltid envisades köpa fast den inte var någe vidare god var den jävla skattkistan för att man fick nån överraskning med, som inte häller den va nått att hurra för...

 


TRÖTT

Jag börjar jobba om ca eb timme och jag sitter här i morgonrock och okrar inte fixa till mig, har ingen lust alls att jobba idag. Skulle bara vilja ligga hemma och lata mig som fan, kolla på reprisen av greys och bara mysa. Men nej det blir att slänga på mig lite kläder fräscha till mig lite och cykla iväg. Det jobbiga är att det är rätt lugnt på jobbet idag så det kommer kännas segt som fan.

Ha en skön söndag everybody! Kom och bowla om ni får tråkigt.. pussssssssssss

Alanya feelings

Kändes inte så kul att stänga in sig i en bowlinghall idag när det typ var världens vackraste väder. Jag blev dessutom inringd tidigare!! Men ikväll när jag slutade vid halv 12 så fick ja värsta alanyakänslorna!! Direkt när jag klev utanför dörrarna så var det varmt ute! hela 15 grader, NU PÅ KVÄLLEN! jag dör.. Sen i lokalen mitt emot så var det nån turkisk fest med massa tjalalla musik och det kändes nästan som jag var i turkiet ett tag! faktiskt :)

Lite bilder ifrån igår







Niklas in action

kuul

Kvällen igår var kul! riktigt kul, god mat, bowling och utgång.. super! Bilder lägger jag in senare jag hinner inte riktigt nu ska cykla iväg och kika lit einnebandy. Sen jobbar jag ikväll, det är jätte härligt väder ute idag och jag är glad. PUSSSS

Grappa

Nu är jag klar för att åka till min syster innan vi går vidare mot garppa, kameran är med! Ha en trevlig kväll.. PUSSS

Balen 09

Idag när jag var och kollade på balen så dök verkligen minnena upp från våran bal för 1 år sen! Man kom ihåg känslan hur kul det var, något av det roligaste jag gjort i mitt liv och jag ångrar verkligen inte att jag gick på balen. Jag tänkte också tillbaka på den tiden, och jag saknade den, allt var så bra då, med allt i princip! En hel del har ändrats, mycket man inte velat ändra har ändras, och innerst inne så vill man ändra tillbaka det, men vet inte fall det är försent. Det är mycket man ångrar, men man vet inte hur man ska återställa det. Hur som helst så var det balen jag skulle prata om och den var oförglömlig<3


Utgång

Det blev en utgång igår iallafall, väldigt spontant av mig! Spontanare än min syster som är spontan när hon byter mat på olika dagar i veckan!! Haha ja men det var kul iallafall, drog till anton med mitt vin sen va det bara att köra igång.. Vi drog vidare mot harrys där peter siepen var dj!! Kul kväll och man träffade många roliga människor.

Idag var jag något segare än vanligt men jag tog mig till morfar till 12 och pluggade lite teori, sedan gick jag ner på stan och mötte upp pajnie och åt den suväräna nachotallriken på 21ans cafe mumms!! Sen åkte jag till sundbyholm och kollade, rekarna hade bal och det här är väll inte det bästa vädret man kan önska sig direkt.. synd

Nu har jag ringt och bokat bord på grappa till imorogn, i love GRAPPA

Beslutsångest

Greys med Ben&Jerrys eller tjejerna med california white??
svårt     svårt    svårt

ohjaaa


Övningskörning, teoriplugg och jobb det var min dag
Hade tänkt att gå hem men mina ben dödar mig!!

PUSSPUSS


Dålig kondis?

SVAR JA! jag var ute och sprang idag och fyfan vilken dålig kondition jag hade, har inte sprngit på jätte länge, jag har legat sjuk och alla muskler verkar ha försvinnit och jag har cyklat endel idag.. Mina ben skakar seriöst nu.

Dagen har vart bra iallafall kört endel, nu jävlar kan jag backa också! De ni ;) Det var det jag frukktade mest över faktiskt.. Imorgon ska jag lära mig parkera.

PUSS OCH GODNATTTT

Negerbollens dag

Idag är det tydligen negerbollsdagen, enligt facebook ialladall. Får se fall jag unnar mig en idag. Det är ju nästan tvång på det, man måste äta en semla och semeldagen en bulle på kanelbullens dag, våfflor på våffeldagen och så vidare!!

Nu ska jag snart till morfar och plugga teori, sen ska ja möta upp fia på stan och ta en fika sen till bilskolan och köra lite. Ikväll blir det nog träning med.

Jag åt iallafall en svingod frukost! Vi hade bara tråkiga saker hemma så jag bakade scones och det är typ det godaste som finns ibland.. Nu ska jag iallafall åka iväg.. HAREEE


Riktig kärlek

Jag har en vän, Angelica heter hon och hon är min bästaste vän och vi tycker om varandra. Angelica gillar att skriva dikter till mig, titta vad fint hon skriver:

sanna, mitt hopp börjar dö ur, men i ur och skur finns ingen mur. jag ringer en gång till, min ljuva stämma ska inte du inte lämna.. sist jag såg dig var du vacker som törnrosa nästan som en prosa. Nu har jag inte sett dig på ett tag och det är som en slag i magen.. magen klagar som ett sår flagar. Puss

True love, så att säga :)


Påväg

Nu sticker jag iväg till bilskolan och ska boka in lite tider sen vidare mot morfar för att övningsköra och ikväll ska jag jobba... Ha en bra dag:)


Skön och lugn helg

Halloj, nu hade jag snart tänkt att sova efter min vita, lugna och delvis sköna helg.. eftersom jag inte vart helt kry så tog jag det säkra före det osäkra och stannade hemma, jag vill ju inte riskera att ligag sjuk en vecka till. Igår  så var jag på stanen sväng med min syster sen så kom hon och Klara hit och åt. Sen gick jag och la mig tidigt.

Det känns ju skönt att man kan ha lugna helger ibland, men det här är inte min grejj! Nu menar inte jag att jag måste ut och supa varje helg utan att göra något.. som att jobba, jag är väldigt glad att jag har mitt jobb som servitris då jag har det som "ursäkt" att inte festa hela tiden, för att bara vara hemma och kolla film tycker jag kan vara tråkigt, speciellt ensam..

Så det var min helg, nästa helg får ja se till att festa till det lite, men jag är glad nu att jag tog det lugnt för jag är frisk och jag kan börja träna i veckan. Övningskörningen gick bra btw...

PUSS

Jag är kär

Jag kollade på filmen a walk to remember igår, har sett den förut men en sån film tröttnar man inte på! Men hur kommer det sig att man alltid blir så kär i killen i filmen, men jag blir aldrig kär påriktigt. Som Landon igår tex han är ju bara helt jävla underbar, var finns alla dom killarna påriktigt?

 

Bort med mina pojkdrömmar nu för nu ska jag till morfar och plugga teori. Måste ta igen allt jag missade när jag var sjuk, har inte lång tid på mig nu att lära in allting så nu måste jag ta och ligga i!!


All in

Eftersom jag kör en vit helg så är man ju lite extra partysugen sen när jag fick höra en låt väcktes många minnen upp från party tiden förr med Fia. Vi festade loss mångga kväller och vi tog det allt annat förutom lugnt.. DET VAR ALL IN SOM GÄLLDE
Här har ni låten, sen låter jag bilderna tala för sig själva =)





















Ha en trevlig lördagskväll allihoppa :)
PUSS PUSS PUSS PUSS

Fin present

idag har vart en skön dag, först åkte jag till farmor och farfar och åt lunch med min syster. Sen satt vi därute i solen länge och det var varmt och skönt:)

Sen efter det blev jag helt utmattad och åkte  hem pch sov, sen kom madde hit med massa gottis. Så vi har kollat på gamla kort och typ så ska de låta och moffat jordgubbar och vindruvor.. mumms snackat massa skit har vi också gjort.. hihihi<3


Den här fina presenten kom min systster hem med till mig idag
2 st rosa kosta boda glas
jag älskar dom



mamma doktor

Nått som vi alltid tyckt vart lika kul här hemma är min mamma, hon jobbar inte bara på ica utan hon är läkare också.. enligt henne själv. Om nån mår dålig så har hon alltid ställt egna diagnoser, mitt från ingenting! haha

Men nu har hon börjat förstå sig på internet lite bättre så nu såfort nån blir sjuk så sitter hon och googlar vad det kan vara och vad man kan göra åt det.. Så nu nu när vi låg och var sjuka var hon ändå den som mådde bäst och fick åka och handla.. så kommer hon hem med en påse ahlgrens bilar och säger att det var nån som hade skrivit på internet att han blev frisk av det när han var magsjuk!!?

Och jag vet inte vad som var det värsta killen som är magsjuk och testar proppa i sig godis och får för sig att han blev frisk av det, eller mamma som trodde på det? Haha rätt roligt ändå tycker jag, min mamma är söt:)

UPDATE:
Mamma sa nyss, "det kanske var onödigt att jag öppnade den där flaskan vin i lördags, fast o andra sidan tror jag att det var den som gjorde att jag fick det lindrigare än er"

Mamma blev alltså sjuk i söndags och drack vin i lördags men tror att det var vinets förtjänst att hon inte mådde lika dåligt som oss, mamma doktor var i farten helt enkelt;)


Här tror min mamma att hon fått basilikablad i sin drink...


Vill ha

Jag har inte så myckey att göra om dagarna, så idag kollade jag runt  på olika klädes sidor. Jag vill bli frisk så jag kan åka ner på stan och shoppa!! Här är lite av det jag vill ha iallafall! en salig blandning jag vet men det är bara för att jag vill ha så mycket!! hihihi PUSSSS


Vår


En bild Hanna tagit när vi gick i skolan :)


the family

Nu kommer ett till litet medelande från sjuklingen.. Jag mår iallafall bättre nu. men ligger fortfarande i sängen i princip hela dagarna, men fördelen är att mamma och pappa också är hemma och är sjuka. Det är något utav våran grej, vi blir sjuka tillsammans.. för ungefär en månad sen var vi det, då blev ifs hela familjen sjuk. Sen hade vi en liten period i livet då vi tyå var pestsmittade.. nästan. Vi åkte fram och tillbaka till vårdcentralen för att få reda på vad vår äckliga smitta var, det kom dom ifs aldrig på! Men då var vi igenkända där iallafall. haha

Annars gör jag inte så mycket om dagarna dricker min proviva och hoppas på att bli frisk helt enkelt. :)


PAAIN

Förlåt för dålig uppdatering. men jag orkar inget, legat i sängen 2 dagar i sträck nu. Det känns som nån har försökt dödat mig men inte lyckats helt, utan jag ligger och lider.. så mår jag.

RSS 2.0