Reaching for the sky, I’m aiming high Close my eyes and then it’s almost like you fly

Gormorgon, igår på jobbet så kom det in ca 60 norrbaggar precis när köket stängde som drack like hell kan jag lova! Så det blev en sen kväll kom inte hem först strax innan 3! Men fan va glad man blir när man kommer hem till en nystädad lägenhet som som luktar fräscht.. haha inte för att det brukar lukta ofräscht hos mig, men ni vet den nystädade lukten? Nu sitter jag och kollar runt lite på datorn och ska snart kila iväg mot jobbet, idag är det hela dag på akropolis. hejs svejs
Dagens smoothie bestod av:
naturell yougurt, banan, mango och lite kokos

You make me feel like I could live another day

Gosh vilken effektiv dag jag har haft! Sånt gillar jag.. Började dagen med en tvättid kl 7, väldigt välbehövligt då jag hade alla mina skjortor från akropolis och piketröjor från olearys att tvätta! Åt frukost, betalade räkningar ( vuxenpoäng;) ) och började städa lite smått.. som sagt så var mitt hem kaos, då jag haft klädpanik.. några dagar irad och ingen tid att städa!!! Sedan gick jag iväg till gymmet och tränade, sååå skönt! var länge sen jag var där nu.. men jag är sån som inte vill stänga in mig på ett gym när det är fint väder, vilket det var hela förra veckan! När jag kom hem så satte jag igång med den nya muslin som ja skulle testa! Den behöver mycket tid kan jag säga.. Stått i ugnen i 4 timmar nu och nu är den äntligen klar! Bara läängtar efter att smaka den, och då kan jag även skriva ut ett recept på den här:)
Sen gick jag ner på stan och skulle skriva över lägenhetsnyklarna på mig, och s köpte jag en pärm, så nu ska ja samla alla mina viktiga papper i en och samma pärm, ordning och reda ska de va! Så de ska ja sätta mig och pyssla lite med nu innan jag börjar jobba kl 7! Har även städat nu så nu bor jag inte i ett bombnedslag längre :)
För er som undrar hur de går med detoxen så känns det inte sån stor skillnad än.. FÖRUTOM att man kissar som fan! Herregud alltså, och det kommer panik! Idag köpte jag även på mig lite örtte och grönt te som ska va bra att dricka till, så ska ja försöka bli av med kaffet mer och mer, skrubbade mig även idag när jag duschade som också ska va bra när man detoxar! så man får igång blodcirkulationen ordentligt och så!!
I min musli är det chiafrön, vilket är ett jätte bra frö som innehåller mer än 20% omega 3, 20 % protein och 33 % kostfibrer!

She mourns beneath the moonlit sky

Hello tänkte bara dela med mig av ett gott recept på en lite annorlunda smoothie! Den består av vattenmelon och frysta jordgubbar som man mixar tillsammans med is! Super god och fräsch nu till sommaren, och självklart kan man ha i lite vad man själv känner för! Jag kommer iallafall göra om den!:)
Har jobbat hela dagen idag också.. Hade syrran över på frulle imorse, men mitt kylskåp börjar verkligen eka tomt! Hinner ju aldrig handla.. eller städa häller för den delen.. tvätta ska jag iallafall göra imorgon bitti! På tal om ingenting så är det nån/nått som punkat min cykel MAMMMMA hjälp!? Nej nu ska ja sova.. trött like helllll PUSSS

DETOX

Igår inlädde jag en 20 dagars-kur med detox! Det ska rena kroppen från slaggprudukter och annat skit, och man ska tydligen bli typ fräschare i hela kroppen! Och med min kropp som inte är på topp just nu tänkt ejag why not?? Det innebär att jag ska va nykter i 20 dagar, inte dricka alltför mycket kaffe (!) och inte äta alltför mycket rött kött, vilket jag ändå aldrig gör så de här ska nog gå bra! Jag är klar med kuren lagom till pappas 50 års fest så då jävlar!! Håller er uppdaterade här om vad jag tycker om kuren, änsålänge har jag inte kännt nån skillnad..
Förövrigt är jag fortfarande helt chockad att sverige tog hem segern i eurovision, har börjat lyssna på andra låtar nu, som jag alltid göt när eurovision är slut!! ochg det fanns ju enheldel andra bra.. men favoriterna var ju ändå tanterna från ryssland. haha omg love them!!!! turkiret hade också ett bra bidrag tycker jag.. Nej nu är det jobb hela dagen, pussss från mig :)

Love you ♡

Jag vill Gratta min älskade mamma på morsdag!!
Älskar dig, och allt du gör för mig, även fast jag inte alltid visar det så tycker jag att du är absolut bäst♥

Euforia

alltså säger bara en sak: LOREEN, DU ÄR HELT UNBE - FUCKIN - LIVEBLE!! Så grym!! Kammar hem hela eurovision! Vilken kvinna! massa kärlek till henne! Min kväll igår var as bra! Började med middag på grappa med familjen! Tack bästa ni♥ Sen bar det vidare för schlager fest! Och hör och häpna, jag var lugn för en gång skull.. Lugn som i nästan nykter, ska jobba hela dagen idag och orkade inte må dåligt! Men det betyder inte att det inte blev utgång.. Dansade som aldrig för på brasseriet. Där jag även befann mig när Loreen vann, vilken känsla det var alltså! citerar min syster LOREEN TILL FOLKET, FOLKET TILL LOREEN!! även fast hon slöddreade lite när hon sa det.. Jag hade iallafall en grym kväll och ångrar inte att jag var lugn igår för idag mår jag toppen och ska nog snart ut på en liten promenad innan jobbet :) Kommer nog bli en bra dag, även fast jag hällre skulle viljat vart ledig och pussat och kramat min kära mamii!!

a monkey needs to dance so do you..

Idag så har jag nog säkert gått 5 mil!!! Och jag överdriver inte! Började dagen med en löptur i det underbara vädret! Sen var det dags för jobb halv 11- 4 på akropolis 5 - halv ett på olearys! Och lunchen på akropolis var helt sinnes! var själv på hela uteserveringen och den var full, HELA lunchen.. Och nej jag är ju inte alls bitter för att jag missar så mycket tid i solen.. haha ne men det är faktiskt helt ok att jobba! Han iallafall med en kaffe i solen på min balle mellan mina båda jobbpass och det är rätt så bra jobbat då de bara skilde 1 timme! Imorgon är jag ledig lunch och HOPPPPPAS hoppas hoppas på fint väder så ja kan få va ute och njuta lite av solen:)

now i know that I'm not all that you got

HOOLY MOWLII vilken dag! vinprovning igår.. haha behöver jag säga nått mer? fanns inte en droppe vin kvar i nån av flaksorna! Man har ju mått lite som man förtjänar idag.. och jag trodde aldrig att dagan skulle ta slut! Har jobbat hela dagen iallafall och det har gåttt bra så härligt väder!:D
Nu ska ja sova för ska till syrran på frulle imorgon! Mysigt ville bara skriva att jag lever!! Godnattt =)
det bjöds även på mat..

where there's a will,
there's a way

Ännu en härlig söndag med wonderful väder! Idag gick jag upp vid åtta och gick ut och sprang!! ( japp compeed skavsårsplåster BÄSTA ) körde lite styrka hemma och sen åt frulle med världens godaste smoothie! Recept kommer.. Nu sitter jag i köket och dricker kaffe och ska strax cykla iväg till jobbet. Känner att jag haft en väldigt effektiv vecka faktiskt, förutom att ha jobbat 62 timmar, 72 efter idag? Så har jag hunnit med att både träna 2 gånger, vart ute och gått, tvättat träffat syrran och även fixat lite här hemma, fast det var mest mamma och pappa som fixade här hemma.. TACK ni är underbara! det som jag inte hunnit med är att träffa mina vänner.. det får ja ta mig tid till nästa vecka.. ha en awsome dag i solen, hoppas jag får lite sol ljus jag med idag.. vi har ju öpnnat uteserveringe på akropolis nu så chansen finns ju!

TIPS: BOKHYLLOR

Tänkte bara passa på att tipsa om dessa bokhylor från ikea.. himla smarta och praktiska! Man kan även ha annat i dom än böcker, typ som dvd filmer eller cd skivor. Men nu får jag ta att gå och införskaffa mig lite nya böcker för mina fyllde ju inte upp båda hyllorna..
Blev förövrigt ingen springtur idag för blåsan är kvar! Vette fan hur de kommer gå att jobba med den hela dagen.. ohh lord! ska nog ner på stan innan jobbet iallafall och införskaffa mig skavsårsplåster...
Ha en fin lördag, vädret verkar bli grymt!!

My persuasion can build a nation Endless power, the love we can devour

Sova sova säng säng! 4e heldagen för veckan avklarad bara 2 kvar!! var ute och gick innan jobbet imorse vilket resulterade i en fet blåsa på hälen som gör ont som fan.. eller rättare sagt TRE blåsor i en!! Haha stackars fot och stackars mig som tänkte gå ut och springa innan jobbet imorgon.. kanske går ändå.. annars är allt bra, jobbar som fan denna vecka.. kommer upp i över 70 timmar! hard work work!! nu ska jag och min onda blåsa sova och jag hoppas på att vakna upp själv imorogn ( utan blåsan ) PUSS


Tuna sallad

Man kan nog nästan kalla mig the master of sallader alltså! Den här goda salladen var min lunch idag och jag skämtar inte när jag säger att den var SUPER GOD!! jag är bäst helt enkelt:)
För er som vill veta vad jag hade i den så var det: Sallad, gurka, tomat, lök, paprika, bulgur, kidneybönor, majs. avokado, tonfisk, fetaost och lite ceasardressing!
Annars idag så har jag tränat, blir nog ända gången på gymmet denna vecka så körde på ordentligt! Skönt.. sen jobbade jag nu på kvällen.. så nu är det dags att sova för ska upp och tvätta imorgon bitti innan jobbet! Sen kommer syrran på frulle!!!=) Godnattt

And I’ve been there before, I held up the door For every stranger with a promise.

Veckans planer blev lite ändrade.. jag fick massa mer jobbtider än väntat så jag hinner inte med så mycket annat denna vecka.. men så kan de gå ibland.. lägenheten står ju kvar och vännerna finns ju alltid kvar.. underbara ni!♥
Måste bara säga att jag älskar morgnar, vakna upp av sog själv och bara ta det lugnt liksom.. ligga kvar i sängen och mysa eller upp och städa ( höhö om man känner för det! )  Ska kila ner och fixa lite ärenden innan jag börjar jobba. heldag idag med, wooh lets do this!:)

jag bygger, bygger upp
och du river, river ner

Godmorgon, ny vecka nya tag! Sitter i köket och har precis ätit frukost.. lyssnar på min tagga fett låt ( haha fråga mig inte varför jag kallar det så ) och taggar för en hel dag med jobb. Mina planer för veckan förutom jobb är träna, träfaf vänner och försöka bli klar i lägenheten! ska även testa göra en ny musli som ja kanske lägger upp här om den får tummen upp. det var allt för mig nu.. over and out!!

before you came into my
life i missed you so bad

Har setat i solen och njutit av en gudomlig brunsh med bästa madde! Helt fantastiskt dag hittills och jag bara älskar vädret! Nu ska jag hem till mamma och pappa och få lite mat sen får vi se vad som händer.. Känns som att inget kan förstöra den här dagen.. Fantastiska söndag ♡

I can move fast, I can move slow I can go places nobody else goes

Godmorgon, vilken jävla fett väder det blev idag då! Och jag är LEDIG! hur ska då detta spenderas? Jo jag ska iväg och brunscha med min älskade vän på kaka här strax, och jag hoppas innerligt att vi kan få en plats ute i solen! Nå andra planer har jag inte för dagen, utan tar det mer som det kommer. Har en skön t räningsverk i framför allt ben eftre body pumpen igår, sprang även ca 5 km efter det och avslutade med ett 11,5 timmar arbetspass! nej nu ska ja börja fixa iordning mig lite.. tänkte bara visa lite av grejrna jag köpte i sthlm.. som jag egentligen inte skulle köpa men hann göra det på ca 40 min när ja väntade på tåget! haha

Ha en underbar söndag kära ni!! Det ska jag ha :D PUSSS
En långklänning från hm som jag kollat in länge, och 3 t-shirtar från zara, den gråa har djup rygg och den vita och ljusgråa är lite uringade fram
Det perfekta linnet från hm typ!! Älskar djupa ryggar.. nagellack och örhängen från hm med.. Haha jag var nog lite inne på grått den dan ser det ut som!!

don't dream your life,
live your dream

Vaadfan hände med vädret? Imorse var det ju as bra och nu pissregnar det! har iallafall vart hos frisören idag, var verkligen påtiden om man säger så! Gjorde massa blonda slingor så nu kan man nog klassa mig som blond igen! Känns super skönt. Fick även mitt nya köksbord igår. Blev as bra och jag är super nöjd.. blev bara väldigt vitt i köket! Imorse när jag gick upp ( när de va fint väder ) och solen lysa in så blev jag as bländad! Ikväll ska jag jobba igen iallafall. ha de bra :)

super mario

Godmorgon.. sitter i detta nu och myser i soffan och spelar super mario.. Min kusins kompis bor här i 2 veckor för att ta körkort och han hade med sitt nintendo 8-bitars och ni kan ju bara gissa fall jag kommer nörda det dom här dagarna!! vädet idag suger ju balle och egentligen så skulle ja bara vilja ligga kvar här hela dagen.. men icke sa nicke nu måste ja ja börja ta på mig för ja ska iväg och träna en sväng sen jobbar jag kväll på akropolis. Jobbar inte lika många luncher där nu, har börjar jobba lite mer kvällat istället... Usch för det här vädret asså! Ge mig sommar och soooooooool :D

I am down on my knees but I’m too proud to say please

Hejsan, har varit borta över helgen så har inte kunnat skriva nått här, jag har iallafall haft en super bra helg och vart så skönt att va ledig ett tag och komma iväg! Har massvis ny energi nu så ja orkar jobba träna och allt jag gör.. var på ikea nu ikväll bla och handlade de sista till lägenheten typ! så nu blir det att fixa och dona i lägenheten när jag inte jobbar. Dagen idag kunde inte börja på bättre sätt iallafall. Frukost i solen med en vän som jag inte träffar allt för ofta! och det var så himla skönt väder.. fick även med mig en och annan påse innan jag åkte hem.. vad kan jag kanske visa senare.. Godnatt mina fina läsare och hoppas ni haft en lika bra helg som jag:)

Sometimes you gotta quit thinking so much. If it feels right, it probably is

Godkväll, som jag sa sist så är dagarna helt fucked up nu.. Känns ju absolut inte som torsdag idag! Dessutom sändes lets dance på tv idag också, så inte nog med att det känns som början av veckan.. nu känns det som helg också! haha come on!! Jag kollade ifs inte på lets dance för jag var iväg och tränade, jag var dessutom ute och gick idag innan jobbet i det superfina vädret! Måste ju bara passa på nu när de är fint väder.. Love it!! På tal om nått helt annat så lockade jag håret på valborg, och jag fick faktiskt väldigt mycket beröm för mitt hår då..så borde jag kanske fortsätta locka håret då och då? Det var ju väldigt dåligt med bilder från kvällen men hann ta några innan ja stack iväg:)
sååå.. vad tycks :)?

I wanna think someday you'll know There's all these dreams we share

Alltså gud vad man inte har koll på dagarna i dessa röda dagar som kommer hela tiden.. Idag är det alltså onsdag men det känns bombsäkert som en måndag!! Igår hade jag typ världens underbaraste dag.. Ni som känner mig vet hur bra jag mår av solen och igår var det verkligen sommmar!!! helt underbart, min dag spenderades med att fixa lite hemma, tvätta och sen såklart vara så mycket som möjligt ute.. mamma pappa och neo var här så vi satt ute ocg drack kaffe och så, efter det åkte jag hem till mamma och pappa och vi grilla korv.. Så mysigt!! På kvällen så kände jag och Natalie för att åka till västerås för att gå på bio, så de blev lite käk på Jensen's Bøfhus. Vi såg på The lucky one och denrekomenderar jag startkt!!! Men varnar känsliga tjejer för risk för kärlek.. Den killen är perfektion.. här snackar vi en kille to die for!!! Nu blir det jobb hela dagen så jag missar det fina vädret idag!! Hoppas vädret är här för att stannnna!!!


RSS 2.0