They go up again
We move forward

åh herregud jag är så trött! Håler nästan på att somna nu när jag skriver det här! Var ju ute och åt med angelica igår, och vi hade supertrevligt!! As god mat, vin och bra sällskap, kvällen kan inte bli annat än bra! Idag har jag jobbat hela dagen, och fysatam vad det har regmat! Inej nu måste jag sova godmatt
 




I’m only human if you cut me I start bleeding

Man kan ju säga att jag somnade med ett leende på läpparna igår, och vaknade även upp med ett! Det här med cirkus var en riktigt bra ide tycker jag! Om det nu var anedningen till att jag vaknade upp såhär, det kan ju även vara för att jag jobbar lunch idag sen ikväll ska jag ut och äta med min fina Angelica på Grappa. Hon fick det i present av mig när hon fyllde ( för typ 100 år sen ) och nu har vi äntligen fått tummen ur! Så jag har en bra dag framför mig helt enkelt!:) Ha det bäst!
 
Jag fick tom sol på mig imorse

cirkus brazil jack

Hey, vet ni vad jag har gjort ikväll?? Jag har vart på cirkus!! Haha kan inte minnas sist ja va på cirkus jag måste ha vart typ as liten, och nu kände jag mig som ett barn igen! Satt med världens leende på läpparna och klappade händerna så ja kommer ha ont i armarna imorgon! Att man inte går på cirkus oftare? Hur som hällst så kom det in några igår på resturangen när jag jobbade, det visade sig att dom var från cirkusen som jag inte ens visste var i stan.. Men dom bjöd iallafall in mig, så himla gulliga fick första parkett och grejer!:D Jag tog med mig Nathaly från jobbet och hennes son och vi har haft en jätte mysig kväll.
Tack cirkus folket och tack Nathaly för en trevlig kväll! ♥
 







Mirabelle

Godmorgon, idag sov jag ut.. a inte såhär länge då, kan absolut inte ligga kvar i sängen till mer än 9! Men jag avnjöt en lång och skön frukost.. Använde min juice-press som jag fick med mig hem från farmor och farfar sist för första gången. Jag älskar färskpressad apelsinjuice! Det är ju en väldigt old school maskin jag fått med mig hem, ser väll ut som att den är hämtad från typ 80- talet.. om inte annat så ser man det på kartongen den kom i. och namnet.. Mirabelle! haha vem fan döper en juicepress till det? Jaja hur som hällst, idag är jag ledig och jag får se vad jag hittar på. Har faktiskt ingenting riktigt planerat utan tar dagen som den kommer.. say what.. kom det där precis ut ur min mun? Jajamän, jag ska sluta planera allt till punkt och pricka och försöka koppla av mer.. i need it!
 
 


 

What happens in sthlm....

Haha ok först och främst, jag hade en jätte trevlig dag igår. Vi åkte upp ett gäng från jobbet till sthlm då för att gå på vinprovning, och herregud avd mycket vin, whiskey sprit champang allt! Gick runt där där och smakade lite och så, sen efter det gick vi och käkade, det fick bli nån fast food mexikansk grej, gott faktiskt, sen satte vi oss på en krog och väntade in tåget.. Och nu till grejen, tror ni inte att jag lyckas missa tåget hem, själv! Så där står jag i sthlm vet inte vad jag ska göra så jag sätter mig i en taxi och åker hem. Haha låter inte det bara typiskt mig??? En taxiresa hem fattigare kommer jag hem, vissa väljer att lägga pengar på nått roligare, skor, eller kanske champange men jag väljer att åka taxi jag! Haha bra där!
 

never makes you weak

Yoyo! Nu sticker jag iväg till sthlm på vinprovning.. Vinprovning sa jag!!! spontanbestömde mig för det igår kväll, hade ju ändå inga planer idag förutom att tvätta och städa men det har jag redan gjort nu! Vart full rulle här hemma sen 7 imorse, solen skiner som fan ute men jag låter mig inte luras.. riktigt höstvöäder ute.. höll på att frysa igäl på min pw imorse! Ha en bra dag alla de ska ja ha, får ju dricka vin!;)
 

happy birthday to you

Idag är ingen vanlig dag,
för idag är det världens bästa mammas födelsedag
Hurra Hurra HURRA!!
Underbara mami har fyllt år idag, och jag var där och överaskade henne imorse och kom på frukost! För jag kunde inte vara med att fira henne idag pga jobb hela dagen! Men fick krama mamma lite iallafall på hennes dag, dock är jag lagom bitter för det bjöds på smörgåstårta där hemma idag och jag bara älskar smörgåstårta! men men, a women gotta do what a women gotta do.. Hoppas du haft en underbar dag iallafall mamma!
 
 
GRATTIS MAMMA 

i got so mush love to give

Hula banula vad vi haft att göra idag på jobbet!! Tror nog fan att jag sprungit 10 mil sammanlagt eller något, och typ inte suttit nått på hela dagen. Men det har vart kul, faktiskt! Dagen började ju mindre bra då ja först tidigt imorse vaknar upp med världens sendrag i vaden, jo man tackar! lyckas inte somna om direkt efter det, sen har jag sovit oroligt som fan.. drömst mardrömmar om jobbet typ.. eller ni vet när man drömmer att det typ är kaos på ens jobb och man springer och springer och springer men man hinner inte med nått.. och man har inte koll på nått och allt blir fel.. Som pricken över i:t så drömmer jag att mamma och pappa är på resturangen i detta då och totalsågar mig, och säger vilken dålig servitris jag är. Det var hemskt, så den här drömmen fick mig alltså att känna mig stressad idag när jag kom till jobbet, och nog blev det mycket att göra.. men jag var inte lika lost som i drömmen iallafall.. Tack gode gud!!
Jag vet inte vad det är som gör att jag blir så påverkad av mina drömmar, eller varför ja drömmer sånt som jag gör om jobbet vissa stunder.. tror det kan ha att göra med att jag tog ett ( ok det var 2 ) glas vin efter jobbet igår, och jag är så rädd att försvova mig när jag druckit att jag inte kan sova ordentligt.. as jobbigt! Påtal om vin så har jag läst att rekomenderat intag av rödvin är 1-2 glas OM DAGEN!! ska tydligen vara bra för kroppen, så de är ju bara att lyssna och görat! Inget mig emot.. skippade dock rödvinet idag då jag var sjukt trött.. haha men annars så kan jag lätt ta mig nått glas om dagen!! Men dom som känner mig vet också att jag har lite svårt för att bara ta ett... men man fick ju ta 2 också om man ville ;)
 
jag hjärta vin..
här i norge med ett glas vitt dock!! men föredrar nog faktiskt rött före vitt, just nu!
 
 
 

coconut oil

Fredag Finally! Den här veckan har jag legat en dag före hela veckan känns det som, i onsdags var jag bombsäker att det var torsdag etc.. Känns skönt att fredag äntligen är här och jag har en helg med jobb framför mig. Och inte vilken helg som hällst, utan löningshelg vilket betyder att vi förmodligen har lite mer att göra på jobbet än vad vi haft den senaste tiden.. Me like! Jag bara måste tipsa om min nya drog! haha alltid jag tipsar om saker hit och dit.. men kokosolja med smak ( av kokos såklart ) Att jag inte använt denna produkt tidigare, jag har den i kaffet på morgonen istället för mjölk, tar mitt maskinkaffe häller i en behållare häller i 2 matskedar kokosolja och mixar med stavmixer, häller sen i ett stort glas och voila så har jag en svingod kopp kaffe! As gott verkligen! Och kokosolja är även väldigt bra för kroppen! Tänt var det här!!!!
 
 
 

you can't stop me no-o-o

Vaknade av att regnet smattrade på rutan, slängde täcket över huvudet och försökte somna om, gick lite halv bra vaknar upp en stund senare hör att det har slutat regna och ser att det börjar ljusna upp, äh vafan jag slänger på mig lite kläder och går ut och går då! Och v vad möts jag av? höstkyla! Luften är verkligen sval och sådär fuktigt rå. Gick en liten runda och andades in frisk och skön luft, faktiskt rätt skönt efter den här sommarens kvava lite äckliga luft, men ändå lite ledsamt att man nu känner att hösten är påväg, och att sommaren ( vilken sommar ) börjar gå mot sitt slut. Efter min morgonpromenad i höst-anda så var jag så jävla sugen på gröt till frukost.. så det fick det bli! Nu ska ja kila iväg mot jobbet och får vi se fall folk trotsar vädret idag og och sätter sig ute..? tror fan inte det!! Ha en bra dag !:)
 
Haha wtf bilden hoppade snett när ja la in den på datron, och jag hinner inte ändra det.. 

will you leave a light on for me?

I total brist på fantasi gällande mat, och noll matlust ( hoppas min mage ger sig snart ) så ringde jag till mamma imorse och bjöd in mig själv på kvällsmat! Något utav det bästa jag gjort på länge faktsikt.. för det var supergott, och trevligt sålklart.. tur att jag har dom, kära mamsen och papsen! Dom bjöd iallafall på grekisk kyckling, och den levererade som vanligt. Jag och mamma gick ut och gick efter maten, och såklart så skullede ju börja regna precis då! Sen fikade vi när vi kom tillbaka och så cyklade jag hem igen.. och guess what det började regna IGEN! Så jag var rätt frusen när ja kom hem.. känns ju fan som hösten redan är här!? Men aj tog en kopp te och kurade ner mig i sängen! Ska läsa lite nu innan jag somnar.. sen jobb hela dagen imorgon!! ha det göttttt
 
 
 

will you join me till the morning light?

Snacka om att jag har gått och kärat ner mig i ett te! ( som jag gör med varje nytt te jag köper! haha ) Men det här är verkligen gott! Jag bara längtar efter att få komma hem och dricka det liksom! Överlag så är jag inne i en riktig te period just nu, dricker 3-4 koppar om dagen, och 2 av dom är detta gröna forest fruit! Jag har börja dricka grönt te mer och mer nu.. Dels för att jag är en av dem som är uppväxt med mjölk i tet och tycker inte att vanligt te är så gott utan, men just grönt te behöver jag ingen mjölk i, och det underlättar lite då ja inte orkar släpa med mig laktosfri mjölk vart jag än ska.. Grönt är också bra för kroppen, så att ja fått dille på te är ingen dålig sak iallafall! =) 
 
Sitter just nu i soffan och dricker detta tet, har känt mig hängig hela dagen, och det verkar vara en förkylning som ligger och jävlas.. Så tänkte faktiskt ta att lägga mig nu och läsa och hoppas på att somna tidigt.. det kan ju vara så att jag är frisk imorogn när jag vaknar!:D
 
Bakom står några av mina andra favorit te'er.. grönt mandarin och apelsin te, svart persika och mango, vitt hallon te!

black eyes and blue

Usch idag var vädret inge vidare alltså.. kännde mig inte alls så pigg och utvilad jag brukar göra när jag vaknar, bara inte en till förkylning är påväg!! Börjar vakna till nu efter frukost ialalfall. Jobbar Lunch idag också, sen ikväll tänkte jag nog ha ett kärt återseende med min goda vän träning! Jag har ett problem btw igår när jag gick och la mig upptäckte jag fetaste harkranken i mitt badrum. Fick världens panik och stängde in den där och gick och la mig.. så var det problemet löst tyckte jag, men tanken slog mig inte att jag bara sköt upp problemet! Stod inatt när jag vaknar upp kissnödig som fan utanför toadörren och vågar inte öppna den, jag övervägde tom att kissa i diskhon. Men jag sprang in fort som fan och ut igen utan att tända lampan ( det man inte ser lider man inte av ) Men imorse var det ju samma problem igen.. men då tände jag lampan iallafall och den är borta!? Den har försvunnit, hur är detta möjligt? och vart fan är den nu????
 
Blåa knän sa jag va..?
då kan jag meddela att den här bilden inte gör rättvisa, dom är MER blå i verkligheten!

So in love with the way we are here

Godkväll! Idag drog tydligen skolorna igång igen,( helt sjukt jag minns när jag satt i köket och skrev att det var skolaavslutning ).. sommaren har bara försvunnit! Det märkte vi av på jobbet iallafall.. vi hade så sjuuuuuukt mycket! skojar inte när jag säger att jag sprang som en idiot! Men kul var det.. skönt att det börjar komma igång lite nu, så tråkigt att jobba när det är helt dött! Efter jobbet så tog jag en Promenad hem till mamma och pappa, så åkte vi och handla.. det är ju måndag! Måndagar är min handlar dag.. och numera min vattnar dag! haha ska vattna mina blommor varje måndag får vi hoppas att dom kan hålla sig levade denna gång! Sen har jag bara tagit det lugnt hemma.. sitter nu i soffan med te, choklad och lite frön och gottar mig! namn namm!!
 
2 bilder från igår! underbar kväll :)

Someone has taken your heart Too far from home

Hej, Vilken dag jag hade igår! Efter min sega morgon dårå, mötte upp Angelica på stan, vi mös omkring lite, och vilket väder det blev!! så vi gick och njöt lite i solen. Sen kom tjejerna hem till mig och vi satt och drack lite på balkongen innan vi gick iväg till åbryggan och njöt av en utomordentlig tacobuffe.. och mitt favvo vin! Jag hade en toppen kväll och det var sjukt trevligt att träffa jobbarkompisarna i annat syfte än bara jobb också.. Det blev sent inatt då vi bjöd in oss själva på en annan personalfest! det bjöds på drickspel och limbo(!) haha japp ni kan ju gissa hur mina knän ser ut idag.. Nu ska ja strax kila iväg till jobbet, jobbar lunch på akro idag sen ikväll får jag se vad som händer:) Tjing
 
Hade på mig min nya jacka från hm igår!

what if we spent night out?

GOOOOOOODMORGON! Idag har jag faktiskt sovit ut för engång skull! var nog välbehövligt.. Hade tänkt att kanske börja träna smått idag, förkylningen är sågott som borta.. men icke men kropp protesterar på annat sätt så jag får helt enkelt skippe det.. Idag ska jag möta ankis bankis på stan, sen ikväll ut och käka med tjejerna från Olearys.. Kommer nog bli mysigt! Hoppas att vädret blir lite bättre bara, för vi tänkte testa taco-buffen på åbryggan och de skulle va så mysigt med bra väder!!
Vänta vad sa ni..... OM jag SAKNAR THAI??? hmm låt mig se.... EHH JAAAA ge mig värme, sol, bad, strand!!!
 
 
 
 
 
 
 
VÅRAN SISTA ÖL I THAI!!:(
 
Hoppas ni också blev lika sugna på att komma bort från detta skitväder!!

I can only imagine What it’d be like

Ok för att sammanfatta vädret idag så har det : Vart varmt som tusan, åskat som fan, ännu en värmebölja och dessutom regn från helvetet! Vad hände där liksom? Var förövrigt ute och gick då åskan kom, men jag dunkade ju musik för fullt i öronen så jag hörde inget, såg bara förjävla mörka moln och insåg att det kan nog vara risk för åska.. Ajjdå! men så jag höjde volymen ännu mer! När mamma sen ringde och sa hörde du åskan så svarar jag nej vadå åskar det? Just i detta ögonblick kommer muller och och skriker att jag måste lägga på och stoppar i musik i öronen fort sam fan igen! Det man inte vet lider man inte av liksom!! Sen så var jag på stan när regnet från helvetet kom.. mycket passande, sen lyckades jag väll vara inne mestadels då det var varmt som fan.. nu är det dags för jobb =)
 
Tog på mig påtok för mycket kläder när ja gick ut och gick så riktigt varmt blev det!

We are the newborn, the world know all abouts

Turkisk yougurt persikor, hallon + nötter och frön, mitt hemmabakta fröknäcke och en kopp kaffe fick starta min morgon! Tillsammans med min buffe tidning!
Idag börjar jag inte först 6 så jag har hela dagen ledig, har lite saker att fixa, småärenden att göra.. och eftersom min super-sega-dunder förkylning vägrar ge sig så kan jag inte träna idag häller! WTF.. tänkte gå ut på en pw nu iallafall.. alltid nått liksom!
Ha en fin fredag och en bra helg allesammans :)
 
PS är helt inne på kombon persikor hallon nu!!! supergottt :) DS

Trying to tell you no,
but my body keeps on telling you yes

 
Det var längesen jag gick hem från jobbet faktiskt, brukar alltid ha cykeln med mig men idag så walkade jag till jobbet så då var det bara att walka hem, och fyfan va skönt det var! Avkopplande och perfekt sätt att varva ner på egentligen! Termometern visade dessutom på 19 grader så de va ju himla skönt ute! Och hur glad blev inte jag när jag kom hem och ser att jag fått min första Buffe tidning :D har väntat på den länge nu och ser så fram emot frukost imorgon då ja kan läsa igenom den! Tjohooo att min skatt hade kommit också var ju inte helt fel det häller!! Godnattt 

I'm waiting for the day to make you mine

Vilken underbar morgon! Ska kila iväg till jobbet snart ville bara säga här att kaffe kan väll vara det bästa som finns ibland? Kaffe på morgonen! Rena miraklet, det lite smink och house musik på det är ju som en ny människa kommer fram! Nu är jag redo för dagen!!
 

zucchini pasta

Hallå, jag bara måste dela med mig av dagens middag som jag bjöd syrran på. Jag testade mig på att göra en zucchini pasta, eller detvill säga äta zucchini istället för pasta och det blev faktiskt himlans smarrigt!! As gott faktiskt, och ett bra alternativ om man känner för att skippa pastan nån dag.. denna maträtt skulle naturligtvis vara god med vanlig pasta också, men jag tycker det är värt att testa med denna lovely grönsak!
 
Syrran gillade det iallafall också, och hon va glad att hon fick mat.. och jag var glad att jag fick sällkap! Så mycket roligare att äta då.. Dessutom kom mamma och pappa förbi på kvällen också helt otippad.. så då fick jag ännu mera sällskap och lite vin idag igen.. De ska va gött att leva;)
 
 
 
ZUCCHINI PASTA MED KYCKLING
 
Zucchini
Kyckling
Pesto
Olivolja
Avokado
Champinjoner
Rödlök
Tomat
Fetaost
Parmesanost
Vitlök
Salt och peppar
 
Jag har inte skrivit ut nått mått då man kan ha i hur mycket man vill av allt, eller a ha i allt man känner för. Men 1 zucchini var nog till 2 pers iallafall. Jag rev iallafall zuccinin till "spagettis" med rivjärn saltade lite och lät stå för att rinna av lite. Stekte på kycklingen lätt och la in i ugnen med pesto och olivolja på. Hackade resterande saker och stekte på lite. Blandade pesto olivolja och vitlök i en skål. Sen stekte jag på zucchinin i smör tillsätte övriga ingridienser och kryddade med salt och peppar.. La sedan upp allt på tallrik med Kycklingen överst rostade lite pinjenötter och hade på över. Voila.. dinner is served!
 
 
 

blow me one last kiss

Hejsan, då var det måndag och ny vecka! Jag är ledig och det är skönt efter min jobbhelg. Har jobbar heldag lördag söndag och ändå hunnit med att ha Maddisen över på frulle igår och hann även med lite vin efter jobbet igår med Nathalie.. Dagen gick så bra och vi slutade skapligt så vi unnade oss lite vin och massa mys! Nu har jag en ny uppladdning fröknäcken i ugnen och funderar på vad jag kan göra idag.. Jag är fortfarande sjuk så ja kan inte träna iallafall.. Fan kan jävla sjukan ge sig snart? 
Påtal om nått helt annat så tror jag närmare bestämt att jag älskar rosa, och allt som har med rosa att göra.. Mitt diskställ är alltid fyllt med saker som är olika nyanser av rosa.. eller hjärtfat, hjärtskålar m.m tror inte man kan gå miste om att det bor en tjej här;)?
 
 

aw

En sak som jag tänkte på igår när jag gick hem från jobbet och såg alla festglada partyprissar ute på kroggatan var.. vad är det som hänt? Förut var jag en av dom skrattandes människorna där som vinglade omkring i klackisar. Men sen kom jobben, men då fortsatte jag ändå med mina after works.. oftast fredagar efter jobbet. Igår var min optimala aw dag då man antingen hade väskan fullpackad med diverse festartiklar eller så ville man bara från jobbet såfort som möjligt så man skulle hinna hem och fort som attan byta om och gärna hinna dricka 2-3 glas innan! Igår efter jobbet gick jag där på kroggatan.. trött som satan, en vän ringde mig och sa hem och byt om och kom hit är på en fet fest, och jag gäspade lungt och sa.. nej jag ska hem och sova! Jag kollade lite på alla party people och log lite för mig själv.. att en gång i tiden var det jag som satt där! HJÄLP!? är det såhär det är att bli gammal? eller tråkig? Vad fasiken är det jag har blivit? 
 
Jag vaknade upp pigg och fräsh imorse iallafall, någorlunda iallafall min lilla sjuka vägrar ju ge sig.. Jag vill bara bli frisk så ja kan börja mina pw på mornarna igen och mina sköna springturer i solen!! Hepp nu ska ja dricka upp mitt kaffe och bege mig mot jobbet.. Pussis
 

you're amazing,
just the way you are

Jag har haft en helt fantastisk dag med mina fina föräldrar! Så kul att träffa dom igen, dom var jätte bruna dom asen men jag älskar dom ändå.. Först fikade vi hos mig, pappa hade namnsdag och mamma har imorgon ( och jag hihi ) så ja bjöd på äppelkaka, sen var vi ute och gick en sväng, efter det åkte vi ner på stan och dom bjöd mig på lunch.. tusen tack! Och sen blev ju bara vädret så underbart så vi satte oss på ett cafe i solen och jag tog en kaffe och dom drack öl, åh vad jag önskade att jag inte skulle jobba då på kvällen så ja kunde ta en öl med med!! Men icke.. var bara att ta sig till jobbet, och där var det ju också kul som vanligt förutom min jävla mage igen som vägrar samarbeta.. det är det ända dåliga med dagen.. min piss mage som fuckar sig rätt som det är.. så nu ligger jag i sängen med magont och ska försöka somna.. jobb hela dagen imorgon och söndag..
Hoppas alla får en toppen helg.. och att ni haft en lika bra dag som jag, bortsett från min dumma mage!!:)
 
Fina mamie och papie på cafe kaka♥

are you talkin' to me??

hej, jobbat 2 heldagar i rad nu, plus att jag är halv krasslig så har inte haft nån tid att skriva något här.. inte haft nå spännande att skriva om för den delen häller..
Mamma och pappa kom ju hem igår och imorogn får jag träffa dom.. glad tjej!
Syrran var här på frukost imorse..  as usual!
och annars har jag bara jobbat..  ovanligt?
På tal im något helt annat så tycker jag att det är så roligt med bilder som bara är såhär ruskigt fula, som man bara skrattar åt för att dom är så fula! Ni vet dom där då man undrar vad hände där?? Och vad var det i min utveckling som gick fel?? Jag har några sånna bilder från Norge som ja tänkte så snällt dela med mig av, man visar sällan den sidan av sig själv såhär på bloggen.. Men det är ju jag på bilden och så jag ser ut så why not.. bara lite mer oberedd!! Haha shooot jag dööör ialalfall av skratt!!
 
if u mess with me.....
 
ok... vad hände här?
 
What up??
 
Sen har vi ju den här jävla tummen som kommer upp förjämnan.. Oj shit nu tar vi bild, vad ska jag göra... snabbt snabbt snabbt.. äh fan.... jag tar bonntummen!
 
Haha och tro mig det finns en miljon sånna här bilder från ett lite mer oattraktivt jag.. Och jag kommer nog inte lägga upp dom så vidare ofta jag..

I feel so close to you right now

Godkväll! Jag har tagit mig igenom dagen, åkte och jobbade gick relativt bra.. bara det att jag känner mig så orkeslös..och det är jag absolut inte vad vid, jag brukar alltid skutta omkring och sväva på moln hela tiden typ.. Så efter jobbet var det bara åka hem och försöka sysselsätta mig med nått inte alltöfr ansträngamde, och det fick bli en ny omgång knäckebröd. Denna gången testade jag även de andra fröknäckena jag pratade om, och OM dom var goda!!! Jag kommer nog aldrig mer köpa knäckebröd efter de här för just nu är jag i knäckebrödshimlen med alla mina hemmagjorda!
( haha fast jag lär ju tröttna på dom med som allt annat )
Bjöd iallafall över syrran på kvällsmat / fika nu på kvälllen då ja bjöd på mina nybakta knäckisar. Serverade dom bla med ägg, kalkon, avokado, grönsaker och såklart örtsalt! Man kan säga att vi tjuvstartade hösten lite med att mysa i soffan med nybakt bröd och te med regnet smattrandes utanför och massa tända ljus! Mysig kväll helt enkelt, min syster hon är bra hon! Och imorgon kommer mamie och papie hem också! LYCKA!
 
PS. haha hann inte ta bild på allt innan vi åt, så fick bli en efterbild istället. DS
 
PUSS OCH GODNATT

mood of today

 
Åhh jag vill bra försvinna bakom min tekopp!! fattar ingenting igår natt så började jag helt plötsligt må dåligt, och mådde dåligthela dagen igår och vaknar upp och måt även dåligt idag! Så pissigt, jag har en miljon saker att göra, men orkar inte.. Jag vill Träna, måste handla, städa, tvätta etc.. men istället går ja till jobbet nu och kommer förmodligen inte orka göra nått annat..
Beeing sick sucks!!!!

like a boss

Åh vilken mysig kväll jag haft, vart på middag hos farmor och farfar och där blir man aldrig besviken! Söta farmor bekymrade sig över att hon inte hade nån förätt, " ja men ni får äta exttra mycket mat då " så är det alltid där.. förätt varmträtt efterrätt plus kaffe och tårta! Så vi klarade oss bra utan förätten ändå! Vädret blev ju bara så underbart nu på kvällen också, så vi satt ute i solen och åt tårta och drack kaffe! En fantastisk kväll och ett perfekt avslut på min korta men intensia semester. Imorgon börjar jag jobba igen och det känns skönt.. får vi se fall jag tar nån mer semester lite senare och försöker komma iväg någonstans! Nu ska ja ta en dusch efter min sköna springtur i det underbara vädret och sen bara ta de lugnt.. kommer nog somna tidigt idag känns det som, har inte fått alltför mycket sömn dom här dagarna! höhö ja kommer tillbaka tröttare från min semester än vad jag var innan! thats how its suppise to be.. LIKE A BOSS
 
älskar de söta små kopparna alla gamla personer alltid har när de bjuder på kaffe
 
Rulltårta med färska hallon
Min fina syster och jag♥
 
 
 
 

oh the view is blue all like you, all the way to the sea

 
Ok säg mig ett skäl till att inte älska detta ställe? I just looove it.. men det är ändå skönt att vara hemma.. borta bra men hemma bäst! Bilresan hem gick bra, kom hem vid halv 6 imorse då va de bara lägga sig påengång! När jag sen vaknade så bara sprattlade det i benen efter 10,5 timmar i bilen så de va bara ge sig ut på en promenad! Nu ska ja strax till farmor och farfar för födelsedagsfirande.. Varmt och skönt här hemma.. det är ett minus med G- town alltså. kylan! Annars är allt underbart! PUSSS HEJ :)
 
 

summer paradise

Alltså vad jag älskar den här platsen! Den är helt unbe- fucking - liveblie! Kvällen igår var helt fantastisk, började med middag på olebuda vin hos chefen, där det var super mysigt! sen blev det efterfest ända till kl 5 imorse tror jag! Vi vaknade upp och åt frukost till 11 sen åkte grabbara iväg och fiska eller nått.. och jag togf på mig träningskläderna och gick på en liten tur. Haha man kan ju säga att min röv är i pain.. Inte van vid dom här backarna.. och nått annat som jag inte är van med är att festa, och nu har det blivit 2 hårda kvällar i rad och ikväll vankas det ännu mer partaj! Vi ska strax åka ut på fjorden med "partybåten" ja ni hör ju själva vart det här kommer sluta! herrrrrreeeee guuuuuuud. 
 
CHECK -  dricker världens godaste rose, på världens vackraste plats! jag bara älskar livet♥
 
 

Geiranger

 
Heej! vi lever livet i G-town. blev utgång igår och det var super kul! så koseligt att träffa så många man känner igen!! Innan det så grillade vi hemma och solen, som inte visar sig så mycket här kom fram precis när vi skulle äta! Innan det var jag ute och gick och såklart så kom regnet då, gick min vanliga homlong runda så lika glad ja det var jag, men gladast var nog vägen, för att den fick se mig igen!:) Nu är vi nere på staden, finns inte så mycket annat att göra här.. Ikväll ska vi ut och käka sen dricka lite vin hos gamla chefen! Mer bilder kommer, när jag kommer hem då jag fått bilderna från Linus kamera:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0