Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling



Påvägen hem från jobbet hittade vi en ren i forsen, helt svullen och död! Lilla stackarn han måste ramlat i forsen långt upp i berget och dragits med och fastnat här.. rip renen:(

Annars idag har jag jobbat gått bra, rätt lugnt faktiskt men mycket mycket regn.. tar det aldrig slut? nu tänkte jag snart ta och lägga mig och försöka somna skapligt idag.. efter 2 nätter orolig sömn kan jag behöva en bra nattssömn. Imorgon börjar jag 5 och innan det har vi nån vinkurs.. sen är det fredag och vad är det då?? FREDAGS-FUCKING-DISCO!!!:D

and dont you let me go, let me go tonight

Igår började jag inte först 5 så då tänkte jag att jag kunde ställa kl i tid och göra någonting utav dagen.. men vad möts jag av? Ett tjockt lager dimma och regn! Tog mig upp iallafall och började tvätta. Sen tog jag mig i kragen och gick ut och sprang i spöregnet och lagade sen matlåda.. så lite fick jag ut utav dagen iallafall.. Jobbade till 12.. Och nu i 2 nätter irad har jag sovit jätte oroligt. Vaknat upp av minsta lilla ljud eller rörelse. och kan inte somna om.. Vaknar upp av drömmar att folk står och kollar på mig osv.. Hoppas de blir bättre snart! Idag börjar jag jobba halv 2- tidigast halv 9.. Och dte gör ändå inget för det är regn idag med! hade så bra, ni som är i varma och soliga sverige!



fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå



Vädret just nu i Geiranger.. Har spöregnat från och till hela dagen.. Men det har inte gjort mig någonting med tanke på att jag jobbat. Och dåligt väder innebär tidig kvällsrush också så ja fick sluta i tid. Hoppas på bättre väder imorgon då jag inte börjar först 5. Nu tänkte jag lägga mig och kolla lite OC, har massa avsnitt att ta igen på syrran så vi kan börj akolla tillsammans igen.. Vi snakkes och så vill jag önska alla som är på peace and love ( där jag skulle vilja vara ) får en trevlig vecka.. hoppas det regnar varje dag!!! MOHAHAHHAHA (A)

nothing on you, baby

Dålig uppdatering ihelgen, jag vet! har haft massa annat för mig. Fredagen jobbade jag ju som sagt, det gick bra och det var hyfsat med folk och bra drag! Lördagen så började jag jobba halv 2 och jobbade till 10 då de va hem och fixa sig snabbt för en utgång. As bra kväll på union, hade jävligt kul. Sen igår var det dags för jobb igen.. halv 2-9, vädret igår var awsome och det kändes inte kul alls att behöva jobba i det vädret! men en liten glimt av solen fick jag innan jobbet och lite efter jobbet! Jag och emma gick och satte oss på båtbryggan efter att jag slutat.. Sen var det bara hem och softa.. Nu ska jag snart börja jobba igen. Hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin midsommarhelg!!

Sen vill jag önska min mamma och pappa en bra resa.. dom åpker idag och ska bila lite i europa!! Hoppas ni får underbart så hörs vi av.. PUSSSSS






a midsummer nights dream



GLAD MIDSOMMAR MINA SÖTNOSAR

Hoppas alla ni får en fin midsommar, och att ni har bättre väder än här för här regnar det.. Fia och Johan håller på med maten och vi ska snart äta, sen är festen i fullgång för alla här, medans jag ska gå ner och jobba hela natten! Tror det är första midsommar på många år som jag inte festar faktikst! Men ju mer fest blir det imorgon istället.. Idag har jag var här i 2 veckor och its feeling good!!

PUSSS PÅ ER ♥

jag vet allt om dig för du har varit min



Sitter här och myser med mig själv, med min farris mango, och mango te! Dippen var inge god så de blev det här istället. idag är en sån dag som jag faktikst längtar hem, ni vet en sån dag som man saknar allting, men saknar saker man inte vill sakna och längtar efter saker man inte kan få. Och sen börjar jag få panik för jag vet inte vad jag vill göra till hösten, för det måste jag ha klart när jag åker härifrån.. för jag kommer inte klara att komma hem en gång till utan nånting. Så the big question.. VAD SKA JAG GÖRA??

its been a long time since i had some fun

Tjohejsan svejsan!! Ledig idag igen.. sämst väder alltså.. Regn regn och regn!! och massa mooooln.. inte så kul väder för en ledig dag liksom, men vad gör man.. har legat och kollar på oc ganska mycker.. vart nere på jobbet och fikat och lagat mat typ! Var lite seg imorse eftersom jag numera verkar älska efterfester och kommer hem 6 på morgnarna! min syster unlikar nog det lite eftersom jag väcker henne när jag kommer hem.. mohahaha ibland är jag en evil syster! så rätt seg dag alltså.. ihelgen blir jag utkastad från mitt rum också, syrran ska ha hit pojken sin.. Idag är det norsk midsommar och folk ska festa.. inte jag för jag är svensk! Däremot jobbar jag imorgonm då de är svensk midsommar så de får bli fest på lördag istället! Nu ska jag fortsätta titta på OC och äta mina morötter med dipp!! Puss och hejjj


take your sexy time

Idag har det vart super fint väder.. och guess what? jag har vart ledig!! så jävla awsome, började dagen med att lägga mig och solen.. men sen kom det massa molnjävlar så vi gick på en tur till westerås.. very svettigt men bra träning i say! Efter det var det fortfarande moln så ja l amig och kolla lite oc.. nu på kvällen är de så jäövla fint väder så snart ska vi korka upp och sitta och dricka vin för det ör vinkväll på villa ikväll.. En flarra för 180 spänn.. billigare än i sverige fan! ledig imorgon också men tror dock inte de kommer vara så fint väder så vi får se vad jag hittar på då iställlet.. ha en fin kväll.. lill-lördag.. nu kör vi!




blåslagen



såhär ser man ut när man försökt att stå på händer när man vart lite för mycket berusad! då kan jag tillägga att jag väldigt sällan får blåmärken, vet inte varför men jag har väll inte ytliga blodkärl eller nått.. ne men jag får bara blåmärken om de vart en riktig smäll!! haha personligen så gillar jag det, älskar känslan av att trycka på blåmärken.. gör så skönt ont på nått konstigt sätt!! ( dont ask me )

I taxin i trappen i hissen i hallen Jag faller



Såhär går det när man får för sig att stå påhänder dyngrak på en efterfest!! Jag tror jag kommer kunna skratta åt det här hela livet för de är så jävla kul!! jag har gråtit av skratt idag åt det här filmklippet.. JAG GJORDE EN VOLT!! haha kvällen igår var iallafall as kul, dagen idag har vart mindre kul! haha jag var helt död sen har jag jobbat 17-22.30 och vi hade gansk amycket att göra.. jag ville bara sova, typ!

Imorgon kommer de va alot to do i think!! 5 båtar kommer en av dom queen mary som har vart en av världens lyxigaste kryssningar! funderar på fall ja ska sno en liten jolle och försöka ta mig in på båten! hehe

It Don't Matter If You're Black Or White


Jag och Emma, en tjej som kom för några dagar sen

Nu äre branshkväll på schemat som gäller!! Jobbat idag till 5, näör jag gick till jobbet var det typ världens finaste väder, när jag slutade det sämsta. Ne men helt ärligt så spöregnade det, så de va inte sådär vidrae kul.. Idag kom yttligare en ny tjej,, och hör på dethär.. Hon är FRISÖR!! prisa gudarna!!! ha de bra allihoppa så hörs vi imorgon! PUSSS


off to work

Nu ska vi kila ner till cafet för att ta en kaffe innan dagens jobb! nattens pass gick faktiskt bra, ich det var riktigt kul också! för en gång skull så är man bakom baren och är nykter än på andra sidan och är drägget herself!! nästa vecka ska ja lära upp syrran där, så det blir jobb på midsommar. Linus ska även stå som vakt så vi är the whole family då! Wihooo we run this motha word!


marabou caribbean



Alltså varför kunde ingen informera mig om denna smak-orgasm tidigare? Mamma hade köpt den till hitresan och jag var väldigt skeptisk till den, tills jag stoppade den i munnen!! Den var helt jävla under-fucking-bar!! I love it.. Kul att jag kommer vara i Norge hela sommaren där den INTE finns.. och så är det limited edition så den lär ju inte finnas när jag kommer hem.. Om ni gillade glassen banana joe som fanns för 150 år sen.. köp den här!!!

Kanske var det ett moln men i dina ögon blev himlen grå

hoho, idag har vädret inte alls vart lika bra som igår.. men o andra sidan inte dåligt häller.. bara lite grått och mulet! Men jag och Fia började dagen med en promenad upp till utsikten. Det är en utkiksplats lite längre upp! Det är en bit så jag kommer nog känna det i rumpan imorgon!! trainingswoork! Sen annars idag har jag bara tagit det lugnt, börjar ju 10 ikväll och slutar vid halv 4-4! tänkte bara visa er lite bilder från vår lilla prommis så ni får se hur vackert det är.. Nu känns det som att jag bara lägger ut massa bilder hit och dit.. och på samma saker, så förlåt om det blir lite tjatigt! hehe here we go iallafalll..












på promenad genom stan










Jag är inte sjuk, jag är partsvensk!

Igår körde jag på min första all in kväll här i geiranger.. har vart fri idag så jag tänkta att takterna från förra året skulle komma tillbaka! Fast ifs så gick vi till ett ställe här som heter villa där dom hade vinkväll, skitbilligt vin förövrigt! men det blev ju inte party party på samma sätt.. Men efterfest blev det allt! Tror jag trillade in vid 6 imorse här hemma för att lägga mig och sova. Men dagen idag har vart så jävla fin! Alltså världen väder och jag har bara legat och njutit hela dagen.. Så jävla skönt att jag var fri en sån här dag! Imorgon är jag ledig hela dagen för att köra min premiär på fredagsdiscot på natten! kul att lära sig något nytt! Och jag hoppas att vädret är lika fint imorgon för då ska ja sooooola hela dagen!!


tagen inatt vid 6tiden då jag var påväg hem. Vädret var fint redan då!

vi är ung, ung, unga shalala



Påväg hem från jobbet fick jag för mig att gunga lite på denna fräna gunga! vi alla måste ju få bli barn på nytt. Men jag måste fan säga att den var riktig läskig! kändes som man skulle gunga in i träder hela tiden! Eller om gunkan skulle gå av skulle jag ju flyga åt hellvete, det är skillnaden på att vara ung och gammal.. Barn är orädda för allt, jag är rädd för allt!!

welcome to my home











Såhär ser det ut i vårat rum. Vi har kommit in i det rätt bra faktiskt, vi kände båda två att vi ville ha rätt hemtrevligt och inte bara typ helt sterilt! Vi ska bara fixa lite bilder att hänga upp vå väggarna och så!

Imorse så har jag vart att fixat skattekort! skönt att jag var här när de va på union, förra året fick jag åka ända till stranda för att fixa mitt skattekort. Nu sitter jag och väntar på att börja, inte så stabilt väder idag så man vågar inte ge sig på en promenad, jag vet ju hur det kan sluta! Jag jobbar 2 - stängning idag. Skönt att få jobba igeeeeeen!:D

Solig dag

Idag har det varit super fint väder här! Det kom strax innan lunch och höll i sig resten av dagen.. dessvärre så jobbade jag från kl 5 men det var kul att jobba idag.. lagom med folk som jag kände att jag hade koll på allt!! haha nästan iallafall! vi började dagen med en liten promenad iallafall.. Nu ska jag lägga mig och kolla på film med syrran.. godnatttt på er därhemmma!=)






Bilder från våran prommis!!

feels like home

Alltså omg!! OH MY FUCKING GOD vad vi har haft att göra idag.. Jag skojjar inte när jag säger att vi hade en helt full restirang från princip 13 - 21.30!! Folk var galna.. och hungriga förmodligen.. Det tog aldrig slut! Folk hann kapt resa sig från borden först nya kom och satte sig där! Jag fick sätta mig för första gången efter 22 och då åt jag också! innan det hade jag bara sprungit.. upp och ned.. ut och in ned och upp in och ut!! Slutade vid halv 1 iallafall sen nu är jag hemma och ska sova! Igår var det också mycket att göra, men inte lika mycket! men jag kastades in i en rush och vips på en timme satt allt igen som jag var rädd att jag hade glömt bort. Så nu känns det som jag har vart här mycket längre än bara 2 dagar!! Så än så länge känns de här bra! Nu kommer det bli mycket lugnare på jobbet hela juni, sen i juli drar de förmodligen igång igen.

Jag har hunnit varit ute dom här 2 dagarna också.. haha såklart! Men jag har vart lugn båda dagarna.. Ingen riktig sanna fylla där inte, men ändå kul att få ut och träffa folk.. Men längtar ändå till min första riktiga fest här! då jag inte slutar jobb kl 00 utan en sån jag hunnit för-för festa förfesta och festa! haha i helgen kanske? Nu ska jag sova, men har fet sovmorgon imorogn vilket är super skönt, för jag måste verkligen duscha! syrran börjar också sent så vi får se vad vi hittar på! Godnattt från en mörbultat sanna!!


Min resturang..



First day at work

Haha såklart så skojjade jag igår när jag visade bilderna.. det är ingen snö och sånt här, men det var dock inte så bra väder vi bemöttes av första dagen.. massa regn!! Igår kväll jag jag ner till fredags discot, och fyfan vad mycket folk det var!! helt galet! Det var som en liten deja vu från mitt första disco förra sommaren, då alla var drit fulla och det var inte jag! men det var jätte kul att träffa så många igen som jag inte träffat sen jag åkte hem! dessvärre blev det världens slagsmål.. jaja sånt händer här med.. bara inte lika ofta! Nu ska jag gå ner för min första dag på jobbet.. nervös?? JA! men förhoppningsvis kommer allt när man väl kliver in där för att börja..


molnigt men vackert!


kaffe på cafe ole

Framme i geiranger

Efter 10,5 timmar världens regnoväder, dimma, imma, vägarbeten kom vi fram till Geiranger vid strax efter 7 imorse. Resan gick fin fint, men efter att inte ha sovit en blund inatt så somnade jag fint efter hotellfrukosten på union.. Vi sov till ca 12 sen fixade vi oss och gick ner mot stadens gator! vi var alla lediga idag vilket var skönt så att vi kunde gör aoss hemmastadda i rummet osv.. Imorgon väntas jobb för alla 3, ska bli spännande att se hur mycket man kommer ihåg och inte! Ikväll ska vi ta en sväng till fredagsdiscot är dte tänkt iallafall, sen hur länge (och mycket) vi orkar visar sig! känns skönt att vara här iallafall och träffa alla gamla ansikten igen...:)


Resan påbörjad!! linus tog chillplatsen.. ( som jag inte fick njuta av en sekund av resan )




Framme! vädret är underbart!


NORGE HERE I COME



Nu snart rullar bilen iväg mot norge!! Vi beräknas vara framme vid 6-7 nångång på morgonen, kommer bli en lång natt!! Hejdå alla mina kära vänner.. jag ska blogga så mycket jag kan därifrån så ni får följa vad som händer.. Kommer sakna er alla jätte mycket HOPPAS NI FÅR EN TOPPEM SOMMAR!!

är det nu nu som det tar slut

Ok.. först och främst kan jag tillägga att när jag cyklade till stan idag för att möta upp Angelica så fick himlen för sig att den skulle retas lite med mig.. Och jag skämtar inte hela jävla himlen öppnade sig.. där var jag mitt ute bland ingenting, ingentign att ta skydd under eller ingenting i världens regnväder.. lyckas cykla in under ett träd och fick lite skydd iallafall.. Arg såinotahellvete ringer jag mamma och avreagerar mig.. Men tillslut tog jag tag i det och cyklade ner till stan ändå i min nya hej-jag-fick-för-mig-att-va-ute-i-spöregnet-när-det-inte-fans-nå-tak-i-närheten-och-har-nyss-ringt-och-dampat-på-min-mamma-look! för det var ju faktikst inte mitt största problem.. Det är att jag om bara några timmer åker till norge, och stannar där i 3 månader.. Men iallafall på stan köpte jag det sista jag behövde(+lite till) och såklart sa hejdå till min lilla ankis som SKA komma och hälsa på mig!! När jag cyklade hem tyckte nog gudarna att dom straffat mig (och min mamma) tillräckligt s jag hade uppehåll hela vägen hem iallafall!! varmt som satan är det iallafall men det är ju bara att njuta för denna värma kommer jag nog aldrig uppleva i Norge.. Nu ska jag fixa det sista med min packning, är typ klar sen förbreda mig för den 10 timmars lnga bilresan till Geiranger!


Köpte ett par reebok easytone som arbetsskor till sommaren


I dont need love

Dagen idag har vart så jävla fullspäckad och stressig!! Började piss kan jag tillägga, men värdens sämsta dröm!! men sen har jag gjort nått hela tiden och om jag inte gjort nått så har jag cyklat fort som fan från eller till stan! Fram och tillbaka känns de som, har ändå fått mycket gjort idag och det känns bra.. har bra tid imorogn också att få saker gjort.. eller rättare sagt bli klar!! Ikväll har jag setat på Royal ouk med vänner och sagt hejdå typ! trevligt men lugnt från min sida.. Imorogn kväll åker vi och då måste allt vaera klart och ingenting glömt.. så nu säger jag godnatt så hörs vi tomorrow..


Värdens sötaste unge på världens vackraste plats... GEIRANGER!!

smhi varnar för kraftigt åskväder


aftonbladet.se
GAAHHH!! Jag vill inte se sånna här saker! Får alltid hjärtat i halsgropen när jag läser sånt här! Finns det nått jag verkligen hatar mer än åska så skulle de typ vara.. att bli uppäten av 100 aphungriga pirajjer!! Och jag vill verkligen inte det.. hoppas hoppas hoppas att det inte kommer hit!!! För då kommer jag ligga inlindad i mitt täcke intryckt i min garderob i mitt rum med stängda dörrar och fönster.. Och en ficklampa såklart för jag gillar inte mörker..

första doppet

Heej,  vilken fin dag det har varit!! galet varmt.. jag och A åkte till sundbyholm för sol och bad! Vi köpte med oss lite jordgubbar som vi gottade oss med, När vi vart där typ inget alls fr jag värsta utslagen på halsen.. ingen aning om fall de va soleksem, från gräset eller från jordgubbarna?? skitsamma dom försvann iallafall! när vi var döö heta så skulle vi gå och svalka oss lite i vattnet.. Och tro mig det var.. SVINKALLLT... inge skönt alls, jo när jag fick gå upp därifrån! Men nu är det gjort iallafall.. första kanske ända doppet i sommar!! Sen åkte jag hem, och la mig ute på gården och fortsatte sola, för sen skulle jag Linus och Fia åka iväg och handl amassa saker till norge.. Mat och alkohol. Så efter 1860 kr från maxi och 3350 från systemet är vi klara för ått åka.. nästan!! jag har fortfarande massa saker att köpa, men det tänkte jag fixa på stan imorgon.. Har packat enhel del idag iallafall och det är skönt!! känner jag mig själv rätt kommer jag packa in i sista sekund.. och glömma nå viktiga saker (som när jag åkt ehem fårn sälen utan min dator) men men.. jag har ju ungdefär 44 timmar på mig att fixa allt detta.. det är luugnt;)






Its something unpredictable, but in the end its right. I hope you had the time of your life










2 år sen jag tog studenten.. 2 fucking år!? vart har tiden tagit vägen? För två år sen nu iallafall s var festandet i full gång.. Vi hade inge vidare väder, men änd¨hade vi ställt upp ett stort partytält hios farmor och farfar och massa av mina nära och kära var där! Dagen var s himla bra. Champangefrukosten, fotograferingen, signeringen, lunchen, AULAN!! föndertvinkadet, utspringet, FLAKET, middagen/festen, och till sist festen.. jag var helt slut efter och sussade sött efter min student!!

Idag har jag iallafall vart en svägn til v-ås. med mathre och pathre, vi var till stadium outlet (som inte hade s vidrae mycket) media markt och ikea typ.. Sen har jag solat på pine på strömsholmen.. Sorgligt nu när man säger hejdå till folk så är der hejdå på ett tag! Jag avskyr hejdån!!

so close but so far away

Herre gud alltså!! ni fattar inte hur slut jag är i hela kroppen idag, den vill inte alls sammarbeta med mig här! Jag kom hem vid halv 7 imorse, och sov till typ 4? och jag är en sån som verkligen inte kan ligga i sängen en hel dag, jag får panik och måste alltid göra nått.. men idag har jag liksom kännt att jag vill inte/ orkar inte göra nått.. Alltså det är redan söndag, det är bara 4 dagar till jag åker till norge, det här var min sista helg i eskilstuna på ett bra tag. Det är nu man verkligen inser att jag åker snart. Och därför borde man inte sitta hemma en sån här dag utan göra allt man vill göra, och träffa så många innan man åker, men jag har bara inte orkat.. jag har vart helt tom idag! rese-ångesten är här och jag är så kluven för min sommar.. Jag vet att jag kommer få det bra, men det är jobbigt att åka.. blää för den här dagen, jag borde i princip gå pch sova nu och hoppas på att jag känner mig mer villig att möta världen imorgon.. Måste dessutom börja packa, jag har masssor att handla innan jag åker! åhhhh jag vill inte...

Give me everything tonight

Alltså vädret!!? Jag dör, hur bra är inte det liksom? Inte att jag dör utan vädret!! jag bara måste ut och lägga mig i solen och ta tillvara på den för det ä rinte alls säkert att jag kommer få så mycket till sol i Norge i sommar! Kvällen igår var som sagt himla trevlig, och jag känner mig faktikst pigg och utvilad idag! Ikväll ska vi käka hos farmor och farfar sen blire party tonight igen!! Kan bli min sista festkväll i eskilstuna denna sommar?? Kom bara att tänka på en sak idag.. GUUD vad stor Neo har blivit!! han kan liksom gå ut själv, och gå på toa själv! Han når till och med upp till vanliga handfatet så kan kan tvätta händerna! Åh min lilla snuttegull vad jag kommer sakna honom i sommar!! Känns så tråkigt att missa så mycket av hans uppväxt faktikst! Tänk han då.. aa min faster Sanna var aldrig hemma.. Fast han kallar mig inte ens faster sanna utan bara sanna.. men fia kallar han faster fia.. åhh nu känner jag mig som en dåålig faster:(


jag och mitt snygga festivalband som jag måste gå omkring med..


in your head

Sorry för dålig update idag.. började dagen med en liten prommis, halsen är fortfarande inte bra så kunde inte träna.. Sen träffade jag Linnea för fika på stan, vi tog cafe sylvia och det var himla trevligt men framför allt varmt.. Världens väder idag alltså!! Sen träffade jag Anken och vi åkte ut till sundbyholm och solade.. Tänkte ge mig på årets första dopp, men vi kom dit så sent så de va inte riktigt värt det.. Sen hem käka jävligt god drillad mat, sen åkte jag iväg med syrran till henne klass-mates.. As kul vi drog ner på stan, kollade på duo jag,, som förövrit spelade lite i sälen som jag såg.. jävligt bra cover band!! sen dansa vi loss lite innan jag cyklade hem i mörkret, och omfg vad jag fryser nu alltså!! tog inte med nån jackjävel ut för jag orkade inte släpa så mycket när jag cyklade iväg i sommar solen.. Men hur som hällst har jag haft väldigt trevligt idag, men killar är fortfarande skit.. ursäkta! men så är läget!! puss och hej leverpastejj.. dreeeam onn vi ses imorrrn!!;)



När du strippar och klär av dig är det samma grej

åhh vad fina alla var på balen!! jag bara längtar tillbaka till min egen bal för 2 år sen.. 2 ÅR SEN!! snacka om att tiden går så jäkla fort!! Och man blir på ett sätt så sur på dom som står där, för man saknar den tiden! För 2 år sen var det jag som stod där, uppfixad till max, i tankarna fanns bara en av de viktigaste dagarna i ens liv, studenten! Och man var klar med allt i skolan och under den sista tiden var det bara chill som gällde.. Det gjorde ont att se när 91erna gjorde allt det där förra året, och på ett sätt gjorde de ont i mig nu också, oh lord börjar verkligen känna mig gammal! Nästa år ska ja fan sätta på mig en balklänning fixa till mig och va med i minglet utanför.. haha alltid nått!! Efter balen åkte jag och A till burger king och åt.. bakismat or what? Sen drog vi hem till henne och kollade på film. Haha jag somnade i början av filmen, men vaknade till liv igen och kunde kolla på resten.. nu ligger jag i sängen och tänkte ge mig på att sova.. så godnatt mina vänner!! Det väntas storfest i eskilstuna ihelgen!! SES DÄR ALLA


Bildler från min bal

räk-sanna

Hoho kvällen igår var skitkul! Anna kom hit och jag bjöd på mat! sen satt vi på ballen och drack och snackade ett jävla bra tag! Meningen var att vi skulle dra till stan skapligt, typ 9 tiden men när man sitter och snackar om allt möjligt är det lätt att tappa tidsuppfattningen! Vi lyckades cykla ner iallafall, och vi drog först till håpes där det var sjuuukt mycket folk, det var mycket folk överallt förövrigt! as kul!! Sen drog vi till brasseriet och skakade rumpa! Helt klart en bra kväll! Vaknade upp imorse med världens halsont och mitt hhuvud kändes som det satt 10 gubbar i som bara ville ut, men tog en ipren och somnade om igen, sen var jag som en ny människa!

Haha jag måste bara berätta hur jag och Anna fick lite kontakt i sälen, visst vi hejjad epå varandra lite först för vi kännde ju igen varadra från tuna.. Men när ja va ute på ballkongen en dag började jag prata med hennes jobbarkompis tydligen, visste inte det då! Men jag vet inte riktigt vad vi pratade om men jag sa att jag jobbade på lisa elmqvist och att han bara måste komma och äta våran underbara räkfrossa och blablabla, promotade räkfrossan som fan och han nappa, han lägger in mitt nr i sin mobil varpå jag säger du kan kalla mig räk-sanna! HAHAH WTF LIKSOM? den natten fick jag ett sms, "tjena räk-sanna, onsdag vare va?;) " det visade sig ialalfall att dom jobbade tillsammans och dom kom med jobbet och åt räkfrossa!! Så jag är fortfarande räksanna där!!


Who's gonna bring you back to life?

Tjoo idag när jag vaknade hade jag ruskigt ont i halsen.. och har det fortfarande men det skiter jag i ska ut och festa ändå.. lite halsont har väll ingen dött av? Idag har jag vart på stan med hanna, vi åt spicy och gick och kollade lite.. Och snart kommer Anna hit så ska vi käka och så.. Anna är en som komme rhärifrån eskilstuna som jag träffade i sälen, så vi ska prata lite sälenminnen hade vi tänkt sen dra ut.. röd dag imorgon så kan nog ändå va lite folk ute idag! Om ni ska ut ikvälll så give me a call, så kan vi catcha up!! Ha en trevlig kväll!! PUSSSS


RSS 2.0