Godnatt

Dagen har varit bra, gick ju ner till centrum och där blev jag plötsligt bjuden på kalas, *host bjöd in mig själv host* Med goda tårtor och mycket trevligt sällskap, det kommer man sakna lite här, sammanhållningen dom verkar ha. det var nämligen så att det var en man som äger en chokladaffär här som fyllde år.. och då var vi där min chef och en som äger en annan resturang här plus massa invånare häruifrån, supermysigt!! sen har jag bara lagat mat och kollat på film i min ensamhet..


God tårta or what??

vaskning

Idag är jag fri, vilket för min del betyder städa och tvätta! Har redan fixat med alla mina kläder vikt ihop allt fint i garderoben så det bara är lätt att lägga ner det i resväskan. Tvättar för fullt. men jag tror jag väntar med att damma och damsuga till senare i veckan. Har gått igenom min mat som jag har kvar.. det var enhel del alltså!! GAAALET MYCKET! Vet inte hur mycket mer jag ska städa, det hinner ju liksom bli skitit igen till helgen.. eller? Senare ska jag iallafall ner till centrum och ska uträtta lite ärenden där!


Det här ska ätas upp på 5 dagar, har även mer mat i kyl och frys!

så deiligt...

Kvällen igår var väldigt lyckad, dte började med 3 rätters på union, väldigt gott! Till förrätt åt jag någon marinerad kylling med sparris, huvudrätt oxfilé och som efterrätt mörk chokladkaka med hallon typ. Efter det gick vi till hotellets pool och hade väldigt trevligt. Satt och drack champange i utomhus poolen och bara njöt! Efter det så gick vi till dansgolvet och dansade loss resten av kvällen, var väll hemm vid 2 någon gång.. Väldigt rolig kväll måste jag säga, kommer verkligen sakna folket här, nu känns det som vi är en stor familj, som jag snart måste säga hade till! Men då kommer jag ju såklart hem till min bästaste familj därhemma som jag saknar och älskar mer än allt annat♥

Det jag ville säga var iallafall att jag tycker om dom här personerna som fan, även dom som åkt hem! och det är dom som gjort min sommar till en av dom bästa i mitt liv.

Union

Precis påväg till union för middag med oss som är kvar och chefen. Vi sa äta a la carte sen ska vi bada i poolen efter det! ska bli koseligt! Imorgon är jag fri så det gör inget fall jag får lite extra utav det goda(A) haha


början på sista veckan

Nu har jag börjar på min sista vecka här, jag har 6 arbetsdagar kvar, är fri imorgon. Gud det går inte att tänka sig att åka hem snart, om en vecka är jag redan hemma liksom! Shiit. Jag och min förra rumskompis johanna var ute och åt igår och snackade om mycket, tex hur det kommer känns när man åkt hem härifrån, allting kommer kanske kännas som det inte har hänt, men på ett sätt attt det har det, för längesen. Det här har liksom blivit mitt nya liv nu och snart ska jag hem till det gamla, omställningen från en lugn liten by omringad med berg till a nu är inte eskilstuna någon gigantisk storstad but anyway! Jag längtar hem, men jag kommer också sakna geiranger..

Ikväll är det iallafall middag på Union som gäller, en liten avskedsmiddag skulle jag kunna tro. kommer nog bli nice, först ska jag jobba. solen skiner köp gardiner!


ooups


Blev en öl i kvällsolen ändå.. så himla gott! Blev en tacopizza på laizas också..

fyllesjuk

Idag har jag nog haft en av mina värsta bakfyller, mitt huvud höll på att sprängas, jag var kall som en isbit och mådde allmänt piss! Förmodligen för att jag inte ätit något så efter lite yougurt så var jag mig själv igen, nästintill iallafall! Nu så ska jag ute ikväll igen, NOT! nej ikväll ska jag nog ha en riktigt filmkvälll, funderar på att gå ner på joker och köpa lite gotterier... Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker hem, om exakt en vecka så tror jag att vi sitter i bilen och har precis börjat åkt. rätt awsome faktiskt..


i'm taking it back

"sedan gick jag till träningscentret och tränade i ca 45 min, rätt skönt!" Jag tar tillbaka det, det är inte skönt.. Hela min kropp skriker!! BIG MISSTAKE. men som plåster på såren råkade jag klicka mig in på stylebytyra.se och bara råkade klicka hem 2 svinsnygga ringar som kommer ligga och vänta på mig när jag kommer hem!! Ohhh yes


Min första shopping denna sommaren

spa

Någon som vill veta hur min dag har varit?? Jag tror fan inte det för den har vart rätt så great, men jag berättar ändå!! Den började med att jag vaknade av mig själv, det vill säga utan väckarklocka. sedan gick jag till träningscentret och tränade i ca 45 min, rätt skönt! Sen gick jag till spat och gottade mig hela dagen.. Det har vart så jävla awsome liksom! började med att äta en god frukost med utsikt över geiranger, sen badade jag bastu, japanskbubbelbad som var 42 grader, fotbad utomhu bad you name it!! Tog såklart massa bilder också, trots att jag var SJÄLV!! men har som sagt ingen kamerasladd så dom kommer upp när jag hittat nått sätt att föra över bilder på! Men sen på kvällen så gick jag och tobbe och åt på laizas här, en gudomlig tacopizza!! mumms...

Nu sitter jag här mätt som fan och vet inte vad jag ska göra, verkar inte bli nått annat kul ikväll så jag får väll sätta på en film eller något! Min lediga dag har iallafal varit så jävla bra och väldigt välbehövd!!


jag och tobbe nån fest här i norge

köttbulllar

Nu sitter jag i köket och steker köttbullar, kl halv 1 på nattten.. japp vissa är normala.. Hemmagjorda tillochmed! MMM. Jag hade faktiskt tänkt att göra dem tidigare men nu var det så att jag fastnade i videosamtal med min syster!! Åh vad bäst hon är min syster.. Dagen har varit spännande började med att jag fick agera fotomodell åt ett gäng asiater.. Imorgon är jag ledig och hur nice är inte det????




GRATTIS



ÄLSKADE OCH BÄSTASTE MAMMA!!
FÖRLÅT OM JAG MISSAR DIN FÖDELSEDAG,
SES OM 11 DAGAR

yeyeye

har egentligen inte så mycket att skriva, jobbar mycket nu och hinner inte med så mycket annat... på fredag är jag ledig, funderar på att unna mig spa då.. så spaa kompis i geiranger sökes!!! nu måste ja kila iväg på jobbbb PUSSSS

people always leave

Har precis sagt hejdå till en till tjej som åkte hem idag, vilket betyder att vu bara är 6 kvar! 5 som bor i dom här 2 husen. Vi bor 2 kvar i det här huset. FATTA hur mycket jag kommer få städa innan jag åker!! Ne men det är alltid lika jobbigt att säga hejdå till folk man kommit nära den här sommaren. Vissa vet man att man kommer träffa igen men endel kanske jag inte träffar nån mer gång. nästa gång nån åker så är det iallafallvåran tur, hoppas det känns lite bättre att säga hejdå då, då har jag mitt hem att komma hem till, åhh längtar!! Nu måste jag ta och pallra mig ypp ur sängen, lång dag väntar mig. Jag både öppnar och stänger, vilket betyder aatt jag jobbar från 10.30 till minst 22! awsome....


Idag var det AT's tur att åka hem, och tromig henne har jag haft mycket kult med

2 veckor

Idag är det exakt 2 veckor tilsl jag jobbar min sista dag här, och åker hem! 2 veckor det är ju som en fis i rymden liksom, har fått schemat för nästa vecka och jag är ledig en dag! LEDIG!! så jävla skönt kan inte minnas sist kag var frii. Nu ligger jag i sängen och det är as skönt faktiskt, börjar 5 och det är dåligt väder, så då är sängen min bästa vän. Igår var det fest och det var jävligt kul som fan! kommer faktiskt sakna festerna här, så vem vet nån kväll kanske jag hamnar i oslo som min dröm sa;)


hemrese noja?

Nu är jag och mina störda drömmar här igen.. inatt drömde jag att jag åkt hem över en helg, skulle ut och festa men fick panik över att jag inte var här och festade med folket här! Men helt plötsligt var jag i oslo där folket härifrån var och så festade vi på, Men sen fattade jag inte resten av drömmen kom nån jävla häxa och alla sprang oh gömde sig sen blev vi tillfångatagna eller nått.. Men det var inte själva grejen, grejen var den att jag var i eskilstuna med mina kompisar men fick sån¨ångest över att jag inte var här!! så kommer det definitift inte att vara när jag väl är hemma kan jag säga!


romeo återvänder ensam

Igår hade jag en rätt så jobbig kväll, vet inte varför men längtade lite extra hem och allting känndes allmänt bajs. Men sen kom Sandra över med lite vin och jag fick en välbehövd pratstund om allting mellan himmel och jord! Som sagt så går humöret och känslorna upp och ner, jag har mått ovanligt bra den senaste tiden, men igår kom en riktig svacka, då ville jag bara hem och få krama om min familj, mina nära och kära, och ja saknaden gick till dem jag träffat här också men åkt hem. Idag mår jag bättre iallafall, förutom att jag låg vaken typ 3 timmar imorse och kunde inte somna om, mina sömnproblem börjar komma tillbaka.. icke bra!! Idag fick jag iallafall låna At's kamerasladd så nu har endel bilder åkt in på facebook. tänkte lägga upp några här med senare när jag känner för det, nu ska ja ner to the city och dricka kaffe och fundera på livet..


saknar er

mitt rum





Det här får mig att klara av mina dagar!! vetenskapen att få träffa er snart får mig att tänka possitivt hela dagen, saknar er där hemma som fan. ni anar inte hur mycket

LOVE LOVE LOVE

ljuvlig frukost

Min dag började bra, var och åt hotellfrukost och åhh vad bra jag mår när jag får god frukost!! När jag kommer till en frukostbuffe är jag som en barn på julafton, jag vill ha allting på engång, men idag kunde jag faktiskt behärska mig lite och tog verkligen inte ALLT på en gång.. skönt att komma upp i tid också, men jag sov jävligt oroligt inatt för jag var räddd att jag skulle försova mig, vilket liv har man då, när man inte kan sova ordentligt för man är rädd att försova sig till en frukost?? HAHA det är goda frukostar som gör våran dag här i kollektivet!!

Har fortfarande inte hittat min kamerasladdd så kan tyvärr inte lägga ut några bilder!!! that sucks

pasta carbonra

har nyligen setat och avnjutit pasta carbonara i min ensamhet, fast njöt kan jag väll inte säga att jag gjorde. Min syster lagar den mycket bätttre än jag, (och åhh vad jag saknar henne) jag gjorde mat till en hel arme, och jag åt själv!! nu har jag matlåda till typ resten av sommaren iallafalll! haha

Idag efter jobbet så var jag så trött så jag la mig och kollade på film, och gud vad skönt det var, men nu är kl snart 9 och jag börjar bli uttråkad!! hade tänkt att laga lite mer mat iallafall, lika bra att passa på nu när man har tid, det kan ju faktiskt hända nånting så ja inte får mat på resten av sommaren...

solbränd

så jävla awsome dag alltså! Vaknade skapligt, gick upp till vesterås och satt där hela dagen i solen och drack kaffe, åt våfflor och läste min bok.. eller a tills jag började kl 5 då. fick så mycket energi av solen kännde jag, om det ska vara sånt här väder i 3 veckor kommer det inte vara några problem alls att vara kvar!:)

Man kan stöta på roliga saker här i norge alltså, idag när ja va på vesterås så kom det in en get i resturangen! haha inte konstigt att jag tror att jag ser apor när jag går i skogen som i själva verker är ekorrar...

Nu ska jag sova och hoppas på at fin dag imorgon! PUSS OCH GODNATT

soooovmorgon

Efter en vecka med 75 timmars jobb har jag äntligen sovmorgon! jag börjar kl 5 idag och det känns faktiskt rätt skönt... var tvungen att gå ut och fira igår att jag klarat veckan och det blev lite utan en all in där alltså! haha. jag fattar inte hur min kropp fungerar nu alltså, den måste ju gå på nån jävla överenergi. fatta liksom att jag jobbar hela tiden, äter dåligt, sover dåligt men ändå orkar med allt. jag är inte så slut i kroppen som jag borde vara, eller och andra sidan kanske min kroppp är så jävvla bra och aldrig behöver vila, vi tror på det va! om exakt 3 veckor är jag hemma, fatta 3 veckor sen är jag tillbaka i den vanliga vardagen igen, och lite jobbigt är det att inte veta vad jag ska göra häller, en sak är iallafall säker och det är att övningsköra med morfar, usch jag vill inte ens tänka å hur dålig jag är på att köra bil just nu...


en sak är också säker, jag vill UTOMLANDS!!!

just nu

Jag sitter i köket och lagar matlåda, min frukost idag bestod av pankakor och tårta.. Har verkligen ingenf rukost hemma men hinner inte handla, imorgon börjar jag inte först 5 så då jävlar ska det storhandlas!! Ska snart ner mot jobbet sen ikvälll är det branshkvälll på olebuda! greeeeit


Johannas birthday

Min föredettarumskompis (som valde att överge mig) fyllde år idag! det firade vi med att för ett tag sen gå in med tårta och sjöng för henne när hon låg och sov! uppskattades och det var jävligt god tårta.. Dagen för övrigt har vart rätt jobbig, rätt så bakis, började halv 11 imorse och slutade halv 10 nu på kvälllen.. Jag vet inte vad jag vill min kropp, inte nog med att jag jobbar över 10 timmar om dagen, jag ska även ut och festa för att "fira" att vi klarar det så bra! Så ja blir ut imorgon og! Fira att mördarveckan är över liksom ;) nice nice nu ska ja väll lägga mig och kolla film, är jävligt pigg, fattar inte hur allla kan sova nuu! jaja godnattt på er ialalfallllll PUSSSS

JOHANNNISEN 19 år!:)


dödarjakt

Haha just nu måste jag se ut som ett jävla mongo.. Går omkring i mitt rum och letar efter en stor harkrank som nyligen var här, kan verkligen inte sova om den är här men den försvann men den är liksom nånstans för jag har stängt fönster och stängd dörr! jag har dödat några små Myggharkrankar men int eyckats hitta den stor aän, jag kommer gå omkring och leta efter den tills jag hittat den för mitt rum är inte säkert först den är död!!! ÅHH nu ser jag den nu ska jag bara våga döda den... wish me luck

UPDATE:

Yes nu fick jag han!! Men kommer fan inte kunna sova efter det här! sprang omkring i mitt rum, han attackerade mig efter att jag kastat ett antal böcker på han men han överleft, men han var skadad så jag kunde slå ihäl han tillslut.. men stackars liten.. förlåt harkranken hatar att döda dig men du får inte vara i mitt rum när jag ska sova.. hoppas du kan förlåta mig:)

nothing to do

Idag kom jag från jobbet skapligt, men fan vad uttråkad jag är, jag är så uppe i varv från allt jobb nu så jag kan inte ta dte lugnt för en sekund och njuta av det, vill ha saker att göra helatiden and it's killing me. börjar även få svårt att sova för jag är så uppe i varv hela tiden, måste lära mig att slappna av! men det är redan fredag imorogn och jag har inte hunnit handlat nått denna vecka, men imorogn är det sista fredagsdiscot så dit måste jag. även fast jag stänger och öppnar lördag! gaaaaah hatar att inte ha något attt göra!!

nytt rum

Nu är äntligen mitt rum klart.. stor säng mycket plats, och mysigare.. eller ja så mysigt det kan bli i det här tårkiga rummet ialalfall, ni kan få se bild när jag hittat min kamerasladd. Kommer nog trivas här dom sista 4 veckorna iallafall:) jag har så himla delade meningar om att åka hem! jag längtar verkligen hem till allt där hemma! Men det kommer på ett sätt kännas jobbigt att lämna den här sommaren för jag har faktiskt haft jävligt kul! haha nu är berg och dal- sanna här igen, men jag tycker det känns tråkigt att det ändå snart är över! Men jag vill hem, men vad ska jag göra där? ähh det löser sig väll nu ska jag läsa min bok! såå spännande

jordbaer med is och shjoklade

Ligger äntligen i sängen efter en helt sjuk dag! jobbade 13.5 timmar och hade inte alls tid för att fixa imitt rum!! Vilket betyder att jag fortfarande ligger i en liten 70 säng.. det suger, men imorgon ska det fan bli andra bullar.. Idag när vi kom hem fårn jobbet bjöd romain oss på jordgubbar glass och chokladsås.. och det var så himla underbart! totely worth it! Idag var det hur många tyskar inne som hälst, som inte kunde engelska.. bajs på dom! nu ska jag sova..


MUMMMMMS

ny uke..

Nu är det ny vecka.. mördarvecka för oss som är kvar här.. Kommer jobba kanske 70 timmar den här veckan.. vara ledig 0! Ne men ok som jag sagt tidigare så är jag helt själv när jag är ledig. Idag gick jag hem själv från jobbet vid halv 12 och det var kolsvart, jag kom hem till ett eget rum som faktiskt också var kolsvart, men det tände jag! Imorogn hoppas jag på att få sluta skapligt runt 8-9 så jag kan fixa ordning i mitt rum nu när jag bor själv. stor säng är såklart ett måste!

Nu ska ja läsa lite i min bok är HELT fast i twilight alltså!! bästa BÄSTA!!

Godnatttt:)

I'm not afraid

Det känns som den här månaden kommer bli jobbig, eller så kanske jag inte ens kommer märka av det för att jag kommer jobba så mycket.. men jag känner redan idag att det inte känns bra! Varje gång jag är hemma, så är alla andra på jobbet, när jag är på jobbet är dom hemma. Man kommer vara ensam varje gång man har sin fritid. Imorgon får jag eget rum också, vilket gör att jag blir ännu mer ensam! Jag är en person som inte klarar av att vara ensam! Så på ett sätt kanske det här är nyttigt för mig, jag vill alltid ha folk runtomkring mig hela tiden, men det kommer jag inte kunna ha här så jag får se det som något läririkt! För förr eller senare i livet kommer man behöva vara det.. Jag måste börja kunna leva med att vara själv.. punkt slut!!

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage



Mina jobbarkompisar 5 är hemma nu 3 åker imorgon

ingen insperation

Förlåt för dåligt uppdaterande.. Har mycket annat att tänka på här! så det är både tidsbrist och dålig motivation.. Idag åkte mina favvo tvillingar hem och det känns förgävligt! Kommer sakna dom som fan och jag ska vara här en hel månad utan dom!! Hur ska det sluta?? Imorgon ska ja föröka var abättre på att blogg kanke kommer upp bilder fårn personalfesten hade bra :)

tupplur

Personalfesten igår var jävligt rolig, vi var på cafet ända tills typ halv 3, 3 och det är jävligt bra att man har roliga arbetskompisar!! God mat, roliga uppträdanden, dipolomutdelning, mycket dans och så klart mycket alkohol bestod kvällen av!! Hittade även 2 sovplatser på vägen hem.. asfalten aka avttensängen enligt mig, och studsmattan aka vattensängen den också!! Idag börar jag inte först 5 så jag gjorde ett förösk att lägga mig ute i solen och läsa, men ni kan ju gissa hur det slutatde.. MOLN!! så jag ska väll snart ta oc fixa mig och gå ner till stan och ta nån kaffe och kanske sitta och läsa innan jobbet! Bilder från källen kommer senare orkar inte nu! Hadetbraaa


såhär kan det seut när vi går hem på kvällarna, vilopaus!

PS asfalt är faktiskt jävligt skönt!!

sötunge

Måste passa på att lägga in lite söta bilder på Neo.. han har en tendens att inte vilja bli så bra på kort..  Nej vad säger jag, klart sötisen alltid blir bra på kort, men just här var han kissnödig.. och lite extra söt! haha








personalfest

Japp, nu är det klart!! det är personalferre ikväll och det kommer bli awsome.. hoppas jag!! Den är inte först sent ikväll så har ingen aning om vad jag ska göra nu på dagen liksom! rätt jobbigt att vara ledig när ingen annan är det.. Men det är verkar vara fint väder så nått mysigt hittar jag nog på!! Mamma och pappa åler till bulgarien idag hoppas ni får dte bra<3 PUSSSS


Jag och några jobbarkompisar

mysis

Idag har jag jobbat 11-17! Jag har fortfarande inte blivit ritkigt frisk än, men efter jobbet hade jag myskväll me dmina tvillingar!! Som förövrigt lämnar mig på söndag vilket ogillas starkt! Men imorogn är jag ledig sen personalfest... tror jag. Det blir nog kul, får se vad som jag ska hitta på på dagen, det beror nog lite på vädert! Nu ska jag sova.. Nattttiiii

sjuker

Har gått och blivit sjuk, riktigt jävla förkyld är jag och det är kind of jobbigt! Men efter 9 timmar på jobbet ligger jag nu i sängen och det är så jävla skönt! Det är nu en vecka sedan min familj kom hit och hälsade på mig och jag saknar dom like helll!! Hoppas den här månaden går fort sen är jag hemmmaa!!


mammsen och pappsen när dom var här och hälsade på mig!

vad gör vi? nu kör vi!


Söndags fest på schemat! Ramlade idag påväg ner till jobbet.. så jävla nice....

frukost på sängen

nu har jag precis avnjutit en frukost på sängen, det var ifs jag själv som gick upp och fixade iordning den men det är väll skitsamma.. jag har faktikst aldrig fått riktig frukost på sängen av någon, det är något som jag kommer att tvinga min kille till när jag skaffar nån! hehe.. Jag ha iallafall börjat blivit förkyld, min näsa var helt täppt när jag vaknade imorse.. vilket är förståligt. fest onsdag, fredag lördag sen kör vi ikväll igen! Man måste passa på nu för om en vecka drar hälften av oss hem så då kommer vi varken ha tid eller ork att festa för då blir det nog väldigt mycket jobb! nu ska jag snart slänge mig i duschen och försöka piggna till innan jobbet!
Kvällen igår var iallafall rolig jag och felice dansade loss på dansgolvet bland alla buggande par...
väder update: fortfarande mulet!!

RSS 2.0