Newyears eve

Hej, nu måste ja rusa ner på stan, ska möta upp syrran och hinna träffa henne innan jag börjar jobba! Vill bara in och hälsa alla gott nytt år och hoppas alla får en trevlig kväll❤


when you feel so tired but you can't sleep

Hatar att ligga i sängen och inte kunna sova! Jag har vart såå trött hela dagen och bara längtat till min säng, så när jag väl ligger i den så kan jag inte somna. Har mycket tankar som snurrar i huvudet som ni kan förstå, och ibland skulle jag bara vilja stänga av hjärnan för nån minut eller två..
ett steg frammåt två steg bakåt

Count on me through life's changes

Idag så har jag haft en riktig Pappa dag! Det vill säga, umgåtts massa med min pappa. Bla har vi strosat runt i vilsta och käkat lunch tillsammans..Sånt gör man inte speciellt ofta, så därför blir tillfällen som sånna här så speciella. Och man behöver verkligen sånna här stunder ibland då man umgås med sånna som ligger en närmast om hjärtat och som man vet finns där för en i alla lägen. Så detta inlägg blir tillängnat både min mamma och pappa ( och mina andra nära och kära ) för allt ni gjort för mig och allt ni gör för mig! Utan er vet jag inte vad jag hade gjort och i detta nu är jag så oerhört tacksam för att jag har er ♥
En bild från i somras då jag käkade lunch med mammsen och pappsen på stan, ni är bäst ♥

So don't you ask me where I'm gonna be tonight Don't ask me if I'm gonna be alright

Endel dagar känner man dirket när man vaknar att det inte kommer vara bland ens bättre dagar i sitt liv, inte ens så att den klassas som bra. Och sånna dagar vill man hellst bara stanna hemma och inte göra nånting. Idag har vart en sån dag, och jag har nu kommit hem från att ha jobbat hela dagen så nu tänker jag spendera resten av kvällen åt det jag borde ha gjort hela dagen.. Ingenting!!
 
lägger in en bild från julafton då jag var betydligt mycket gladare
och hoppas på att må så när jag vaknar imorgon igen!
 

Simply having a wonderful Christmas time

Jag vill bara tacka alla mina nära och kära för en fantastisk julafton! Började dagen hos mamma och pappa, fick julklapp redan på morgonen ( alltid lika kul att få, spelar ingen roll hur gammal man blir ) Frukost här sen begav vi oss till morfar och hälsade på han på hans boende. Efter det var det hem snabbt och fixa sig sen tillbaka till mamma och pappa för att förbreda allt. Kl 3 var det dags för kalle i vanlig ordning sedan julmat, och oj vad gott det var! sedan kom tomten och hälsade på och efter det massa paketöppning, julklappsrace och ost och kex mys! Avslutade kvällen med att byta om till min nya mysdress jag fick i julklapp och en kopp te framför tomten är far till alla barnen, sover hos mamma och pappa inatt igen så imorgon fortsätter julmyset!
Hoppas alla haft en god jul, med massa god mat, dryck och kärlek ♥
tusen tack för alla fina julklappar ♥
 
Gissa vem som fick det största paketet :D?
 

Merry christmas

Dagen är äntligen här! Det är lycka att vakna upp hos mamma och pappa, sitter nu i soffan bredvid neo, som förövrigt sitter med sin ipad som
Han fått i julklapp!! Pappa står i köket och gör frukost, precis som det ska vara! GOD JUL ALLA❤


Dan före dopparedan

Ville bara in här en snabbis och säga att Gud så skönt det är att ligga hemma i sin gamla säng hos mamsen och pappsen! Inte sovit här sen jag flyttade hemifrån men, men jag kände att jag inte vill vakna upp SJÄLV på julafton så kära mami kom och hämtade mig efter jobbet :) helt sjukt att det är julafton redan imorgon! Eller i skrivande stund idag!! Dagen idag har jag iallafall jobbat, började dagen framför julkalendern med min morgon kaffe!! Mys , men imorgon blir det ännu mer mys!! Mysfrukost med la famailia ❤


they say i am a dreamer

Halloj, idag började jag min dag med frukost framför julkalendern, kan inte fatta att den snart är slut!? Och att det snart är julaftonm dan före dan före dopparedan idag! Tiden går läskigt fort nu alltså.. nåväl, jag gick sedan ut och gick.. måste ju passa på att njuta av sveriges vinter nu när jag snart åker! Sen har jag gjort lite julgodis och så här hemma, nu ska a snart ner på stan och kolla lite sen jobba och ikväll ska jag fortsätta göra julgodis hos mormor och även äta middag där.. Bra dag helt enkelt! Ha en mysig helg, och stressa inte runt för mycket i julyran!!
 

if you can dream it, you can do it

Ok lika bra att bara släppa bomben påengång!! Pang bom sådär bara..
NU är allt betalat och klart, och det finns ingen återvändo. Jag kommer tillbringa våren på HAWAII!! Yes, ni läste rätt i februari drar jag till Hawaii för att plugga engelska i 3 månader! Fatta grejen 3 månader på Hawaii, kan inte gå fel! ( hoppas jag ) Jag är såklart otroligt glad för det här, men ni som känner mig vet att jag inte har lätt för att ta beslut, och det här var ett väldigt väldigt stort beslut att ta.. men det kommer bli bra!
jag behöver det här :)
 
Fatta jag, i hawaii, sköna pws på stranden, lära mig surfa,
köra yoga vid poolen, träna ute i shorst och sporttopp och bli brun samtidigt,
ja för nog kommer jag bli brun allt!!

start where you are

Det är mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden. Tankar har snurrat, beslut har fattats och besked har mottagits.. Inte minst idag togs ett stort beslut som kommer att innebära stora förändringar!
Men orkar inte ta det nu, då jag känner mig helt slut och vill bara sova.. observera vill, det betyder inte att jag kan. men försöka, det ska jag!!
 
 
 

I'm not a child But my heart still can dream

Nu har jag spenderat lite välbehövlig mys-tid med min kära farmor och farfar. Man borde träffa sina nära och kära oftare än vad man faktiskt gör, för dom ger en alltid den där lilla extra energin som man ibland behöver! Vi åkte ut till vilsta iallafall och gick en liten promenad i det fina vintervädret, sen åt vi lunch på sporthotellet där ute! Super- trevligt och himla mysigt ställe faktiskt. Och söta farmor och farfar bjöd mig, och jag som tänkt att bjuda dom!! Haha så de kan gå, nu fixar jag och donar lite här hemma innan jag ska jobba ikväll, går in på mina sista pass med julbord denna vecka! pepp pepp snart jul!:D och efter jul och nyår kommer endel förändringar.. 
 
Fina farmor och farfar ♥
 
 

May all your troubles soon be gone Those Christmas lights keep shinin' on

 
Att komma hem och ser att jag har fått mina riktiga första julkort skickade till mig till min egen lägenhet lös upp min annars rätt så oupplysta dag! just saying...

i'm stronger than this..

Konstigt hur saker och ting kan ändras över en natt.. Idag har inte vart den bästa dagen, vilket jag innerst inne redan förstått.
Har därför inte så mycket att skriva om, idag...
 
 
 

they say what doesn't kill you makes you stronger

Ligger nu i sängen efter 2 underbara dagar! Jag har haft en sån himla bra helg, och jag är supernöjd med den och glad över alla människor jag har i mitt liv! Heldag på stan med syrran hela dagen igår, supermysigt sen middag hos mamma och pappa med familj + min gudmor och hennes respektive, god mat, gott dricka och bästa sällskaptet ♥ idag så har jag jobbat hela dagen, och dagar som denna älskar jag bara mitt jobb, har verkligen gått och skrattat hela dagen! Dom här 2 dagarna behövde jag, har fått så mycket ny energi nu och det kommer jag att behöva kommande veckor.. avslutade helgen med film i soffan iallafall och nu är det dags att sova.. hoppas alla haft en trevlig helg, och a just det.. glad tredje advnet på er ♥
 

where will i be one year from now?

Många tankar och funderingar som snurrar runt i mitt huvud, och dagar som denna då jag är ledig så tänker man liksom ännu mer! Som idag kollade jag tillbaka i arkivet på bloggen, vad gjorde jag för 2 år sen / 1 år sen precis idag? Och frågan är vad kommer jag om ett år att göra... För 2 år sen satt jag och taggade för att gå ut och åka skidor, och för 1 år sen skulle jag precis iväg och träna.. Idag sitter jag här, har vart ute och gått min promenad, men någon mer träning blir det inte då jag bara vill bli friiiiisk! Så en sak är iallafall klar, att jag förmodligen kommer ha träning inräknat i den här dagen om ett år också.. då det är något som jag valt att inte leva utan.. Nej nu är det nogpladdrat för mig jag har massa saker att göra idag innan jag börjar jobba kl 5! Sen imorgon är jag hel-ledig.. det vankas myshelg med världens bästa familj, och finfrämmande från sthlm ♡
 
just nu
Ett år sen: brun och glad tjej som ska iväg och träna!!
Två år sen: taggad för att åka skidor

Änglarna ger oss hopp & tro

Om det är nått jag fått dille på just nu ( förutom allt som har med jul att göra ) så är det änglar! Änglar, änglar änglar jag kan inte få nog!! dom är så fina och söta. Mina senaste inköp var 2 skålar från hemtex, och en matchande duk! Kan passa på att tipsa om att hemtex har massa fina julgrejer och det mesta ta 2 betala för 1! Bjöd hur som hällst mamma på gröt imorse i dessa fina tallrikar! Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska kolla dagens julkalender sen sova, 3dje dagen i rad som jag går kl 7.. sova vad är det när man är ledig liksom? Imorgon är det iallafall tvättstugan som gäller och lite annat fix och stök här hemma! Godnatt :)
 
Visst är det fint med änglar :D?

13e december

Vilket betyder att det är lucia idag!! Och att det gått mer än hälften av december fram till jul! Jag har haft en bra start på lucia, ställde kl på 7 och förflyttade mig till soffan och kollade på lucia på tv, efter det kom mamma på grötfrukost så åkte vi till neos dagis och kollade på hand lussetåg! Nu blir det jobb hela dagen, och fysatsn vad kallt det var idag!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1413994/images/2012/pic_50c9a667e087c33dacc63644.jpg" class="image">


busy with other stuff..

Just nu känner jag att bloggen kommer lite åt sidan, känner att jag egentligen inte riktigt har något vettigt att skriva så då är det lika bra att skita i det.. tills jag kommit på något roligt att skriva om. Så ni får ha överseende med det! Jag kan lova att den kommerblibetydligt mer intressantare om bara ett litet tag! Idag har jag iallafall haft mamsen och fia här och vi har lagat mat och kollat på film.. riktigt mys dag, och jag tycker om dom som fan ♥
 

2:a advents mys

Ännu en till advent.. veckorna bara flyger förbi jag lovar det är julafton typ imorogn, eller nej det vet jag ju såklart att det inte är, men när det väl är julafton kommer det typ kännas som det var igår jag skrev det här! Helgen då? Fullt upp.. som alltid! Jobbat, haft adventsmys ( 1 dag innan ) och jobbat ännu mer! Vi brukar ju ha adventsfika nån gång varje år för att dra vem vi ska köpa julklappar till iår! Men detta år fick vi ingen advent som passade in så vi fick ha det igår iställlet men då hade vi mer ett möte om hur våran jul ska se ut! haha nejdå inte alsl avanserat och måste ha "möten" inför julafton! Idag var syrran över på adventsfrukost, japp aldrig äta frukost själv på advent var det ju! Sen har jag jobbat hela dagen. Skönt helg och julen närmanr sig med braksteg. Även andra roliga saker som jag inte riktogt än avslöjat.. men det kommer mina vänner.. det kommer :D
 
Sitter och myser i soffan med mössa och halsduk. har jag sagt att jag har kallt hemma??
 
 

i pick you up when you are down

Ibland måste man bara stanna upp och känna efter. Som att fotografera ens liv så att man lätt kan gå tillbaka och se hur man hade det då.. Det gjorde jag idag när jag var ute och gick, så att jag om ett tag, ett halvår eller så kan gå tillbaka till den här dagen, den här stunden i mitt liv och se vad som har ändrats, jämföra, och analysera. Låter kanske väldigt överkurs, men jag tror att det är viktigt att man då och då försöker att just stanna upp, känna efter och se vad man har! Och i dagsläget så skulle jag nog inte kunnat ha det bättre, med så många folk omkring mig som jag tycker om så mycket.. och trivs med! Nog pladdrat för mig, nu ska jag ner och jobba lite julbord igen! ha en trevlig helg alla!:)
 

the christmas in you

Godkväll, vill bara in och säga att jag har jobbat mitt första julbord nu! Eller första efter mitt 3-års uppehåll, och om det var kul? Jag älskar julen och därför älskar jag att jobba julbord, vad är bättre än massa julmat som påminner om julen ( och får en att längta till julafton med julbordet hemma ) julmusik, massa julpynt... plus en hel del fulla män som super sig redlösa på öl och snaps.. haha en ok det sista kanske inte har nått med julen att göra, men det hade vi nere idag! Så kom inte hem från jobbet först nu! Men som sagt SÅÅ kul att jobba och skönt att slingra tankarna lite.. Efter min välbehövliga promenad idag, som faktiskt inte alls var speceill kylig, eller så var det så att jag proppat på mig hur mycket kläder som hällst ( jag skojar inte ) så gick jag till syrran och vi har bakat och så idag! Nyttiga lussekatter! namnam sen har jag ju då jobbat. Nu ska ja kolla julkalendern och sen sova. godnatt från en julig Sannna =)
 
Sneak peak på hur det ser ut där jag jobbar!

It may be winter outside

Efter en ganska jobbig och orolig natt så har jag nu druckit upp mitt uppiggande kaffe och ska ge mig ut på det som är bäst när man har mycket att tänka på.. jag säger bara POWERWALK! Det får vara hur kallt det vill, i need it!


Everytime I close my eyes It's like a dark paradise

Alltså vädret?? Vad händer? är världen påväg att gå under eller? Day after tommorow typ! Kändes som det idag när jag gick till gymmet iallafall.. trodde verkligen inte att jag skulle komma fram! Kändes som hur mycket jag än gick och gick så kom jag inte frammåt! Ni vet som när man drömmer att man springer och springer men man kommer ingenstans? Väl på gymmet iallafall var det skönt, och jag fick min pw, gick först raskt i 30 min sen trappade upp med uppförbacke i 30 min, sen lite styrka på det! Skönt.. men lugnt! 
tillbaka på gymmet efter 3 veckor.. kärlek om något!
 
Hemvägen var kämpig med, men stannade till på stan och shoppade lite till mig själv så det kändes lite bättre! Tog jordens bad när jag kom hem, kan inte minnas senast jag badade? Nog var det längesen för jag var helt svimfärdig när jag badat klart! 
på stan införskaffade jag mig bla. en skön badkudde!
 
Sen iväg på 50 års firande och det var trevligt, nu sitter jag i sängen och dricker en kopp te och ska snart sova. Ny dag imorgon, får vi se fall ovädret är kvar eller fall man kan ta sig ut imorgon utan att blåsa bort! 


Jag ikväll, nya byxor och ny t-shirt :)
Sov gott alla 
 
 
 

ser du stjärnan i det blå?

Godmorgon, strosar runt här hemma i min nya fleece tröjja som jag köpte igår, köpte även ett par fleece vantar och fårskinnssula till mina uggs! Laddar på mig mer och mer för att överleva denna vintern! Jag tackar gudarna att jag köpte tröjan igår ( eller typ mig själv ) För när alla gäster gått på resturangen så satte jag på mig den när jag stängde, så jävla skönt hade liksom frusit hela dagen då! Dagens planer är att försöka ta sig till gymmet, jag är inte frisk än men eftersom jag inte vill ge mig ut på någon pw i detta väder så tar jag den där istället! Och satsar på lite lättare styrka. Sen ikväll så ska jag på 50 års kalas! Ha en fin dag i snö-ovädret!
 

shake up the happiness it's christmas time

Godmorgon! alltsp vilken vinter vi fått påengång!! ingen småstrta här inte så man får vänja sig, nej rakt på typ 20 minus påengång!! Jag kan säga såhär att idag slog jag alal rekord när jag var ute och gick.. Underställ, träningsbyxor, ylletröja, dunjacka, mössa och vantar!! nu ska ja kila iväg mot jobbet, jobbar hela dagen tänkte bara visa lite nytt som fått flyttat hem till mig!!:)
 
dom fina granljusen fyndade jag på maxi igår för endast 10 (!) kr styck!! fick ersätta mina blomljus nu under jul!

som en ängel..

La ni märke till änglarna på min adventsljusstake föresten? Det var min syster som verkligen tyckte att jag skulle köpa dom,
"för att dom ser ut som dig när du var liten" tyckte hon!
Tack för den tänkte jag!! snäll syster liksom.. men när ja var hemma hos mamma och pappa nu ikväll så insåg jag faktiskt att hon hade rätt!
HAHA ser ni likheten??
 






Maybe the star that shined before Will shine once more

Ledig dag innebär ingen lugn och ro! Men har haft en heldag med mamma idag kan man säga, vilket har vart väldigt mysigt.. först kom hon hit imorse på frukost sen åkte hon iväg på annat och jag passade på att gå ut och gå sen kom hon tillbaka och vi har flänkt runt överallt känns det som. Sedan så följde jag med hem och blev bjuden på mat. Tog även med lite saker hem så jag överlever vintern.. jackor, skor och mössor!! Så förutom att nästan ha eldat upp mitt hem idag, blivit utelåst och frusit arslet av mig så har min dag vart super mysig. Fler sånna här dagar tack  ♥
 
Fika hemma hos mamma och pappa med tända ljus och raggisar
 
 

Oh, Christmas lights, keep shinin' on

 
Hujedamig vilken dag11 är så trött nu att jag inte orkar berätta allt men för att göra en lång historia kort så började jag dagen med en super mysig frukost med underbar vän.. riktig mysig första advent fruksot framför julkalendern, fortsatte på jobbet där vi hade så jävla mycket att göra, nog har jag setat i skiten förr men det här var helt sinnes!! Annars har allt gått bra idag och jag är nöjd över min första advent! Hoppas alla myst ordentligt idag!!
 
1. bakade hemagjorda ❤ -knäcken igår 2. frukosten❤
3. mm julskinka❤ 4. min adventsljusstake❤
 

1st of december

1 december idag!! Vilket betyder att det räknas som vinter påriktigt, det är 24 dagar kvar till julafton 31 dagar kvar till ett nytt år, första advent imorgon, och ett helt år sen jag satt på en flygplats i kina och var brun som en pepparkaka! 
 
Jag började min morgon i vanlig ordning med en skön morgon promenad, kom lagom hem till julkalendern ( vilket är det bästa med 1a december ) och åt mysig frukost hemma. Jag gjorde min goda chai-latte igen och oj vad god den är! inte alls lika sötsom den man köper! Den måste ni testa.
Dagen planer är att inhandla lite julsaker så mitt hem kan bli jul fint och sen jobba! Ha en fin helg!♥
 
 
CHAI LATTE
 
2 port
5 dlhavredryck
2 kanelstänger
1/2 krm kardemumma kärnor
6 st kryddnejlikor
 
Värm upp mjölken, den ska inte koka och häll i kryddorna i kastrullen och låt dra ett tag. Jag körde några varv med stavmixern efter för att få ett litet skum annar häll upp i kopp och njut, den som vill ha den lite sötare kan tillsätta lite honung!

RSS 2.0